Mit liv som slavesæk hos streng herre del.3

SPAR MANGE PENGE

Ville høre hende skrige om nåde, tog et nyt spanskrør og slog løs på hende indtil høje skrig fyldte rummet, hun forsøgte at bøje sig sammen og vred sig mens hun græd af smerte…

Det var igen blevet fredag og jeg havde taget toget til Roskilde hvor en fyr mødte mig og sagde jeg skulle følge med. Det havde været en hård uge at gå konstant indelukket i heldragten af læder, uden at jeg kunne vaske sveden af mig, og dragten var efterhånden godt klistret til min svedige krop.

Din herre har sendt mig, for at hente dig til dit forhør og din afstraffelse sagde han og  satte et reb i halsbåndet om min heldragt og trak mig ud til fortovet til en varebil, hvor jeg blev stillet bag bilen.

Låsen i halsbåndet blev låst op og jeg blev befalet at tage min heldragt af så jeg stod nøgen. Jeg fik en ny dragt som jeg fik besked på at tage på. Jeg trådte ned i buksebenene, som sluttede ved knæene. Mine arme blev krydset på ryggen og puttet ind i dragten.

 En lukket hætte med åbning ved næsen og munden blev trukket over mit hovedet og dragten blev lynet op foran på maven, ned imellem benene og op til baghovedet. Jeg fik en knebel i munden og til sidst fik jeg en kraftig lukket gummihætte med knebel trukket ud over. Hætten blev lynet ned fra baghovedet til nakken. Jeg fik luft igennem et rør i kneblen.

 Pludselig begyndte kneblen at vokse i min mund og udfyldte kort tid efter hele munden,  så den ikke var til at rokke. Nu mærkede jeg luft blive pumpet ind i den 2 lags hætte, hvor det yderste lag hævede sig og det inderste lag pressede sig sammen om mit hoved. Jeg lukkede øjnene og mærkede hvordan trykket på mit hovedet blev større og større, alt imens jeg stod hjælpeløs og trak vejret stille og roligt.

Jeg hørte døren blev åbnet og jeg blev skubbet ind i varebilen. Jeg fik besked på at lægge mig ned og sprede arme og ben. Manchetter blev spændt på mine håndled og ankler og kæder blev sat i mine manchetter og der lå jeg udspændt i bunden af en transporter.

Døren blev lukket, bilen startede og satte i gang. Jeg lå tavs og rystede over hele kroppen, og mistede hurtigt tids- og orienteringssansen, for jeg havde jo alligevel ikke nogen indflydelse på hvad der skulle ske.

Vi havde kørt en halv times tid vil jeg tro, da bilen standsede. Fyren steg ud og trak mig med ud, adrenalinen var lige faldet til ro, nu startede det hele forfra og jeg var med nød og næppe i stand til at stå på benene, og mine ben rystede under mig.

Min herre  sagde: Jeg håber du nød turen. Det er ikke sikkert, du vil nyde det næste, for i den her weekend skal du lære hvordan det er at blive brugt på den hårde måde.

Jeg blev trukket fremad inden herren stoppede op, og befalede mig at sætte mig lydigt ned på knæ.

 Jeg har stillet dig som slave til rådighed for mine klan venner. Her i weekenden har i fuld rådighed over slavedrengen, som i kan bruge fuldstændig som i har lyst til sagde min herre.

Jeg hørte nogen klappe. Hvor mange der var ved jeg ikke men jeg fornemmede de nok var 4 – 5 stykker. En kom og tog fat i mit halsbånd og bandt et reb om min hals og befalede mig at kravle efter ham og klan brødrene ind i grotten.

Jeg blev befalet at ligge mig på brystet på jorden. Klan medlemmet sagde du skal nu have en gang fodmassage, så han tog sko og strømper af mine fødder. Mine knæ blev bøjet og jeg mærkede anklerne blev bundet fast til en bænk så fodsålerne var helt fri.

Hvad skal han have skreg min herre! – Falanga skreg klangruppen og i det samme mærkede jeg slag hagle ned under mine fødder og på skinnebenene, og flere grove bemærkninger lød fra klan medlemmerne til mig.

