Dawson Hill Semen del.1

SPAR MANGE PENGE

Når jeg siger du skal ride min pik, ridder du som besat af djævelen. Katie sad med tilbageholdt gråd og glasklare øjne, hun vidste inderst inde at sådan måtte det blive…

Kapitel 1. Familien Dowson

Sneet Dowson var den lykkelige ejer af tyrestationen Dawson Hill Semen. Dette var en større farm på 1060 hektar beliggende i Sydstaten Arizona , nogle få hunderede kilometer fra den Mexikanske grænse. Farmen var tidligere drevet som en kvægfarm, men de dårlige tider havde betydet at der nu kun blev dyrket korn og mejs på ca. halvdelen af arealerne , resten lå enten brak eller blev benytte som friarealer til den nuværende hovedbeskæftigelse, opdræt af præmietyre for salg og udlejning.

Ejendommen bestod af en hel del bygninger. Dels hovedbygningen hvor familien Sneed boede. herudover en række størrere bygninger som for en dels vedkommende var udlejet til en mexikansk lejer.

Sneed boede alene sammen med sine to sønner, Frank og Jason på hhv. 19 og 21 år. Hans kone og børnenes mor var for år tilbage omkommet ved en ulykke, og sneed havde således selv stået for opdragelsen af sine to sønner, som i lang udstrækning lignede deres far både i udseende og sind.

Sneed var en stor mand på 56 år – i sine unge dage havde han et flot udseende og en udstråling der kunne tiltrække de smukkeste kvinder – nu mange år efter, fremstod han som en stor brovtende, mandsperson, letter fedladen og ildelugtende, som regel altid dårligt klædt og ikke mindst en udbredt mangel på personlig hygiejne.

Hans sønner slægtede deres far på, skønt de gjorde mere ud af deres udseende for at gøre indryk på det modsatte køn , som med tiden var begyndt at fylde en meget stor del i deres bevidsthed. De var helt bevist om hvad en kvinde kunne bruges til – en viden de havde tildraget sig ved at ligget på lur og lytte ved deres fars sovekammerdør, når han en gang imellem havde en af de lokale ludere på besøg. Dette gik sjældent stille af, for Sneed var på trods af sin alder stadig meget viril og havde fra Guds hånd ”udstyret” i orden.

Seeed var godt klar over at hans sønner snart måtte indvies i den seksuelle verden, og derved få mere ro og balance i sjælen, kunne tænke på noget andet og således også fremover holde til det ofte hårde arbejde på deres farm.

Sneed var nogle dage tidligere blevet kontaktet af Jake – en farmer som drev en naboejendom med en stor kvægbesætning. Jake boede sammen med sin noget yngre kone, Katie – et godt skår på 38 år, blondine ( i hvert fald af udseende ) og med nogle flotte former – hun havde været tidligere miss Arizona – var så på et tidligt tidspunkt kommet i dårligt selskab i forbindelse med noget narko, hvor hun var blevet reddet af Jake som havde betalt hendes gæld, hvorefter de senere blev gift og overtog farmen fra hans forældre.

Jake var ikke ved godt helbred og i en alder af 65 år var det også så som så med farmens økonomi. Han havde ansat nogle illegale emigranter fra Mexico til at hjælpe med driften, men havde trods de lave lønninger svært ved få økonomien til at hænge sammen – Katie måtte ligeledes slide hårdt i det for at få husholdningen til at gå op, og hun følte sig ofte fuldstændig alene i verden med sin impotente mand – det eneste nærvær hun havde med Jake var når han havde drukket tequila med de illegale emigranter, og efterfølgende krævede at få adgang til at lægge sig mellem hendes ben for at lege med hendes uvillige skød. Katie hadede når Jake opførte sig på denne måde, hun følte sig ydmyget og gav verbalt udtryk for sin afsky, hvilket blot gjorde Jake mere misfornøjet.

Jake´s kontakt til Sneed var et ønske om at låne nogle af hans præmietyre et par dage for af få hans køer bedækket, så besætningen stadig kunne opretholdes. Der var imidlertid et problem med betalingen som de lige skulle have en drøftelse om hvordan kunne klares – Jake fremlagde flere forslag til hvordan en senere betaling kunne finde sted, men Sneed kunne ikke se nogen fordel for ham og afviste derfor alle hans forslag.

