Ferie med Karin – hemmeligheden

SPAR MANGE PENGE

For 15 år siden, var Jens og jeg over i grisestalden en eftermiddag for at hygge os med ornen, vi havde på det tidspunkt dyrket denne form for dyresex i ca. 2 år…

Solen skinnede ind i soveværelset og jeg så på uret, ni viste den, jeg lod min hånd glide ind under dynen og mærkede min kones varme ryg, lod hånden glide ned mod balderne og videre ned mod fissen, den var våd endnu efter den dejlige grillaften vi havde holdt med de andre på gården, en grillaften vi sent vil glemme, for den gav os en masse frække oplevelser. Min kone skubbede sin ende bagud for at fange mine fingre med sin fisse, to fingre gled op i hende og hun begyndte at stønne, tag mig som det hundyr jeg er, sagde hun, bedæk mig. Hun stillede sig på alle fire i sengen, og jeg sprang på hende som en anden hingst, førte pikken brutalt helt op i hende, gled frem og tilbage nogle få gange for så at lade pikken glide helt ud, mere skulle der ikke til for at få hende til at komme i en kæmpe orgasme. Det var dejligt med dagens første bedækning, sagde hun, hun vendte sig mod mig og sagde, mon der kommer flere af dem i dag, og smilte sødt til mig.

Jeg tror jeg vil lægge mig ud i haven og læse en god bog, sagde jeg min kone, god ide, sagde hun, for jeg skal over til Jytte her i formiddag, vi skal sludre lidt, og så har vi planlagt at tage en tur ind til byen for at se på tøj. Mor jer godt, sagde jeg, og Jens er ude for at sprøjte markerne, så her bliver dejlig fredeligt, en rigtig stille dag på landet, skønt.

Hej skat, blev der sagt, jeg missede med øjnene og så min kone stå der i sollyset, iført en aldeles gennemsigtig nederdel, en smukt syn. Jeg må være faldet i søvn, sagde jeg, for det sidste jeg husker er at jeg så på uret, og den var et, så jeg må have sovet et par timer, kom du nu til dig selv medens jeg laver kaffe, for så kan du hører hvad jeg har oplevet medens du læste din bog.

Hun kom ud med kaffen, og nu opdagede jeg at hun også havde en næsten gennemsigtig bluse på, så man kunne se aftegningen af hendes bryster, og den gennemsigtige nederdel overlod da ikke noget til fantasien, man så tydelig de mørke sparsomme hår på fissen, hvor var hun fræk at se på. Har du gået sådan inde i byen, spurgte jeg, ja sagde hun, men det er ikke det eneste, nu skal du nyde din kaffe medens jeg fortæller.

Jytte havde dækket et fint kaffebord, men der stod 3 kopper, så jeg spurgte om hvem der kom mere til kaffe, det gør dyrlægen, sagde hun, for vi skal lige bruge lidt tid til at se på papirerne med de køre der skal insemineres, det tager kun 10 min. så går han selv over for at klare det. Hvad vil det sige at inseminer, spurgte jeg, det er fordi vi ikke selv har en tyr til at bedække køerne, så det klarer dyrlægen. Hvordan gør han det, spurgte jeg nysgerrigt, han fører et langt rør med tyresæd ind i koen og sprøjter det ud oppe i koens livmoder, så er den gravid, det er nemt. Det er jo næsten kunstig befrugtning, sagde jeg, tænk hvis de gjorde det ved os også, grinede jeg, det ville da være synd for os, tænk alt det dejlige vi gik glip af, men det gør koen jo, sagde jeg til Jytte. Jytte så nu på mig og sagde, jeg tror koen får åndelig tilfredsstillelse, det lyder nok lidt mærkeligt, men jeg tror koen kan mærke at den får sæd ind i sig. Nu skal jeg fortælle dig noget, sagde Jytte, jeg vil gerne indvi dig i vores hemmelighed.

