Hjernevask, del.3 – Forandringsfasen

SPAR MANGE PENGE

Han skreg af smerte. Hun piskede ham lidt mere ”Hvordan har du det med at du har bankede din smukke kone?” Han græd ”Jeg fortryder, jeg gør det aldrig mere…

Hvor ofret bombarderes med informationer om den verdensorden, han skal accepterer for at blive optaget i det nye fællesskab.
Følgende virkemidler kan anbefales:
  –   Presses til at følge skyld over sit tidligere liv
  –   Overfuses med skældsord
  –   Bombarderes med informationer om et andet liv
  –   Stadig holdes isoleret fra omverden
  –   Fortsæt til ofret langsomt begynder at se en vej ud af krisen

Om morgen gik hun ned til manden igen, han hang og halvsov i lænkerne, pludselig fik han stød i pikken og han rettet sig op og skreg: ”JEG ER EN TØS DER ELSKER SPERM” og uden overhoved at regerer hang han igen i lænkerne og så ud som om han sov. Hun tog ledningen, der nu var rød af hans blod og begyndte at piske ham på røven. Han skreg af smerte. Hun piskede ham lidt mere ”Hvordan har du det med at du har bankede din smukke kone?” Han græd ”Jeg fortryder, jeg gør det aldrig mere” ”DU ER ET SVAGT SKVAT, EN NAREFISSE DER FORTJENER AT FÅ TÆSK” han græd ”HVORDAN KUNNE JEG TRO AT DU VAR BARE SKYGGEN AF EN MAND, DU ER DET USLESTE JEG HAR SET, EN KAT VILLE SPYTTE DIG UD HVIS DEN VAR TVUNGET TIL AT ÆDE DIG. JEG BURDE HAVE MEDLIDENHED OG MYRDE DIG PÅ STEDET” Han græd, ”undskyld, jeg vidste ikke bedre”. Hun løsnede hans kæde i loftet og dem der forbandt armene til væggene. Han faldt om på gulvet og lå i sit eget tis og tyndskid. Hun piskede ham igen og han klynkede ”SE HVORDAN DU LIGNER LORT NÅR DU LIGGER DER, DU HAR ALTID VÆRET ET SVIN. NU SKAL DU DØ HER NEDE I KÆLDEREN SOM ET SVIN”. Hun greb kluden, han så mange gange tidligere havde haft i munden, og stoppede den brutalt ind i hans mund. Så hældte hun vand ud over hans ansigt og blev ved til han besvimede. Trak kluden ud og vækkede ham med pisken.

”REJS DIG OP, DIN KLAMME SO. DU SKAL LÆNKES SOM DEN KØTER DU ER” Med besvær kom han op og stå, ”TAG SELV HALSBÅNDET PÅ, DIN KØTER. OG FORTÆL MIG HVILKET SVIN DU ER” Han tog halsbåndet på og stammede ”jeg er et klamt svin, jeg lover at gøre alt hvad du siger, må jeg ikke komme fri, jeg slår dig ikke mere”. I det samme fik han stød i pikken, hun havde glemt at slukke for strømmen til elhegnet. Han skreg: ”JEG ER EN TØS DER ELSKER SPERM”. Hun grinte, det var så komisk at se den mand, der for bare to uger siden havde bankede hende, stå der og råbe at han elskede sperm. Med lav stemme snerrede hun: ”tror du virkelig at sådan et svin som dig får lov til at komme i min fine stue. Du er den mindste amøbe og du skal være taknemmelig for at jeg lader dig leve lidt endnu og ikke kaster dig ud fra en bro”. Hun gav ham to tørre stykker rugbrød, de havde ligget på køkkenbordet siden i går, han stoppede dem hurtigt i munden og slugte dem, nærmest uden at tygge maden. ”Kan du se hvor god din kone er, selv om du er et svin, bringer hun dig mad hver dag. Har du nogen sinde lavet mad til din smukke kone?” ”nej” hulkede han ”Jeg fortryder at jeg har været et svin og ikke behandlede dig ordentligt”. ”Nu får du så igen lov til at se hvordan din kone vil behandles i fremtiden og tænk på at det var sådan her den dejlige sperm, du fik i nat, blev malket”.

SEX I DAG?