Jeg vred mig frem og tilbage på brystet, men fik besked på at jeg skulle ligge stille og tage imod dagens første afstraffelse.

Da han var færdig med at gennemtæve mine ømme fødder og ankler, kom et nyt medlem hen til mig. Han tog kneblen ud af min mund, og spurgte om jeg var klar over at jeg snart blev øm i røvhullet.

Ja min røv er din svarede jeg, inden han igen pressede kneblen ind i munden på mig og lynlåsen i ryggen blev lynet op, og jeg mærkede en dildo blev presset op i røven, inden dragten igen blev lynet til.

Mine ben blev løsnet fra bænken og jeg blev befalet at rejse mig op. Jeg kunne  næsten ikke holde tårerne tilbage, for da han satte mig ned på bænken, havde dildoen ikke været helt i bund, men det kom den sandelig. Jeg blev bundet fast til bænken, med hænderne på ryggen, så jeg ikke kunne bevæge mig. Benene spredte de ud til hver side, og de blev også bundet fast til bænken .

Der skal du sidde nogen tid sagde han. Jeg blev ophidset ved tanken om, hvad der nu skulle ske. Jeg fik rejsning og fyren spurgte om jeg var en sød slave dreng. Jeg kunne ikke sige noget og nikkede blot.

Hvor længe jeg sad på bænken med dildoen i min røv ved jeg ikke da jeg ikke hverken kunne se eller høre noget.

Pludselig hørte jeg en fyr sige, hvad skal slaven ha? Skridtflade skreg klanen:  En fyr begyndte at slå mine spredte inderlår med flad hånd. Det blev hurtigt til hårde slag, som klaskede på mit følsomme skind. Efter nogen tid blev hånden erstattet af et spanskrør som jeg blev slået hårdt med.

Det hjalp ikke at jeg græd, og min krop vred sig rundt af smerte. Da jeg var blevet afstraffet i nogle lange minutter, tog han masken af mig. Jeg var fuldstændig i hans magt! Jeg var færdig, og tårerne trillede ned af kinderne, og jeg så der stod 4 mænd som kom og bandt mine hænder & fødder fri.

Tror du nu du kan lære at høre efter  spurgte min herre.  Ja svarede jeg svagt, alt imens jeg blev rejst op, og en tog fat i rebet i mit halsbånd og trak afsted med mig.

Det var svært gå med dildoen oppe i røven, og selv om jeg prøvede at klemme ballerne sammen så godt jeg kunne, faldt dildoen ud af min røv. Jeg prøvede at forsvare mig med, at jeg ikke kunne holde den , og at jeg VIRKLIG prøvede. Du prøvede åbenbart ikke godt nok, for den faldt jo UD, sagde klanmedlemmet.  Det må vi jo hellere gøre noget ved, så du husker det en anden gang, hvæsede han.

Jeg  blev befalet at stille mig bag bænken, hvor mine hænde blev bundet fast til ryglænet og fødderne blev spredt bagud og bundet til 2 pæle der blev banket ned i jorden så jeg stod udspændt, og dragten blev lynet op i ryggen og et klanmedlem tog dildoen ud af min røv, og proppede den i munden på mig.

Stå stille slave , nu skal du satme få sagde han og jeg så han tog en påspændingsdildo frem, som han pressede op i min ømme bagdel. Da  den  var helt inde, begyndte han at banke den op i mg.

Jeg stønnede, og prøvede at komme lidt væk, men han greb fat i  hofterne, og bankede den endnu hårdere op, og røvpulede mig totalt, alt imens jeg peb og stønnede højere og højere, og sank længere og længere ned med overkroppen. Da jeg havde fået så hatten passede, trak han pikken ud af mig, og greb fat i mit hår  og råbte-.“ÅBEN MUNDEN LIDERLIGE SLAVEDRENG”

Jeg åbnede munden  og mærkede et glas mod mine læber og koldt vand blev hældt ind i min mund. Jeg gispede og lod vandet løbe lidt rundt i min mund, før jeg langsomt sank, trak tiden lidt, for  at få en lille pause i afstraffelsen.
– Vil slaven have mere vand? Spurgte herren. Jeg rystede på hovedet og fik hvisket ”nej tak” vel vidende, at det også var signal om, at de kunne genoptage min afstraffelse.

