Forandringer i livet del.6

SPAR MANGE PENGE

Det blev nærmest bedre og bedre, og deres sidste snak havde gået meget på om Lis turde udvide sex med dyr til en ponyhingst…

Efter mit sidste møde med Lis og Jens, er der desværre gået meget lang tid hvor arbejdet har taget alt for meget tid, men nu er der ferie igen og den tid skal nydes til fulde.

 

Jeg var som sædvanlig i mit sommerhus i ferien, og muligheden for at møde Lis og Jens der var vel tilstede. Så efter de første par dage var gået med lidt praktisk og lidt afslapning, gik jeg en tur over for at se om de evt. var i huset.

Det så ikke for godt ud, kunne jeg se da jeg kom tæt på, der var ingen bil eller personer at se, jeg gik en tur rundt om huset, for at se om jeg kunne se igennem ruderne om det så beboet ud.

Da jeg kikke ind i stuen kunne jeg se at der lå både aviser og stod kaffekopper på bordet, jeg gik straks hen og bankede på døren, jeg kunne høre King gø og komme farende ud i gangen, og straks derefter blev døren åbnet og Lis kom frem. Hej med dig, siger hun, hvor er det længe siden, og hvornår er du kommet herop, hvordan går det og alt det der, men kom inden for så får vi lige en kop kaffe eller en øl. Ja tak en kop kaffe vil være fint, svarede jeg.

Efter lidt tid hvor kaffe og småkager kom på bordet, spurgte jeg hvor Jens var henne. Han er på arbejde og kommer først herop i morgen, men så skal vi også være her en 3 ugers tid, sagde hun.

Så gik samtalen ellers lystigt om alle vores forskellige gøremål siden sidst, også om det seksuelle, da vi jo ligesom synes vi kender hinanden lidt der.

Lis fortalte, at deres sexliv absolut ikke havde lidt under deres nye omgang med sex med King.

Det blev nærmest bedre og bedre, og deres sidste snak havde gået meget på om Lis turde udvide sex med dyr til en ponyhingst.
Hvilket resultat er du så nået til spurgte jeg Lis?
At jeg måske godt turde prøve, og lysten til det er der, men vi kender ikke nogle der har en, og man sætter vel ikke lige en annonce i avisen ”Hingst søges til at bedække kvinde”, eller hvad mener du? Nej du har vist meget ret, man skilter ikke ligefrem med de lyster vi nu er blevet bekendt med vi har alle tre.

Jeg kender ganske vist et par der har en ponyhingst, men hvordan de ser på disse ting ved jeg ikke, tanken har dog strejfet mig ofte om de er til det samme som os, måske man skulle sondere terrænet.

Ja det vil da være fint hvis vi kunne finde et par vi svingede sammen med og som havde de samme lyster, svarede Lis.

Imens vi havde snakket lå King ved fødderne af Lis og kikkede op på hende med sine store bedende øjne. Da Lis fik øje på det, sagde hun, at den nok kunne huske vores sidste gang sammen og at den ventede spændt på om der kom en fortsættelse, og så klappede hun hunden på sin dejlige pels, og fik til gengæld et par store slik op af benene. Ja ja, siger Lis, du bliver ikke glemt, bare rolig.

SEX I DAG?

Lis spørger om ikke jeg vil blive og spise med, så er hun ikke så alene nu da Jens ikke er her. Jo tak som byder. Imens Lis begynder at lave mad spørger hun om ikke jeg lige vil lufte King. Jo det vil jeg da, og vi traver straks en lang tur. Da vi kommer tilbage er maden klar. Imens vi spiser ringer Lises mobil, det er Jens der vil vide hvordan det står til, og Lis fortæller selvfølgelig, at jeg er kommet og at vi spiser lige nu. Det synes Jens lyder som en god ide, og vil vide om jeg bliver længe i sommerhuset, da han synes vi trænger til lidt genopfriskning af vores tidligere gøremål. Da han hører at jeg bliver der lige så længe som dem, foreslår han, at jeg tager mig lidt kærligt af Lis indtil han er hjemme, da han desværre er nødt til at blive en dag mere på arbejdet inden han kan holde ferie. 

