Fra byens seje fyr til umyndiggjort slave del.7

SPAR MANGE PENGE

Thomas tog to piske som han rakte til mig og hans far , idet han sagde: ”Giv slaven en hilsen, så han har noget at tænke på, medens vi brødre hygger os med en kold pilsner…

Vores uge som slave op til brylluppet. – Min fyr (Peter) og jeg havde fået besked på at vores nabo sønner ( Thomas og Ib) og deres far, ville bruge Peter og mig som en særlig gave til deres venners bryllup. Inden vi kunne gøre os fortjent til at være den gave, skulle vi i ugen op til festen til afretning og på prøve hos de 3 på nabogården. Det blev en bizar, hård, oplevelsesrig og dejlig smertefuld uge, som  min fyr og jeg takker for.

Mandag morgen mødte jeg op på gården hvor jeg efter nogen tid fandt min fyr stå i et hul i bunden af en af koboksene, hvor der var en kraftig jerngitter hen over, så han stod indelukket i ”hullet”.

Thomas  kom og sagde godmorgen, og befalede mig at sætte mig på risten over Peter og tisse på ham. Efter det sagde han at vi i resten af ugen skulle træne til det store bryllup lørdag, han tog fat i tyreringen i næsen på mig og vred den rundt imens han fortalte at vi var 2 skide slaver, der skal være sammen indtil vi er afrettet.

Han åbnede jerngitteret og tog fat i håret på min fyr og trak ham op af hullet og vi blev begge ført ind i et lille rum, hvor der var masser af kroge med reb i væggene, gulvet og loftet.

Thomas trak os hen til en krog hvor han tog et dobbelt kotøjr som han lagde om  vores halse og låste det så vi stod låst fast med en stållænke om halsen, og vi fik besked på at tage alt vores tøj af.

I rummet stod 2 affaldssække. Thomas sagde vi skulle tømme sækkene og bruge det der var i sækkene på hinanden. Vi fik at vide at hvis vi ikke gjorde det ordentligt ville gæsterne straffe os endnu mere ved festen.

I min sæk var manchetter til ankler og håndled med karabinhager, et gummibidsel med remme, 10 klemmer, en lang tynd snor, en rulle gaffatape, en tyrering, et bomuldsreb og en dildo.

I den anden sæk var manchetter til ankler og håndled med karabinhager, en oppustelig gag, et bundt brændenælder, et langt reb, en rulle gaffatape, og en vibrator.

Jeg satte manchetterne på hænder og ankler på Peter og spændte gummibidslet fast i munden på ham så han ikke kunne sige noget. Så tog jeg tyreringen og satte det hårdt fast i hans næse, og den tynde snor bandt jeg stramt om nosserne på ham og bandt enden fast i ringen i næsen. Til sidst satte jeg klemmerne i hans bryster og nosserne og pressede dildoen op i røven på ham og tapede den fast med gaffetapen så han ikke tabte den.

Da jeg var færdig gik Peter i gang med mig. Jeg fik manchetter på hænder og fødder. Den oppustelige gagg kom i munden på mig og blev pustet op så jeg ikke kunne sige et ord, herefter tog han vibratoren og pressede den op i røven på mig og lagde brændenælderne på min ømme røv og tapede det hele godt fast med gaffatape. Han sluttede med at binde mine bryster stramt op med rebet, så de strittede ud i luften og enden af rebet blev bundet til tyreringen som jeg havde gået med i næsen.

Da vi var færdige kom Thomas. Han blev meget vred da han sagde vi sgu ikke var færdige. Han tog fat i karabinhagerne ved vores ankler os låste dem fast så vi stod tæt sammen. Hænderne blev låst sammen med karabinhagerne i håndmanchetterne, så vi ikke kunne gøre modstand.

Thomas smed den sorte sæk over mit hoved, og lavede et lille hul til min mund så jeg kunne få luft, og tapede så sækken stramt fast til hovedet ved at vikle gaffatape stramt om sækken, så jeg ikke kunne se det mindste.

