Nellies klinik del.2

SPAR MANGE PENGE

Da det gik op for Anne, hvad det var Nellie havde gang i protesterede hun og forsøgte at slippe væk, men det forhindrede de remme, som Nellie havde spændt om hende…

Så snart Nellie og den unge pige var forsvundet ind i det tilstødende lokale gik Anne hen til en reol, der mindede om et barskab. Det viste det sig også at være. Frem hentede hun en flaske champagne og tre glas. Hun hældte op i glassene, og bar dem hen til sofagruppen, hvor hun satte sig og gjorde tegn til at jeg også skulle komme derhen. Jeg gled ned i sofaen ved siden af Anne, og efter vi havde skålet med hinanden for en fortsat god oplevelse begyndte vore hænder at gå på opdagelse på hinanden kroppe. Jeg fandt hurtigt frem til Annes bryster, og begyndte at kredse omkring hendes brystvorter, der igen blev meget hårde og stive. Hende hænder fandt hurtigt ned til min pik og mine nosser, der fik en intens behandling af hendes ivrige hænder.

Jeg skubbede blindt Anne tilbage i sofaen og startede med at give hende et dybt tungekys. Herefter gik min mund på opdagelse rundt på hendes krop og inden længe befandt min tunge sig dybt begravet i hendes fisse, medens mine fingre masserede hendes klit. Anne gjorde tegn til, at jeg skulle vende mig og placere mit underliv over hendes mund og inden længe dansene hendes læber og tunge rundt på pikken medens begge hendes hænder masserede mine nosser. Det blev en god og voldsom 69´er, hvor Anne nåede endnu en udløsning. Jeg satte mig op og ville give Anne en mundfuld champagne, men jeg fejlede mit sigte, så champagnen løb i stedet ned af hendes hage og ned mellem hendes bryster, og da de dyre dråber ikke bare skulle gå til spilde, begyndte jeg at slikke hende ren for champagne. Herefter hældte hun selv champagne ned på sin navle og videre ned på sit underliv. Den forstod jeg godt, så jeg genoptog slikkeriet med stor fornøjelse og omhu. Da jeg rettede mig op hændte Anne champagne ud over mig og insisterede på, at det nu var hendes tur til at gøre rent efter sig. Det gjorde hun så rigtig grundigt, og netop hun var færdig og i gang med at presse sin fisse ned over min pik, brød Nellie ind og bad hende om at stoppe med sit forehavende, for nu skulle hun have sin sexoplevelse. Hvor længe Nellie havde stået og kikket på vores champagneleg, ved jeg ikke, men hun havde i alt fald været der så længe, at hun var hoppet ud af sit tøj og stod der helt nøgen med sin flotte, veltrænede krop og de små lækre bryster, hvor vorterne allerede var hårde og spændte.

Lidt modvilligt opgav Anne sit arbejde med at trænge ned over min pik, og idet hun rejste sig op, sagde hun lettere surmulende, at så skulle næste oplevelse altså også blive noget ud over det sædvanlige. Det svarede Nellie ikke på, men beordrede os med en håndbevægelse til at følge med ind i det tilstødende konsultationslokale.

Her pegede hun på gynækologbænken og bad mig lægge mig tilrette på den ikke for at hun ville fikseres mig, men fordi hun måtte kunne spænde mig fast, så hun frit kunne regulere rundt med bænken så længe Annes sexoplevelse stod på uden at jeg hele tiden skulle koncentrerer mig om ikke at falde ned. Jeg lagde mig på briksen, hvorefter Nellie anbragte mine ben i de to bøjler og spændte underbenene fast med læderremme. Herefter lagde hun remme rundt om mit bryst, mine hofter og mine lår og spændte dem forsvarligt fast til kroge på gynækologbænken. Så tog hun en fjernbetjening og begyndte at regulere op og ned, frem og tilbage på briksen indtil jeg nærmest stod ret op med pikken vildt strittende ud i luften. Herefter begyndte hun at onanere mig med dybe, hårde stød. Samtidig trådte Anne hen til briksen og begyndte at kæle for min krop. Hun gik meget grundig til værks, idet hun brugte både hænder og mund.

SEX I DAG?

