M-tøs: kæreste, Herre, og bedste ven!

SPAR MANGE PENGE

I`ll Do Anything For You 4Det var sent mandag aften, nærmere nat, da jeg endeligt kom hjem. Jeg havde været til et møde, og var faktisk ret så træt, men kunne alligevel ikke sove. Har det sådan, at jeg ikke bare kan komme hjem og så gå lige på hovedet i seng, jeg skal lige stresse lidt af først. Så jeg tændte for pc’ern, og kiggede hvem der var på chatten, så at en af mine veninder var på, så jeg loggede på.

Det skal nok lige siges, at chatten jeg loggede på er en sex-chat, jeg er til S/M, og er m-tøs, d.v.s. at jeg er masochist, og jeg søger en Herre. Men ikke en hvem som helst Herre, ham jeg søger, skal være en tre-i-en’er, altså kæreste, Herre, og bedste ven i en person. Hvilket kan være lidt problematisk på chatten, fordi mange af de Herrer der er der, allerede er gifte, og ellers er de ikke interesseret i et fast forhold som kærester, men kun som sexpartner.

Nå, men jeg hilste varmt på min veninde, og et par stykker mere. Der var ikke helt så mange på som var kendte, da det var meget senere, end jeg plejede at være logget på.
Vi snakkede lidt om løst og fast, og blev enige om at snakke i head-set sammen, samtidigt med at vi var på chatten. Jeg havde en del jeg ville fortælle hende, og det er lidt nemmere at snakke, end at skrive. Som sagt, så gjort. Jeg fortalte lidt om hvad der var sket i løbet af de sidste par dage, og vi havde det faktisk meget sjovt. Vi kommenterede det der blev skrevet på chatten, og hvis vi fik nogen i rødt, så fortalte vi hinanden om det ovs.

Jeg tror vi havde sat der op pjattet i lidt over en halv time, da der kom en på der kaldte sig Herre36 sgr tøs, og min veninde og mig blev enige om at han var da vist en ny en. Han sagde Godaften, og jeg hilste pænt igen, høflig som jeg er. Så skrev jeg videre med min veninde, og nogle af de andre. Kan huske, at vi snakkede om, at hun godt snart kunne komme over til Esbjerg en tur. Hvad hun sagde, at det kunne nok ikke vare så længe før hun gjorde det.

Lige pludseligt havde jeg en besked i rødt, fra Herre36 sgr tøs, hvor der stod: Undskylder mange gange at jeg henvender mig i rødt, men kunne ikke undgå at se at du skrev Esbjerg. Jeg kommer fra en lille by, et stykke udenfor Esbjerg, vil du chatte lidt?? Jeg skrev tilbage i rødt, at, det kunne vi da godt. Vi skrev lidt sammen, og han spurgte om en hel masse, hvilket jeg kommenterede til min veninde i head-settet. Han er godt nok nysgerrig ham her, og så grinede vi lidt. Men han blev ved med at spørge, og jeg svarede. Jeg blev også mere og mere interesseret, og begyndte da også at spørge igen. Fik at vide, at han havde dyrket S/M i ca. 7 år, sådan lidt on/off, og at han bl.a. havde kommet i SMil. Jeg fortalte, hvordan jeg så ud, og at jeg ikke havde ret meget erfaring endnu, men at jeg er meget nysgerrig, efter at prøve mere. Hvilket han syntes lød meget interessant. Fortalte lidt mere om mig selv, og hvad jeg gik og lavede til dagligt og sådan. Fortalte også, at jeg søgte efter en tre-i-en’er, og fik at vide, at, det gjorde han sådan set også. Så spurgte jeg ham om han ikke havde msn i stedet for, fordi det var lidt nemmere at skrive sammen derover, og også lidt mere privat end på chatten. Det havde han, så han fik min mailadresse til msn, og det varede ikke længe før han havde sat mig på.

På dette tidspunkt, var klokken efterhånden, blevet 05 tror jeg, men vi skrev simpelthen så godt sammen. Han lød til at være meget sød syntes jeg, og han havde humor, hvilket jeg synes er meget vigtigt, da jeg selv har en masse. Og han var ikke som en hel del af de andre såkaldte Herrer, der kun tænker med det nederste hoved. Men det hele endte med, at vi bestemte os for at snakke sammen i telefonen. Han fik mit nummer, og han ringede mig op. Hans stemme lød dejlig varm og blød, og vi snakkede sammen længe om alt muligt. Han fortalte, at han var god til at massere, og jeg sagde, at det kunne jeg godt trænge til, da jeg havde bøvlet lidt med min ryg her på det sidste. Han sagde, at det ville komme til at koste, og sagde, at hvis jeg skulle ha massage, så ville han ha et blowjob for det. Jeg sagde, at det var vel også i orden, noget for noget, er det ikke det man siger, sagde jeg, og grinede lidt. Han tog mig på ordet, og spurgte, om vi ikke skulle mødes, og jeg sagde, at, det kunne vi godt.

