Nellies klinik del.1

SPAR MANGE PENGE

Da metalstangen var kommet cirka halvt ned i urinrøret aktiverede Greta trans-formatoren og små elektriske impulser banede sig vej ned igennem pikken…

En måneds tid efter mine oplevelser med pigegruppen (Se novellerne: Til TANZ hos Tania og TANZ´en hos Tania fortsætter) følte jeg mig fuld restitueret og parat til at afsøge verden for nye, spændende oplevelser. Derfor fandt jeg det visitkort jeg havde fået under TANZEN frem og læste det igen. Der stod Nellie Hald, Sexolog samt adresse, telefonnummer og træffetider. Jeg ringede til det opgivne nummer og en trænet og venlig telefonstemme svarede: ”Hos Nellie Hald, hvad kan jeg hjælpe Dem med?” Jeg præsenterede mig og bad om at komme til at tale med Nellie. Den venlige telefonstemme svarede, at Fru Hald desværre var optaget lige i øjeblikket, men at hun vil ringe mig op så snart hun var ledig. Jeg ville opgive navn og telefonnummer, men hertil svarede stemmen, at det var ikke nødvendigt. Fru Hald havde meddelt, at jeg ville ringe.

Jeg lagde på, og ca. ½ time efter ringede min telefon, og en stemme sagde. ”Hej Per, det er Nellie. Tak fordi du ringede!” Dertil sagde jeg, at jeg var overrasket over, at hendes sekretær havde ventet min opringning, havde kendt mit navn og med det samme var klar over, at jeg ville ringe. Dertil svarede Nellie, at hun regnede med, at min nysgerrighed og lyst til erotiske oplevelser ville få mig til at reagere. Videre sagde hun, at én af hendes patienter – en pige midt i tyverne – havde store problemer i kontakten med det modsatte køn. Problemer, der stammede fra seksuelle overgreb tilbage fra teenage-årene. Dem var hun under behandling for hos Nellie, og hendes teori var, at hvis pigen kunne blive betjent af en udholdende og tålmodig mand, så ville det løsne op i hendes problemer, der bl.a. afstedkom, at pigen krampede fuldstændig sammen, når hun skulle have samleje. Nellie mente, at jeg ville være den rette til at afhjælpe pigens traumer, idet hun jo selv havde oplevet, at jeg både var udholdende og tålmodig.

Kort fortalt havde Nellie en forventning om, at hvis pigen blev udsat for et langt, vedvarende, men forsigtigt og tålmodigt pres op i skeden, så ville musklerne efterhånden give efter, således at et almindeligt samleje kunne gennemføres. Jeg sagde, at hun havde haft fuldstændig ret i antagelserne om min nysgerrighed og min lyst til erotiske oplevelser. Vi aftalte så, at jeg skulle møde op i hendes klinik den efterfølgende mandag kl. 13:00.

Mandagen oprandt og jeg ankom hos Nellie kl. lidt i 13. Den venlige sekretær med den behagelig telefonstemme viste mig ind i et hyggeligt konsultationslokale, og bad mig vente der, så ville fru Hald være der om et øjeblik. Knapt var døren blevet lukket før Nellie trådte ind i lokalet af en anden dør. Nellie var klædt i en meget stram hvis kittel, der fremhævede hendes slanke og veltrænede krop. Hendes små bryster med de opadstræbende vorter pressede på for at blive sluppet fri. Hun sendte mig et indforstået smil og bød mig velkommen i klinikken. Herefter gennemgik hun endnu engang den teori hun havde om den unge pige og fortalte, at pigen var ankommet og var ved at forberede sig i det tilstødende konsultationslokale. Med ordene om, at dette her var en ”Nellie Special” tilbød hun mig noget at drikke. Da jeg spurgte hende, om hun troede det var nødvendigt sagde hun med slet skjult undertone, at hendes klinikassistent ventede sig en særlig seksuel oplevelse, når arbejdet med klienten var overstået, og at hun selv også godt kunne bruge en god stiv pik i underlivet. Så hun synes, jeg skulle drikke den. Det gjorde jeg så. Herefter rejste hun sig for at gå ind i det tilstødende lokale. Samtidig bad hun mig om at tage alt mit tøj af, iføre mig den slåbrok, der hang på en skumtjener ved døren og vente på, at hendes klinikassistent kom. Herefter ville klinikassistenten forberede mig til mødet med den kvindelige klient. Jeg skulle regne med, at der ville gå ca. 20 minutter inden den unge pige var klar.