Jake var desperat, han måtte have disse præmietyre til låns, det var en forudsætning for hans fremtidige eksistens. – Hvad har du så selv af forslag ? spurte han med skinger stemme til Sneed.

Sneed kikkede ham stift i øjnene uden at blinke, og sagde – Du kan låne mine tyre hvis jeg kan låne din præmieko, du bestemmer selv hvornår og hvor længe !! Jake gjorde store øjne og forstod tilsyneladende ikke en dyt – Hvaffor en ko ! udbrød han, og så opgivende på Sneed

– Katie – hvem ellers, sagde Sneed – mine drenge har brug for noget omsorg, og jeg kunne også trænge til noget fremmed .

Jake så med vantro på Sneed – han havde aldrig forestillet sig at hans elskede Katie skulle være sammen med andre ned ham selv, og bad straks Sneed om at forlade ejendommen.

På vej ud til sin pickup truck blev Sneed imidlertid anråbt af Jake som nu pludselig godt kunne se fidusen for sig. Han kunne få råderet over tyrene nogle dage- Katie som alligevel aldrig ville lade ham komme til fadet, trængte til at blive sat på plads og ville måske være mere medgørlig når hun vendte tilbage til ham. – Top, sagde Jake – vi har en aftale.

Aftalen var at Sneed den følgende lørdag skulle levere to af hans bedste præmietyre på Jakes farm og således have Katie med retur til Dowson Hill som pant – et rigtigt godt bytte tænkte Sneed, det er længe siden jeg har haft blondinefisse på krogen.

Om lørdagen kørte Sneed tidlig hjemmefra med to af sine præmietyre. Han havde i dagens anledning taget en rene overalls på, havde også været i bad , men ladet de korte grå skægstubbe stå – Katie skulle have fornøjelsen af at føle dem på sin bare krop.

Sneed havde fortalt sine sønner om den indgåede aftale og de havde om morgene været helt ustyrlige – kom nu hurtig til bage, far – men kør forsigtigt, blondinen skal helst ikke lide overlast, havde de sagt med ivrige stemmer.

Sneed ankom til Jake´s farm og kørte som aftalt om i modtagerfolden og begynde at læsse dyrene af

Jake viste sig kort efter med Katie tøvende på slæb – de havde tydeligvis ikke været helt enige om den handel Jake og Sneed havde indgået, men var tilsyneladende kommet overens herom.

Katie satte sig straks uden et ord ind i Sneeds Pick up, mens Jake smed en kuffert op på ladet – nu må du love mig at i behandler hende pænt, sagde han – hun er en god pige. Bare rolig Jake, jeg og drengene skal nok tage os kærligt af hende, sagde Sneed smilende tilbage og kunne mærke sin pik begynde at vokse.

Efter lidt snak frem og tilbage aftalte de at bytte deres” ejendele” tilbage om mandagen, altså efter

to dage og ikke mindst to laange nætter. Sneed satte sig herefter ind til Katie, startede pick upén og kørte hastigt mod Dowsom Hill.

Katie var på køreturen meget ordknap, hvad skulle der ske – hun følte allerede afsky ved at sidde så tæt på denne ækle mandsperson som havde bragt hende i denne nedværdige situation – at skulle optræde som en simpel hore de næste to dage – hvordan skulle hun dog kunne klare dette?

Sneed var imidlertid i mægtigt humør og gjorde sig allerede forestillinger om hvordan hendes fisse ville føles omkring hans pik, hvordan hendes bryster ville gynge i takt når hun blev kneppet og se udtrykket i hendes øjne når pikken blev banket helt i bund og eksploderede i hendes indre.

Et bump på vejen bragte Sneed tilbage til nutiden, hvorefter han prøvede at få en dialog i gang med Katie og forklare hende hvordan de næste dage skulle forløbe for hendes ophold på Dowsons Hill.

SEX I DAG?