Det er da lidt kedeligt, du ikke kommer i morgen, men vi må jo så bare tage en dag mere i den anden ende af ferien, siger Lis og siger samtidig, at hvis jeg vil holde hende ved selskab, bliver hun jo heller ikke helt alene. Vil du det, spørger hun. Ja hvis ikke Jens er utilfreds med det, så gør jeg det meget gerne. Jens forsikrede, at han synes, det vil være meget fint, hvis jeg ville passe på Lis, indtil han er hjemme igen.

Da vi var færdige med at spise, foreslog Lis, at jeg evt. kunne hente mit toiletgrej så jeg kunne overnatte hos hende. Jeg spurgte, om hun troede, det var sådan Jens mente det, det forsikrede Lis at det var det, og hun trængte samtidig til lidt nærkontakt til ren mand, så hun mente ikke der var noget at diskutere, medmindre du da ikke selv har lyst til at være sammen med mig? Jo da, det har jeg, men venskab over alt. Det kommer slet ikke på prøve, når det bare er med dig, det foregår, det har Jens forsikret mange gange, når vi har talt om vores hyggestunder.

Så jeg vandrede hjem efter diverse fornødenheder, og indfandt mig igen hos Lis efter en ½ times tid.

Nå det var du nok ikke længe om, du er måske lidt meget lysten, sagde Lis, og gav mig et stort knus.

Vi plantede os i sofaen og skulle lige se lidt fjernsyn, selv under ferien sker der jo andre ting i verden som man må vide.

Vi talte dernæst meget om Lis’ lyst til at prøve sex med en hingst, og om hvordan det evt. kunne ske. Jeg kunne godt se, at Lis fik et meget svømmende udtryk i øjnene, og min bule i shortsene fornægtede sig da heller ikke. King var nærmest krøbet helt op på skødet af Lis, og slikkede hende af og til på kind og hals samt ned foran i hendes lidt store udskæring i hendes lette sommerkjole, Lis gjorde ikke noget for undgå det, men så meget ud til hun nød de kærlige kærtegn.

Jeg krøb lidt tættere på og begyndte at stryge King på hovedet, og langsomt fik jeg den trykket længere ned mod skridtet på Lis. Den må have kunnet lugte at hun var godt tændt allerede, for straks den havde snuden ved kjolekanten, stak den snuden helt op under kjolen og jeg kunne høre den slikkede på livet løs, og Lis begyndte at stønne af lyst.

Jeg trak nu kjolen op om livet på Lis, og så at hun ikke havde trusser på. Nå du er nok forberedt? Ja, sagde Lis, vi har bestemt, at når jeg er her i sommerhuset, har jeg aldrig trusser på, med mindre der er gæster, der ikke er med på vores lyster, og af dem er der kun dig der kommer her, og King har lært at den ikke skal snuse og slikke mig, hvis jeg nogle på, ellers kunne det jo også blive lidt pinligt sommetider. Ja det måtte jeg jo give hende ret i.

Imens King slikkede videre og helt op i skridtet på Lis, var hun krøbet helt frem til kanten af sofaen så den bedre kunne komme til. Jeg kunne nu rigtig se hvordan dens tunge kom langt op mellem skamlæberne hver gang den gav et langt slik, og Lis var begyndt at klynke og stønne meget.

Nu var min liderlighed så stor, at jeg måtte deltage lidt mere aktivt, så jeg trak kjolen helt af Lis og smed selv tøjet, og straks greb Lis om min meget stive pik og trak mig helt hen til sig, så hun kunne sutte den. Åh, det var så skønt, at jeg skulle anstrenge mig for ikke af fyre den af med det samme.

Jeg måtte dog stoppe hende, da jeg ikke var sikker på, at kunne blive ved med at kontrollere det, det skulle gerne vare lidt længere. Nu var King blevet meget utålmodig og begyndte at springe op ad Lis, så Lis forslog, at vi gik ind i soveværelset, der var lidt bedre muligheder for at være. Som sagt, så gjort, og King var den første der var der, ja den havde lugtet lunten, der var fisse i vente.