Jeg klædte mig af og hoppede i den ventende slåbrok. Herefter satte jeg mig på den briks, der var anbragt midt i lokalet, og ventede på, hvad der så skulle ske. Jeg fik ikke lov at vente længe, for snart blev døren ud til receptionen åbnet og ind trådte en underskøn, meget sexet udseende pige i den strammeste, lårkorte model af en sygeplejekittel, jeg nogen sinde havde set. Hun så fantastisk ud. Benene var lange og slanke, hofterne bløde og velformede, taljen smal, brysterne store og strittende. Brystvorterne aftegnede sig tydelige gennem det tynde stof, som kitlen var lavet af og det var tydeligt, at hun ikke havde nogen BH på. Ansigtet var smukt med store blå øjne. Håret var blondt og løsthængende. Det var så her jeg fik et chok. Det var nemlig Anne, den unge babydol fra TANZ-gruppen. Jeg må have set meget mærkelig ud i ansigtet, for hun brød i perlende latter og sagde, at det havde jeg nok ikke ventet, men hun havde altså lovet at hjælpe Nellie med dette her eksperiment. Til gengæld havde Nellie så stillet hende i udsigt, at hun kunne få sig ”en på sexopleveren”, når eksperimentet med den unge pige var overstået. Så det håbede hun, jeg var indstillet på. Min overraskelse havde nu fortaget sig, og jeg nikkede bekræftende til hende spørgsmål. ”Godt!” sagde Anne: ”Lad os så komme i gang med opvarmningsøvelserne!”. Herefter trådte hun hen ved siden af briksen, hvor jeg fortsat sad, og bad mig tage slåbrokken af. Det gjorde jeg, og med et blidt puf skubbede hun mig tilbage i liggende stilling på briksen.

SEX I DAG?

Min pik var allerede begyndt at reagere på Annes blotte tilstedeværelse, og reaktionerne blev ikke mindre, da hun tog om den med sin højre hånd og begyndte at onanere den. Samtidig gled hendes venstre hånd ned og begyndte at kæle med mine nosser. Pludselig trak hun forhuden helt tilbage og tog pikhovedet ind i munden. Hendes tænder markerede et blidt bid i kanten af glansen, medens hendes tunge begyndte at tegne cirkelbevægelser direkte på mit pikhoved.

Nu begyndte jeg at lege med, idet jeg forsigtigt knappede hendes kittel op, og tre knapper nede krængede jeg kitlen til side og havde frit udsyn til hendes flotte, struttende meloner. Jeg fortsatte opknapningen og snart var hendes kittel helt åben fortil. Nu viste det sig, at hun heller ikke havde trusser på, og da hun hurtigt krængede kitlen helt af sig stod hun bøjet over mig uden en trevl på kroppen. Mine hænder gik på opdagelse på hendes mest fremspringende punkter, hvor brystvorterne fik sig en kærlig nulretur. Kvittering kom øjeblikkelig, idet de blev hårde og stive. Samtidig sugede hun pikken til sig og lod den trænge helt i bund i hendes hals.

Mine hænder søgte ned mod hendes fisse, og da min langfinger ramte hendes skedeåbning udstødte hun et dybt suk, samtidig med, at min pik igen forsvandt dybt ned i hendes hals. Min langfinger havde efterhånden tryllet sig vej ind i Annes skede og gik på opdagelse efter hendes klit. Den blev snart fundet og dygtigt masseret. Det satte gang i hele hendes underliv, medens dybe støn trængte op gennem hendes hals.

Pludselig trak Anne sig tilbage. Nu så jeg igen, hvordan hun slikkede sig lystent om de velformede læber, og jeg så det liderlige blik i hendes øjne. ”Nellie og jeg har bestemt, at du skal vær glatbarberet!”, sagde hun så, og som den naturligste ting i verden aktiverede hun samtaleanlægget og sagde:” Greta, nu kan du godt komme med barbergrejet!” Hun havde knapt nok talt færdig, før Greta stod der med grejet. Så hun måtte have stået og ventet på opkaldet. Det viste sig at være sekretæren med telefonstemmen.