Så skulle det hele lige pludseligt gå meget stærkt. Han skulle i bad, barberes, og ha lidt at spise. Sagde at jeg også skulle i bad, og ha ordnet lidt inden han kom. Han spurgte om jeg havde nogle kugler, hvilket jeg svarede ja til, og jeg fik besked på at stoppe dem op efter at jeg havde været i bad. Han spurgte lidt mere om hvad jeg havde, og jeg fortalte lidt om det udstyr jeg har, og vi blev enige om, at det ikke var nødvendigt at han tog noget med. Han ville ringe igen, inden han kørte hjemme fra.

Jeg gik i gang med at skifte sengetøj på sengen, da det andet var blevet god behåret, fra mine to katte. Så ringede telefonen igen, og det var ham. Han ville da lige høre hvad jeg lavede, og hvor langt jeg var kommet. Fortalte at jeg stod lige og skulle under bruseren, og at jeg syntes, at han også skulle se at komme i bad. Vi snakkede lidt mere, og så smuttede jeg i bad. Jeg var meget omhyggelig med at barbere min fisse, ben og armhuler, da jeg bedst kan li at jeg er helt glat. Stod faktisk der og blev halv liderlig, bare ved tanken om at mødes med en helt fremmed. Det er nu heller ikke noget, jeg har for vane at gøre, jeg plejer overhovedet ikke at være så spontan. Jeg vil helst lære folk lidt nærmere at kende, inden jeg inviterer nogen hjem til mig.

SEX I DAG?

Jeg blev færdig med mit bad, fandt mine kugler frem og stoppede dem op i min efterhånden godt våde fisse. Fandt en kjole frem og tog den på, og ikke noget andet.
Så ringede telefonen igen, og det var ham, han fortalte, at nu var han kørt hjemmefra, og at han nok ville være hjemme ved mig, om ca. 20 min. Vi snakkede lidt mere, og han spurgte, om jeg havde gjort hvad jeg havde fået besked på, hvilket jeg bekræftede. Han skulle koncentrere sig om at køre, så vi blev enige om at slutte samtalen, han ville jo alligevel snart være her.

Jeg gik spændt rundt i min lille lejlighed, fandt fyrfadslys frem, fik dem sat i stagerne og tændte dem, så det ville være hyggeligt til han ankom. Jeg var meget spændt på at se ham, og kuglerne gjorde sit arbejde godt i min fisse. Jeg var efterhånden godt liderlig, og meget spændt på det der skulle ske. Havde lidt svært ved at holde fingrene fra fissen, men havde fået ordre på at jeg ikke måtte pille. Så jeg satte mig hen til pc’ern, og ordnede lidt mails, bare for at for at tænke på noget andet.

Pludseligt ringede min døretelefon, og jeg blev så forskrækket, at jeg tabte min smøg. Jeg skyndte mig hen og svarede, men der var ikke nogen der sagde noget, så jeg trykkede på knappen, så døren nede i opgangen åbnede. Det varede ikke længe før der bankede lidt forsigtigt på min dør, og jeg gik ud og åbnede døren. Og der stod han, mit hjerte bankede lidt, og jeg sagde pænt kom indenfor. Jeg kiggede lidt på ham i smug, da han tog jakken og skoene af. Han så faktisk godt ud, omkring 186cm, kortklippet, bredskuldret, slank.

Jeg fandt lidt cola frem, og vi satte os i sofaen, og snakkede om lidt af hvert. Det varede nu ikke længe før samtalen blev drejet ind på sex. Han spurgte lidt om hvad jeg havde prøvet, og jeg fortalte, at jeg faktisk ikke havde prøvet så meget indenfor S/M, men at jeg var meget nysgerrig, og gerne vil prøve noget mere. Det kan vi da finde ud af, sagde han, og blinkede frækt.

