Vennernes straf pga. sidespring

SPAR MANGE PENGE

Herefter blev der gennem ringgagen hældt pis med afføringsmiddel ned i halsen på os, og vi fik hver sin store ble lagt på, så vi kunne føle os som 2 små blebørn…

SEX I DAG?

Denne novelle, hvor det meste er oplevet, og en mindre del er drømmende fantasi, handler om hvor dan det gik da vi var 2 der ved en 25 års fødselsdag havde begået et sidespring, og hvor vores kærester inviterede gæsterne til 2 gang 25 års fødselsdag samt opdragelse af os to formastelige. Optakten til denne novelle kan læses i novellen ”sidespring ved fødselsdag”, hvor vi blev kronraget som straf for vores skønne sidespring. Vi havde været til 25 års fødselsdag sammen i sidste weekend, hvor jeg i en herre koger blev smæk liderlig i en af pigerne ved festen.
Det er blevet fredag og min kæreste har siden søndag været helt kold over, at hun til festen fandt os i havehuset, og jeg bliver døgnet rundt mindet om min sextur i lysthuset når jeg ser min skaldede krop.
Jeg er noget nervøs for hvad vores venner fra fødselsdagen vil sige når de ser os, og især over hvordan min dejlige veninde vil tage imod mig når vi ses til festen hos os.
Min kæreste har fortalt mig at jeg ikke skal tænke på hverken mad, drikke, eller underholdning til festen, da der vil være sørget for det hele, jeg skal bare være vært og gøre som gæsterne ønsker.
Sidst på eftermiddagen kom jeg hjem fra arbejde om min kæreste stod og ventede på mig, og sagde vi skulle i byen og købe lidt nyt tøj til mig, da jeg ikke kunne bruge det gamle tøj der var i skabet.
Vi kørte ned i byen og parkerede bilen og gik hen til en stor butik, hvor vi gik ind. Min kæreste sagde til ekspedienten at hun skulle finde en knælang kjole til mig. Jeg sagde det kan i da ikke mene, men fik straks et skarpt blik og ekspedienten sagde tøsen skal vist lære noget om respekt. Hun trak mig over til et bord hvor jeg måtte lægge mig på maven, og hun trak mine bukser og underbukser ned.
Husk det er ikke dig der bestemmer, og du skal adlyde vores mindste ordre, og for at du lærer det skal du straffes og belønnes, så du får respekt for at gøre det rigtigt til festen i aften. Hun gav mig nogle hårde slag, og min pik rejste sig, og pressede mod undersiden af bordet. Hun stoppede slagene og grev mig i nosserne som hun klemte godt til så der kom skarp smerte der trak gennem hele min krop. Jeg spjættede og skubbede en meter for at komme væk.
Ekspedienten morede sig højlydt, og så på mine ildrøde balder og sagde til min kæreste, han nyder det vist, men vi skal jo også finde tøjet frem.
Min kæreste sagde af med tøjet, og da jeg havde gjort det tog de mig hen til kjolerne, hvor de fandt en kjole som jeg fik på og ekspedienten kom med et par røde lakstøvler som hun satte på mig, alt imens min pik stod lige ud i luften.
Det går ikke sagde min kæreste som ophidset med sin hånd drejede min pik ned og rundt, og pressede min pung bagud og befalede mig. ”Saml benene og hold det hele skjult deromme”. Så kom ekspedienten og bandt en snor om pikken, så den var gemt væk, og bundet til låret, så den ikke smuttede frem hvis jeg fik uartige tanker!
De 2 sagde at jeg også skulle sminkes lidt, så de satte mig over ved make-up bordet hvor jeg fik lagt en diskret make-up.
Hvor er hun flot sagde ekspedienten og min kæreste sagde jeg vil se dig gå frem og tilbage og drej rundt så jeg kan se om du er klar til aftens fest.
Min kæreste gik hen til kassen og betalte for mit nye tøj, og sagde nu skal vi hjem og tage imod aftenens anden hovedgæst.