Allerede nu havde min pik en pæn rejsning, og dens tilstand fik Greta til at nikke anerkendende til Anne. Anne fortalte, at Greta havde en fortid som operationssygeplejerske og at hun havde uovertrufne evner med skarpe instrumenter. I øvrigt var hun kun hjælper og ”kikker”. Det holdt hun til gengæld også meget af. Medens Greta gjorde klar til at sæbe området omkrig pik og nosser ind entrede Anne briksen og med ansigtet mod mit underliv placerede hun sin kusse direkte over min mund og sagde, at nu ville hun slikkes. Det gik jeg så i gang med og inden længe genlød konsultationsværelset af hendes frydefulde støn. Mine læber fandt hurtigt hendes klit, som jeg sugede til mig. Samtidig fandt mine hænder op omkring hendes baller, som jeg herefter holdt fast som i en skruestik. Da jeg på den måde havde fikseret Anne begyndte jeg en intens behandling af hendes klit, der inden længe var vokset til noget, der kunne minde om det yderste led af en lillefinger. Behandlingen af Annes klit kunne vel nærmest betegnes som en slags voldtægt. Jeg suttede på den som om den var et bolche, jeg bed i den og jeg rullede den mellem mine tænder og min tunge. Den behandling betød, at Anne meget hurtigt gav sin hen til sin første orgasme.

Medens Annes facesitting var foregået, havde Greta arbejdet intenst med barberkost og skraber, og jeg kunne mærke, at hun var ekspert på området. Det meste af tiden havde hendes venstre hånd et fast, men behageligt greb om min pik, som hun flyttede snart til højre, snart til venstre og snart op og snart ned, medens hun onanerede den langsomt og intenst. Hendes højre hånd betjente kost og skraber med virtuos sikkerhed. Da Annes orgasme var klinget af, og hun steg ned fra briksen, havde Greta sluttet sin del af arbejdet, og jeg kikkede ned på en stenhård pik, som Greta ”polerede lidt videre på”. Anne gik hen til et skab på væggen og hentede en slags metalstang, en transformator med nogle ledninger og noget der mindede om en fjernbetjening. Anne præsenterede udstyret med en bemærkning om, at jeg nu skulle hilse på SlimJim. Så monterede hun metalstangen på ledningerne og sluttede fjernebetjeningen til transformatoren. Da det var gjort, smurte Greta SlimJim ind i noget tyktflydende vaseline og begyndte så meget langsomt og forsigtigt at presse den ned igennem mit urinrør.

Da metalstangen var kommet cirka halvt ned i urinrøret aktiverede Greta transformatoren og små elektriske impulser banede sig vej ned igennem pikken og gik direkte ned i mine testikler. ”Så”, sagde Anne ”Nu skal SlimJim pumpe din sperm ud uden du får en udløsning”. Herefter presse Greta SlimJim helt i bund i min pik. Samtidig skruede hun lidt op for strømmen. Den fornemmelse der nu bredte sig gennem pik og nosser var bestemt ikke ubehagelige – nærmest tvært imod. Jeg oplevede en vellystfølelse, jeg aldrig før havde prøvet. Det var nærmest som om mine testikler blev udsat for en indvendig massage. Medens det stod på vaskede Anne mit ansigt rent for hendes egne kussesafter. Da det var overstået takkede hun mig for behandlingen og gav hun mig et dybt tungekys. Efter relativ kort tid mærkede jeg en pressende fornemmelse i pikken. Greta må have fulgt med, for hun begyndte usigelig langsom at trække SlimJim op og jeg mærkede, at den pressende fornemmelse fulgte med. Da SlimJim kom fri af urinrøret vældede der sperm op i en jævn strøm. ”Nådada, det er vel nok en lavastrøm, du har der!”, sagde Greta, medens hun rakte SlimJim videre til Anne. Min sædudtømning var langvarig og intens, men efterhånden klingede den af, og da det var slut vaskede Greta min pik og min underkrop ren for sperm, hvorefter Anne smurte min underkrop ind i lun massageolie.

Nellie, der på et eller andet må være kommet ind i konsultationen, blandede sig pludselig med en bemærkning om, at det godt nok var topunderholdning, vi der havde præsteret. Videre sagde hun, at vores nummer ville kunne blive hovednummeret i ethvert førsteklasses Live Show. Herefter sagde hun, at den unge pige var klar til behandlingen, så hun bad mig tage slåbrokken på og komme med ind i det tilstødende konsultationslokale.