Han kom lidt nærmere, og begyndte at kysse mig, og er det noget jeg tænder på, så er det en der er god til at kysse. Og det var han. Det varede ikke længe før hans hænder begyndte at gå på opdagelse på min krop. Han pirrede mine bryster, så jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Hans hånd søgte nedefter mod min mis, og fandt hvad den søgte. Han kiggede mig smilende ind i øjnene, og sagde, det er da vist noget den godt kan li’ hvad?? Jeg kunne bare stønne og nikkede bekræftende. Jeg var allerede bare så tændt, og min fisse var så våd. Han fortsatte med at lege med min fisse, fandt snoren til mine kugler, og sagde, det var godt tøs, du har jo gjort som jeg gav ordre til. Han kiggede på mig, og spurgte om vi ikke skulle gå ind og kigge på sagerne, og jeg nikkede bare.

Vi rejste os, og gik ind i mit lille kammer. Jeg viste ham væggen, hvor de fleste af mine remedier hænger. Der hænger lidt forskellige piske, ridepisk, dresurpisk, ni-halet, tyrepisk, reb til bondage, klemmer af forskellige slags, og lidt andre småting. Viste ham krogene i loftet og i væggene, og fik den kommentar, at det så jo meget fint ud. Han spurgte så, om jeg havde noget legetøj, og jeg viste ham skuffen, hvor jeg havde alt mit legetøj liggende.

Han tog fat i mig, og begyndte at kysse mig igen, samtidigt med at han nulrede mine vorter. Jeg begyndte at stå meget uroligt, hvad han da også kommenterede, men et frækt grin. Han trak langsom min kjole op over hovedet på mig, og så stod jeg nøgen foran ham. Han tog fat i mine vorter igen, og legede med mine piercinger. Han nappede lidt i dem, og der gik stød igennem min krop hver gang. Han og den ene hånd ned til min fisse, kørte fingrene lidt frem og tilbage uden på skamlæberne, og sagde: Du er jo smask liderlig tøs! Og det kunne jeg jo kun give ham ret i. Hvad synes du så vi skal gøre ved det?? For det har du jo ikke fået lov til! Så må jeg jo ta’ min straf, sagde jeg med et frækt glimt i øjnene, og et flabet smil om munden.
Det skulle jeg ikke sige to gange da. Jeg fik besked på, at lægge mig på sengen, på maven.

Jeg kunne høre, at han rodede lidt i min skuffe med lege tøj. Han spurgte hvad for noget olie, jeg plejede at bruge, og jeg fortalte ham hvilken.
Han hældte olie på min ryg, og der gik et kuldegys igennem mig, men det ændrede sig hurtigt, da jeg mærkede hans varme stærke hænder på min ryg. Han startede med at smøre min ryg ind i olien med lange strøg, for derefter, at starte med at massere mine skuldre. Det varede ikke længe, før hans hænder fortsatte sin massage længere, og længere ned af min ryg, og jeg nød det i fulde drag. Hans hænder fandt min bagdel, og han masserede mine baller.

Hans ene hånd fandt ned til min fisse, mens den anden fortsatte med at massere mine baller. Han kørte langsomt et par fingre indenfor mine skamlæber, fandt min klit, og pirrede den ved at køre ligeså langsomt og blødt hen over den. Jeg begyndte at vride mig, og stønne højlydt. Nåå, det er da noget som tøsen kan li’ hva?? Sagde han. Du skal nok få lov, bare ikke endnu! Han flyttede hånden fra min fisse, op til mit bagerste hul, og begyndte ligeså stille, at presse en finger indenfor. Det gik nemt, jeg var jo allerede smurt godt ind i olie, så han pressede en finger mere op i min røv. Så mærkede jeg noget kold mod min røv, og noget der var en hel del større end de to fingre der pressede imod min stjerne. Jeg fandt hurtigt ud af at det var min butplug, som han havde gang i. Det gjorde lidt ondt, men han kælede for mig og sagde, at jeg bare skulle slappe af, og tage imod. Jeg slappede af, så meget som jeg nu kunne, og langsomt gled den op i min røv. Han tændte for vibratoren i den, og så var jeg bare færdig. Det kildrede simpelthen sådan, at jeg slet ikke kunne ligge stille, og midt i det hele begyndte jeg så også at grine. Det var jo nok ikke lige så heldigt, det skal så lige siges, at jeg har meget nemt til latter, og det hjælper altså ikke lige så meget. Men det endte da med, at jeg grinede så meget, at den her butplug faldt ud igen, og det var han noget utilfreds med.