Da vi kom hen til sengen, trak Lis en skammel frem der stod i hjørnet, den havde en meget indadbuet forkant, og lignede ikke de skamler man så mest. Hvad skal den, spurgte jeg. Den passer bedre i højden når King skal bedække mig, og så har den en anden fordel, som du vil finde ud af senere. Lis arrangerede nu skamlen, så den stod foran sengen, sådan at hun kunne lægge overkroppen på den. Straks hun lagde sig, var King der, og nu var den virkelig ivrig og slikkede Lis helt nede fra fissen og op over den lille brune stjerne. Lis stønnede højt ved den behandling.

Når Lis lå hen over skamlen, kunne jeg pludselig se ideen med dens udformning, der var ligesom et par vinger der gik lidt uden for hendes hofter, og fissen var tilsyneladende helt frilagt, så man kunne komme til den nede fra. King sprang nu op på ryggen af Lis og begyndte ivrigt at støde med dens lange pik, men den havde lidt besvær med at ramme, så jeg var straks parat med en hjælpende hånd til at styre på plads, og nu gik King rigtig i gang, den hamrede pikken i bund i Lis’ fisse. Lis skreg sin store liderlighed ud i soveværelset, og det nærmest strålede med safter ud af fissen på hende, det kunne jeg ikke stå for. Jeg lagde mig ned under skamlen, og nu kunne jeg rigtig se, at hele fissen var fri, så jeg fik hurtigt mund og tunge i gang, slikkede og suttede på hendes klitoris, og drak alle safterne der løb ud, det smagte pragtfuld af dejlig fissesaft og hunde forsperm. Jeg kunne mærke på Lis, at hun bare kom i den ene orgasme efter den anden, og King havde nu fået hele knuden med ind i fissen. Det var for meget for Lis nu skreg hun, den største orgasme jeg har set hende få, ud i rummet, og samtidig sprøjtede der med en dejlig klar saft ud af fissen (det må være fra en G-punktsorgasme), uhm hvor det smagte. Nu var det også blevet for meget for King, for jeg kunne nu se han rystede over hele kroppen, og samtidig begyndte spermen at sive ud mellem fissevæg og pikken, der var slet ikke plads til den store ladning han sendte af sted.

Det tog lidt tid ingen knuden var svundet så meget at de kunne frigøres fra hinanden, men da det skete tapløb spermen bare ud af fissen og lige ned i min mund, jeg synes det var så liderligt at jeg bare slugte alt hvad jeg kunne.

Da vi havde sundet os, lidt rejste vi os og skulle lige ud på toilettet og gøres en smule ren.

Lis spurgte om vi skulle have et glas vin eller en øl inden vi gik i seng igen, det synes jeg var en godt ide.

Vi sad nu i sofaen og snakkede om hændelsen, og blev enig om at det var nok det bedste der var sket da Lis og Jens fik King, for det havde virkelig givet noget forandring i sexlivet.

Efter en stund begyndte Lis at tage mig på låret, og spurgte om ikke der var en der følte sig snydt, hvortil jeg måtte svare, at den da havde været kanonstiv under hele forestillingen og stadig var det, som du kan se, men ikke snydt, vi sover jo ikke endnu.

Nej det er da rigtig og jeg er også vild efter at mærke den, og så begyndte Lis at kæle for den, den er da vist lidt fedtet har den givet så meget forsperm ville hun vide. Ja det tror jeg gerne, men du kan jo bare slikke den ren, det længes den efter. Ja, sagde hun og bukkede sig ned og begyndte at sutte og slikke på den. Uhm, sagde hun, den har en dejlig smag sammen med vinen, det kan kun anbefales.

Åh Lis, hvis du fortsætter, kommer jeg. Ja men så kom da med det, jeg vil smage dig. Det lod jeg mig ikke sige to gange, men fyldte straks hendes mund. Lis sugede mig helt tom, hvorefter hun rejste sig og gav mig et rigtigt stort tungekys så jeg rigtig kunne smage mit eget sperm. Det skal vi da vist sove lidt på, mente Lis, og jeg synes det lød som en fornuftig beslutning vi havde jo et par dage foran os så hvorfor forhaste os.

porno med danske piger