Det var efterhånden blevet mørkt og min herre gav mig igen kneblen i munden og spændte masken stramt på hovedet, så jeg ikke kunne sige noget.

Vi har nu her ude i grotten givet dig din velkomst som klanslave, hvor du nu har lært hvordan dine  fejl og forbande dumhed straffes uden den mindste nåde af klanens skønne gutter, som nu vil køre dig hjem i stalden til videre afstraffelse.

Et klanmedlem tog fat i mit halsbånd og trak mig igennem græsset. Ynkeligt, sølle var ord jeg hørte fra klanens medlemmer, mens jeg blev ført over til transporteren, hvor jeg blev låst fast til øjerne i bunden af bilen, og bilen kørte bort fra grotten med kurs mod min herres gård.

Jeg gispede og pludselig gik sandhedens gru op for mig. Jeg begyndte igen at ryste over hele kroppen, af frygt for hvad min herre havde fundet på i ugens løb jeg skulle udsættes for.

Da vi kom op på gården blev jeg ført ud af bilen og ind i et lille kammer, hvor jeg fik min dragt og hætten af, så jeg stod nøgen i.

På briksen lå en ukendt kvinde lænket fast med en knebel i munden. Hun er et af klanmedlemmernes krage, som hele aftenen har lagt og ventet på dig sagde min herre.

Klanmedlemmerne og jeg vil nu have vores aftensmad, inden vi går til ro. Imens skal du tilfredsstille hende godt og grundigt. Men selvfølgelig skal du ikke selv lege med hende eller dig selv, derfor skal du have kyskhedsbæltet låst på sagde han og kastede det over til mig og befalede mig at tage det på.

Påspændingsdildoen tog han ud af min røv, og sagde den kan du hygge dig med, ligesom der står en kuffert i hjørnet med legetøj som du frit kan bruge på kragen.

Husk nu at gøre det ordentligt, for hun skal køres helt ned og er du ikke mand for det, så skal vi nok lære dig hvordan en slave afretter en klankrage der har været sin herre ulydig.

God nat sagde han og smækkede døren i og gik.

Jeg fik over og tog tasken og så til min gru, at den var fyldt med piske, nåle, klemmer, reb, lodder anal dildoer og andet legetøj.

Kvinden så på mig med bedende øjne, og kæderne hun var bundet med over brystet var låst fast til briksen, så hun ikke kunne flyttes fra briksen.

Jeg satte et metal æg op i hendes endetarm, og tog kneblen ud af munden på hende og tog en ring gag, og spændte fast i hendes mund. Hendes arme og ben blev trukket  ud til hvert hjørne  og spændt fast, og hendes hoved blev spændt  fast med en rem hen over panden, og hagen. Jeg skubbede en oppustelig gag ind bag ring gaggen, og pustede den op, og en dildo blev presset op i hendes kusse.

Hun klynkede, og græd, men fattede sig hurtigt. Jeg bandt to tynde læderremme om hendes bryster, og en karabinhage med reb blev sat  i remmene, som jeg trak så højt op jeg kunne.

Jeg fjernede den oppustelige gag inden jeg begyndte at piske hendes ophængte bryster. Hun græd af smerte og tårerne trillede ned over kinderne, da jeg satte 2 klemmer med en kæde fast i brystvorterne, og spændte kæden ned mellem hendes ben. 

Jeg fjernede klemmer og dildoén som jeg kom i hendes mund, og befalede at hun skulle slikke dildoen ren, inden jeg skubbede den ind igen og pustede den op, og hun fik et stangbidsel i munden.

SEX I DAG?

Derefter tog jeg et tyndt spanskrør og tævede hendes muskuløse lår. Hun kunne ikke røre sig det mindske på briksen, og kun få smertende lyde slap forbi bidslet.