For 15 år siden, var Jens og jeg over i grisestalden en eftermiddag for at hygge os med ornen, vi havde på det tidspunkt dyrket denne form for dyresex i ca. 2 år. Vi havde strøet godt med halm inde i båsen, så der var blødt for mig at ligge på alle fire, og ornen var godt i gang med at bedække mig, da Jens opdagede at dyrlægen kom gående op at gangen imod os, det var for sent at gøre noget, for han havde set hvad det var gang i inde i båsen. Jens prøvede ikke at sige noget, for hvad skulle det nytte, vi var opdaget, men dyrlægens kommentar kom helt bag på Jens, hun skal stritte lidt mere med bagdelen, for så glider den bedre inde i hende, så har ornen også bedre plads til at arbejde med pikken. Jeg så ham slet ikke, for jeg var næsten helt væk i nydelse, jeg fik den ene orgasme efter den anden, og da ornen gled ned faldt jeg forover og blev liggende. Jeg blev noget forskrækket da jeg så dyrlægen stå ved siden af Jens, men Jens sagde straks, for at berolige mig, at dyrlægen havde sagt at jeg skulle stritte noget mere med bagdelen, de ord gjorde at jeg kunne nyde de efterorgasmer jeg fik.

Vi var selvfølgelig flove over at blive opdaget, men dyrlægen fortalte at der var mange flere ligesom os, der dyrkede sex med dyr, alle mulige slags dyr, og han vidste rigtigt meget om det, og han havde også selv de lyster, så vi skulle ikke være flove over at han opdagede det.

Dyrlægen som hedder Erik, fortalte os om en gård som ligger ca. 4 km. fra vores egen, den gård er et mødested for folk som os, nogen der tænder på og dyrker dyresex, alt foregår under kontrolleret former, og dyrene er specielt udvalgte, det er dyr som er rolige og gør det frivilligt, altså ikke noget med at tvinge dyrene, og jeres orne kunne vi godt bruge over på gården. Man skal selvfølgelig være medlem for at komme der, og hvis det er noget for jer syntes jeg i skal kigge over på lørdag, men jeg vil da gerne fortælle jer hvad der ellers foregår sådan en aften, sagde Erik. Vi satte os ind i vores køkken og over en kop kaffe fortalte Erik om hvad der foregik.

SEX I DAG?

Jeg skal nok fortælle dig meget mere om den gård, sagde Jytte, men Erik kommer om lidt, og jeg vil gerne fortælle dig lidt om den inseminering, for hvis du vil se det, så ved du bedre hvad der skal ske. Det vil jeg gerne se, sagde jeg, men jeg syntes stadig det er synd for koen, for den nyder da ikke noget. Jytte fortalte nu om hvad hun mente med det åndelige i at nyde en inseminering, for hun havde selv prøvet det nogle gange over på gården. Hun fortalte at hun var blevet behandlet som en ko flere gange, og hvis man sætter sig op seksuelt til den form for sex, var den dejligt, mere nåede Jytte ikke at sige før døren gik op og dyrlægen stod i døren. En nydelig mand på ca. 50 år, høj og slank med lyst hår, et dejlig smil og et vindende væsen. Der blev kikket i papirer og snakket om køer og kalve, ko nr.12 og ko nr.50, jeg forstod ikke meget af deres snak, men for Jytte og Erik var det vidst meget vigtigt at papirerne blev lagt rigtigt. Ja, det er dyrlægesnak sagde Erik, men det er fordi vi ser på hvilken tyr vi brugte sæd fra sidst, og om kalven blev god og senere gav nok mælk, for det er den gode arvemasse vi går efter, så det er vigtigt med den rigtige sæd til den rigtige ko. Jeg sad et kort øjeblik og tænkte på hvilke ting der tændte Erik med hensyn til dyrene, mon han selv førte sin pik ind i en ko eller var det mon en gris han heller ville have, eller ville han kun se på når de gjorde det. Jeg blev revet ud af mine tanker, da Jytte spurgte om jeg ville med over i stalden og se hvordan Erik gjorde det ved koen, ja, meget gerne, sagde jeg, og vi gik alle 3 over i stalden.