Hun lænkede hans arme fast til væggene igen, det var meget letter med kæder i stedet for det reb hun havde brugt i starten. Hun satte den bærbare foran ham og tændte for afspilleren. På videoen så man hvordan hun sad på knæ og suttede på hendes nyeste elskers store sorte pik. Savlet væltede ud af hendes mund da den gled ned over den enorme pik og hun kunne ikke engang få den halvvejs ind i munden. ”hvis du er en heldig tøs, så kan det være han kommer ned og røvpuler dig i aften” Hendes mand svarede ikke, men han fik tåre i øjnene, så hun efterlod ham så han kunne se filmen alene. Hun havde selv set den flere gange i nat, efter at elskeren var taget hjem, så hun vidste alt om hvad man kunne se på den. Især elskede hun den del hvor hun red negeren, man kunne tydeligt se hvordan hendes fisse blev udvidet til det ekstreme da hun langsomt gled ned over pikken og man kunne lige så tydeligt se hvordan hendes fissesaft smurte hele pikken ind og det løb ned på sofaen. Den dejlige store sorte pik som hun nu elskede. Den gav hende de bedste orgasmer nogen sinde og selv om hun var meget øm i fissen bagefter, så betød det ikke noget. Det vigtigste var orgasmerne og hendes mands ansigtsudtryk når han så hendes film. Hun elskede også når han fyldte hendes fisse med sperm og følelsen af at den tykke sperm langsomt gled ud af hendes fisse og ned af hendes ben. Hun håbede stadig på at han gjorde hende gravid og hun havde lovet at han ikke skulle bekymre sig om barnet, hun havde allerede en mand som skulle opfostre barnet.

Hun gik op i køkkenet og fandt noget morgenmad frem. Det var en berusende fornemmelse at vide at manden nu stod nede i kælderen, nøgen, frysende og så hvordan hun blev gennemkneppet af hendes negerelsker. Hun burde have gjort dette for mange år siden, allerede første gang han slog hende, eller som minimum dengang han fik hende til at få den første abort. Nicole kom forbi, de sad og hyggesnakkede lidt om vind og vejr og hun fortalte veninden at hun havde forført ham den gamle morbror. Det morede de sig meget over og hendes veninde blev helt misundelig da hun fortalte om hvilket pragteksempel hans pik havde været. ”Kunne du ikke have fortalt det for to uger siden, så kunne jeg også have fået en tur. Jeg har ikke fået en ordentlig pik i flere måneder” Hun skyndte sig at fortælle hende om en anden af sine elskere som helt sikkert havde en god pik og som nu var ledig på marked. De gik sammen ned til hendes mand.

”RET DIG OP TØS” hendes mand rettede sig straks op, på skærmen kunne man nu se hvordan hun gled ned over den kæmpe store pik igen. ”gud er det en så stor pik du fortalte mig om?” udbrød hendes veninde, hun smilte til hende ”Nej, dette er min nyeste elsker, den jeg tilbød dig er hvid og desværre lidt mindre” Veninden så helt skuffet ud. Hun så på sin mand ”Du har sikkert drømt om at være sammen med to piger på en gang, så jeg har taget en veninde med, du kan kalde hende for frøken Anna” Det kom jo ikke hendes mand ved hvad hun hed i virkeligheden, hvis han nogen sinde slap væk, skulle han ikke vide hvem der havde givet hende rapporten. Han så usikkert på Nicole og det var tydeligt at han ønskede at han kunne dække sin mishandlede krop til så denne kønne ældre kvinde ikke skulle se ham sådan her. Hun tog ledningen og slog så den viklede sig om mandens mave ”SÅ HILSER MAN PÆNT PÅ EN DAME DIT SKVAT. SELV OM DU ER EN NAREFISSE OG EN USSEL LUDER, SÅ KAN DU GODT OPFØRE DIG ORDENTLIGT I FINT SELSKAB. DIN KLAMME NAR”. Ledningen ramte ham igen og igen og han skreg af smerte, da hun endelig holdte en kort pause, skyndte han sig at udbryde ”undskyld skat, selvfølgelig vil jeg hilse pænt på frøken Anna”. Nicole smilte bare, hun tog en vaskeklud, der lå på gulvet, og dyppede den i en spand vand, så vaskede hun lige så forsigtigt mandens pik, mens hun snakkede ”Nu skal du ikke være så hård ved luderen, han er jo den dummeste dør i huset, så han ved ikke hvordan man opføre sig når der er en kvinde til stede”. Den kærlige berøring af hans pik forvirrede ham og han blev usikker, men pikken rejste sig straks op.

Da hans pik var helt ren, smed hun kluden på gulvet og med sukkersød stemme hviskede hun ”har du fået lov til at rejse flaget?” Han så forvirret på hende, den kærlige behandling og den søde stemme passede ikke med det han havde oplevet de sidste mange dage og hans hjerne fortalte ham at de ord slet ikke skulle forstås sødt ”nej… frøken… Anna” fik han fremstammet. Hun greb linealen, der lå på bordet, og piskede ham på kugler og pik så han skreg af smerte. Lænket til vægen, som han var, kunne han ikke beskytte sig eller komme væk. Hun blev ved med at slå til kuglerne var mørkerøde og pikken havde lagt sig helt. Han hulkede længe efter hun var stoppet. ”sådan en klam lille tøseluder skal ikke få stiv tissemand når der er en dame til stede. Forstår du det din billige hanluder?” han hulkede og til sin skræk satte hun sig ned og begyndte at sutte pik på ham. Der gik lidt tid så rejste pikken sig igen, da den var helt stiv stoppede hun og så på pikken. Hun rejste sig op ”du er da en liderlig lille tævekøter, er det den tissemand du har voldtaget din smukke kone med og nu rejser den sig i håb om at du også kan voldtage mig?” ”Nej” hulkede han ”Jeg kunne ikke drømme om at voldtage dig”. ”MEN DIN KONE KAN DU GODT VOLDTAGE DIT SKVAT”. Hun bankede på pikken, med linealen, så den faldt igen. Han skreg til han besvimede af smerte.