Konsultationsværelset lignede ethvert andet lokale af den slags: Skivebord, behagelige stole til patienterne, et lækkert udformet samtalehjørne, en briks langs den ene væg og en gynækologbænk, der godt nok så lidt avanceret ud. På bænken lå en ung, nøgen pige. Hun var rødhåret. Ansigtet var kønt, men øjnene dækkede af en sort halvmaske. Hendes krop var velplejet og velformet. Brysterne var struttende og brystvorterne hårde og spændte. Hendes kønshår var også røde, så hun var altså ægte rødhåret. Benene var flotte og lange. Da jeg så nærmere efter opdagede jeg, at hun var spændt fast til gynækologbænken. Jeg spurgte Nellie, hvorfor hun havde fikseret pigen, jeg havde forstået, at hun gjorde dette her frivilligt. Hertil bemærkede Nellie, at det gjorde hun også, men fastspændingen var sket udelukkende for at Nellie kunne regulere hendes stillinger under forløbet af det kommende samleje. Pigen bekræftede med et nik, at det var i orden. Herefter bad Nellie mig om at lægge slåbrokken, så behandlingen kunne gå i gang, men inden bad hun Anne, der nu også var kommet ind i konsultationen iført en løsthængende housecoat, om at give mig kondom på. For som hun sagde: ” Vi skulle jo nødig lave børn i dag”!

Anne trådte hen foran mig og knælede ned med et kondom i hånden. Så rullede hun kondomet ud over mit pikhoved, og rullede det så rigtig på plads – med munden. Det fik Nellie til at sige, at Anne måtte adskille arbejde fra fornøjelser, og at det nu var arbejdet det gjaldt. Herefter hældte Nellie massageolie på min pik, og dirigerede mig hen mellem pigen ben. Da jeg kikkede ned, så jeg den sødeste røde mis. Skamlæberne var store og velformede og kussen glimtede af olie. Nellie tog om min pik med den ene hånd, medens hun med den anden via en fjernbetjening dirigerede gynækologbænken sådan, at min pik pegede direkte mod pigens fisse. Da det var sket bad Nellie mig om at træde nærmere og lade mit pikhoved trænge ind mellem pigens skamlæber. Så dirigerede Nellie igen med gynækologbænken. Denne gang sådan, at min pik kunne trænge direkte ind i pigens fisse. Herefter bad Nellie mig om langsomt at begyndte at trænge ind i skeden, der var hård og sammenknyttet.

Nellie begyndte nu at talte til pigen med en rolig og myndig stemme. Hun sagde, at det nu var vigtigt, hun forsøgte at slappe af. Til mig sagde hun, at jeg skulle lægge et blidt men bestemt pres direkte ind i pigen skede. Jeg måtte ikke forcere, men blot trænge længere og længere ind efterhånden som jeg mærkede, at skeden gav efter for presset. Medens jeg usigeligt langsom presse min pik ind i pigen fisse, masserede Nellie hendes klit med et massageapparat. Anne trådte til og begyndte at kæle for pigen bryster. Langsomt mærkede jeg, at pigen slappede mere og mere af, og at sammentrækningen i hendes skede blev mindre. Efterhånden som pladsen i fissen blev bedre, trykkede jeg min pik længere ind, og endelige slap pigen sig selv med et suk, og jeg kunne trænge helt ind i hende. Jeg kikkede spørgende på Nellie, der sagde, at jeg forsigtigt skulle fortsætte og give pigen hendes første orgasme i mange år. Det gjorde jeg så, og efter ca. 10 minutter begyndte der at gå rystelser gennem pigens krop. Efter endnu et par minutter gennemrystedes hun af en orgasme, der klingede af efter yderligere et par minutters forløb. Herefter trak jeg mig ud og så, hvordan skamlæberne på den søde røde mis var opsvulmede og skeden var åben. Nellie løsnede pigen fra gynækologbænken, og hjalp hende ned på gulvet. Herefter førte hun hendes ud af konsultationen med en bemærkning om, at hun lige skulle tale med pigen, men at hun ville komme tilbage lidt senere.

porno med danske piger