Vi kørte hjem, og jeg var meget flov over den nye påklædning og min pik var helt stiv og klemt inde mellem lårene. Min kæreste grinede og sagde husk det er mig der bestemmer, og vi skal nok få en sjov aften sammen.
Da vi kom hjem gik vi ind i stuen hvor jeg så en fremmed bil holde og hoveddøren stod åben. Jeg undrede mig meget, men min kæreste sagde blot vi har fået gæster som venter på os.
Inde i stuen sad min fest elsker totalt kronraget sammen med sin kæreste, og sagde velkommen hjem og tak for sidst, vi har lavet kaffe til jer.
Efter kaffen sagde min elskers kæreste at vi alle 4 skulle ud og handle, Vi gik ud i bilen hvor jeg og min elsker blev sat ind i lastbilen mens min kæreste og fyren satte sig ind på fører sædet og talte sammen mens vi lå i det lukkede lastrum uden vinduer.
Efter nogen tid standsede bilen og vi fik besked på at følge med ind i et hus og ned i en uhumsk kælder, som var både kedelig grå og tydeligvis ikke for sarte sjæle.
Vi fik besked på, at som straf for vores leg ved festen i sidste uge skulle vi nu fornøje hinanden efter de instrukser vi fik, og når vi var færdige skulle vi hjem til vennerne som var kommet og som ventede på at møde os igen efter vi smuttede fra 25 års dagen.
Min kæreste tog fat i mig og førte mig hen til et gabestok, som min elskede fik besked på at spænde mig fast i og give mig et sort bind for øjnene inden de 3 gik ovenpå og overlod mig til mig selv.
Jeg fik lov at stå helt udaset i nogle minutter, men pludselig kom min elskede fra festen og løftede op i min kjole og jeg fik et kyskhedsbælte spændt på hvor der var meget lidt plads til mig selv og min døde slavepik som blev låst fast så det kun kunne tages af når det passede min kæreste eller hvem hun gav mig til. Der var så jeg kunne pisse, men ellers var det kompakt af plexi så synet af min stakkels pik kunne nydes af gæsterne der fandt på at se på mig under kjolen.
Vores 2 kærester kom ned i kælderen og så på mig, og sagde jeg nu var fin og flot og at min elsker skulle låse mig fri for gabestokken.
Vi fik besked på at gå op i badeværelset hvor jeg skulle vaske min elskede tøs, og når jeg havde gjort det skulle vi gå ned i kælderen igen, hvor jeg skulle gøre hende klar til aftenens fest.
Vi gik op på badeværelset hvor der lå en kuvert til mig, som jeg lukkede op. I den stod hvad vores kærester havde befalet jeg skulle gøre.
Jeg sagde hun skulle tage tøjet af og sætte sig på en stol. Jeg blindfoldede hende og låste hendes arme på ryggen, og bandt hendes bryster stramt op. Hvilken følelse. Rebet, der snoede sig rundt og rundt, strammede om hendes bryster der blev mere og mere spændte.
Det så ømt ud, men smerten kunne jeg ikke mærke. Nydelsen var på nippet til at få min krop til at overgive sig… Men jeg er nu glad for den ikke gjorde det, da jeg så sikkert var røget ud af badeværelset med en kæmpe skideballe fra de 2 kærester.
Da jeg var færdig med løftede jeg hende op i badekarret og vaskede hende grundig over hele kroppen. Jeg mærkede min trykkende blære blive mere og mere tændt inden jeg tørrede hende og bandt hendes ben sammen, så hun kun kunne tage små "musse-skridt" hvor hendes fødder var omkring 5 cm fra hinanden. Hun var nu helt hjælpeløs! Det var meget ophidsende – og min pik blev hurtigt stor og stiv i mit kyskhedsbælte og selv om hendes hænder var låst forsvarligt fast til sit halsbånd, og hun rykkede i rebet vidste vi godt at det ingenting hjalp og hjælpeløsheden gjorde os endnu mere liderlig, og vi gik med små trippende skridt ned i kælderen igen
Da vi kom ned i kælderen stod hendes kæreste og sagde skarpt jeg skulle lægge hende op på bordet, og sagde at hun var et skide barn som jeg skulle klæde på.