Der er kun denne ko i hele stalden, sagde Jytte, de andre er ude på græs, og det er derude at vi har opdaget at koen er tyregal som det hedder, for Jens har lagt mærke til at den gerne vil springe op på de andre køer, og gøre ligesom en tyr. Det kommer den jo ikke langt med, sagde Erik, for den mangler en tyrepik, så det er godt at jeg har en med, grinede Erik, og begyndte at tage et stort forklæde på. Kan du ikke fortælle Karin hvad det er du laver, for hun har aldrig set sådan noget før, og hun er en del nysgerrig efter at vide hvad der foregår på sådan en gård som vi har. Jo, sagde Erik, medens han åbnede en stor taske som stod på gulvet, nu vasker jeg begge mine hænder og arme, og kommer sæbe på den ene arm, og den vil jeg stikke op i enden på koen så jeg kan tømme den for lort, og når jeg kan mærke at jeg kan komme ind til livmoderen tager jeg det lange rør med den blå tut på og fører ind i koen fisse indtil jeg kan mærke, med den arm jeg har inde i røven på koen, om jeg er inde ved livmoderen med røret, og hvis jeg er det trykker jeg på den blå tut og tømmer sæden ud af røret. Skulle koen få noget åndeligt ud af det, røg det ud af min mund, og pludselig stod Erik og Jytte og så direkte på mig, og Erik skiftede sit blik mellem Jytte og mig, ups, der kom jeg vidst til at fortale mig. Ja, Karin mente det var synd for koen at den kun fik et plasticrør ind og ikke en rigtig tyrepik, så jeg fortalte hende om det åndelige i at få plasticrøret ind, og at det faktisk god kan give en form for orgasme, sagde Jytte. Det er svært at forstå, sagde Erik, når hun ikke har oplevet hvordan det foregår. Ja, sagde Jytte, det er svær at forklarer, men jeg vil gerne have at du viser hende hvordan jeg bliver behandlet ligesom en ko når den skal insemineres, jeg har meget lyst og jeg ved Karin gerne vil se det. Det er i orden for mig, sagde Erik, så gør vi det ligesom over på gården, når vi har klubaften.

Jytte blev nu beordret af sit tøj, og stille sig på alle fire i båsen ved siden af koen. Erik tog nu sit forklæde af og fortalte mig at Jytte skulle have rigtig mandesæd ind i sig, og så var det min opgave at hjælpe med at fange mandesæden i et stort glas, som han stillede på gulvet. Han forklarede nu, at han var nød til at tage sin pik frem, og når han begyndte at tømme koens røv for lort ville hans pik begynde at rejse sig, og i takt med at han arbejdede med koen ville hans pik blive meget stiv, og når han tømte tyresæden ud oppe i koens fisse ville han selv sprøjte, og så skulle jeg fange hans sæd i glasset. Jeg havde nu travlt, dels med at se hvordan Erik arbejde sig længere og længere ind i koens røv, og med at se på den store pik som voksede, og engang imellem se over på Jytte, som bare stod på alle fire med fissen pegende bagud. Erik havde nu hele armen inde i koens røv og tog nu det lange rør og begyndte at føre det op i fissen på koen, hans pik stod flot og stiv på ham, forhuden var helt trukket væk så det store hoved var blottet, jeg tog nu glasset og holdt det for pikken, og ide han trykkede på den blå tut og tømte tyresæden i koen sprøjtede han en meget stor mængde sperm ud i glasset, det kom i lange stråler. Erik vaskede nu sine hænder og arme meget grundigt, hans pik fik også en tur så den kunne komme på plads i hans bukser igen, jeg så nu hvordan Jytte svajede i ryggen og jeg kunne fornemme at hun var utroligt våd i fissen, ligeså våd som koen, for den stod nu med spredte bagben og halen lidt løftet, så fissen var helt synligt, og jeg så at den var hævet og der løb noget slimet ud af den.