Du må forstå at jeg er Bossen så det er mig der bestemmer – du skal bare adlyde ”entendido”

  • Når jeg siger du skal sætte dig , så sætter du dig ”entendido”

  • Når jeg siger du skal sutte min pik, så sutter du det bedste du har lært ” entendido”

  • Når jeg siger du skal sprede dine ben, så spreder du dine ben ” entendido ”

  • Når jeg siger du skal ride min pik, ridder du som besat af djævelen ”entendido ”

Katie sad med tilbageholdt gråd og glasklare øjne, hun vidste inderst inde at sådan måtte det blive og fremstammede alle fem gange ” entendido ”

Godt så – dejligt at vi er enige – sagde Sneed med triumferende stemme, han følte allerede at have hende i sin hule hånd

Sneeds farm lå kun ca. 1 time kørsel fra Jason´s og kunne nu skimtes i horisonten, Sneed gav pick upén lidt ekstra gas da han ikke ville spilde kostbar tid – han og drengene havde jo trods alt kun et par dage i selskab med blondinefissen.

Frank og Jason stod allerede spændt klar ved havelågen, da de trillede ind på gårdspladsen – Sneed kunne på afstand se at de begge havde en stor bule i deres jeans, og et liderligt blik i øjnene.

Sneed steg ud af vognen og gik straks om til Katie´s side og åbnede galant døren – velkommen til Dowson Hill Semen, håber det bliver et behageligt ophold – grinede Sneed – vi vil i hvert fald yde vores bedste.

Katie trådte forsigtigt ud af pick upén. De var langt ned til jorden og hendes stramme nederdel og høje hæle gjorde ikke øvelsen lettere. Hun havde som led i den indgåede aftale fået besked på at klæde sig udfordrende, ikke noget med at være iført trusser og bh, men kun som Gud havde skabt hende, under den tynde bluse og korte nederdel

Hendes bryster hoppede engang da hun tog det lille spring ned fra bilen. Sneed kunne i øjenkrogen skimte sønnerne stå med åbne øjne og polypper og nyde optrinnet – det var tydeligt at det var sjofle tanker der der prægede deres tankegang – tag lige blondinens bagage fra ladet og bring den op hendes værelse, var beskeden til drengene.

Katie blev med Sneed ved armen med raske skridt fulgt op af hovedtrappen og ind gennem Hallén – hendes høje hæle gav en trommende genlyd og vidnede om at en feminin kvinde var på vej.

Den liflige duft af Chanel No. 5 trak en usynlig hale i hendes kølvand og der gik ikke lang tid før Sneed sønnerne havde fået færden af sporet og de alle var samlet på Sneeds kontor, som han yndede at kalde for sit ”hobbyrum”.

Katie var noget beklemt ved situationen og følte sig bestemt ikke tryk ved udsigten til at skulle tilbringe de næste par døgn i samvær med de to liderlige Sneed sønner og gamle Sneed.

Hendes tanker blev afbrudt af Sneed´s brovtende stemme – Ja, nu har vi har ikke tænkt os at spilde tiden med en større velkomstceremoni, men vil gå lige til sagen. Du er her for at tilfredsstille mig og mine sønners behov – LAD OS SÅ SE DIN FISSE.

Katie blev lamslået og hendes krop stivnede og hun var ude af stand til at røre sig. Gamle Sneed spildte ikke tiden og var forberedt på at hun nok i starten skulle have lidt hjælp. Han tog hende resolut om livet og svingede hende hvinende over sin højre skulder. Nederdelen var gledet op om hoften og sneed sønnerne havde nu frit udsyn til hendes intim barberede blondinefisse. Hendes ben flagrede i luften mens hun blev båret ned af gangen og op ad trappen til Sneedsoveværelse – Hold jer munter drenge – nu vil gamle Sneed lige tage at synscheck på tøsen for at se om alle kontakter og dippedutter virker – så kan i to få lov at prøvekøre hende senere, råbte Sneed,og sparkede døren i til sit værelse.

Kapitel 2. Den Blåhovede Hævner

Straks de var komme ind på værelset blev Katie stillet op af døren og Sneed gik straks på opdagelse – han mulede med sine store grove hænder hendes faste og fyldige bryster, mens han snavede hende ned i halsen med sin lange tunge – du er en skøn kælling, hviskede han og nappede i hendes ene øre – jeg kan simpelthen ikke vente med at smage på din fisse.