Jeg fik en sportstaske og besked på at de ting der var deri skulle jeg bruge på hende, og når jeg var færdig skulle vi komme ovenpå, så vi kunne køre hjem til festen.
Jeg hældte taskens indhold ud på gulvet og tog en stor ble som jeg lagde på hende samt et harness læder seletøj med bredt bælte til halslænke og to lænker til over og underarme samt en lukket skridtdel som sikrede hendes ble blev siddende.
Så befalede jeg hende at drikke 2 liter vand. Efter det blev hun mere og mere urolig, indtil hendes varme tis fyldte bleen, der blev dejlig varm og det stramme harness gjorde at den sad helt tæt til hendes krop og pressede sig op mellem hendes ben. Jeg løsnede hendes hænder og gav hende i stedet lænker på under- og overarmen og spændte halslænken godt fast.
Så gav jeg hende et par stramme læder ridebukser og en ridevest på hvor efter vi gik op i stuen hvor vores kærester tog imod os.
Både hun og jeg blev hamrende liderlig, og jeg forsøgte med mine fingre at komme min liderlige mis til undsætning, men det kunne jeg godt glemme. Hun var stramt bundet ind og jeg stod i min lange kjole og lakstøvler og lignede en billig tøs, mens hun lignede en stakkel i ble lagt i lænker, og vi stod begge totalt kronraget.
Vi fik besked på at gå hen over gulvet så vores kærester kunne se os, og efter at have gået nogle gange rundt blev vi spurgt om vi var klar til aftenens fest.
Vi sagde begge stolt ja, hvorefter vi fik besked på at sætte os ved siden af hinanden i sofaen, og holde hinanden i hånden.
Vi fik begge en sort læder hætte over hovedet. Pludselig lød der to klik og vi var lænket sammen i et sæt håndjern, og et sæt fodlænker blev sat om vore ankler.
Vi blev ført ud i bilen hvor vi blev smidt ind i lastrummet og kørt hjem til os. Da vi var hjemme var der høj musik og vi kunne høre feststemte unge hygge sig.
Pludselig slukkede musikken og min kæreste sagde at han gerne ville byde velkommen til vores fest, og at vi i aften havde to utro som alle var velkomne til at bruge, og ingen skulle være nervøs for at de fik hår i munden, eller på tøjet, da vi var helt uden dun og hår, ligesom vi var klædt på så vi kunne bruges til hvad som helst.
Den anden fortalte så at vi var to grimme svin der havde været blandt ligesindede og som var klædt på med en maske så ingen kunne se hvem af os de var sammen med, og vi kunne heller se hvem der elskede med os, men en ting var vigtigt når de hyggede sig med os, så var det med begge to, og derfor var vores ben og hænder lænket sammen, så alle kunne hygge sig med det formastelige par.
Herefter blev døren til lastbilen lukket op og til fanfare musik blev vi ført ind i udestuen. Vi fik besked på at holde hver sin tale. Min elskede startede med at undskylde vi fredag forlod festen, og lovede sin herre aldrig mere at svigte ham. Jeg undskyldte at jeg var ”faldet i vandet”, og takkede de to kærester for at de havde straffet os, samt alle gæsterne for at de her i aften ville være sammen med os.
Musikken gik i gang og vi satte os ned på sofaen. Straks stod en af gæsterne og spurgte, hvem der havde givet os lov til at sidde ned, i er to skide svin og møgsvin skal være på gulvet og ikke svine møblerne til.
Han kalder på et par af vennerne og spørger om de vil være med til aftenens første leg. De siger begge ja, og jeg hører et suk da de løsner den store ble fra min elsker og en sætter en plug i hendes bagdel som de pumper flere gange så hendes røv udvides endnu mere.