Jeg ville høre hende skrige om nåde, tog et nyt spanskrør og slog løs på hende indtil høje skrig fyldte rummet, alt imens hun forsøgte at bøje sig sammen, strakte sig, og vred sig mens hun græd smerte.

Jeg lagde spanskrøret, og trykkede mig mod hendes spændte, varme, og let dirrende balder. Jeg strøg hendes balder, og hendes stemme var spinkel, og let uforståelig bag bidslet.

Jeg var efterhånden sulten og træt og så efter om der var mad til mig, og noget jeg kunne sove på. Et hurtigt kik rundt i rummet gjorde det klart at der hverken var seng eller mad til mig, så jeg må ligge mig på det hårde betongulv og få lidt søvn, alt imens kragen lå mørbanket på briksen og kunne sove trygt efter en aften sammen med mig.

Hen på formiddagen blev vi vækket ved at min herre og 2 store klanbrødre kom ind i rummet. Min herre befalede mig at kravle hen i hjørnet og sætte mig på hug med ryggen mod væggen.

Rebet i mit halsbånd blev bundet fast til en krog i væggen og mine hænder blev låst fast til hver sin krog i gulvet, så jeg ikke kunne flytte mig fra skammekrogen.

De 2 klanbrødre løsnede pigen fra briksen og befalede hende at tage dildoen ud af enden og komme den i munden på mig, så jeg kunne sutte den ren. Hendes arme blev bundet sammen på ryggen, hun fik en trøje uden ærmer og et par bukser på, inden de tog gaggen ud af munden og smed en sort sæk over hovedet på hende, og råbende slæbte hende ud til bilen og sagde nu skulle hun sgu med i grotten.

De 2 kørte med den stakkels pige, og 2 andre kom ind i rummet til min herre og sagde de var klar nu. Jeg blev løsnet og ført over på briksen hvor jeg blev lænket fast, og mine arme og ben blev spredt ud til siderne og låst fast.

Min herre sagde nu skal du have lidt at spise, og så får du lov til at ligge her og slappe af, så du kan tænke over hvad der skal ske dig efter din nat med den ulydige krage.

Min herre kom med kande vand, og en skål med mad som han gav til de 2 klanmedlemmer og sagde de skulle fordre mig. Den ene stillede sig op og pissede i kanden, mens den anden sagde at maden var rester af hvad dyrene ikke havde spist som var rørt sammen med en gang pis.

Jeg var ved at kvæles og brække mig om tanken om at skulle spise og drikke, og klemte munden hårdt sammen for at undgå at spise. De 2 klanmedlemmer forsøgte flere gange at overtale mig til at spise og drikke, da de ellers ville være nødt til at straffe mig.

Da jeg ikke frivilligt ville lade mig fodre, sagde min herre at de skulle binde mine tæer stramt sammen, da den tortur nok skulle få smerterne til at gå hele vejen op igennem kroppen. Jeg så hvordan de tog en lang tynd snor og langsomt strammede tæerne sammen, og efterhånden blev smerten værre og værre jo mere de strammede til.

Efter det satte de 2 klemmer på min næse, og mit halsbånd blev strammet yderligere til om halsen så jeg næsten ikke kunne få luft, og de sluttede af med at ligge er reb over halsen som de førte ned under briksen som de strammede mere og mere til, indtil jeg fik åbnet munden.

Da munden var åben satte de en mundspreder imellem kæberne, så jeg ikke igen kunne lukke munden. Derefter blev maden og ”vandet” langsomt hældt ned i munden på mig, og der var ingen mulighed for at slippe for at spise og drikke som befalet.

Jeg fik en stram maske over hovedet, så jeg ikke kunne se noget og der var kun en revne ved munden som stadig var helt åbent, så jeg ikke kunne sige noget.

Min herre sagde jeg måtte have en god dag, og at jeg nu ville være overladt til mig selv til andre tog over.

Der gik ikke lang tid før jeg mærkede jeg havde fået tynd mave, og jeg mærkede hvordan den tynde lort væltede ud af mig og flød under mig på briksen.

Jeg ved ikke hvor længe jeg lå i mit lort på briksen, og jo længere tid der gik jo mere bange blev jeg for hvad klan medlemmerne ville udsætte mig for.

