Hjernevask, del.5 – Efterspillet

SPAR MANGE PENGE

Hun gav ham et stort knus ”lige nu er du mere værdig til at leve end det fjols af en nigger der bare boller mig tyk og smutter. Vi skal nok opfostre barnet sammen…

Hvor bødlen og ofret lever sammen og der ikke mere er brug for anden tilretning end at ofret hele tiden mindes om fordelene ved det nye liv. Ofte vil ofret selv være mere ivrig i at opretholde den nye verdensorden så man ikke skal igennem de første uger igen.

Hun sad i sin stue og læste i en god bog, hendes mand gik rundt i sin stuepigeuniform, den var efterhånden godt slidt. Han gik rundt i de højhælede sko som om han aldrig havde gjort andet og når han skulle samle kluden op fra gulvet for at vride den, kunne han nå den helt uden at bøje sine ben. Hun elskede det syn når kjolen gled op over hans røv og fremviste de store dejlige baller, som nu var kuglerunde. Hormonerne havde ikke kun givet ham et par store bryster, de havde også formet hans røv så det kun var den lille tap mellem benene der viste at han en gang havde været en mand. Om et par uger skulle han hen på sygehuset og have lavet brysterne større, lige nu havde han en fin C-skål, men i løber af de næste måneder skulle han op på en E-skål og om et år ville han være oppe på en G-skål. Hans talje var spændt godt ind af det korset som hun havde givet ham og det gav ham en timeglasformet krop som mange mænd elskede. Hun overvejede meget at give ham en endnu større røv når brysterne var færdige og måske også nogle større læber, men det var stadig overvejelser.

Tarzan lå i sin kurv, hun havde været ude på en hyggelig morgentur med ham og senere skulle hendes mand have ham med i parken. Han var helt forandrede, pylrede om den dejlige hund og kastede en masse kærlighed over den, hun vidste slet ikke han havde så varme følelser i sig. I starten var han flov over at forlade huset, men det gjorde ham ikke noget mere. Og hvis han ikke brød sig om det, ville det alligevel ikke ændre noget. Han skulle lufte hunden hver eneste dag og han skulle handle ind, det var en del af hans pligter. Der ud over skulle han ordne huset og haven. Det med haven havde kostede ham en del slag med pisken, for han brød sig ikke mere om at få beskidte fingre og han var bange for at det ødelagde hans fine negle. Han havde også en anden pligt som hun morede sig over at han elskede lige så meget som turene med hunden. Han skulle betjene byens mænd hver fredag og lørdag aften. Hun havde fundet ud af at de andre kvinder brugte hende som et skræmmebillede over for deres mænd. Hvis en mand skulle til en firmafest, kunne konen finde på at sige: ”pas nu på du ikke dummer dig, så ender du lige som manden på bakken”. Det gav hende den ide at de lokale mænd skulle misbruge hendes slaveluder og deres koner var med på det. Når en mand havde misbrugt hendes mand et par gange, ville han gøre alt for ikke selv at ende som luderen der skulle tage imod. Han havde snart været i seng med hver eneste mand i byen og deres koner havde gladelig betalt for turen.

SEX I DAG?

Det der havde været sværest at lære ham, var nok madlavningen. På de 41 år der var gået forud for hans forvandling til kvinde, havde han end ikke skrællet kartofler en eneste gang. Hans mor havde været alene med ham og hun havde vartet ham op, da de så var blevet gift i en alder af 19 og 22, havde hun overtaget alle de huslige pligter. Han havde været en mand af den gamle skole, forventet opvartning og blev voldelig hvis han skulle tænke for meget. Heldigvis var det fortid og han var meget mere lykkelig nu hvor han fik lov til at lære alle de kvinde-færdigheder og blev hårdt straffet hvis han ikke levede op til forventningerne.

Det var blevet aften og hendes mand havde forberedt en dejlig middag til hende og hendes elsker. De sad ved spisebordet og nød maden i skæret fra stearinlysene. Hun elskede hans hvide jakkesæt, det gav en fræk kontrast til den mørke hud. Hun kunne ikke lade være med at sidde og tænke på hans store pik og hvordan han snart ville banke den op i hende og hun kunne se på hans smil at han også så frem til den del af aftens underholdning. Da de var færdige med middagen, bar hendes mand ud. Hun så på ham et øjeblik ”Vi vil gerne have kaffen i sofaen og du kan spise i køkkenet. Bagefter så tager du din nye kjole på.” Han smilte til hende og gik i gang med at udføre hendes ordre. Hun tog sin elsker og førte ham ned til sofaen hvor hun fik placeret ham så hun kunne ligge op af ham og røre ved hans muskuløse brystkasse og klemme hans enorme pik. Hans hænder gik også erfarent rundt på hendes krop. Manden kom ind med kaffe og småkager og han sørgede også for at der var en dæmpet hyggebelysning så de bare kunne koncentrerer sig om hinanden. Så forsvandt han ud i køkkenet for at få sig lidt aftensmad.