Erik tog nu et plasticrør på ca. 20 cm. og med en tykkelse som en god stor pik frem fra sin taske, satte en tut på enden og førte den ned i glasset med sæden, han trykkede på tutten og slap forsigtigt igen, med resultat at sæden blev suget op i røret. Han lagde noget halm bag ved Jytte og knælede ned bag hende. Jeg så nu at Jytte var så våd at det dryppede fra hende, der hang nogle perler lige ved fisseindgangen, så hun måtte være meget tændt og liderlig. Erik smurte nu noget vaseline på sin ene finger og begyndte at føre den ind i Jyttes røv, han førte den helt ind og gled frem og tilbage nogle gange, så smurte han to fingre ind og førte dem begge ind i røven på hende, gled frem og tilbage, ligesom når han tømte koen for lort. Begge hans fingre var nu helt i bund i Jyttes røv, og nu tog Erik det stor plasticrør og begyndte at fører det op i fissen på Jytte, hun sagde ikke en lyd, men svajede blot mere i ryggen efterhånden som røret gled ind. Røret var nu helt oppe i hende, Erik bevægede fingrene i røven, og i det samme trykkede han på tutten så sæden blev tømt ud oppe i hende, der kom et dyb suk fra Jytte. Erik trak nu begge sine fingre ud af røven på Jytte, tog fat om plasticrøret og trak det forsigtig ud af hende, fissen trak sig sammen og jeg så at der dryppede sæd ud af den og ned på halmen. Koen havde nu lagt sig ned på siden med benene oppe under sig, så dens fisse var helt synligt, og der løb en masse slim ud fra den og ned på halmen. Jeg så nu til min overraskelse at Jytte gjorde det samme, lagde sig på siden med benene oppe under sig, og fissen strittede bagud. Ligesom hos koen, løb der også en masse slim ud af fissen på Jytte, og jeg kunne se at hun var helt væk, hun måtte være væk i hendes åndelige orgasme. Nu skal hun have ro de næste ti min. sagde Erik, så vi to går ud i laden og får os en kold øl, så kan vi få pusten igen oven på den oplevelse.

Efter et kvarter kom Jytte ud til os, smilende og glad. Jeg kunne se at hendes fisse var hævet lige ved indgangen og der løb en masse sæd og slim ned af lårene på hende. Jeg trænger til at blive vasket, sagde hun, men gud hvor var det skønt at få sådan en orgasme, den skal opleves, så hvis du har lyst skal du bare sig til, sagde Jytte, det er det jeg mener med en åndelig orgasme, ingen skrig og stønnen, den bliver inde dig selv, glæd dig. Ja i er heldige, sagde jeg, i har fået udløsning, og så sidder jeg bare her og er vild i fissen efter sådan et skue, men jeg får nok afløb senere på dagen. Du kan ikke få en bedækning af ornen i dag, sagde Erik, for den tager jeg med mig over på gården, den skal på arbejde på lørdag, for der har vi to piger der skal have en bedækning, så du må finde noget andet, og jeg selv kan ikke tilbyde dig noget, for min pik er helt tømt og færdig efter den inseminering. 

Efter at have set Erik køre af sted med ornen, gik Jytte og jeg ind i huset så hun kunne få et bad inden vi skulle ind til byen og se på tøj. Jeg blev noget overrasket da jeg så Jytte komme ud efter badet, i en total kort nederdel og næsten gennemsigtig top, skal du på rov efter pik, spurgte jeg, nej, men det skal du sagde, Jytte, så lad os komme ind til byen og gøre dig fræk i tøjet.

Vi så på en masse tøj i forskellige butikker, grine og pjattede havde det rigtig skønt sammen. Vi fandt noget rigtig fræk tøj i en af butikkerne, og Jytte foreslog at jeg tog det på, så kunne vi lave noget skæg med nogle fyrer, og den ide var jeg straks med på. Du skulle lige have set os gå ned af gaden, jeg i det her gennemsigtige tøj og Jytte i den korte nederdel, der var liderlige blikke overalt, fløjten og piften. Jytte mente vi godt kunne trænge til en kold øl, så hun foreslog at vi gik ind et listig sted som hun kendte, et sted hvor der kom en del havnearbejder, og det kunne være frækt at tirre dem lidt, og måske du kan få en af dem på krogen, lo Jytte.