Nå dit svin sagde Thomas så til min fyr, du skal sgu også have dit grimme fjæs i sækken. Jeg hørte Thomas kom Peter´s hoved i den anden sæk, og jeg kunne høre stønnende lyde fra min fyr der også blev blændet i sækken.

Nå sagde Thomas, nu er i bundet sammen og i skal vide at resten af ugen kommer i til at være sammen som i er nu, og skal i skide eller tisse, så gør i bare det jeres problem.

I bliver fodret sammen med svinene og lever som dem. Det her kun er opvarmning til bryllupsfesten lørdag, hvor i skal have den store  tur, men indtil da skal vi nok sørge for at i vænner jeg til det barske liv som slaver.

Thomas befalede os at lægge os på det kolde beton gulv. Døren til stalden gik op og jeg hørte Thomas tale med Ib og far og befalede dem at give os 50 slag hver med ridepisken mens vi lå nøgen og sammenlænket på gulvet.

Jeg havde lyst til at skrige, og jeg kunne høre min fyr mumle fortvivlet, men vi var begge kneblet så vi ikke kunne sige en lyd mens piskende haglede ned over vores krop. Værst var det når de slog på mine sammenbundne bryster og mit røv med brændenælder.

Da de var færdige blev gaggen taget ud af min mund og jeg hørte de tog gummibidslet ud af munden på Peter.

Thomas sagde at vi skulle drikke den pis der kom ud af pikken som de ville komme i kæften på os, og når vi havde drukket ud ville vi blive madet med svinefoder inden vi skulle sove.

Det var en slem, og hård omgang, men vi kunne ikke gøre andet end tage imod. Da vi var færdige med at spise mærkede jeg de kom en dobbelt dildo dybt ind i munden på os begge, som smagte af lort, og vi fik så besked på at slikke den ren og beholde den i kæften til næste morgen.

Tirsdag morgen kom en og tog dildoen ud af munden på os. Vi blev fodret som dagen før, og fik besked på at vi i løbet af dagen skulle kravle ud af rummet og lægge os i grebningen bag køerne i kostalden.

Det gjorde afsindigt ondt at kravle gennem stalden og hen bag køerne. Vi talte begge om at vi ikke måtte give op, og lade dem få den sejr at vi brød sammen. Derfor fandt vi masser af ekstra kræfter og fik lagt os bag et par køer.

SEX I DAG?

Om aftenen kom Thomas og sagde vi havde været dygtige, og at vi skulle blive læggende til køerne havde vasket os med deres pis og skulle der være en ko der skulle skide, så måtte vi tage det med, som slaver..

Vi lå der hjælpeløst hele natten, og blev både våde og skidt på. Næste morgen følte vi os virkelig nedværdiget da Thomas kom og sagde vi skulle have mad som var blødt op med pis fra ham og Ib.

Han sparkede os hårdt og sagde vi skulle kravle ud i det lille rum. Vi kravlede den lange vej fra stalden og tilbage til det lille rum hvor Thomas stod med en hundeskål som han kom havregryn i, inden han lynede sin lynlås ned og begyndte at pisse i havregrynene, og stillede skålen på gulvet, og sagde så er der serveret, kom ned på alle fire. Det var noget af en overvindelse at spise det med det resultat at vi havde havregryn og pis ud over hele hovedet.

Efter at have spist fik vi besked på at rejse os op.  Thomas løsnede karabinhagerne fra fødder og hænder så vi stod hver for sig, og han lavede hul i sækkene til øjnene så vi kunne se hinanden gennem de små huller.

Ib kom og trak Peter ind midt i rummet, så han stod ca. en meter fra mig. Hængelåsen på hans manchetter blev låst op og et  reb blev bundet fat i hver manchet. Så trak de to brødre hans arme strakt skråt op mod loftet, og hans ben blev spredt og om hans ankler fastgjort i et par manchetter, der blev låst til en spredestang.

Thomas tog fat i snoren, der var bundet om min fyrs pik og nosser og bandt den sammen med rebet det holdt hænderne over hovedet, så han måtte skyde underlivet frem.

Thomas tog to piske som han rakte til mig og hans far , idet han sagde: ”Giv slaven en hilsen, så han har noget at tænke på, medens vi brødre hygger os med en kold pilsner”.