Pludselig hørte jeg skrig udenfor. Døren til det lille rum blev åbnet, og jeg hørte pigen skrige nej – NEJ jeg vil ikke. Jo du skal sgu hørte jeg en råbe. Pigen blev slæbt ind i rummet hvor min herre sagde, slaven er din for resten af dagen, og straffer du ham ikke godt nok kommer i begge en tur med i grotten.

Døren blev lukket og låst. Pigen stod og græd ved siden af mig. Jeg kan ikke gøre det mod dig sagde hun stille, men jeg svarede du er nødt til at gøre dit arbejde for ellers straffes vi endnu værre i morgen.

Hun løsnede mig fra mine reb på briksen, og befalede mig at slikke briksen ren for det lort jeg havde svinet briksen til med. Jeg var ved at brække mig, men hun tog hårdt fat i nakken på mig og tværede masken ned i lortet og befalede mig at slikke briksen helt ren.

Føj – aldrig havde jeg oplevet noget så nedværdigende som at blive tvunget til at spise min egen afførring, alt imens en bange krage stod og så på.

Da jeg er færdig blev jeg befalet at stå på det kolde gulv. Hun tog masken af mig og jeg ser til min store skræk at pigen står i en stram ridedragt, og i både ansigtet og på hænderne er det tydeligt hun er blevet afstraffet endnu mere end jeg havde gjort natten før.

Jeg står nøgen foran hende med spredte ben, og bliver befalet op at stå på tæerne, armene samles på ryggen og hovedet op, mens jeg skyder brystet frem og maven ind.

Hun går rundt om min krop, og tog på mig hvor det passede hende, og undersøgte min krop, indvendigt, udvendigt, i munden, på brystet, i skridtet og i røven..

Hun så på mit ansigt, , jeg kan mærke kærligheden og sadismen i hendes øjne, jeg kan se hun er tændt på at påføre mig masser af smerte.

Hun tager en næsekrog op af lommen, stikker den i næsen på mig, og lader to små tynde snore gå op over mit hoved, inden hun tager et sæt smilekroge frem, som hun sætter i  mine mundvige, og strammer til, går om bag ved mig, og sætter de små snore fra næsekrogen fast i snoren fra smile krogene.

Jeg ser totalt latterlig ud, stående der med et bredt smil, fremtvunget  af smile krogene, med en stor næse, der er fremprovokeret af næsekrogen. Jeg rødmer og føler jeg ligner en glad julegris.

Hun beder mig sprede benene yderligere, og derefter bøje mig frem over, så jeg med hænderne holdte om mine egne ankler. Pas nu på ikke du falder sagde hun.

Jeg mærker hun smører min røv til og  spreder mine baller, så hun bedre kan komme til, og pludselig mærker jeg noget koldt metal mod min hud, som jeg ser er en stor  kugle på en analkrog.

Hun presser den langsomt ind, skubber den på plads i min røv. Jeg gir mig lidt, kommer til at trippe en smule, og får med det samme besked på at stå pænt. Fornemmelsen da kuglen glider på plads, og fylder min røv, er mest af alt en smule ubehagelig, som om der ikke helt er plads.

Hun sætter manchetter om mine håndled, og  ankler, imens jeg står og kæmper for at vænne mig til kuglen i min røv, vægten der tynger den nedad.  Hun lægger mig ned på maven, sætter hurtigt fordelings manchetten fast i de andre manchetter, og gør snore og reb fra krogene fast bag på min ryg.

Mine ben er trukket godt tilbage, mine arme hevet helt om på ryggen, og mit hoved bliver trukket længere og længere bagud, efterhånden som hun strammer rebene.

Jeg kan næsten ikke bevæge mig, vejret trækker jeg stødvist, mit bryst bliver mast ned i gulvet.
Hun går lidt væk, sætter sig ned på hug, kigger på mig der ligger der i en hogtie, med næsekrog, smilekroge og analkrog der holder mig ekstra meget sammen.
Hun smiler til mig… “kom min skat, kom hen til mig” … Jeg kigger forvirret på hende, aner ikke hvordan hun har forestillet sig jeg skal kunne bevæge mig de 2 – 3 meter hen til et forhæng hun stod ved.