Det er da vist godt nok et skummelt sted, det her, sagde jeg medens vi gik ned bagerst i det store lokale, vi gik langs med den lange bar og satte os på de to sidste barstole, og jeg kunne tydelig mærke alle blikkene, mærke hvordan jeg blev klædt af til skindet, en ophidsende fornemmelse for mig. Vi satte os op på barstolene og bestilte en kold øl hver, og jer er sikker på at tjeneren kun så på vores bryster gennem den gennemsigtige bluse, det var så pirrende at mine vorter begyndte at stritte og min fisse var heller ikke helt upåvirket af den dystre atmosfære vi befandt os i. Jeg vente mig mod Jytte og så hun sad med ledt spredte ben, så de nærmeste fyrer kunne se op til fissen og se at hun ikke havde trusser på, og jeg bemærkede at hun var våd og lidt åben endnu, er det sæd fra den insemering du fik, som pibler ud af dig, spurgte jeg. Ja noget af det, men jeg er stadig oppe at køre af liderlighed, jeg kan mærke at det dunker i den, og måske er det fordi at Carl er her, de siger at Carl har den største pik i byen, på trods af at han kun er 20 år, de siger at pigerne på hans egen alder render skrigende bort når han smider bukserne, jeg ved det fra min datter, for hun har prøvet at få den ind men måtte opgive, så hun måtte spille den af på ham i stedet, og hun sagde at hun aldrig har set så meget sperm skyde ud af en pik. Vis mig lige hvem Carl er, sagde jeg, og vente mig om på stolen med det resultat at min nederdel krøb helt op og afslørede min fisse, selv de sparsomme hår var til frit skue, og straks var der 7 til 8 par øjne der klæbede sig til den og slugte den, hvilket kun fik væden til at komme frem mellem skamlæberne, jo, alle kunne se at den var kneppeklar, men hvem skulle det være som skulle bade sin pik i mine safter. Carl er ham med den lille tophue over ved vinduet, sagde Jytte, han er en stor fyr og vældig rar, drikker sig ikke fuld som så mange andre, så det er nok derfor han vinder så mange penge i rafling. Jeg hævede mit glas i det jeg fik øjenkontakt med Carl og hilste med mit sødeste smil, som jeg håbede han forstod hvad betød, han smilede og hilste igen, og i det samme slog jeg lidt med hovedet hen imod toiletterne. Jeg tror Carl opfattede hvad jeg ønskede, sagde jeg til Jytte, så jeg går lige ud på toilettet, så må vi se om han følger efter.

