Nabokonens undertøj del.1

SPAR MANGE PENGE

Nu vil jeg straffe dig Lars fordi du kom ind til mig i dameundertøj og var som en luder inde bag dit pæne mandetøj. Vil du straffes af mig og aldrig nævne det – eller…

Min trang til at gå i dameundertøj blev grundlagt gennem min opvækst hvor min onkel forførte både mig og min søster. Her vil jeg fortælle, hvad det kom til at betyde for mig, da jeg kom til at bo ved siden af en meget dominerende nabodame.

Vi boede i et rækkehus i Jylland og jeg var blevet gift med en flot pige, der desværre ikke forstod min trang til at gå i dameundertøj. Hun kunne ikke finde ud af det i forhold til den mand, som hun gerne ville gå i seng med. Jeg var dybt forelsket i hende og måtte så finde andre muligheder for at få tilfredsstillet den brændende lyst til at mærke det bløde undertøj på kroppen.

Så når min kone var på arbejde stod jeg foran spejlet og tog strømper, hofteholder, blondetrusser, bh og underkjole på. Det var skønt. Var jeg alene en nat, sov jeg i det og havde det dejligt. 
Når jeg var sikker på, at min kone var ude og rejse, kørte jeg ind til den lidt større by i nærheden med dameundertøj under mit normale tøj. Ved siden af rådhuset var der et toilet med hul i væggen. Her sad jeg så og ventede på, at der dukkede en fyr op, som kikkede ind af hullet og så mit dejlige undertøj, og min store stive pik bag de gennemsigtige blondetrusser.
Som regel endte det med, at han stak sin stive pik ind gennem hullet og som den lydige luder, jeg følte mig som, tog jeg den i munden og suttede den til udløsning samtidig med, at jeg selv sprøjtede min sperm ud på gulvet.
I den mærkelige tilstand mellem at være mand, biseksuel og luder gik jeg rundt i en uforløst verden og var altid liderlig.

Ved siden af os boede en rigtig dame, Fru Sørensen. Hun var enke efter en stor gårdmand uden for byen og fortalte altid, at de havde 4 skorstene og det var meget fint. Det faldt helt naturligt, at jeg tiltalte hende med Fru Sørensen og sagde De.
At hun var vant til at give ordre til tjenestefolk, kunne jeg hurtig mærke, når hun spurgte om jeg ville hjælpe hende med noget i haven eller huset. Det var kun i begyndelsen, hun spurgte pænt om jeg havde tid, senere blev det mere til en ordre om at komme ind til hende og gøre det ene eller det andet.

Hun gik altid i kjole eller nederdel med hvid bluse og lidt gammeldags blonde-bh, aldrig i lange bukser, altid i nylonstrømper og var pæn af sin alder på en meget myndig måde. Jeg blev meget betaget af hende og sprang ind til hende, så snart hun bad mig om at gøre noget. Det var altid, når min kone ikke var hjemme, som om hun holdt øje med, hvornår hun gik på arbejde. Jeg læste på universitetet og havde masser af tid hjemme.
Masser af gange har jeg stået foran spejlet og iført mig forskelligt dameundertøj, mens jeg har fantaseret om Fru Sørensen og hendes myndige væsen. Men en dag gik det galt. Jeg havde været inde i den store by med alt mit dameundertøj på og kom hjem med rester af sperm i ansigtet. Da jeg kom hen til vores hus, stod hun foran sit hus og bad mig komme ind til hende med det samme.

– Jeg skal lige ind først, forsøgte jeg at sige, men hun var meget bestemt på, at jeg skulle komme med det samme! Nå, tænkte jeg, det sker der nok ikke noget ved, mens maven trak sig samme i nervøsitet over, at jeg havde det dejlige undertøj under. 
Da vi kom ind i stuen, sagde hun, at jeg skulle skifte pæren i lysekronen i loftet. Jeg fandt en trappestige frem og stod op på den og skiftede pære. Jeg var pinlig bevidst om, at hun måske kunne se, jeg havde nylonstrømper på, men samtidig også utrolig ophidset af tanken. Da jeg kom ned, sagde hun, at jeg skulle sætte mig i sofaen og have en øl. 