Pludselig mærker jeg hans hånd på mine bryster, og jeg hører hun sukker dybt da de tager fat i hendes opbundne bryster. ”Nå det kan i svin li’?” siger han. De klemmer brysterne hårdere, og hun giver sig lidt. ”Stille” kommanderer han. I skal kunne tåle smerte, i er nogle smatsoer der bare skal bide aftenens smerter i jer. ”Måske skulle vi sætte nogle klemmer i” siger den ene og giver hver af os 5 klemmer som vi skal sætte i hinandens bryster. Jeg kan mærke mine brystvorter stritte, og hun stønner også af liderlighed.
Den ene siger her er et par lodder ”Skal vi sætte dem i?” spørger han med en sød stemme. Vi vil helst sige nej, men ved det ikke nytter, og svarer ”Ja tak”. ”Dygtig svin” svarer han, som han talte til sin hund. ”Rejs jer” kommanderer han, og hiver hårdt vores bryster frem og, leger lidt med først den ene og så den anden brystvorte, og da de begge stritter lystigt fastgør han klemmerne til brystvorterne. ”Av” kommer hun til at udbryde da det niver i hende vorte. ”Nu ikke pibet” svarer han. Han gør den anden klemme fast i min brystvorte, og da han slipper taget i brysterne og klemmerne mærker vi for alvor de tunge lodder. De hiver vorter frem og tynger vores bryster ned. ”Uhmmm” mumler de, inden de giver hendes analplug endnu et pump, og overlader os til os selv og de andre gæster.
Efter nogen tid kommer en pige hen og spørger om vi hygger os, og om vi er klar til at hygge sammen med hende og hendes dejlige fyr. Vi siger naturligvis ja vi er klar.
Lidt efter siger hun at vi skal ud og have lidt luft, og vi fik hver sit halsbånd på og et reb blev sat i halsbåndet, og så trak de os på alle 4 ud af døren. Det var frygtelig besværligt da vores to ben og 2 hænder var lænket sammen, så vi var tvunget til at kravle sammen i takt hen over jorden.
De sagde de ville lufte os så vi fik lidt motion, da vi var et par svine hunde der skulle luftes. Vi kravlede på alle 4 i lang tid, alt imens de 2 talte om deres sex liv og om de 2 svine hunde de var ude at lufte.
Efter nogen tid sagde fyren skal de ikke have et ”kødben”, jo svarede den anden. Lynlåsen ved munden i vores masker blev åbnet og vi fik hver sin store gren i munden, med besked om at hvis vi tabte den så skulle vi selv samle den op. Når vi kom hjem skulle de nok vise hvordan et par uopdragne hunde opdrages.
Efter lidt tid tabte jeg min gren og måtte kravle hjælpeløs rundt på vejen for at samle den op. Ved et uheld kom jeg til at skubbe til min elskers pind så den røg ud af munden på hende. Vores kvindelige hunde lufter sagde vredt vi nu skulle hjem og have vores straf, mens alle gæsterne så på, og de trak os hastigt hjem i stam snor.
Da vi kom ind blev vi bundet midt i lokalet, og musikken slukkede. Vores hundelufter fortalte gæster at de skulle stille sig i to rækker bag os, og at straffen først var slut når den sidste i rækken havde gjort sit arbejde.
Vi fik hver sin gummigag spændt hårdt fast i munden, så vi ikke kunne sige noget, og så kom dagens grusomme overraskelse, der var at vi begge fik et hårdt slag i røven af den gren vi havde tabt, og straks efter blev den givet videre til den næste i rækken som også svingende grenen hårdt på vores bagdel, og sådan blev slagene ved med at hagle ned over vores stakkels bagdele.
Jeg ømmede mig mest da jeg ikke var beskyttet af den store ble, og min elsker stønnede højt over slagene på den tunge ble. Efter nogen tid sagde hundeførerne at afstraffelsen nu var slut, og gav os hver sin pind i munden og trak os ind i udestuen hvor vi blev lagt i hver sin hundekurv.