Faderen og jeg stillede os skråt bag min fyr, og Thomas gav ordre til at vi skulle svinge piskende samtidig indtil han sagde stop. Vi svingede begge piskene, der ramte nøjagtigt samtidig på Peters balder med lydelige klask. Det gav et ryk i min fyr, men han bed smerten i sig uden at give lyde fra sig.

Der lød et svirp og et klask, da pisken ramte den nøgne hud. Det gav et ryk i hans krop og der undslap ham en halvkvalt stønnen, og vi fortsatte med at lade pisken ramme hans ryg og bryst og da hans pik strittede faldt slagene også over den, da han ikke havde fået lov til at have ståpik foran os. Han forsøgte at holde smerten ud. uden at vise den, men til sidst undslap der ham en smertefyldt stønnen. Men han magtede stadig at stå stille.

Efter nogen tid kom Thomas og sagde ”Nu har i vist varmet ham pænt op”. I er gået flot til værks så det skal nok blive en lystig fest på lørdag. ”Det er godt nok et lækkert stykke mandfolk, du har”. Ham skal vi nok få meget sjov med. Og han lader til, at være både lydig og godt kan tåle, at der bliver rørt ved ham, så nu er jeg spændt på om du er lige så sød og lækker.

Jeg fik besked på at lægge mig på knæ . ”Du bliver liggende, og du drejer ikke hovedet” sagde han og lagde et tørklædet for øjnene og strammede det bag min nakke, så jeg intet kunne se.

”Så kan du godt rette dig op, men bliv liggende på knæ og før dine arme om bag ryggen”, sagde han og låste mine manchetter på håndledene sammen med en hængelås.

Så gik han foran mig og tog fat om rebet mine bryster var bundet op med og trak hårdt rebet ned gennem skridtet og bandt det fast til håndledene på ryggen, så det gjorde vildt ondt i brysterne hvis jeg bevægede mig.

Thomas sagde at min fyr skulle blive hængende i sit reb natten over, og at jeg skulle blive læggende og glæde mig til morgendagens straf, hvor det var mig der skulle afrettes sidste gang inden vi dagen efter skulle til fest, og han pressede vores gag i hver sin mund så vi ikke kunne sige noget, og min fyr måtte stå og se hvordan jeg lå henkastet på gulvet mens han hang i sine hænder og næsten ikke kunne nå gulvet med tæerne.

Det blev en lang og smertefuld nat. Om morgenen blev vi vækket af Thomas der stillede sig op foran Peter og pissede ham i munden, inden han gik over og tømte maven for lort over mig på gulvet.

Thomas tog tørklædet fra mine øjne og løsnede håndledene på ryggen og jeg blev beordret til at rejse mig og gå med ud af rummet, hvor Peter stadig hang hjælpeløst..

Thomas førte mig ud i malkerummet hvor han spulede mig med kold vand så urin og lort blev skyllet af mig: Jeg blev ført hen til en gabestok hvor jeg skulle bukke mig ned, der var små udskæringer til mine håndled og en noget større til min hals. Han lukkede nu den øverste halvdel og låste den med hængelås. Der var også en ved mine ben som også blev lukket og låst med en hængelås. Der efter bandt han rebet om mine bryster op i revnen mellem mine baller og op til en krog i loftet og strammede den op så mine bryster var strammet godt bag ud.

Jeg hørte Ib og faderen komme ind i rummet ved siden af, hvor de sagde at nu var det Peter´s tur til at takke for de pisk han havde fået, og løsnede hans hænder og fjernede spredestangen fra benene, inden de befalede ham at kravle ud i malkerummet hvor jeg ventede.

Da de kom ud til mig spulede Thomas Peter med koldt vand på samme måde som jeg var blevet, og Thomas gav sin far og Peter hver sin pisk, og sagde de skulle give mig samme behandling som jeg havde været med til at give dagen før, og at brændenælderne i røven skulle tæves til saft før at de var færdige.

Jeg vil høre om du er en rigtig tøs sagde Ib og tog min gagg ud af munden på mig, og sagde at hver gang jeg skreg eller klynkede så skulle jeg have 10 slag ekstra.