Jeg begynder møjsommeligt at mave mig afsted hen over det kolde gulv, hver eneste bevægelse frembringer smerte, enten fra næsen, fra munden, fra røven og brystet. Jeg sveder, jeg kæmper, jeg maver mig langsomt, men sikkert afsted og jeg falder sammen af træthed da jeg ligger ved hendes fødder.

Hun griner og binder et reb om halsen på mig og slæber min hårdt ind i en svinesti der er bag forhænget, hvor jeg ser en stor so ligger i halmen.

Hun tager hårdt fat i mig og smider mig ind til soen, og siger med et smil. Den er blevet bedækket en gang i nat, men jeg kan mærke den er til mere pik, og det skal du gøre.

Hun vendte sig imod mig og tog kyskhedsbæltet af mig, og pludselig stod min pik vandret ud. Hun tog hårdt fat om min pik og førte den ind i soen, alt imens jeg højlydt protesterede og forsøgte at undgå nedværdigelsen med at bedække den store so.

Men intet hjalp hun satte sig på skrævs af soen og sagde nu må vi se hvordan en orne som du kan bedække en rigtig so.

De stramme reb gør at jeg ikke kan bevæge mig det mindste og jeg giver den store so den ene hårde omgang efter den anden, alt imens kragen grinene ser på.

Nå du kan jo li det siger hun, du skal sgu også selv have en omgang. Hun går ud af stalden og kommer lidt efter tilbage med den store dildo jeg havde brugt på hende dagen før,

Lig stille din orne , nu skal du satme få sagde hun og pressede påspændingsdildoen op i min ømme bagdel. Da  den  var helt inde, begyndte hun at banke den op i mig.

Jeg stønnede, og prøvede at komme lidt væk, men hun greb fat i  hofterne, og bankede den endnu hårdere op, og røvpulede mig totalt, alt imens jeg skreg og stønnede højere og højere, og sank længere og længere ned med overkroppen, alt imens min pik var dybt begravet i soen.

Dildoen blev bundet godt fast, så den ikke kunne smutte ud, og pludselig mærkede jeg en presenning blev lagt over min krop og over ornen, og den blev snurret stramt til med reb, så jeg ikke kunne flytte mig det mindste fra soens røv.

Min mund var stadig helt åben og jeg lå total hjælpeløs sammen med min so, alt imens savlen løb ud af munden på mig.

Nå sagde hun, nu vil jeg have noget søvn, og du har bare af at passe arbejdet med at bedække soen, og du skal vide at når du er færdig med soen, så er jeg ikke færdig med dig din møjorne.

Hun gik og jeg så hun lagde sig ind på briksen hvor jeg før havde været fastspændt.

Det blev en lang aften og nat sammen med soen, og jeg lå så ubehageligt fastspændt under presenningen, at jeg ikke kunne bevæge mig det mindste, og måtte bare konstant tilfredsstille den store so.

I løbet af natten blev jeg løsnet fra soen og hun bar mig ind på briksen hvor hun lænkede mig fast så jeg ikke kunne falde ned. Jeg lå stadig med dildoen i min røv og godt sammenbundet i mine reb i den smertefulde stilling.

Jeg så hun tog en ridepisk og sagde nu skal du have din straf for at du sidste nat slog mig, og hun begyndte at tæve løs på min bare krop.

Jeg skreg højt om nåde, men jo mere jeg skreg jo hårdere faldt slagene,. Jeg ved ikke hvor mange pisk jeg fik før hun sagde tak for sidst, nu vil jeg sove og du må også hellere slappe lidt af, inden din herre overtager dig.

Jeg fik ikke mere søvn den nat. Pludselig kom de 4 klanbrødre ind i rummet sammen med min herre. De gik hen og så på den trætte so og så derefter på min krop inden de 2 gik over til kragen, og sagde at nu var de færdig med hende, så hun skulle bare køre med hjem.