SEX I DAG?

Mine lange bukser krøb hurtig op langs læggen og der var frit udsyn til de sorte nylonstrømper over skoene. Igen var min mave ved at slå kolbøtter, da hun så ned på mine sko – men hun sagde ingenting, bare smilede lidt. Ophidset og mærkelig skuffet gik jeg ind til mig selv. Hvad var der sket? Havde hun set det? Jeg tog ydertøjet af og foran spejlet fik jeg den bedste og kraftigste udløsning i flere år. 

Næste formiddag gik jeg rundt som i en døs. Hvad var der sket i går? Jeg gik ud i haven og rev lidt i jorden og hørte Fru Sørensen komme ud i sin have.
– Lars, kom lige herind. Jeg skal bruge dig, men gå ind gennem bryggersdøren!, sagde hun. Jeg skyndte mig rundt om husrækken og åbnede døren til bryggerset, der også var vaskerum. På tørresnorene hang der masser af undertøj til tørre. Flotte hofteholdere, trusser, underkjoler, og korsetter, både hvide og sorte, i en lidt gammeldags type.

Jeg stod som lammet, det var så smukt, jeg måtte bare røre ved det, lade hænderne glide hen over det bløde stof og snuse lidt til duften af nyvasket dameundertøj. Pludselig stod hun i døren ind fra gangen:
– Ja det er dejligt ikke Lars?
– Jo, stammede jeg, det er så smukt.
– Det tænkte jeg nok, du ville synes. Jeg så jo, du havde nylonstrømper på i går og hvis jeg ikke tager meget fejl, kunne jeg se spænderne på din hofteholder gennem de lange bukser. Er det ikke rigtigt? Det sidste kom som et piskesmæld.
– Jo, jo, stammede jeg igen og blev tør i halsen.
– Kom op i stuen, så taler vi om det, kommanderede hun og jeg luskede bagefter.
– Sæt dig. Har du dameundertøj på nu?
– Nej Fru Sørensen, sagde jeg.
– Det var ærgerligt, jeg ville gerne se min nabo i det tøj,der passer til ham. Gå ind og skift til hvidt undertøj, hofteholder og hvide strømper og kom så herind igen.Men det skal gå hurtigt.

Jeg rejste mig fortumlet og næsten løb ind til mig selv og op i soveværelset og fandt det dejlige hvide undertøj frem. Hænderne rystede og det var svært at få strømper på og svært at få hofteholderens spænder sat fast på strømperne.Min pik, der havde været helt slap inde ved Fru Sørensen rejste sig nu og blev stenhård, mens jeg tog resten af undertøjet på. Jeg stod lidt foran spejlet og gned på min store pik, det var lige før jeg sprøjtede, men så ville det hele blive ødelagt. Jeg tog joggingtøj udenpå.

Da jeg kom ind til Fru Sørense, stod hun midt i stuen og havde taget kimono på. Hun var alvorlig og så på mig med et myndigt blik og så pragtfuld ud. Ingen kunne se, hun var over 60, hun var husets Frue.
– Tag dit joggingtøj af og lad mig se dig. Jeg tog det hurtigt af og stod foran hende i hvidt undertøj og det var utrolig ydmygende. Min pik, der lige havde været stenhård faldt slapt ned i blondetrusserne.
– Du er jo meget yndig i det undertøj, gå op på gæsteværelset, så kommer jeg om lidt.
Jeg gik op af trappen til 1. sal og ind på gæsteværelset. Jeg rystede over hele kroppen af spænding og ydmygelse, min mave var en hård bold af nervøsitet. Men det var jo alt det, jeg havde drømt om, alt det jeg havde sprøjtet min sperm ud til i en lang periode. Så nu måtte jeg gå linen ud og se hvad der skete.

