På gården hos min ex-kæreste del.1 blev uventet fanget

SPAR MANGE PENGE

Hun tog pisken, lod den svirpe over min krop, det gjorde ondt, men i min liderlighed, føltes det dejligt. Jeg havde helt glemt, at jeg var her i mod min vilje…

Jeg var ude at køre en aften og var på egnen hvor min ex-kæreste boede, jeg fik lyst til at se hvordan hun boede og parkerede bilen bag nogle træer ved gården.

Det var aften og mørkt, da jeg sneg mig ned til den gamle gård, hvor min ex-kæreste boede. Jeg var meget glad for hende, men hun smed mig ud, da hun opdagede, at jeg var sammen med en anden kvinde.

Der holdt en  bil i gården, der var lys i stuehuset. Nu blev der tændt lys i opgangen og døren blev åbnet og en hund løb ud.  Jeg gemte mig bag garagen, og så hunden snuse rundt. Pludselig begyndte den at gø, og en mand kom ud, jeg hørte tunge trin over mod garagen, og pludselig stod hunden ved mig og gøede.

Jeg forsøgte at skjule mig, og bevægede mig langsomt, og håbede manden ikke så mig.

Jeg hørte skridt komme over mod mig, og pludselig var  der en hånd, der tog fat i min arm, og der blev trukket til. Nej se, hvem vi har her, det var ham. Han kiggede på mig, hvad laver du her, spurgte han, du må hellere komme med ind.

Han slap ikke min arm og trak mig over gårdspladsen, og hen til hoveddøren. Så råbte han, kom og se, hvad jeg har her. Jeg hørte en komme ud fra gangen.  Jeg så en skygge ud af øjenkrogen, men inden jeg nåede at få vendt mig, mærkede jeg en svidende smerte på mine endebalder. Jeg stønnede og drejede mig lidt rundt. Der stod min ex-kæreste, og grinede.

Hvad laver du her, går du og lurer på mig og min kæreste, nu skal du sgu bruges som det skvat du er, og du har selv bedt om det. Nej skreg jeg, det kan I ikke gøre. Jeg fik en lussing mere, og blev beordret til at smide alt tøjet. Jeg græd og sagde, at det var tvang. Jo og hvad så, hvad vil du her, sagde han og trak mine hænder om bag på ryggen. Jeg tror, du skal hjælpe ham af tøjet, sagde han til min ex-køreeste, som tog resten af tøjet af mig, så jeg stod nøgen.

Jeg blev trukket ind i gangen. Mens han holdt mig, fik jeg manchetter på ankler, håndled og hals. Jeg var virkelig bange. Reb blev sat i manchetterne, og jeg blev spændt ud mellem nogle kroge i væggen, så jeg stod med spredte ben og arme. Rebet til manchetten i halsen blev spændt op i en bjælke over mit hoved.  De gik ind i stuen og lod mig stå. De havde lukket døren, men jeg kunne svagt høre dem snakke.  

Jeg rystede af skræk, hvad skulle der ske. Jeg kunne høre, at de gik ned ad trappen, de var væk i lang tid, nogle timer, og jeg var træt af at stå der, mine arme og ben gjorde ondt, jeg var bange for at få krampe, hvad skulle jeg gøre. Prøvede at trække hårdt i rebene, se om jeg kunne trække krogene ud, men de sad for godt fast.

Vi har hentet din bil og nu skal du bor hos os, sagde min ex-kæreste.  Vi har indrettet et rum i kælderen, hvor der ingen vinduer er, og der skal du være, når vi er på arbejde. Hvis du skriger eller råber, så får du en plug i munden. Vi vil bruge dig seksuelt, og du skal også bruges af vore venner.

Vi er en gruppe, der længe har været på udkig efter en fyr, som vi kan bruge efter behag. Jeg græd og sagde, at det kunne de ikke, men manden sagde der er ingen der vil søge efter dig her, så hold du bare kæft.

Jeg blev løsnet fra rebene. Jeg faldt sammen på gulvet, var fuldstændig umattet over at have stået spændt ud. De satte en kæde i halsmanchetten og trak mig op. Nu skal vi lege lidt, sagde manden. Han trak bukserne ned og hans pik svippede ud i luften. Jeg stirrede betaget, og bange på ham.

SEX I DAG?

Han glæder sig nok, sagde min ex-kæreste og trak mig hårdt ned på knæ. Han stillede sig hen foran mig, og jeg fik besked på at tage hans pik i hånden og kæle for den. AV skreg jeg, pludselig fik jeg et hårdt slag med en pisk over min bare røv. Du skal ikke kæle, du skal slikke, dit svin skreg ex-kæresten. Hun slog igen, og jeg begyndte at slikke, tog den ind i munden, slikkede pikken og nosserne. Han glinsede af mit spyt. Jeg skal indrømme, at selvom jeg var bange, så nød jeg det, lukkede øjnene og tænkte på, om hvad der skulle ske.

Jeg kunne mærke, at min ex-kæreste stillede sig  bag mig, tog mig om ballerne og videde dem ud. Jeg var så optaget af at bearbejde pikken på manden, at jeg ikke tænkte over, hvad der skulle ske. Jeg var selv blevet ret våd mellem benene, da jeg ubevidst var blevet liderlig af at slikke ham. Han tog pikken ud af munden på mig, og det gav et ryk i mig, da han jog sin våde pik ind i røven på mig. Jeg skreg og stønnede af velvære.

Han trak sig ud, jeg blev vendt om, åh ja tænkte jeg, nu skal jeg have en pause. Jeg blev sat i en stol, hvor mine ben blev spændt fast til stol benene, og min overkrop blev spændt fast til ryggen på stolen.

Der sad jeg udspændt og meget sårbar, jeg var liderlig og ville have orgasme. Hun stod ved siden af stolen og sagde.