Musikken begyndte ingen at spille. Efter nogen tid kom en ind og sagde vi skulle have en omgang pik og røv. Vi blev fjernet fra hundekurven og løftet op på spisebordet hvor man bandt vores ben og arme fast, ligesom et læderbælte blev lagt over vores bryster, og til sidst lagde man et dobbelt halsjern over vores halse som blev skruet fast til bordet, så vi ikke kunne rokke hovedet.
Musikken blev igen slukket og alle blev inviteret til at komme hen og se de to bordsex svin. Vi fik den stramme gag ud af munden. I stedet blev der sat en stor ringgag i munden på os begge, og min søde veninde begyndte at græde, da hun fik at vide hun skulle slikke røv, mens jeg skulle slikke pik.
Jeg gav et dybt suk da en pik trængte ned i halsen, og hun stønnede da et røvhul satte sig på hendes mund, hvorefter vi begge fik besked på at slikke og at vi bare havde af at gøre det ordentligt, for ellers ville vores tunge blive meget slidt før vi var færdige.
Jeg forsøgte hurtigt at stoppe, men så fik jeg skarpt at vide jeg skulle fortsætte for ellers ville det få følger. Jeg troede ikke det kunne blive mere slemt og bed pikhovedet så der lød er skrig, og da min veninde hørte det stoppede hun med at slikke røv.
Begge stod af vores hoveder, og det gik op for os at det var vores kærester der lige havde brugt os. Min kæreste sagde at jeg sgu ikke skulle stoppe med at slikke pik før jeg fik besked på det, og min venindes fyr sagde at hun ikke skulle stoppe med at slikke røv før der blev sagt til, og at vi på grund af vores ulydighed skulle straffes en sidste gang inden vi røg i seng.
I er et par pissesvin der nu skal drikke saften. Den våde ble blev taget af min veninde og det pis der var i bleen blev samlet i en kande, og så fik vi at vide at vi skiderikker nok skulle lave lort senere. Min kæreste grinede og sagde vi skulle have en omgang afføringsmiddel, så der kom gang i vores maver.
Herefter blev der gennem ringgagen hældt pis med afføringsmiddel ned i halsen på os, og vi fik hver sin store ble lagt på, så vi kunne føle os som 2 små blebørn.
Vi blev så begge løsnet fra bordet. Håndjern og lænkerne blev fjernet, inden vi fik hver sin sorte gummi-bodystocking med lange ben og ærmer på. Lynlåsen i ryggen blev lukket så den sluttede tæt til kroppen, helt op til den høje krave. Lynlåsen ved mit kyskhedsbælte blev åbnet og bæltet låst op forneden og de lempede min spændte lem og nosserne ud så de var frit tilgængelige. Det var nu ikke længere muligt at skjule begejstringen, og jeg struttede af sort lider og lyst.
Vores kærester sagde så at nu var festen forbi for os, men at de andre ville feste til den lyse morgen, og vi fik besked på at sige pænt godnat og gå med ned i vores soverum, hvor der var redt op til os.
Min kæreste tog fat i mit halsbånd og jeg kravlende ned i kælderen, hvor jeg til min store overraskelse så der stod en seng og et hundebur af stål. Jeg blev presset ind i buret og en dyne blev lagt ind til mig, inden min kæreste sagde nu må du sove godt, og du skal ikke tænke på om du skal på toilettet for du har din ble på. Hvorefter hun låste buret og gik.
Lidt efter gik døren til ”fangehullet” op og ind kom kravlende min elsker, som forskrækket så jeg lå sammenbøjet i buret.
Hendes kæreste lod hende flere gange kravle rundt om mit bur kun med den store ble på og patterne stadig bundet stramt op, og klemmerne og loddet sad stadig i hendes bryst, imens jeg lå og nød synet af hendes smukke krop.
Hun blev lagt op i den bløde seng på ryggen med armene og benene spredt ud til siden, og hendes kæreste nogle reb frem der var gemt under sengen. Hun gispede af overraskelse, da han bandt hendes hænder og fødder til sengen og tog i vibrator og lagde i hendes røv som han tændte så hun kunne nyde bevægelserne mens jeg kunne høre den snurrende lyd i hendes bagdel.
