Saras uartige party del.1

SPAR MANGE PENGE

Samtidig med at jeg mærkede at spermen væltede ud, lukkede Cecilie for min lufttilførsel ved at presse sine skamlæber ned omkring min næse og mund…

Allerede dagen efter Gangbanget i Rørvig (læs novellen: Ulrikkes Gangbang) ringede jeg til Ulrikke og sagde, at jeg godt ville stille op til Saras uartige party. Ulrikke sagde, at det havde Sara og hende talt om, at det gjorde jeg helt sikkert, så hun kunne hilse fra Sara og sige, at det næste ”selskab” ville komme til at foregå om ca. 3 uger, og at Sara ville kontakte mig en uges tid før for at aftale det videre fornødne.

Små 14 dage senere ringede Sara og spurgte, om jeg havde lyst til at komme ud og snakke med hende og veninden, Cecilie, om forløbet af det næste PARTY UARTIG, der var planlagt til den efterfølgende onsdag. Det havde jeg helt bestemt og aftalen blev, at jeg med det samme skulle komme ud på deres adresse på Østerbro. Her havde veninderne deres Escortbureau. Så kunne jeg hilse på Cecilie, og vi kunne snakke forløbet af Partyet igennem. Der var allerede nu tilmeldt 3 kvindelige deltagere, oplyste Sara. Jeg satte straks kursen mod Østerbro-adressen og ringe kort tid efter på i stueetagen på en elegant villa. Da døren blev åbnet stod Sara smilende i døren og bød mig indenfor. Hun var klædt i en flot, over knæet kort, sort dragt, der smøg sig om hendes ypperlige former. Ja, dragten viste faktisk mere end den skjulte, så allerede der var jeg glad for, at jeg havde sagt ja til at deltage i arrangementet. Hun bød mig indenfor i en flot møbleret opholdsstue, hvor en flot pige lå mageligt henslængt i en stor sofa. Pigen var thailænder og iført en løsthængende kimono i Thaisilke. Sara præsenterede veninden som, Cecilie, og da Cecilie rejste sig op for at hilse på, så jeg på trods af den løsthængende kimono, at her var en helt igennem unik kvindekrop.

Sara inviterede til bords, hvor der blev serveret kaffe og cognac. Herefter begyndte Sara at fortælle, hvordan deres UARTIG PARTY plejede at forløbe: Et antal kvinder – alle ude på vovede seksuelle oplevelser – betalte et beløb for at deltage i løjerne. Det plejede at forløbe sådan, at Sara og Cecilie startede op med alle former for pigesex for herefter og gradvist at involverede de øvrige tilstedeværende. Som fortalt i Rørvig var der installeret en penisattrap. Den stod til fri afbenyttelse for deltagerne – og plejede at blive benyttet flittigt. Nu var det så, at attrappen skulle udskiftes med den ægte vare – nemlig mig. Veninderne havde talt om, at jeg skulle have 300,00 kr. pr. gæst, der besteg mig (huset ansatte skulle betjenes gratis og ad libitum). Sara betonede som på vejen hjem fra Rørvig, at jeg kun skulle erstatte den kunstige penis, hvorfor jeg ville blive fikseret inden ”festlighederne” kom rigtig i gang. Da jeg havde erklæret mig indforstået med det, sagde Sara at hun blev nødt til at smutte. Hun skulle ud med en kunde, men Cecilie ville vise mig rundt i huset og gennemgå de øvrige praktiske spørgsmål vedrørende det forestående arrangement. Med de bemærkninger gav hun mig et knus, sendte Cecilie et indforstået blik og smuttede ud af døren for at besøge den ventende kunde.

SEX I DAG?

