Opdragelse til lydighed del.3

SPAR MANGE PENGE

Da hun ikke gad mere og jeg var totalt udmattet stoppede hun og sagde om jeg nu havde lært at være en lydig slave, og var klar til at komme hjem til min hersker…

Jeg havde det sidste døgn været svinebundet sammen med en af Pia´s slaver, med hans pik i min mund og en stor pik i min røv, og Pia har straffet slaven for at vi har sovet sammen uden tilladelse.

Jeg lå på det kolde gulv og efter nogen tid kom Pia. Hun tog pikken ud af min røv og erstattede den med en analkrog. Hun bandt en rem om mit hoved, og trak det hårdt bagover og bandt remmen sammen med analkrogen med et kort reb, så jeg stod stramt bundet  med hovedet bøjet bagover, så jeg kun kunne se op i loftet.

I den stilling legede hun med mig et par timer. Hun satte klemmer i mine brystvorter som hun nulrede og slog på. Det gjorde ondt og jeg hylede også af smerte, et hyl der blev straffet med 10 hårde piskeslag på kroppen. Hun legede også med klemmer, og  min pik som konstant var stiv på vej til udløsning, men som aldrig fik lov til at få den udløsning.

Hun brugte også min mund og hals i flere lange omgange, hvor hun bl.a. tvang pikken, der før var i mit røvhul,  ned i halsen til roden og lod den blive der imens jeg følte det som om jeg skulle kvæles.

Da hun ikke gad mere og jeg var totalt udmattet stoppede hun og sagde om jeg nu havde lært at være en lydig slave, og var klar til at komme hjem til min hersker.

Jeg svarede stille ja, hvad siger du sagde hun vredt og gav mig 10 piskeslag, jeg kan ikke høre dig. Jeg sagde så højt ja jeg er nu ægte lydig slave takket være Dem.

Pia kaldte på slaverne og befalede dem at bære mig over til skriftestolen, hvor de spændte mig fast, stadig med analpluggen i røven og remmen om hovedet så jeg kun kunne se op i loftet.

Pia så mig dybt i øjnene, og pressede en kort dildogag hårdt ind i min mund, og spændte den fast om mit hoved. ”Vi vil ikke høre klynk, mens du bliver gjort klar som slave” , sagde Hun, inden Hun trak sig tilbage til en blød stol, og kaldte på sin slave som jeg havde været sammen med natten før.

Pia gav ham en saks og en barbermaskine, og befalede ham at barbere mig totalt kronraget på hovedet og overalt på kroppen.

Jeg vred og sled i mine bånd jeg  var spændt fast med, da han begyndte at barbere mine ben op over brystet, ved nosserne og under armhulerne, indtil han kom til håret hvor jeg drejede hovedet frem og tilbage for at undgå at blive helt skaldet.

Pia kaldte på de to slaver og befalede den ene at holde mit hoved i ro så jeg kunne klippes helt skaldet, og den anden skulle slå mig på brystet og i skridtet hver gang jeg bevægede mig.

Da de var færdig med at barbere mig kom Pia og kontrollerede deres arbejde, som hun var tilfreds med. Jeg blev løsnet fra stolen og jeg blev lagt på ryggen på en bænk hvor jeg fik en blugg i røven istedet for analpluggen.

Jeg fik den tætte våddragt, der går op over hovedet kun med huller til næsen og øjnene på igen, og Pia sagde at nu var opholdet slut hos hende, hvorefter hun lukkede dragten til så min krop var helt indelukket.

SEX I DAG?

En slave satte et reb i tyreringen jeg stadig havde i næsen og jeg blev trukket ud i hestetraileren som jeg kom i da jeg kom hjem til Pia og hendes slaver.

Pia sagde til alle 3 slaver at de skulle med på en tur til Fyn, så de lukkede døren til traileren og vi begyndte at køre. Efter en kort køretur standsede bilen, og døren blev åbnet. Pia befalede slaverne at de skulle bære mig ombord. Jeg lå indelukket i min heldragt med en maske over ansigtet og kunne intet se, men mærkede 6 store hænder tage fat i mig og løfte mig ud af bilen, og jeg kunne høre lyden af bølger i baggrunden.