Faderen og Peter stillede sig skråt bag mig, og Thomas gav ordre til at vi skulle svinge piskende samtidig indtil han sagde stop.

De svingede begge piskene, der ramte min røv og ryg nøjagtigt samtidig med smældende  klask. Det gav et ryk i mig, men jeg bed smerten i mig uden at give lyde fra sig i starten.

Thomas og Ib sagde nu ville de gå ind og få morgenmad mens jeg blev søndertævet, og der lød svirp og og klask, da pisken ramte min nøgne hud. Også mine stramt opbundne bryster blev lammetævet, og jeg rykkede flere gange  i min krop, alt imens jeg kom med en halvkvalt stønnen.

Efter nogen tid kom Thomas tilbage og sagde ”Nu har hun vist får de første slag, hvor mange gange ekstra skal hun have som straf for sit klynkeri”. Begge kikkede på hinanden og sagde i unde på hinanden at jeg skulle have 50 slag ekstra for at være en tudetøs.

Thomas kaldte på Ib og sagde at Peter og farmand vist var for trætte, så de gav piskene til de 2 brødre som sagde at faderen skulle tage Peter ind ved siden af og hænge ham op igen, så han kunne høre hvordan jeg fik min straf.

Peter blev ført ud af rummet, og jhan skreg da han igen blev hængt op i hænderne ved siden af, imens Thomas og Ib stillede sig foran- og bag mig. Thomas sagde de 50 slag er 50 fra hver af os.

De tog nu pisken og jeg fik at vide at jeg skulle tælle mine slag og sige tak og bede om det næste. Det første slag ramte meget hårdt, men jeg fik dog talt og sagt tak. Da det første slag ramte forsøgte jeg at skrige af smerte men det gav også nogle gevaldige ryk i min bryster og i vibratoren der sad i min røv. Efter 20 slag begyndte jeg at græde for det gjorde virkelig undt, og viste ikke hvor dan jeg skulle klare de sidste 30 som var hel uoverskuelig.

Da de 50 slag var over stået, var jeg totalt lammetævet og kunne kun stå op fordi jeg var fastspændt i gabestokken, og jeg behøver vel ikke sige jeg var lettet da det sidste slag var faldet.

I er begge nogle gode standhaftige slaver, og i kan begge tåle mosten, så vi kan godt tage jer med til festen i morgen, hvor i er vores gave til brudeparret og gæsterne, som får fuld råderet over jer under hele brylluppet.

De to stærke brødre tog fat i gabestokken og tvang mig til at gå ind til Peter fyr som dinglede hjælpeløst i rebet under loftet, og Ib tog den stramme gagg ud af munden på mig.

I skal i fodres med sondemad sagde han og tog en flaske som han gav til sin far og sagde han skulle fodre fyren mens han selv fodrede slavetøsen. Da flaskerne var tomme satte han gabestokken hen foran min fyrs pik og sagde jeg skulle sutte hans pik ren resten til i morgen, hvor vi ville blive hentet og klædt om som gave til festen.

Han pressede hårdt min fyrs pik ind i munden på mig, og sagde jeg skulle nyde det og beholde den i kæften, for ellers ville der være sidestraf i morgen.

Herefter fik vi begge bind for øjnene så vi ikke kunne se hvor meget vi begge nød at jeg stod og suttede pik, eller hvor meget glæde Peter havde af at få den suttet af.

Thomas sluttede af med at sige han på familiens vegne ville sige tak for en god uges optakt til brylluppet. I morgen bliver i hentet af nogle af vore venner der er eksperter i påklædning af slaver og indpakning af gaver, så vi ses ikke mere før til festen hvor i begge skal huske at være lige så lydige som i har været her.

Er i ikke det, bliver det værst for jer to for så bliver det en fest i aldrig glemmer og i vil også få lov til at føle hvad det vil sige når en rigtig SM familie har fået jer som gave til evig arv og eje.

Det blev en lang skøn nat i det lille rum, og hvad der skete ved bryllupsfesten får i først at vide i næste afsnit af historien der er både ekstrem og speciel hård.

porno med danske piger