Da han kom tilbage til stuen var han iført den nye lyserøde og lilla babydoll kjole, hvide selvsiddende nylonstrømper og lyserøde højhælet sko, han havde bundet lyserøde sløjfer i sit hår så han rigtig så ud som en lille sød pige. Elskeren gjorde store øjne og hun kunne straks mærke i hans pik at han elskede det syn. ”hvad så skat, har du lyst til at kneppe min lille hvide bitch.” Han så på hende og grinte, hun fortsatte ”du har tit plaget om en tur i min numse, men der er lukket for den, i stedet ville jeg elske at se dig misbruge den lille hvide luder der. Gennemkneppe hendes uskyldige lille røv så hun ikke kan sidde ned i tre uger” ”hun er ikke uskyldig” svarede elskeren, mens hans pik var ved at presse sig vej ud gennem buksernes stof. Hun lukkede bukserne op så pikken kunne komme fri, den rejste sig stor og stiv med det samme, den var lang som en arm og lige så tyk. ”Nej, men hun er en liderlig hvid bitch og hun har aldrig oplevet en tyrepik som din. De små mænd her i byen tæller ikke rigtigt med”. Manden så usikkert på den kæmpe store pik, han havde kun set den på film når den tilfredsstillede hans kone, aldrig i virkeligheden. Måske var det hans usikre attitude der fik elskeren til at komme op af sofaen. ”Hey, you white Bitch. Nu skal du fandme have en negerpik du aldrig glemmer”.

Han gik på knæ foran elskeren og trak hans bukser helt af, mens han suttede på den kæmpe pik. Den var for stor til at være i hans mund, så han suttede på hoved så godt han kunne og slikkede op og ned af stangen. Kuglerne fik også hans tunge at føle, de var store og fyldte pungen helt ud, han forestillede sig at der mindst var en halv liter sperm i hver af de kugler. Heldigvis kom hans kone med en tube glidecreme da han havde suttet et godt stykke tid, hun havde ellers siddet i sofaen og nydt showet med hans videokamera i hånden og foreviget det hele. Han fik selv lov til at smøre kæmpe pikken ind, inden han blev lagt oven på spisebordet, på ryggen med benene godt løftet så hans røvfisse lå åben i den rigtige højde. Han lukkede øjnene, elskeren satte pikhoved mod stjernen og pressede alt hvad han kunne. Han følte han skulle sprænges da ringmusklen endelig gav efter og han skreg sin smerte ud i rummet. Det havde ikke gjort så ondt siden han stod lænket nede i kælderen. Han mærkede at han blev presset længer op på bordet, så elskeren tog hårdt fast i hans hofte og holdte ham fast så han ikke flyttede sig når pikken blev presset op i ham. Endelig var pikken helt i bund, hans røv skreg af smerte og elskeren stønnede af liderlighed mens kæmpe pikken gik som et stempel i hans udspillet røv. Elskeren tog fast i hans patter og trak hårdt i dem så han gled ned over pikken, smerten var ulidelig, igen og igen gik pikken i bund i hans røv og til sidst skreg elskeren sin orgasme ud i stuen, mens spermen sprøjtede op i hans tarme. Han humpede ned i kælderen, ned på hans værelse, mens elskeren tog et velfortjent bad, inden konen skulle have en tilsvarende tur. Hendes fisse var bare skabt til at få pik.