Joleens Last Training Day 801Hmmm, han brummede lidt, og sagde: Så må du jo straffes tøs, når du nu ikke kan adlyde! Op på alle fire tøs! kommanderede han. Jeg kom hurtigt op på alle fire, og stod så der og strittede med røven. Han begyndte at smække mig med hånden, ikke særligt hårdt, jeg skulle jo lige varmes lidt op først, som han sagde. Så faldt der ti hurtige slag, hårdt, jeg ømmede mig lidt, men blev meget tændt af det. Så kælede han og masserede mine baller lidt, så smækkede han mig igen med ti salg, og lidt hårdere denne gang. Min røv var efterhånden ved at blive godt varm, og jeg syntes ikke det at det var så slemt mere. Han stillede sig overskrævs over min ryg, så han rigtig kunne bruge sine hænder til at smække min røv. Han skiftevis smækkede min røv, og kælede for den ind i mellem, når han mærkede, at jeg lige havde brug for en lille pause. Jeg blev helt overrasket over mig selv, hvor meget jeg tændte på at få smæk. Min fisse var så våd, at det rendte ned af mine lår. Han spurgte, et par gange, om jeg havde fået nok, hvortil jeg svarede nej. Jeg blev så liderlig af at fik smæk i min røv, at jeg næsten ikke ville ha, at det skulle stoppe igen.

Men til sidst mente han, at jeg havde fået rigeligt med smæk, og gav sig til at lege med min drivvåde fisse. Jeg mærkede hans fingre over alt i min fisse, og jeg var så liderlig som aldrig før. Hans fingre fandt min klit, og han masserede den blidt, men efterhånden mere krævende. Jeg roterede med mit underliv, og for hver bevægelse jeg lavede, kunne jeg mærke kuglerne danse rundt oppe i min fisse, og det varede ikke længe før jeg kom med et brag. Han kælede videre for mig ligeså stille, indtil orgasmen havde stilnet af igen.
Han trak mig indtil sig og kyssede mig, smilede frækt, og sagde: Så er det vist min tur til at nyde tøs! Du ved noget for noget, var det ikke det du selv sagde, sagde han med at flabet grin. Og det måtte jeg jo indrømme, at det var det jeg selv havde sagt.

Han tog tøjet af, og lagde sig på ryggen i sengen. Vi lå lidt og kyssede og kælede for hinanden. Nu tror jeg at du skal smage på den her sagde han og tog fat at sin pik. Jeg flyttede mig ned mellem hans ben, begyndte stille at kysse mig vej opad hans lår, indtil jeg nåede hans skridt, og hans dejlige store pik, med de glatbarberede nosser. Jeg begyndte ligeså stille at slikke hans nosser, suttede lidt på dem, og han stønnede højlydt. Slikkede stille og roligt opad skaftet, til jeg nåede hovedet, hvor jeg drillende kørte tungen rundt, det var noget han kunne li. Jeg elsker at sutte pik, og jeg kan trække det ud, så længe jeg nu får lov til. Jeg slikkede og suttede på hans store, dejlige pik, samtidigt med at jeg masserede hans nosser med den ene hånd, kradsede dem lidt med mine lange negle. Hver gang han var ved at komme, så stoppede jeg lidt op igen, og nøjedes med at pirre ham lidt rundt om hovedet, kiggede ham drillende i øjnene. Sådan tror jeg, at jeg fortsatte i en times tid, og jeg nød det. Jeg elsker, når jeg bare kan få lov til at lege med en dejlig pik i min mund, rigtigt længe. Til sidst tog han fat i mit hoved, og sagde: Nu er det slut med at pirre tøs, kom så i gang, du skal smage mine safter!
Jeg suttede hans pik, han holdt fast i mit hår, og mundkneppede mig, samtidigt med at jeg masserede hans nosser med begge hænder, og det varede ikke længe før han kom i et ordentligt brøl. Jeg mærkede spermen sprøjte mig langt ned i halsen, sikke et tryk der var på. Jeg slikkede det hele i mig, og nød hver en dråbe han gav mig, og blev ved med at slikke hans pik, til den var blevet slap igen. Han trak mig op til sig, kyssede mig og sagde: Hold kæft en fræk mund du har tøs, den kan du godt nok trylle med! Jeg smilede drillende, og sagde, at jeg da heller aldrig havde fået nogen klager.

Vi lå lidt og nussede, kælede og kyssede lidt, inden vi blev enige om, at vi jo nok hellere måtte sove lidt, inden han skulle op og på arbejde igen, men der var klokken også blevet 12. Så vi puttede os i hinandens arme, og der gik ikke mange sekunder inden vi sov, dejligt afslappede og tilfredse.

porno med danske piger