Herefter faldt Sneed ned på knæ og begyndte at beføle hendes lange ben fra anklerne og langsomt opefter til under nederdelen, hvor han nu for første gang fik hende fisse i øjesyn – og som ventet var hun en rigtig blondine med en veltrimmet blond kønsbehåringen.

Der gik et gys igennem hendes velskabte krop da Sneed´s ru tommefinger gled hen over hendes følsomme skamlæber og let berørte hendes clitoris – hun bed sig hårdt i underlæben ved tanken om at blive befølt af dette gamle liderlige svin.

Sneed var som besat ved tanken om at mærke Katie´s velformede lår omslutte sine kinder, få sit ansigt begravet i hendes fisse og herefter smage på den dejlige elskovseliksir før den skulle gennemknappets og fyldes med sperm

Han var nu siddendee på hug foran Katie, som med ryggen mod døren og let sprede ben, modvilligt fik slikket sin velduftende fisse – hans ru tunge kørte med lange seje slik langs skamlæberne, spillede på hendes clitoris, for fra tid til anden at bore sig op i fissen og med højlydte smaskelyde opsamle de eftertragtede safter. Katie fik gåsehud ved den intime berøring, og følelsen af Sneed´s daglange skægstubbe der prikkede og tirrede hendes følsomme inderlår, som var det en stivbørstet gulvskrubbe, fik hendes velformede krop til at hæve sig op på det yderste af tåspidserne og spænde som en flisbue.

Sneed fortsatte ufortrødent sit dybdegående arbejde og havde med et fast greb om Katies runde balder, nok at gøre med at holde hendes fisse på plads. Han ænsede i dette øjeblik ikke andet end følelsen og duften af fisse, og slubrede i sig med største lyst, som var han en bjørn der havde fået fat i en honningkrukke.

Katie var bestemt heller ikke upåvirket ved følelsen af tungen der bearbejde hendes skød . Hun havde sine hænder om Sneeds halskaldede hoved og forsøgte i sin ophidsede tilstand at styre hans tunge derhen hvor hun følte størst nydelse, og hvor hendes fremstormende orgasme ville blive udløst.

Hendes nydelse forsvandt med et, da Sneed rejste sig i fuld længde, tørrede sit underansigt med det bagerste af hånden, og udbrød – jeg tror du er ved at være stikmoden, nu skal jeg vise dig mit værktøj !

I hurtige bevægelser lod Sneed sit nussede tøj falde til jorden indtil han stod tilbage i sine hullede strømper og plettede boxershorts. Han havde en kraftig kropsbygning, meget hår på overkroppen og en stor vom der hang ned over hans bukselinning, hvorunder man tydeligt kunne se konturerne af en skræmmende stor pik. Sneed var stolt af sit ” udstyr” – allerede som ung var han berygtet blandt egnens kvinder for sin store lidenskab og tiltrækning til det modsatte køn, der som jaget vildt blev nedlagt i hobetal.

Katie måtte lige synke en ekstra gang da Sneed lod den sidste beklædningsdel falde, og hans monster af en pik sprang frem med et svup – Den var et skræmmende syn. Pikken havde en størrelse og volumen, som hun aldrig før havde set og var forenden flankeret af et savlende blåviolet pikhoved – Sneed kaldte den hans bedste ven og havde givet den øgenavnet ” den blåhovede hævner ”

Endnu engang gik Katie helt i baglås, og stod lammet som en saltstøtte. Hun ville for alt i verden undgå at blive taget af dette monster, som højst sandsynligt ville påføre hende stor smerte og udblokke hendes skede som aldrig før. Hun flippede helt ud – talte i vildelse og forsøgte desperat at åbne døren for at flygte – bare væk, væk fra denne beskidte perverse stodder.

Sneed var forberedt på denne reaktion, det var før sket at en købt luder ikke agtede at overholde den indgåede aftale, og han derfor måtte tage mere håndfaste midler i brug.

Katie nåede kun lige akkurat at røre dørens håndtag, før Sneed med den ene hånd i et fast greb tog hende bagfra om fissen og samtidig langede sin frie arm omkring hendes bryst – han løftede hende resolut fra gulvet, og mens hun skreg som en stukket gris, smed han hende på ryggen på den store dobbeltseng.