Vi fik besked på ikke at snakke sammen, og så tændte han en mikrofon og fortalte at gæsterne ovenpå kunne høre alt hvad der foregik, så hvis vi sagde en lyd skulle det nok blive hørt i løbet af natten, og han sluttede med at lægge en blød dyne over hans kæreste og sagde godnat og slukkede lyset.
Jeg ved ikke hvor længe vi sov, men pludselig blev døren åbnet og lyset tændt. Jeg missede med øjnene og så min kæreste nærme sig, og sagde ”Godmorgen skat, du ligner en der har sovet som kun et lille svin kan sove”. Han åbnede buret, tog dynen af mig og kiggede på min ble.
Det var vist godt jeg gav dig den på inden du skulle sove, du kan jo ikke holde dig tør om natten sagde han alvorligt til mig. Jeg blev rød i hovedet. Tror hellere du må beholde ble på resten af dagen, så vi undgår nogen uheld, sagde han og tog mig ud af buret.
Lidt efter kom kæresten til min sovende veninde. Han sagde sødt godmorgen min lille svinepige, og tog dynen af hende og løsnede hendes bundne ben og hænder fra sengen. Fy for fanden sagde han vredt, du stinker jo af svin, det var vist godt du fik ble på for du er jo helt belortet og våd.
I skal vist op og vaskes begge to sagde han, og spurgte min kæreste om hun havde lyst til at vaske en lorte orne, for han havde ikke lyst til at vaske sit svin.
Min kæreste svarede grinende nej, de dyr skal sgu vaske hinanden, men badeværelset skal ikke svines til med lort, så jeg henter 2 spande vand og en svamp så må de selv gøre det her i kælderen.
Han hentede 2 spande vand og fortalte vredt at vi skulle gøre hinanden ren, og når vi havde gjort det skulle vi komme ovenpå og sige farvel til gæsterne inden de gik.
Vi stod længe og kikkede på hinanden og de 2 spande kold vand, inden vi til sidst tog vores ble væk, som var fyldt med tynd lort på grund af afføringsmidlet og våd af vores eget pis, og vores røvhuller var totalt svinet til med lort.
Mit kyskhedsbælte sad stadig på, selv om det var åbent foran, så jeg var ekstra ulækker da det også var fyldt med lort, så det var rigtig ulækkert for min veninde at vaske mig ren, inden jeg sluttede af med at vaske hende.
Da vi var færdige med at vaske os opdagede vi der ingen håndklæder var, så jeg foreslog vi tog vores dynebetræk til at tørre os med, så vi ikke lignede 2 drukne svin når vi skulle op til de andre.
Da vi var færdige kom vores kærester ned til os, og sagde i skal begge have en ren ble på. Da jeg havde fået den på låste min kæreste kyskhedsbæltet foran igen så mine nosser var låst inde.
Min veninde fik også en ny ble på, og hendes kæreste sagde at han ikke stolede på hende længere, så derfor skulle hun også have låst et kyskhedsbælte på, så hun ikke lod andre friste til at bruge hende.
Vi stod lidt og kikkede på hinanden, inden jeg spurgte om vi ikke skulle have tøj på, inden vi skulle op til de andre. Hendes kæreste svarede vel skal i ej, svin har ikke tøj på og i skal være glad for at I kun skal op og sige tak for en god fest og farvel, for egentlig fortjener i en tur på landet til jeres søskende.
Vi fik besked på at stille os op af den kolde væg med hænderne på ryggen, og så gik vores kærester over til sengen og tog de 4 stykker reb, som de bandt hænderne fast med på ryggen, og derefter bandt han rebet om halsen på sin kæreste. Min kæreste åbnede mit kyskhedsbælte og bandt rebet i min pik, inden hun igen låste den inde i bæltet.
Herefter trak han sin kæreste om af trappen mens min kæreste hårdt trak i rebet der var bundet i min pik da vi gik op af trappen og ind i udestuen hvor de andre sad og spiste morgenmad.
