Brugt og udmyget

SPAR MANGE PENGE

Tanken er frastødende, men jeg må have udløsning, og kan ikke holde det tilbage. Jeg lader mit varme tis løbe, og han slikker det hele i sig. Mærker at sengen bliver våd…

Vi har ikke set hinanden længe, alt for længe. Uforløste spændinger sidder overalt i min krop, og jeg ved han har det på samme måde.

Jeg låser døren op, og træder ind i min kærestes lejlighed. Han er ikke at se. Jeg går ind i soveværelset, her er også tomt. Jeg når lige at undre mig, da han træder frem bag døren, og tager om mig bagfra. Jeg vender mig om, og kysser ham. Kysset bliver gengældt, hårdt.

Han siger ikke noget, men fører mig hen til sengen, beordrer mig til at klæde mig af, og skubber mig nærmest ned på madrassen. Jeg ligger på sengen og trækker vejret tungt, da jeg får øje på håndjernene. Han tager fat om mine hænder og lænker dem til hovedgærdet. Jeg gør modstand, men han er for stærk. Han giver mig bind for øjnene, så jeg kun ser mørke. Mine ben bliver spredt og bundet fast til fodenden af sengen. Jeg ligger nøgen og blottet, og venter spændt på hvad der skal ske. Men han går ud af rummet, uden at sige noget.

Tiden går, jeg kalder, men intet svar. Kommer i tvivl, om han har forladt lejligheden. Efterhånden døser jeg hen. Pludselig hører jeg lyde omkring mig. Han må være kommet tilbage, men han er ikke alene, – jeg kan høre en anden i rummet. Jeg bliver på en gang nervøs og liderlig, kan slet ikke vente til der skal ske noget.

Jeg mærker hænder på min krop, og mellem mine ben. Mærker at jeg allerede er våd, og gisper da én lægger sig mellem mine ben, og begynder at slikke min fisse. Det er ikke hans tunge, det er en andens. Vedkommende gør det godt, bevæger tungen mellem læberne og op omkring min klit. Først langsomt, så lidt hurtigere. Suger og sutter, driller og slikker, til jeg næsten ikke kan holde det ud mere. Da jeg kommer, fjerne min kæreste bindet for mine øjne, og jeg ser hvem der er ved at give mig orgasme. Det er min veninde. Synet af en pige mellem mine ben forstærker min orgasme, så jeg forsvinder helt for omverdenen, og bagefter ligger jeg helt slap mens tankerne kører rundt i hovedet på mig.

De forlader begge rummet, og jeg har på fornemmelsen, at jeg kun har fået en forsmag på hvad der venter. Jeg er stadig bundet, men nu kan jeg se, og lidt efter får jeg selskab igen. Hverken ham eller hende har tøj på, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om de har lavet noget sammen. Tanken på en gang tænder og frastøder mig, men jeg får hurtigt andet at tænke på.

Han beordrer hende til at sætte sig på mit ansigt, så jeg kan slikke hendes fisse. Hun er stor, og da hun sænker sig over mig, kan jeg næsten ikke få luft. Jeg har fri adgang til hendes fisse og røv, og jeg begynder at slikke. Hun lugter lidt stramt, som om hun ikke er blevet vasket længe, men min tunge går alligevel på opdagelse. Jeg slikker hende hele vejen fra det bagerste beskidte hul og frem til den hårde klit, og jeg kan høre hun nyder det. Hun bevæger sig frem og tilbage over mit hoved, og jeg bliver helt fedtet ind i hendes safter.

SEX I DAG?

Men pludselig sker der noget. Først drypper det lidt fra fissen, og der går lidt tid før jeg opdager hvad der sker. Så vælter det ud af hende, med varm, stinkende tis. Jeg kan ikke komme væk, men åbner munden og drikker det. Det smager skrapt, og jeg bliver helt våd af tis, men samtidig slubrer jeg det meste i mig, mens tungen stadig strejfer hendes klit. Det varer ikke længe før hun kommer, hun klemmer sine fede lår sammen omkring mig, så jeg næsten bliver kvalt, mens hun stønner højt.

Da hun flytter sig, ligger jeg tilbage, våd af tis og fissesaft – men jeg er stadig bundet, og kan ikke tørre det væk. Jeg er ydmyget, men samtidig så liderlig som jeg sjældent har været.

Min kæreste står med stiv pik, har leget med sig selv mens han har kigget på, og jeg tænker, – endelig, nu får jeg pik. Men nej. Det er hende der skal kneppes. Min ydmygelse er total, da han tager ved hende og lægger hende over skrivebordet, og begynder at kneppe hende hårdt med det samme. Hun ligger med sin kæmpe røv i vejret, og jeg kan kun se til, mens hans pik kører ind og ud af hende. Det varer ikke længer før han kommer med et brøl, trækker sig ud af hende og pumper sin sperm ud over hendes fede røv.