Sneeds seng blev ikke kun brugt til at sove i, men kunne også anvendes som et redskab ved selskabelige og fornøjelige lejligheder. Sengen var konstrueret af sværre fyrretræplanker med høje hjørnestolper der var monter med taljer og diverse bindekroge. På sengens sider var der dybe udtræksskuffer med alt tænkeligt ”specialudstyr”.

Katie forsøgte at rejse sig fra sengen, men modtog straks en syngende lussing som sendte hende tilbage i sengens leje – Bliv liggende din møgfisse eller du får en flad mere, snerrede Sneed.

Han rodede i en af skufferne under sengen og fandt nogle læderlignende håndjern med lange stropper som han begyndte at montere på Katies håndled. Herefter trak han stropperne gennem nogle taljer på sengens forreste hjørnestolper og Katies arme blev trukket ud til siderne og op mod hovedgærdet. Det samme gjorde sig gældende for hendes hendes ankler og snart lå hun hjælpeløs og parat til at blive udnyttet

Sneeds pik stod rank som en flagstang mens han liderligt beundrede sit værk. Katie lå bundet på hænder og fødder, kun iklædt sin korte nederdel som var trukket op om livet og en lille top som stadig dækkede hendes ene bryst. Der var frit udsyn til hendes lækre fisse som snart skulle overgive sig til Sneeds store pik som krævede sin ret.

Sneed indtog sengen og væltede sit tunge korpus ud over Katie – hun kunne mærke hans stive pik på sit lår mens han grådigt suttede og bed i hendes bryster, samtidig med han fortalte at den blåhovede hævner var på vej.

Han lagde sig nu anderledes tilrette mellem hendes ben – pikken stod klar til angreb og med sine fødders afsæt fra sengens bagkant blev den med voldsom kraft ført op i fissen. Katie skreg af smerte – Sneed brølede af vellyst, og sådan skiftede det frem og til bage i samme rytme og tempo som den store pik seriøst bearbejdede Katie´s stramme fisse.

Det var Sneeds store passion at ligge med pikken oppe i en stram fisse og se tøsens ansigtsudtryk hvergang den blev stødt helt i bund – han yndede at lege med hende – først trække pikken ud, kun lige med pikhovedet indenbords, og så ellers med voldsom kraft igen at hamre den helt i bund – han elskede at voldkneppe unge tøser.

Katie var ikke en ung tøs, men i en alder af 38 år og ikke havde født, havde hun en ualmindelig dejlig fast krop og en stram fisse, og kunne godt tåle sammenligning med de unge spansktalende putaér som han plejede at få leveret inde fra byen.

Egentlig var Sneed ligeglad med om tøserne var spansktalende eller ej – eller om hun var købt eller udlånt som pant som i Kati´s tilfælde – han skulle jo ikke tale med dem, og det var ikke hvad de havde mellem ørerne der der havde hans interesse, men udelukkende øksehugget mellem deres ben.

Sneed følte at han nu var kommet ind i en god rytme – han førte sin pik frem og tilbage i seje stød og nød den stramme fisse som omklamrede hans stive pik – en gang imellem stoppede han op og bevægede sin pik fra side til side mens Katies bryster bevægede sig i samme takt.

Katie var nu holdt op med verbalt at udtrykke sin smerte og man kunne kun høre hende klynke når der blev stødt helt i bund og pikken ramte hendes mellemgulv. Hun lå helt ubevægeligt og bare tog imod, akkompagneret af lyden fra Sneed´s nosser der rytmisk klaskede mod hendes skød – en rigtig kneppedukke.

Katie kunne mærke hun blev fyldt helt ud, en fornemmelse hun aldrig tidligere havde følt og med det faktum at hun var bundet på hænder og fødder, og ude af kontrol, nærmede en voldsom orgasme sit udbrud.

Sneed kunne også mærke at et jordskælv var på vej – Katie´s fissemuskler vibrerede og sitrede og han følte en sugende omklamring af sin pik, der fik ham til at kneppe hende i et stadigt voldsommere tempo. Hans hjerte bankede helt vildt og pumpede hans blod med mindst 1000 bar ned i pikken og udløste en eksplosion som sendte kaskade efter kaskade af varm sperm dybt ind i den vibrerende og sultne fisse.

Fortsættelse følger…

porno med danske piger