Ude på dametoilettet var der et stort rum med to håndvaske og tre døre ind til toiletterne, så jeg stillede mig foran spejlet og nettede mit hår lidt, jeg kunne mærke at min fisse dunkede efter pik, men tvivlen begyndte at nage mig, kom han, og kunne jeg klare den store pik som så mange unge piger løb væk fra, ville den volde min smerte, eller måtte jeg også opgive og nøjes med at spille den af på ham. Jeg så i spejlet at døren blev åbnet og Carl kom ind, han gik resolut hen bag mig, lod sine hænder glide på til mine bryster som han klemte dejligt hård om, jeg mærkede han pressede sit underliv mod min røv, og jeg kunne tydelig fornemme den store stive pik mod mine baller. Han pressede nu min overkrop ind over vasken, løftede min nederdel op og lynede sine bukser ned, jeg var næsten i trance nu, han ville bestige mig bagfra, han opførte sig som en rigtig brunstig han, som bare ville gøre sin pligt med en brunstig hun. Jeg spredte mine lårer så han kunne få plads, og jeg svajede i ryggen og skød mit våde køn bagud, parat til indtrængningen af det store parringsorgan, som muligvis ville volde mig smerte under parringen. Jeg mærkede det store pikhoved få kontakt med mine skamlæber, og Carl lod sine hænder glide op af min ryg og tog fat om mine skulder, holdt mig i et jerngreb så jeg ikke kunne gå frem ved indtrængningen af lemmet. Jeg var nu en hoppe der skulle bedækkes af en stor hingstepik, mine tanker var kun på det sceneri jeg så på gårdspladsen hvor den store hingst bedækkede en hoppe, tænke på hvordan hoppen gik en skridt frem så hingstepikken gled lidt ud, men hingsten gik bare frem og pressede den enorme pik op i hoppen inden den vippede med bagdelen og skød sæden op i den, nu mærkede jeg presset i fissen, en enorm pik var på vej op i mig, den føltes meget tyk og hård, pressede sig voldsom ind, og mine muligheder for at glide frem var ikke til stede for Carl holdt godt fast i mig og pressede mig bagud. Alt blev for meget for mig, det var lige ved at sortne for mine øjne, liderligheden bankede igennem mig og jeg kom i et ordentlig brag, safterne sprøjtede ud af fissen på mig og lettede Carls indtrængning i mig, han vippede voldsom med sin bagdel og trængte helt op i bunden af min udspillede fisse, holdt mig hårdt og bedækkede mig voldsom. Tankerne væltede rundt i mig, ornens snoede pik og sædmængde, hingsten, Jenses pik, Kurts pik, min mands pik, hvad skete der med mig nu, jeg var som besat at denne voldsomhed som Carl bedækkede mig med, og så den vidunderlige store brede pik han brugte i mig, jeg overgav mig igen til nogle brag af orgasmer, orgasmer så voldsom at Carl måtte bruge sine mange kræfter for at holde mig så han ikke gled ud af mig. Som i en trance så jeg døren gå op igen og en stor bred mand kom mod os, men jeg var ligeglad, jeg ville have denne voldsomme bedækning fuldført til jeg sejlede i sæd. Jeg mærkede af Carl trak sin lange pik ud af mig, vendte mig om og lod sin pik glide op af maven på mig, det var en fræk følelse at mærke den varme våde pik banke mod min mave, nok til at jeg kom igen, men midt i orgasmen løftede Carl mig op, spredte min ben om hans liv og lod mig glide ned på hans pik, pikhovedet pløjede sig ind i fissen igen og resten af den tykke stav fulgte efter, helt op i bunden af mig, og jeg blev løftet og sænket af Carls stærke arme, en vild fornemmelse at hænge hjælpeløs på en fremmed mand som bedækkede mig forfra nu. Pludselig mærkede jeg hænder på min ryg, hænder som søgte om til mine bryster og klemte om dem, det måtte være den anden mand som kom ind til os, han ville også være med tænke jeg. Jeg husker kun lidt af det der nu skete, for den anden mand havde stillet sig bag mig og hans pik ramte mit røvhul hver gang Carl sænkede mig ned over sin pik. Jeg husker smerten da den anden pik gled ind i røven på mig, jeg blev nu total udblokket i mit underliv af disse to store pikke som gled op samtidig og presset i min fisse blev voldsom, voldsomheden i denne dobbelte bedækning af mig fik mig til at skrige orgasmer ud i det lille rum, så voldsomme blev de at jeg kollapsede.