Nellie forsøgte at spænde en penismanchet omkring min pik og mine nosser, men på grund af min voldsomme rejsning, måtte hun opgive sit forehavende. I stedet hentede hun en lædersnøre som hun bandt stramt om pikroden og ned omkring pungen og tilbage igen, således at hun fik skilt mine kugler ad. Den behandling fik mig til at udstøde et gisp og Nellie til at udbryde, at jeg nok godt kunne lide det. Inden jeg fik lejlighed til at svare på det satte hun neglene direkte i mit pikhoved og klemte til. Her nøjedes jeg ikke med at gispe men udstødte et højt brøl dels af smerte, men også af forskrækkelse.

Anne havde efterhånden arbejdet sig hele vejen ned af mit bryst og min mave og nærmere sig nu mit underliv. Det fik Nellie til at gnide min pik ind lun massageolie, samtidig med at hun gjorde tegn til Anne om, at hun skulle gøre sig klar til at trænge ned over min pik. Det var Anne ikke længe om at efterkomme, og medens hun placerede sin fisse over mit pikhoved regulerede Nellie med briksen, således at Anne uden besvær kunne lader pikken trænge dybt ind i sit indre. Hendes tryk var så voldsomt og fissen så velsmurt, at hun trykkede den helt i bund i første forsøg. Det fik hende til at udstøde nogle dybe, heftige strubelyde, der mindede noget om en liderlig hunkats parringslyde.

Medens jeg fornemmede, at Nellie finjusterede gynækologbænken, fandt Anne den rytme, der passede hende bedst og da hun pludselig råbte ”ÅHJA ÅHJA” og skiftede til dybe, rytmiske stød stoppede Nellie med justeringen og lagde en rem omkring Annes underliv og en anden omkring hendes overlår. Begge remme blev fæstnet til briksen og strammet sådan, at Anne kunne lave sine samlejebevægelser, men ikke trække sig fri af min pik. Da det var gjort fandt hun en scrap on med en dobbeltdildo frem, placerede den største og kraftigst i sin egen fisse og spændte strap-on´en på. Herefter smurte hun den anden dildo, der var tyndere og længere end den første, ind i massageolie, trådte hen bag Anne og begyndte at kæle med hendes anus. 

Da det gik op for Anne, hvad det var Nellie havde gang i protesterede hun og forsøgte at slippe væk, men det forhindrede de remme, som Nellie havde spændt om hende, og da Nellie hældte massageolie ned mellem hendes baller opgav hun al videre modstand og genoptog hun sine dybe, rytmiske samlejebevægelser. Pludselig trådte Nellie hen bag Anne og dirigerede med sikker hånd dildoen op i Annes røvhul og roligt og sikkert trængte hun helt i bund i og begyndte at bevæge sit underliv frem og tilbage. Nu var det Anne der gispede, og inden længe fandt de to piger en fælles rytme, og medens jeg mærkede Nellies rytmiske stød med dildoen på den anden side af Annes tynde mellemvæg satte hun farten og intensiteten op. Det satte Anne et par gear op og efter en kort periode begyndte der at går krampelignede rystelser gennem hendes krop. Det fornemmede Nellie også og medens hun intensiverede sine bevægelser tog hun et fast greb om Annes hofteskåle, således at Anne blev skubbet frem og tilbage i samme takt som Nellies samlejebevægelser. Det betød, at når Nellie trykkede Anne fremad, så hamrede mit pikhoved mod Annes livmoderhals. Det havde en helt fantastisk virkning på Anne. Dels hylede hun som en stukket gris og dels mistede hun fuldstændig kontrollen over sine kropsbevægelser, men det betød også, at livmoderhalsen efterhånden gav op overfor mit pikhoveds angreb og lidt efter lidt åbnede sig, således at pikhovedet gradvist blev trykket længere og længere ind i livmoderen.

Da hele pikhovedet var forsvundet ind i livmoderhalsen kunne Anne ikke holde til mere. Hun gav sig helt hen i en orgasme, der var så voldsom at hele gynækologbænken rystede. Samtidig krympede hendes underliv så meget sammen, at jeg nærmest følte, at mit pikhoved blev suget endnu længere ind i livmoderen. Den følelse kom samtidig med, at livmoderhalsen klemte sig så fast omkring mit pikhoved, at jeg nærmest følte, at det var blevet placeret i en skruestik. Nellies intense arbejde i Annes røvhul parret sammen med den dobbelte dildos arbejde i Nellies egen fisse satte også gang i Nellie. Så da Anne havde overstået sin udløsning gik Nellies i gang, og da hun fortsat havde et fast greb om Annes hofteskåle betød det, at Annes livmoderhals, der fortsat klemte omkring mit pikhoved, masserede mig så kraftigt, at mig udløsning også trængte sig på. Så da Nellie kom i et vild skrig, tømte jeg al min sperm dybt ind i Annes indre. Den specielle viagra-behandling, Nellie tidligere havde udsat mig for betød, at min udløsning blev ved og ved, medens spermen væltede ind Annes underliv.

