Opdragelse til lydighed del.2

SPAR MANGE PENGE

Lå klynkende og tog imod det store pikhoved der kom ind forbi mit strammeste punkt. Stønnede i en blanding af liderlighed og smerte. Det gjorde Pia vred og hun pressede…

Jeg havde det sidste døgn hængt bundet i benene med hovedet nedad med en sæk over hovedet som straf på min anden dag hos Pia og hendes slaver der skal gøre mig til lydig slave for min hersker.

Tirsdag formiddag kom slaverne og hejste mig ned som slagtesvin inden de tog sækken af hovedet og førte mig hen til Pia, som stod med det lange reb jeg havde haft med.

Hun sparkede mig ned på jorden og slaverne bandt rebet i tyreringen, og der blev bundet er kort reb til mine hænder og et andet til anklerne, så jeg kun kunne trippe med små museskridt.

Jeg blev slæbt ud på marken, på alle 4  i den varme sol, hvor det lange reb blev bundet til en pløkke i jorden

Den ene slave kom med et bundt hø, samt en skål med havre, fiberpiller og olie. Pia sagde at jeg til næste dag skulle longere rundt i rebet, der altid skal være strammet helt ud, og jeg skulle gå konstant rundt med rebet som en hingst, og kun når jeg spiste min hestefoder måtte jeg stå stille.

Du skal bare i det næste døgn gøres så træt i dine hove. Mine slaver er på skift på vagt hos dig, og sørger for du får pisk hvis du falder om eller holder pause, sagde Pia inden hun gav mig et mørkt bind for øjnene så jeg ikke kunne se om det var dag eller nat, inden hun smed mig i høbunken som jeg forsøgte at tygge med stor velbehag.

Jeg var helt nøgen så varmen i solen var skøn, men om natten blev det koldt og jeg fik flere gange pisk fordi jeg faldt om af træthed, men straks var slaven over mig og fik mig til at longere videre.

Aldrig har jeg haft et så langt døgn, og jeg følte mere og mere at Pia virkelig mente det da hun sagde jeg ikke kom sovende til noget, for jeg havde ikke fået søvn siden jeg tog hjemmefra lørdag til frokost.

Onsdag morgen kom slaverne og trak mig i tyrringen ind i stalden hvor der var en stål tremmeboks hvor jeg blev smidt ind i og hovedet  blev låst fast i en gabestok. Mine hænder og fødder blev trukket ned gennem nogle huller i bunden af  boksen og blev låst fast i gulvet under boksen, så jeg stod på alle 4 opstaldet og bundet.

SEX I DAG?

Pia gav mig morgenmad med brød, mælk samt kaffe og fortalte at jeg havde klaret de første dage fint og sagde jeg skulle have en gave. Hun tog en mundspærre frem og gav mig opspærren i munden og åbnede den helt

”Vi kan ligeså godt vænne dig til at have noget andet i munden”, sagde Pia, og kom gennem mundspærren en stor gummipik det fyldte hele munden. Gummipikken sad fast på indersiden af en stor gag, med remme der blev gjort fast over hovedet.

Nu må du hygge dig med pikken i kæften. Husk at blive stående pænt, for i de rør der er i gulvet og i loftet af buret er der strøm fra et el-hegn, så falder du sammen skal strømmen nok få dig på andre tanker alt imens du får en gang sex som du har levet uden siden du kom sagde Pia, inden hun og slaverne gik grinende væk.

Jeg var træt i hele kroppen efter snart 5 døgn uden søvn. Flere gange faldt jeg sammen af træthed i boksen, men rejste mig straks da jeg fik stød fra el-hegnet der sikrede jeg blev stående fastlåst på alle 4, suttende på den store pik i munden.

Det blev igen et langt døgn, hvor jeg mere og mere erkendte at min vilje ejede Pia og hendes slaver, og at jeg snart måtte overgive mig helt.

Torsdag morgen blev jeg lukket ud af tremmeboksen, og jeg blev ført over til Pia hvor jeg blev befalet at sætte mig på knæ med spredte ben på det kolde gulv i stalden.

Pia gik bag mig og, åbnede mit stramme og spændte hul, og kom en stor gummipik i mit røvhul.  Det store hoved  forsvandt ind i min stramme røv. Jeg lå klynkende og tog i mod det store pikhoved der kom  ind forbi mit strammeste punkt. Jeg stønnede i en blanding af liderlighed og smerte. Det gjorde Pia vred og hun pressede pikken længere og længere ind, og spændte den til sidst fast.

Se mig i øjnene”. Det var næsten umuligt for mig, at se direkte på hende, så ydmyget var jeg, og jeg mærkede, at jeg rødmede. ”Du er sød lo Pia du skal hilse på min slave”.

Jeg opdagede, at der i hjørnet stod en nøgen mand.  Det var tydeligt, at han var slave. Han havde ingen hår på hverken krop eller hoved. Om halsen havde han et stramt  halsbånd, og hans øjne var blændet af en øjenmaske.

Jeg lå rådvild, indtil hun befalede mig at kravle hen til ham. Hurtigt  kravlede jeg hen i hjørnet, og satte mig op på knæ, så mit ansigt var lige ud for slavens halvstive, nøgne pik. 

Jeg havde aldrig været så tæt på en anden mand før. Da Pia med latter i stemmen beordrede mig til at tage hans pik i munden, tøvede jeg et øjeblik, hvilket  fik hende til at tage en pisk frem, og med hårde slag, fik hun mig hurtigt overtalt til at gøre, som hun sagde. 

Pia lagde flere lange remme omkring mit hoved og hans røv, så pikken ikke kunne komme ud af munden, så jeg lå med en pik i begge huller og hænder samt ankler blev bundet sammen så vi ikke kunne flygte fra hinanden.

Pia fortalte at den skallede slave var hendes fyr, og at jeg skulle behandle ham godt , og vi måtte have det fornøjeligt sammen til i morgen

Nu lå jeg så på knæ, som en ydmyg slave, og blev af en Pia  tvunget til at have en fremmed slaves pik i min mund., alt imens en stor gummipik sad i min egen røv.

I løbet af døgnet faldt vi begge i søvn. Jeg sov dybt det meste af natten indtil jeg om morgenen blev vækket af slaverne der løsnede remmene om mit hoved og slavens røv inden de førte ham over i en boks i stalden, hvorfra jeg lidt efter hørte råb og skrig da Pia skældte sin slave ud for at have sovet og jeg hørte han fik mange slag med pisken alt imens han skreg om nåde.

Læs mere i afsnit 3 om rejsen hjem til Nyborg, hvor jeg blev udsat for nye livsvarige påfund fra Pia og hendes slavefyre langt ude på havet.

porno med danske piger