De 3 gik hurtigt ud af døren, alt imens min herre og de 2 klan brødre stod ved siden af mig, og sagde jeg var en skide orne, der ikke havde fået lov til at lege med soen, og derfor skal du med ud at køre.

De løsnede mine reb og kæder og befalede mig at tage min heldragt på, som de lynede til, så kroppen var lukket helt inde, men hovedet blev ikke tildækket.

De tvang mig til at gå ud i varebilen hvor et reb fra mit halsbånd blev bundet fast i loftet, så jeg ikke kunne sætte mig ned, og de begyndte at køre.  Efter en lang køretur standsede bilen, jeg blev ført ud og så at vi var i grotten hvor jeg før var blevet straffet.

Brøderne kom en pose over hovedet på mig, som næsten kvalte mig. De råbte konstant trusler og fornærmelser, mens de slog mig i hovedet og på kroppen, og sagde jeg skulle fortælle alt om hvad for en slave  jeg var.

Under mishandlingen tog de mit tøj af og tvang mig til at stå nøgen foran dem, mens de udsatte mig for trusler og ydmygelser af seksuel karakter, alt imens jeg blev tvunget til at stå op det meste af tiden, uden mulighed for at hvile.

De hev fat om mine nosser og pressede dem hårdt sammen, og slog dem med et vådt reb. De tvang mig til at lave armbøjninger i meget lang tid, mens de slog mig, indtil jeg ikke kunne mærke mine ben.

De blev ved med at nedgøre mig resten af dagen. Hver gang jeg faldt sammen af træthed tog de endnu mere hårdt fat, så jeg var ved at miste bevidstheden med posen over hovedet, hvor der kun var et lille hul, så jeg kunne få lidt luft, men ikke se hvordan de mishandlede mig.

Efter flere timeres hård opdragelse fik jeg besked på, at tage en slavedragt på, der var en sæk med huller til hoved og arme, som blev smidt over mig som en skjorte, og så blev jeg smidt ind i bilen med hænderne bundet sammen på ryggen.

Hvor vi kørte hen viste jeg ikke, men efter en lang køretur standsede bilen, og jeg fik igen en pose over hovedet og blev ført ud af bilen og ind i et hus, hvor jeg fik posen af hovedet, og så til min soverraskelse at vi var hjemme hos mig selv.

Min herre stod, sammen med de 2 klan brødre og så på mig. Han sagde håber du har nydt weekenden sammen med mine venner, du skal jo nu en uge på vinterferie derfor skal du lige pakke det legetøj sammen du gerne vil have med på ferie.

Jeg samlede forskellige redskaber sammen som jeg smed i en sæk. Min herre tog sækken og befalede mig at tage mit tøj af, og befalede mig at tage heldragten på, som de låste fast sammen med min hals.

Den ene fyr kom ind med den 140 liter container til affald, og lagde en stor sæk på gulvet, som jeg blev befalet til at stille mig på, hvorefter de trak sækken op over min krop og snørrede den til, inden de smed  mig ned i containeren, som de lukkede og en lås blev sat på, så jeg ikke kunne flygte.

Containeren blev kørt ud til fortovet, og min herre sagde så nu må du have en god ferie, du bliver snart hentet og kørt væk til dit feriested, hvor du skal være den næste uge.

De ønskede mig alle en god ferie, og jeg hørte bilen køre alt imens jeg sad totalt sammenkrøllet og indelukket som affald i min sæk i containeren.

Det var smertefuldt at sidde sammenpresset i den lille container, uden at kunne høre mig, og efter nogen tid kom der en bil og hentede containeren.

Da containeren var inde i bilen sagde en person, velkommen sack boy, nu begynder din ferie, og du skal vide du kun er en sæk skide affald, der ikke er noget værd og derfor vil du også blive behandlet så beskidt, at du aldrig glemmer vinterferien 2012.

Døren til bilen blev lukket og jeg begyndte køreturen til mit vinterferie ”paradis”, hvordan ugen gik er jeg befalet at skrive om når ugen er omme, og jeg ved kun at der venter mig en hård uge.

porno med danske piger