Alle rejste sig op og klappede og sagde det havde været den bedste 2 gang 25 års fødselsdag, og at de håbede vi til næste år mødtes til en lige så herlig svine fødselsdag.
En af gæsterne satte en stol ved vores to kærester, og sagde hun syntes vi skulle sætte os. Vores kærester slap rebet de havde holdt os i os satte sig ned, og vi gik begge hen og gav vores kærester et stort kys og sagde undskyld inden vi satte os ned for at spise morgenmad med gæsterne.
Straks vi havde gjort det rejste alle gæsterne og vores kærester sig op, og skreg i kor ”hvad fanden laver i 2 svin ved border, i skal sgu være på jeres plads”. I det samme trådte grisemanden ind af døren.
Han gik lige hen til os og løsnede mit reb fra pikken og rebet fra halsen på min veninde, inden han vredt sagde vi skulle stille os med ryggen mod hinanden, hvorefter han bandt det ene reb omkring vores hals og det andet blev bundet til vores højre ben, og så fik jeg besked på at gå forsigtigt ud til den ventende bil, så vi kunne komme tilbage til stalden hvor der var gjort plads til os.
Vi bad begge om nåde og lovede aldrig at svigte vores kærester mere, men intet hjalp og da vi blev stående kom vores kærester og løftede os ud i bilen, der stadig ikke var gjort rent efter den sidste tur med svin, og lidt efter kørte bilen med os.
Da vi kom ud på gården blev rebet vi var bundet sammen med om halsen og benene løsnet, og vi fik besked på selv at gå på plads, da vi selv kendte vejen. Vi lagde os på gulvet, og lidt efter kom bonden og lagde stålgrimen om vores hals og låste den fast til gulvet, inden han løsnede vores bagbundne hænder, og serverede dagens svinefoder for os.
Da han var gået talte vi om hvad mon meningen var. Vi talte meget om hvor meget vi savnede vores kærester. Om aftenen kom han og fodrede og slukkede lyset i stalden og sagde nu må i have en god nat begge to.
Vi snakkede sammen i mange timer, men faldt til sidst i en dyb søvn.
Pludselig vågnede jeg da jeg hørte et skrig fra min veninde, og i det samme blev mine øjne blændet med en sort pose og en hånd holdt mig hårdt omkring munden, ligesom jeg kun hørte svage grynt fra min veninde.
En knebel blev presset ind i min mund, og mine hænder blev bundet stramt på ryggen og jeg hørte stålgrimen blev løsnet fra gulvet, og jeg blev brutalt tvunget ud af stien og ud i en bil der hastigt kørte af sted med mig.
Da vi havde kørt nogen tid standsede bilen. Døren blev åbnet og jeg blev ført ud af bilen og ned af en trappe og ind i en seng hvor jeg blev bundet fast uden at vide hvor jeg var. Lidt efter hørte jer døren åbne igen og nogen komme ind. Jeg hørte en lås klikke inden døren igen blev lukket, alt imens jeg hørte en klynkende lyd.
Jeg lå blændet i sengen uden at kunne sige noget, og viste ikke hvor jeg var, eller hvem det var der var sammen med mig.
Jeg faldt hurtigt i søvn, og efter nogle timer hørte jeg 2 komme ind. En lås blev åbent og den sorte sæk over mit hoved revet væk, og jeg så at vores kærester stod og grinede, og sagde at de håbede vi nu havde lært en gang for alle hvem der bestemmer.
Vi svarede begge ja, og så sagde min kæreste at jeg skulle gå i bad og skifte min ble. Min venindes kæreste sagde til hans kæreste at de nu ville køre hjem så hun kunne blive vasket og få sin ble skiftet.
Nogle dage senere mødtes vi alle 4 for at hygge os og undskylde overfor hinanden de ting der var sket. Vi var alle enige om, at sidespring skal man holde sig for, da det aldrig fører til andet end noget svineri.

porno med danske piger