Fru Sørense kom op af trappen og ind på gæsteværelset, hvor hun sagde, at jeg skulle sætte mig på sengen.
– Ser du Lars, det jeg nu fortæller dig skal og må blive en dyb hemmelighed mellem os to, er det i orden? Ja da, sagde jeg og ventede spændt.
– Min mand havde samme lyst som dig til dameundertøj og jeg synes, det var spændende. Jeg elsker at bestemme, og brugte det til at få kontrol over alt, hvad der skete på gården. Han ejede gården, men jeg bestemte. Vi fik ingen børn, fordi det ville ødelægge mine planer for gården og for behandlingen af min mand, som jeg straffede hver gang, han havde taget dameundertøj på – og det gjorde han tit.

– Nu vil jeg straffe dig Lars fordi du kom ind til mig i dameundertøj og var som en luder inde bag dit pæne mandetøj. Vil du straffes af mig og aldrig nævne det med et ord – eller vil du forlade dette hus nu og aldrig komme herind igen? Du bestemmer, du vælger!
– Kære Fru Sørensen, jeg vil gerne straffes af Dem og vil aldrig fortælle om det til nogen. Jeg har drømt om Dem lige siden vi flyttede ind og jeg hjalp Dem første gang. Utallige gange har jeg onaneret med Dem i tankerne. 
– Godt, sagde hun, fra nu af siger du bare Frue og De, når vi er alene, ellers tiltaler du mig med det fulde navn.

Hun tog sin kimono af og under havde hun sort corsage med indsyet bh og strømpeholder. Den var utrolig flot og sad som støbt på hende. Under havde hun sorte trusser med sølv på, ikke gennemsigtige og sorte strømper. Hun var fantastisk at se på. Fra kommoden tog hun en sort livrem og foldede den sammen og slog lidt i sin hånd, mens hun så på mig og jeg bøjede hovedet og så ned i gulvet.
– Bøj dig ind over sengen Lars og vend din blondenumse i vejret. Du skal have 3 gange 10 slag, så du lærer, hvem der bestemmer.
De første slag var ikke slemt og den første serie på 10 gik rimeligt godt, men så lagde Fruen flere kræfter i og nu blev det alvor. Under se sidste 10 slag løb tårerne ned af kinderne og jeg hulkede stille. Aldrig før har jeg fået så mange slag, men aldrig har jeg nydt det så meget, selvom det gjorde ondt og jeg græd højt til sidst.

Fruen pustede tungt og på hendes vejrtrækning kunne jeg tydeligt høre, at hun var påvirket af hele situationen. Hun var liderlig og stønnede højt til sidst. Da hun var færdig gav hun mig et skub og smed sig på sengen med spredte ben og stønnede:
– Slik mig, slik mig uden på trusserne. Slik mig, slik mig.
Jeg røg ned mellem hendes ben og slikkede hendes kusse uden på trusserne og blæste varm ånde ind på hendes følsomme kusse. Hun holdt om min nakke og pressede ansigtet ned i hendes underliv. Det var frækt og ophidsende at høre hende stønne:

– Slik mig, slik min kusse din ludertøs, mærk mine safter, stik hånden ned til din pik og spil den af i dine trusser, mens du slikker mig, fyld dine trusser med sperm og slik mine safter i dig.
Alle mulige frække ord kom fra hende og med et højt hvin kom hun, mens hun klemte lårene sammen om mit ansigt, så jeg næsten ikke kunne få luft. 
Da hun havde sundet sig lidt kommanderede hun mig til at spille min pik færdig i mine blondetrusser og spermen sprøjtede ud i trusserne. De var plaskvåde, men jeg måtte beholde dem på.

– Det her skal vi gøre igen Lars. Men det er mig, der bestemmer hvornår, hvor tit og hvordan, er det forstået? Du får kun lov til at slikke mig, hvis jeg vil det, er det forstået? 
– Ja, Frue, sagde jeg med bøjet hoved. Nu hvor udløsningen havde været der, var der kun flovheden tilbage, men også ønsket om at dette skulle fortsætte.
Med meget blandede følelser måtte jeg gå ind til mig selv i våde trusser og skynde mig at gøre alting rent og lægge tøj på plads inden min kone kom hjem.

Da min kone og jeg bollede om aftenen og jeg slikkede min kone til udløsning, var det kun Fruen jeg tænkte på og det skulle blive meget bedre i fremtiden.

porno med danske piger