Det næste jeg husker er at jeg så Jytte blive kneppet bagfra af den fremmed som havde været oppe i røven på mig, han vippede voldsom med bagdelen inden han skød pikken i bund og tømte den i hende, trak den slimede pik ud og gik sin vej. Jeg lod mine hænder glide ned mod min fisse, kunne mærke sæden fra Carl løbe ud af min udblokkede fisse, en tilfredsstillet og mæt fisse. Jytte sagde at alle ude i lokalet kunne høre at Carl kneppede mig, og da du skreg voldsom tænke jeg at jeg hellere måtte se lidt til dig, jeg så du hang livløs på Carl medens han bankede sin store pik op dig til han kom i et brøl, jeg lover dig at spermen fossede ud af dig da han lagde dig på gulvet og gik. Den anden mand stod og vaskede sin pik som var indsmurt i lidt lort fra din røv, den var stadig stiv og stor, så jeg regnede med at han ikke havde tømt sig i dig. Vend dig om, sagde han til mig, og løft din korte nederdel op så jeg har fri adgang til din liderlige fisse, sagde han, og han sprang nu på mig kneppede mig vildt til han kom. Vi fik vasket os rene og sat tøjet ordentlig igen, inden vi forlod toilettet, vi satte os igen i baren for at nyde den sidste slat øl vi havde tilbage. Vi fik en lille snak om det der skete for mig uden på toilettet med Carl, jeg beskrev følelsen for Jytte, hvordan det var at blive bedækket af Carl med den voldsomme pik han har, den styrke han havde, og jeg sagde at jeg godt forstod de unge piger at de blev bange for sådan en stor pik, ja selv Jyttes datter Lene kunne ikke klare sådan en voldsom tyk og lang en, sagde jeg, men jeg vil nok fantaser om Carls store pik, næste gang en mand ville bedække mig, den brutalitet bare at blive taget, ville jeg gerne opleve igen, og med ornen ville jeg ikke kunne få den vilde nydelse, selv om det var frækt at blive bedækket af ornen. Jytte så nu direkte ind i mine øjne og sagde, det problem kan jeg godt løse for dig, for jeg har meget at fortælle om den gård vi skal besøge på lørdag, du har kun set en stor hingst bedække en hoppe. Der findes mindre heste, og på gården er der en lille hingst som ofte bedækker piger, de bliver behandlet på næsten samme måde som da Carl bedækkede dig, en voldsomhed og styrke som du vil syntes om. Jeg mærkede igen hvordan mine brystvorter rejste sig, en lille dunken i fissen afslørede for mig at jeg ikke skulle sige nej til at prøve sådan en oplevelse.

Vi forlod nu baren, den oplevelse vi kom for havde vi fået indfriet til stor tilfredshed for os begge, så på vejen ud kunne vi nyde godt af de andre mænds sultne blikke, og som Jytte sagde, de sidder alle sammen med en stiv pik i bukserne, vi lo og grinte medens døren lukkede sig bag os. På vejen hjem talte vi meget om gården som vi skal besøge på lørdag, Jytte sagde at Kurt og Lene også skulle med, for efter den grillaften vi havde holdt, der hvor vi alle fik fissen og pikken tilfredsstillet, havde både Kurt og Lene fornemmet at der var noget som de ikke vidste om Jens og mig, sagde Jytte, så vi besluttede at fortælle dem alt om gården, og give dem tilbuddet om at se hvad vi laver sådan en aften. Jytte fortalte hvad Kurt og Lene gerne ville se og måske selv prøve, og hvad hun glædede sig til, og hun syntes bestemt at jeg skulle se hvordan en lille hest bedækker en pige, og så kunne jeg jo selv prøve bagefter.

Jeg sad med lukkede øjne, på grund af solen, medens min dejlige kone Karin fortalte om byturen, jeg slugte hvert et ord og glæde mig på hendes vegne over alt det frække som hun havde oplevet, jamen du har jo sprøjtet alt din sperm ud på dig selv, hørte jeg Karin sige, hun sad på hug foran mig og så på min stive pik som vippede endnu, jeg så hun åbnede munden og tog kærligt om min pik for at føre den ind mellem sine læber, tungen dansede rundt om pikhovedet inden den blev suttet ren for sperm. Mit blik gled ned mellem hendes ben, jeg så hvor våd og åben hun var i fissen, jo, min kone havde fået en ordentlig pik op i sig, så bred og tyk at den ikke havde trukket sig sammen endnu, jeg kom da du fortalte at du gerne ville bedækkes af en hest, sagde jeg. Fortæl lidt om den gård og hvad de andre gerne ville prøve af frække ting, sagde jeg til Karin, ikke nu, når vi har spist til aften kan vi sættes os ud i haven og nyde solnedgangen, så vil jeg fortælle alt hvad Jytte sagde.

Det blev en af de skønneste og flotteste solnedgange jeg længe har set, den stilhed der er her ude på landet kan man ikke få nok af, når man bor i byen til daglig, jeg nød både solnedgangen og det min dejlige kone fortalte.

Vi sagde godnat til hinanden med ønsket om en dejlig aften på gården, den gård vi glæde os til at besøge, og da vi sov ind var vi ganske uvisse om de overraskelser der ville møde os på gården, men de overraskelser vender vi tilbage til senere…

porno med danske piger