Da alle havde pustet lidt, trak Nellie sig ud af Annes røvhul, og løsnede de remme, der havde holdt hende fast til gynækologbænken og mig. Anne var først helt groggy, men kom lidt efter lidt i gang igen, og med en hjælpende hånd fra Nellie kom hun op at stå og blev hjulpet over på den briks, der var placeret tæt på gynækologbænken. Herefter så Nellie dybt misbilligende på mig – eller rette på min pik, der bestemt ikke så særlig kampklar ud, og med et nedladende kast med hovedet sagde hun så, at det kunne jeg ikke være bekendt nu hvor HUN skulle til at hygge sig med mig. Herefter gik hun i gang med at onanere mig i håb om, at få vakt lystkæppen til live igen. Det stoppede hun med og med et opgivende skuldertræk rensede hun dildoen på sin påspændte scrap-on, smurte den ind i massageolie, og trådte hen bag mig. Så tog hun fjernbetjeningen og begyndte at regulere på gynækologbænken. Da den var i den rette stilling hældte hun massageolie ned mellem mine baller og begyndte at massere området omkring anus. Herefter trykkede hun først en og herefter to fingre op og begyndte at lave samlejebevægelser med dem. Da hun følte, at mit røvhul begyndte at give efter trådte hun helt op til mig og pressede langsomt, men sikkert den lange, tynde dildo op i mig. Da den var kommet på plads justerede hun igen lidt på gynækologbænken, og da jeg – eller rettere sagt – mit røvhul med dildoen i havde den korrekte placering i forhold til hendes fisse løsnede hun på scrap-on´ens spænder og begyndte at rotere med sit underliv. Herefter oplevede jeg det mest fantastiske samleje, jeg nogen sinde har været med til. Nellie bragte sin åleslanke krop ud i de mest fantastiske stillinger, der alle kun tjente et formål, nemlig at sikre hende den størst mulige nydelse. Hovedet med den stramt, opsatte frisure gled elegant frem og tilbage, øjnene lynede, hendes tunge spillede fra side til side og hendes hændet greb om min pik og mine nosser, der blev spillet af efter alle kunstens regler.

Inden længe blev Nellies bevægelser endnu vildere og selv om jeg ikke kunne få rejsning følte jeg, at en udløsning nærmere sig. Nellie var helt fortabt i sin egen nydelse, og først da der begyndte at vælte sperm ud over hendes hænder, blev hun klar over, hvilke tilstand jeg befandt mig i. Det ophidsede hende øjensynligt yderligere for hendes roterende bevægelser blev endnu mere halsbrækkende og medens der kom dybe strubelyde fra hende klappede hun sammen og faldt ned over mig i en kæmpe udløsning.

Efter kort tid rejste Nellie sig og spændte scrap-on´en af. Herefter løsnede hun mig fra gynækologbænken, og med en håndbevægelse inviterede hun både Anne og jeg over i sofaarrangementet og skænkede igen op i champagneglassene. Anne var efterhånden kommet så meget til sig selv, at hun med et stort og tilfreds smil meddelte, at det her simpelthen var det meget fantastiske hun endnu havde oplevet, og at hun gerne mødte op som hjælper en anden gang, hvis chancen bød sig. Herefter rejste hun sig, gav mig et langt tungekys medens hendes hænder søgte ned til min pik. Herefter gik hun ind i det tilstødende konsultationsværelse for at klæde sig på og tage hjem.

Efter kort tid rejste Nellie sig også. Det tog jeg som et tegn på, at ”audiensen” nu var slut. Så jeg rejste mig også og stilede mod døren til naboværelset. På vej ud sagde Nellie, nærmest henkastet: ”Der er sat tid af til en ny behandling på onsdag om 14 dage, kl. 13:00. Jeg regner med, at du kommer. I øvrigt har jeg jo også en omgang til gode!” Hertil svarede jeg, at hun jo netop havde fået den. Hertil replicerede Nellie med en lidt bøs stemme. ”Nej, du kunne jo ikke give mig noget, så jeg tog den da selv!”

porno med danske piger