Han var alene i cellen, da han vågnede. Han hang i kæderne og græd. Pludselig blev døren flået op ”DIT LILLE PERVERSE SVIN” ”FORBANDET VOLDTÆGTSFORBRYDER, VI BURDE DRÆBE DIG” ”KLAMME TØS” ”HANLUDER” ”PIKSUTTER, ELSKER DU SPERM” Begge kvinder stod og skreg ham ind i hoved, han skreg for at overdøve dem. ”HOLD KÆFT” skreg hans kone pludselig og der var helt stille i den lille celle. ”din lille klamme luder, fik du stiv pik da min veninde var her inde lige før?” ”ja” hulkede han ”undskyld, jeg…” ”Hold kæft din smatso. Din liderlige tæve, jeg burde skære pikken af dig lige nu så du ikke kunne voldtage andre kvinder” hvæssede hun ind i hans øre. Han hulkede ”jeg vil ikke voldtage nogen, jeg vil bare gøre dig lykkelig” ”din fucking smatso, du kan ikke gøre en køter lykkelig om så du sutter pik på den og opføre dig som den tæve du er” han hulkede. ”hvis du er heldig så skære jeg pikken af dig og lader dig arbejde som min lydige slavetøs, der får lov til at sutte pik på mine elskere når du ikke vasker gulv og laver mad til mig” Han hulkede. ”Jeg brænder alt dit tøj og tvinger dig til at gå rundt i g-streng så naboerne kan more sig over din klamme røv”. 

De fjernede hans kæder og tog halsbåndet af ham, hans ene fod var stadig låst til vægen, så der var ingen mulighed for at han kunne slippe væk. ”Nu får du lov til at ligge lidt på gulvet din tæveluder. Men hvis du fjerner ledningerne fra pikken så skære jeg halsen over på dig som det slagtesvin du er. Er det forstået?” Han nikkede ”tak skat, jeg har ikke ligget i en evighed” ”du er det klammeste svin jeg nogen sinde har set, den ynkeligste kopi af en mand. Når du får stød så rejser du sig op og skriger – Jeg er en liderlig piksutter, en tøs der elsker sperm – er det forstået?” Han nikkede og hun trykkede straks på testknappen. Han sprang op og skreg: ”JEG ER EN LIDERLIG TØS DER ELSKER SPERM… Undskyld jeg mener JEG ER EN… ARRRR” Hun trykkede på knappen igen og han skreg af smerte ”JEG ER EN PIKSUTTER, EN LIDERLIG TØS DER ELSKER SPERM”. Hun smilte sit onde smil til ham og sagde: ”bare rolig skvat, hvis jeg finder en svans der vil stoppe sin pik ind i din klamme mund, så får du lov til at vise mig det”. Så forlod hun ham i kælderrummet.

Den ene dag tog den anden, hele tiden var hun efter ham, ydmygede ham, mishandlede ham. Fortalte ham at det eneste han kunne gøre var at blive en tøs, en luder, en smatso og hans fremtid bestod i at sutte pik på hendes elskere og ellers gøre rent og tjene hende som en lykkelig slavetøs. Hendes nuværende elsker ville ikke kneppe ham i røven, så han slap for den store negerpik, men han kunne så nyde smagen af spermen når hun var blevet kneppet og elskeren ikke sov hos hende og han kunne nyde filmklippene dagen efter. Som regel var hun alene om hjernevasken, men nogle gange kom Nicole med, Nicole elskede at sutte hans pik stiv og banke den slap igen. Han lærte hurtigt at hilse høfligt på hende og adlyde hende lige så hurtigt som han nu adlød sin kone. Hver eneste dag forsøgte han at undskylde hans tidligere opførelse og han lovede at han aldrig ville lægge hånd på en kvinde. Efter at han en gang var vågnede med spermdråber på gulvet og hun havde banket ham til bevidstløshed for at spille pik uden tilladelse, kom hans pik i bur så han ikke mere fik mulighed for at lege når han lå alene i mørket. Efter den omgang gjorde han ikke noget han ikke havde fået direkte ordre til at gøre.

porno med danske piger