Forandringer i livet del.9

SPAR MANGE PENGE

Kunne høre på hendes stønnen at hun var meget tændt. King var straks med på hvad der forgik, så han var straks henne og slikke Lis over hele kroppen…

Det var nu blevet tid til jeg skulle over til Lis og Jens igen.

 

Da jeg ankom, blev jeg modtaget af Lis med åbne arme og kys.
Jens er lige nede i byen fortalte hun, han er her om et øjeblik, så skal vi have lidt godt at hygge os med, fortalte hun.

SEX I DAG?

Vi hjalp hinanden med at sætte på bordet, og gøre klar til lidt mad, og kort tid efter kom Jens kørende tilbage. Under middagen ville de vide hvad jeg havde bedrevet de sidste par dage. Jeg tøvede en smule, vidste ikke rigtig om det var for meget at fortælle min historie, men Lis pressede på da hun mente at kunne se på mig det måtte være noget frækt jeg havde oplevet, så jeg gik i gang med at fortælle.
Ja det er noget frækt, men I kan huske jeg har fortalt, at det vil være frækt at se en kvinde blive taget af en hingst, og det er lige sådan et par jeg har truffet og oplevet dette med.

Så fortalte jeg hele historien om hvordan jeg havde truffet dem, og var blevet så tændt på det efter nogle af de udtalelser Lis var kommet med for et par dage siden, så jeg havde kontaktet dem og spurgt om de var villige til at indvie mig i handlinger, og det var så det der skete. Jeg fortalte herefter om hvordan det hele var foregået, og om hvor liderligt det var at opleve. Jeg kunne godt se på Lis at det tændte hende helt enormt, hun sad meget uroligt og havde meget blanke øjne.

Da min fortælling var til ende, sukkede Lis meget hørligt og sagde – Sikke en oplevelse, jeg er meget misundelig.

Jens kikkede på Lis og spurgte, om hun virkelig mente hun ville kunne klare en hestepik. – Det ved jeg da ikke, jeg har jo ikke prøvet ”endnu”, men det gør mig virkelig liderlig og jeg får meget lyst til at se hvordan det foregår, kan vi ikke få lov at se det, ville Lis vide. Jeg skævede lidt over til Jens, og han sagde samstemmende, at det kunne da være meget interessant at overvære. Måske sagde jeg, jeg skal prøve at kontakte dem i morgen, og måske lave en aftale om det, fedt synes både Lis og Jens.

Efter dette blev Lis ved med at stille spørgsmål om alt muligt, hvordan det var at se på, hvordan denne hoppeattrap fungerede, og hvad der ellers kunne stilles spørgsmål om, imens sad hun og tog mig lidt på lårene og i det hele taget var hun meget kærlig anlagt. Jens havde også set hendes små kærtegn, og blinkede til mig. Jeg tror hun er blevet lettere opstemt sagde Jens. Nej jeg er ikke sagde Lis, jeg er stang liderlig, og nu vil jeg have pik, det skal være jer alle tre’s. Tre, sagde Jens, vi er da kun to. Er King her ikke, ville Lis vide, den vil jeg også have med. Jens og jeg kikke lidt på hinanden, og jeg sagde, at jeg da lige kunne hente King, imens I går ind i soveværelset.

Da jeg havde hentet King og kom ind i soveværelset var Lis allerede nøgen og lå på sengen. Jens var også af det meste tøj og i gang med at slikke fissen på Lis, og jeg kunne høre på hendes stønnen at hun var meget tændt. King var straks med på hvad der forgik, så han var straks henne og slikke Lis over hele kroppen. Da Jens jo var i vejen for den, så den ikke kunne komme til hendes fisse fortsatte den med at slikke henover Jens’s krop og på hans baller. Da dens tunge stødte ind mellem ballerne på Jens stønnede han, og stoppede med at slikke fissen. Åh det er dejligt det King gør ved mig, sagde han. Jeg havde nu lagt mig i en 69 oven på Lis, så jeg kunne slikke videre på hendes fisse, mens Jens var helt væk i nydelsen over Kings slikken af hans baller. Imens jeg slikkede fisse på Lis, havde hun fundet min pik og var begyndt den helt store suttetur. Det var bare så fedt, jeg kunne mærke at hun slugte den næsten helt til roden. Jeg måtte dog bremse hende lidt, hvis hun skulle have lidt glæde af den andet sted også, så jeg vendte mig rundt og stak min pik indenfor i fissen. Den nærmest sejlede af safter, så jeg kørte den helt i bund i første hug. Lis stønnede meget højt, og jeg kunne mærke sammentrækningerne i fissen, så den begyndte allerede at gå på hende, det tegnede godt. Jeg tog den dog lidt med ro, skulle gerne vare rigtig længe, men det var ikke nemt at koncentrer sig, for Jens var nu kommet lidt mere med igen og var begyndt at massere mine kugler og hul, og der kom da også lige en finger eller to indenfor ringmusklen. Det var næsten mere end jeg kunne klare, så jeg foreslog vi byttede plads. Det var han helt med på, og han var straks over Lis og gav hende en rigtig omgang bundpul, og hun hylede og skreg sine orgasmer ud i rummet. Imens var jeg kravlet ind under Jens så jeg kunne slikke på hans nosser, og sommetider smage lidt af safterne der var på skaftet når den var lidt ude af fissen. Imens jeg lå og slikkede, kunne jeg mærke et pelsdyr der også ville deltage, og den var velkommen, da jeg efterhånden elsker dens ru tungeslik. Da den havde slikket lidt, og jeg kunne mærke dens savl løbe ned imellem mine baller, drejede jeg mig rundt så jeg lå på alle fire. Den forstod straks mine hensigter og slikkede videre mellem mine baller, men var nu også så liderlig, at den ville have sin pik i hul, så den sprang op med forpoterne og tog om mit bryst samtidig med den gjorde kneppebevægelser med underlivet. Den havde dog lidt svært ved at ramme, og jeg måtte hjælpe den på vej. Straks den mærkede modstanden ved hullet, huggede den kroppen frem med voldsom kraft, og hvis ikke den havde savlet så meget, mens den slikke mig, havde den da vist sprængt mit hul. Men ind kom pikken, og den pumpede nu hårdt frem og tilbage, og efter kort tid havde hullet udvidet sig nok til at det bare var en pragtfuld fornemmelse, og jeg kunne mærke hvordan spermen bare løb ud af min egen pik.

Jeg kunne mærke på den at den nu blev meget ivrig og huggede helt vildt, og pludselig kunne jeg mærke knuden smuttede med inden for. I samme øjeblik den mærkede det kraftige pres omkring dens rod, pumpede dens sperm langt op i min tarm, og samtidig sprøjtede jeg selv sperm i stride strømme. Lis og Jens havde åbenbart fået udløsning, for jeg opdagede nu at de lå og kikkede meget liderligt på mig, og spurgte om det var godt. Ja jeg er næsten blevet afhængig af at mærke den hundepik. Nå, sagde Lis, jeg synes da jeg kan huske du også gerne vil have pik af Jens. Ja det må jeg indrømme, men du er da vist også glad for det Jens ikke? Jo, jeg er, sagde Jens, det var dog ikke noget jeg troede ville ske for bare 5 år siden, men man udvider jo sin horisonter hele tiden ikke også?

Jo det måtte vi alle indrømme.

porno med danske piger