Han tørrer noget af spermen af med hænderne, og går hen til mig, hvor han tværer det ud over mit ansigt. Kombinationen af sperm og tis svier i mine øjne, og han spørger sødt, og han skal hjælpe mig med at tørre det af? Ja tak, hvisker jeg taknemmeligt. Men i stedet for at tage et stykke papir, tager han ved sin pik, og begynder at pisse på mit ansigt. Jeg prøver at dreje hovedet væk, men min veninde holder mig fast, så det bare vælter ud over mig. Så retter han strålen mod mine store patter, og de sidste dråber falder på min glatte fisse. Han griner af mig, og de forlader begge rummet.

Jeg ligger tilbage, våd af tis, og kan ikke bevæge mig. Han kommer ind, kun for at give mig bind for øjnene igen. Jeg hører døren gå, og ved ikke om de begge, eller kun hun, har forladt lejligheden.

Jeg døser hen, selvom jeg ligger og fryser, og vågner da døren går igen. Jeg lytter spændt, er det ham, eller er der andre med?

Der kommer kun én ind i soveværelset, og da han lægger sig hos mig, kan jeg mærke og dufte at det er ham, min elskede, og kun ham. Han kærtegner min beskidte krop, og efterhånden slapper jeg af. Mærker at han lægger sig ned mellem mine ben, og slikker mig, som kun han kan slikke mig. Jeg nyder det, indtil han pludselig stopper. Han siger, at jeg har ligget der længe, og om jeg slet ikke skal tisse, efter al den tid? Jo, selvfølgelig skal jeg det, men jeg kan jo ikke ligge og tisse i sengen. Han rører ved min klit med tungen, tirrer mig, til jeg næsten ikke kan holde det ud mere. Så stopper han, og siger at han ikke vil slikke mere, før jeg vil tisse. Tanken er frastødende, men jeg må have udløsning, og kan ikke holde det tilbage. Jeg lader mit varme tis løbe, og han slikker det hele i sig. Mærker at sengen bliver våd under mig, men er efterhånden ligeglad. Han fortsætter med at slikke mig, indtil jeg endelig kommer, og jeg giver et lille skrig fra mig.

Nu må han da løse mig op, tænker jeg helt udmattet. Men nej. Han kysser mig, og forlader mig kort, blændet og bundet, for at komme tilbage lidt efter.

Nu taler han med mig, hans dejlige beroligende stemme gør mig varm, mens han går rundt om sengen. Pludselig mærker jeg fingre mellem mine ben, jeg protesterer stille, orker ikke mere. Men fingrene bliver ved, og nu kniber han mine brystvorter med den anden hånd. Jeg mærker alligevel at jeg bliver liderlig igen, og håber at jeg nu får rigtig pik.

Jeg har ikke håbet forgæves, og mærker hvordan han lægger sig mellem mine ben, og begynder at trænge op mig. Men der er noget galt. Han er tungere end han plejer, og han lugter grimt. Pikken er anderledes, og da han trænger ind i mig, er jeg ikke i tvivl. Det er ikke min kæreste der skal til at kneppe mig. Jeg går helt i panik, og prøver at kæmpe imod, men jeg kommer ingen vegne.

Da min kæreste, som står ved siden af, kan se at sandheden er gået op for mig, tager han bindet af mine øjne. Ham der knepper mig har jeg aldrig set før. Han er gammel, stor og tyk, med et kæmpe ulækkert skæg, og han lugter som om han ikke har været i bad længe. De griner begge af mig, og han prøver at kysse mig, med sin tandløse mund. Jeg river og flår i håndjernene, og prøver at skrige, men den ulækre mand lægger en stor beskidt næve over min mund, så jeg ikke kan få luft. Han fortsætter med at kneppe mig hårdt, til jeg er helt slap, og ikke kan gøre modstand mere. Til sidst kommer han i voldsomme ryk, og falder sammen over mig.

Jeg kan ikke få luft, men er efterhånden ligeglad, er næsten bevidstløs. Den gamle mand flytter sig fra mig, og jeg hører dem tale lavmælt sammen. Døren går igen, og jeg håber bare han er væk.

Jeg falder i dyb søvn, beskidt og misbrugt, og sanser kun fjernt at min kæreste løsner mig, og lægger en dyne over mig, inden han lægger sig ned ved siden af mig, og hvisker at han elsker mig.

(den er lånt)

porno med danske piger