Da han kom op om morgen, iført sin stuepigeuniform og stadig hjulbenet efter kæmpe pikken, fandt han sin kone der sad og græd i stuen. ”Han har forladt mig” snøftede hun. Hun var stadig iført den kjole hun havde haft på i går aftes, men hendes trusser lå på gulvet og kjolen var trukket op så hendes underliv var frit. De havde helt sikkert haft sex på sofaen inden elskeren var taget hjem. Han satte sig på knæ foran hende og forsøgte med rolige ord og kærlige bevægelser at trøste hende ”han kommer sikkert tilbage” ”du finder hurtigt en ny mand, du er jo stadig ung og smuk”. Hun rystede bare på hoved, han havde forladt hende. Pludselig så hun meget alvorlig ud ”Jeg fortalte ham at jeg var gravid, jeg har hans barn inde i maven og så forlod han mig. Han vil ikke se vores barn” ”vores barn” hviskede manden, ”skal vi have et lille barn? Skal vi opfostre et barn sammen”. Hun så på ham med undrende øjne. ”Det er ikke vores barn, du har jo ikke haft sex med mig i lang tid, min elsker er far til barnet” Han smilte sødt ”Jeg er ikke en mand mere, så jeg kan aldrig blive far til et barn og se mig, jeg ligner mere en mor. Men jeg vil elske dit barn og passe det som om det var mit eget” Pludselig så han meget usikker ud ”altså hvis du vil give mig lov? Du kan kalde mig Nanny eller sådan noget, barnet behøver ikke vide at jeg er et misfoster der ikke er værdig til at leve”. Hun gav ham et knus ”lige nu er du mere værdig til at leve end det fjols af en nigger der bare boller mig tyk og smutter. Vi skal nok opfostre barnet sammen”.

Der gik nogle måneder og hun elskede hendes mands opførelse. Han var mere ivrig og beskyttende en enhver søster og han gik ind i det, at de skulle være forældre, med stor ivre. Han købte børnetøj i forskellige farver med hjem når han var ude og handle og han købte legetøj i store baner. Gæsteværelset blev indrettet som børneværelse og han glædet sig som et lille barn til juleaften. Hun havde flere gange forsøgt at forklare ham at barnet ville være en mulat, men han var ligeglad. Han pralede til alle der gad høre på ham, at hans kone skulle have et barn. Han var stolt af hende og han rørte ved hendes mave hver eneste gang han fik lov. De gik sammen til fødselsforberedelse og han var snart bedre til vejrtrækningerne end hun var.

Pludselig stod han foran hende, med hænderne foldet foran maven og så meget usikker ud. ”Ja?” spurgte hun, for at give ham lov til at sige noget. ”Jeg… øhhh.. jeg har tænkt over noget de sidste par dage, altså kun hvis du giver mig lov”. ”Sig det nu bare i stedet for at gå rundt om den varme grød, hvad vil du have lov til” svarede hun irriteret. Det var lige før han fortrød af frygt for pisken eller måske ligefrem kablet igen. Det havde han ikke fået slag med i meget lang tid. ”Altså, jeg har jo lov til at gå på nettet nu og jeg har været inde på en meget interessant side hvor de sælger piller til mænd og jeg tænkte på om jeg måtte købe nogle af disse…” han rakte hende den bærbare der stod på spisebordet, hvor han lige have siddet. Hun tog den lidt irriteret, hvad havde han nu set? Sidst var det en sød kjole som han ikke kunne få ud af hoved. Måske skulle hun forbyde ham at bruge computeren hvis han hele tiden kom rendende med dumme spørgsmål. Piller, det var jo bare nogle nye hormonpiller, hvad ville han dog med dem? Lægen havde sagt at hans bryster ikke kunne blive større på en naturlig måde, det var jo også derfor han skulle have den der operation i næste uge, så han kom op på en størrelse D. Pludselig stivnede hun, hun læste sætningen igen: ”formlen er specielt udviklet til at give mænd mælk i brysterne”. Hun så på ham ”Vil du…?” Han så ned i jorden, faldt på knæ foran hende ”Undskyld, jeg vil ikke tage noget fra dig, jeg tænkte bare at vi begge to kunne gøre det, jeg kunne jo aflaste dig om natten eller sådan noget.” Han græd ”Jeg skal nok slette den side og aldrig kigge på den mere.”

”Hold nu bare kæft” hviskede hun og gav ham et kram. Hun græd af glæde. De skulle begge give deres barn bryst, hun skulle føde det og barnets biologiske far var en neger, men det skulle være deres fælles barn og de skulle begge give det bryst… Han så meget forskrækket på hende, vidste ikke hvorfor hun græd. Så hviskede hun ”du kan lige så godt flytte dine ting op i soveværelset igen, vi skal jo vende os til at sove sammen så vi begge kan passe barnet når jeg har født”…

porno med danske piger