Du skal bare lege med din pik, så du lærer at få kontrol over dyret. Du skal øve dig i at holde længere og onanere i længere tid, og bare massere pikken. Du skal onanere, til du føler, du er ved at komme, og så holde igen i 10 sekunder. Så falder din ophidselse lidt, men inden den falder for meget, begynder du igen, og det mønster fortsætter du så lang tid, som vi hygger os, men husk du skal onanerer, til du er er lige ved at komme, men uden naturligvis at gøre det.

Hun kravlede op i sengen lagde sig på knæ, han kravlede op bag inde, og han begyndte at kneppe hende bag fra lige foran mit hoved.

De hyggede sig længe i sengen, og jeg knoklede med at massere min pik der blev mere og mere øm

Jeg havde endnu ikke fået udløsning, og min liderlighed var stor, min krop glødede af liderlighed, og jeg blev løsnet og trukket hen til et bord og spændt ud. Nu tror jeg, han er klar, hent tingene.

Jeg vred og vendte mig, ville have orgasmen til at rulle. Hun stod foran mig, tog mig på brysterne, klemte og trak ud i vorterne. Jeg vidste hverken ud eller ind, jeg vred kroppen, pikken strittede ud i luften og jeg kunne mærke orgasmen ligge tæt på. Hun tog pisken, lod den svirpe ned over min krop, det gjorde ondt, men i min liderlighed, føltes det dejligt, jeg nød det. Jeg havde helt glemt, at jeg var her i mod min vilje. Han kom tilbage, lagde noget på bordet, og hun fortsatte med at lade pisken svirpe på min krop, min brystkasse, min pik og mine baller var rød efter slagene og af ophidselse.

Så din lille svans sagde han, nu skal du være vores for alvor. Jeg kiggede, han stod med et lille glødende jern. Jeg skreg, blev pludselig meget vågen. Hvor skal han have den, spurgte han. Hun kiggede på mig og smilte, på røven, sagde hun, der skader den ikke. Han gik om bag mig, jeg skreg nej nej, han trykkede det glødende jern hurtigt på min ene balle, jeg skreg og sank ned i kræ. Det gjorde afsindigt ondt. Jeg græd og skreg, men de var lige glade. Rejs dig op, sagde min ex-kæreste. Jeg rejste mig, græd og bad dem lade mig være. Nu er du vores så lang tid, vi gider have dig, og det bliver i lang tid, mærk dig det.

Der blev smurt lindrede salve på brændemærket, og så blev jeg slæbt ned i kælderen, ind i et rum, hvor der stod en seng med en stor madras. Der blev sat brød og vand på et lille bord, og jeg blev spændt fast til nogle kæder, som tillod mig at bevæge mig lidt rundt, lægge mig på sengen.

Der var varmt i rummet, og der var sat en luftkanal i, som gik ud i et andet rum. I det ene hjørne var der et toilet, som jeg lige kunne nå over til.

Det bliver din bolig, hvor du skal være, når vi ikke har brug for dig. Du kan råbe og skrige alt det du vil, ingen kan høre dig, det har vi forberedt. Vi har netop lavet det med det formål, at vi ville finde en fyr, som vi kunne installere her, og så dukker du op, herligt.

Læg dig på sengen og gør dig det behageligt, så skal vi give dig en oplevelse, du aldrig glemmer. Du vil komme til at nyde at være hos os, at du slet ikke vil væk, hvis ikke bliver det værst for dig selv. Jeg så min ex-kæreste og manden  ind i øjnene, de havde hårde øjne, der var ingen nåde.

Hun var gået ud og kom tilbage med en dildo i hånden. Som tak for, at du kom, skal du ikke snydes for den orgasme, som du længtes efter i stolen. Jeg blev beordret til at stille mig med spredte ben. Hun tog pisken og begyndte at kæle min krop med den, trak ud i mine brystvorter og gav slip, lod pisken svirpe på vorterne, det gjorde ondt, men på en behagelig måde. Jeg kunne mærke, at liderligheder steg op i mig.

Han stillede sig foran mig, tændte for dildoen og lod den snurre i min røv. Hun stillede sig bag mig og svirpede med pisken på mine baller. Det gjorde ondt, når hun ramte brændemærket, men min krop begyndte at ryste af liderlighed. Han stak dildoen op i min røv og kneppede mig med den. Jeg kunne se, at han fik rejsning igen.

Hun slog ham på pikken med pisken, den vippede op og ned. Hans blik blev meget intenst og han begyndte at kysse og slikke mig på brysterne. Lad mig tage ham, mumlede han hæst. Hun slog ham hårdt over ballerne med pisken. Ja ja mumlede han. Jeg blev lagt på sengen, han tog dildoen ud af min røv og lagde sig over mig og jog pikken hårdt ind i min røv.

Åhhhh, det var skønt, jeg klemte og knugede om pikken med alt det jeg kunne, jeg kunne mærke pisken på mine lår, når hun ramte ham. Hver gang hun slog, stødte han dybt ind i mig. Han fyldte mig ud med sin store pik. Han standsede op, hun slog ham hårdt og han brølede mens han sprøjtede op i min røv. Jeg rystede og skreg, det var kulminationen af aften og nattens oplevelser, der kom. Han faldt ned over mig, kyssede mig på munden og sagde, tak fordi du kom, dig skal vi nok få masser af sjov med.

De forlod mig og jeg lå der med bange anelser over, hvad fremtiden ville bringe for mig. Jeg faldt udmattet i søvn.

Dagen efter blev der serveret lækkert mad, juice og kaffe til mig i kælderen, og min ex-kæreste fortalte at stuepigen idag kom og gjorde hovedrent i huset, og at hun også ville gøre mig og mit værelse rent.

porno med danske piger