Pia sagde de skal kaste fortøjningen og sejle kutteren ud af havnen. Jeg lå på dækket i min stramme våddragt. Hætten hovedet blev taget væk, og jeg ser slaverne og Pia stå og kikke på mig, mens båden sejler ud af havnen.

Pia fortæller at vi nu skal sejle  til Nyborg, hvor min hersker står klar til at tage imod mig. Hun befaler de 2 slaver at stramme et bredt bælte om min mave og stille mig op af masten hvor der er en kran ved siden af, som bruges til at løfte fiskekasser op på dækket.

En krog der hænger ned fra kranen bliver sat fast til ringen i et halsbånd der bliver låst fast til min hals og jeg bliver løftet et par centimeter op fra dækket stående på tæer fastspændt til masten.

Den ene slave tager fat i fødderne i heldragten  og  binder remme om hver ben. Fra hver ankel binder han et reb ud til hver side af rælingen af båden, så mine ben bliver trukket fra hinanden indtil jeg stønner højt.

Jeg  hænger og dingler hjælpeløst som en galionsfigur  stramt bundet fast til mast og dæk, og selv om jeg forsøger at sparke så kan jeg intet gøre.

Da vi har sejlet et godt stykke tid tager Pia min gagg ud af munden, og fortæller at nu er vi så langt ude på havet, at ingen kan se eller høre mig, og at hendes slavefyr nu vil sige tak for natten sammen med mig, ved at mærke mig så jeg for al fremtid husker jeg er slavefyren fra Pia.

Hun kalder på de 2 store slaver, og befaler dem at tage min ene arm ud af dragten, og binde den vandret fast til bommen ved masten.

Du må skrige alt hvad du vil siger hun bestemt, vi kan sagtens tåle dine jammerlige skrig, men vi vil ikke have du ser hvordan du for evigt bliver mærket som slave, og  hun smed den sorte sæk over mit  hovedet..

Pia kaldte på hendes slavefyr, og sagde, her kære ven nu skal du mærke Christians arm med ordene Slave Christian for altid.

Jeg mærkede en brummende lyd på min arm, og opdagede til min forfærdigelse af slavefyren var igang med at lave en tatovering på min overarm, som bevis på at jeg var slaven Christian.

Han fortæller han sprøjter blæk ind i huden med en knappenål der er monteret på en barbermaskine, der får

nålen til fise frem og tilbage og prikke en masse små huller i huden, og der hældes blæk ned langs den vibrerende nål så der kommer farve på, og at det ikke gør ondt når bare jeg slapper af.

Jeg rev og sled i remmene på den fastspændte arm, men kunne ikke røre mig det mindste så jeg måtte stå og tage imod  tatoveringen som evig minde om min status som slave.

Jeg ved ikke hvor længe jeg stod bundet for at få lavet mærkningen, som blev mere og mere smertefuld, ligesom jeg flere gange var ved at falde sammen at smerter og angst.

Jeg skreg og græd masser af gange, men fik kun hånlige latter og friske bemærkninger tilbage fra slaverne og Pia, der stod for mærkningen samt sejlturen med den store båd.

Efter lang tid sagde slavefyren til Pia, at nu var mærkningen færdig og at hun skulle se om arbejdet var godt nok.

Jeg mærkede Pia´s fingre køre blidt hen over den ømme arm. Hun sagde at det var smukt og at de skulle løsne min arm og komme den ned i heldragten igen, hvorefter sækken fra mit hoved blev taget væk.

Det var blevet mørkt og jeg kunne i det fjerne se lys på land, og jeg kunne kende indsejlingen til Nyborg havn som vi langsomt nærmede os.

Læs i afsnit 4 sidste del af hvordan jeg fik en festlig modtagelse af min hersker der havde sendt mig på opdragelseshjem hos Pia, og hvordan jeg overfor alle gæsterne takkede for mit nye liv som underdanig stemplet slave for evig.

 

porno med danske piger