Cecilie rejste sig og med en indbydende håndbevægelse inviterede hun mig på rundtur i huset. Stueetagen var lækkert indrettet som en almindelig traditionel beboelse, men 1. salen var noget speciel. Der var værelser som Cecilie betegnede som ”legeværelser” og de osede af seksuelle lege, og der var lækre badeværelser med spa, mindre svømmebassiner og brusesteder. Da vi havde set 1. salens indretning gik Cecilie ind i det største, centralt placerede ”legeværelse”, der var forsynet med allehånde massagebrikse, madrasarrangementer og en meget avanceret gynækologbænk, og med ordene om, at det var her Partyet skulle foregå snoede hun sig ud af silkekimonoen, der stille dalede ned og lagde sig for hendes fødder. I samme bevægelse knælede hun ned foran mig, løsnede min livrem, lynede gylpen op og trak bukser og boxershorts ned omkring haserne på mig. Herefter tog hun uden noget kommentarer et fast greb omkring min pik med sin ene hånd, medens den anden krammede omkring mine nosser. Indtil nu havde jeg stået nærmest som ramt af lynet, men nærkontakten med Cecilie fik mig hurtigt tilbage til virkelighedens verden. Og hvilken virkelighed: En underskøn pige, der bare kunne det der med at onanere en mand!! Jeg knappede min skjorte op og tog den af. Medens det skete havde Cecilie taget min pik i munden og begyndte at sutte og slikke den efter alle kunstens regler, så meget hurtigt begyndte den at antage en pæn størrelse.

Efter kort tid stoppede Cecilie behandlingen, rejste sig og bad mig lægge mig over på en af madrasserne, så ville hun give mig en behandling med Thai-bodymassage. Hun formanede mig om, at jeg ikke røre hende medens massagen stod på, og tilføjede med et skævt smil at forbyde mig at kikke kunne og ville hun selvfølgelig ikke. Cecilie startede med at finde diverse flasker og flakoner med allehånde vellugtende olier frem. Dem stillede hun rundt om den madras, jeg have lagt mig på. Så bad hun mig vende mig om på maven Så startede hun med at massere mine fødder og tæer. Det var bare himmelsk. Så kom turen til lægge og baglår. Massageolie blev fordelt med usigeligt blide bevægelser og hendes faste hænder gik i gang med massagen. Så kom turen til ballerne. Olie på og faste, bestemte bevægelser. Efterhånden centrerede massagen sig om min endetarm og mellemkød, og Cecilies hænder lavede ind i mellem små afstikkere ned til pungen, hvor kuglerne fik sig en særlig behandling. Det begyndte at sende signaler rundt i min krop. Anus fik øget opmærksomhed. Det betød at ringmusklen slappede så meget af, at Cecilie kunne få først en og senere to fingre presset op. Så kom turen til lænden og videre op af ryggen. Her satte Cecilie sig overskrævs på mine baller, og hendes massagebevægelser gjorde, at jeg mærkede hendes venusbjerg ramme ind i mit haleben og hendes skamlæber fordele sig på hver side af det. Behøver jeg at fortælle, at jeg var ved at eksplodere af liderlighed. Pludselig lagde Cecilie sig ned over mig, pressede sin krop mod min og begyndte at rotere med sin krop mod min. Jeg fornemmede hendes brystvorter mod min ryg, min lænd og mine baller. Det føltes nærmest som at stå ved himlens port.

Så rejste Cecilie sig og bad mig om at lægge mig om på ryggen. Den bevægelse afslørede en stolt, strittende penis, der straks fik Cecilie til at bemærke, at den var fuldt så veludviklet, som rygterne havde fortalt hende. Så fortsatte Cecilie thaimassagen. Tæerne fik en ny behandling. Skinneben og lår blev masseret. Lysken stod for tur – også her med små afstikkere ned omkring nosserne, der igen sendte glade beskeder rundt i kroppen. Penis, den gik hun til min store fortrydelse udenom. Den stod eller og råbte på opmærksomhed. Det blev kun til en meget forsigtig indsmøring i en olie, der satte gang i en ubeskrivelig (dejlig) fornemmelse af kildren og kløen. Da Cecilie startede massagen af min maveregion satte hun sig overskrævs på mine lår. Det gav mit et fantastisk udsyn. Hendes flotte, lidt buttede krop glinsede af olie. Hendes sorte gnistrende hår bølgede, øjnene lyste og hun havde ”et sultent” udtryk i dem (jeg tror det var af liderlighed). Hendes bryster stod flotte og spændstige. Brystvorterne strakte sig provokerende op mod loftet og tiggede om at blive kælet for. Skamlæberne var svulmet op og hendes fisse stod vidt åben og glinsede af en blanding olie og kussesafter. Hun fortsatte massagen og nåede op til min brystkasse, hvor mine brystvorter kom under behandling. Det sendte liderlighed rundt i hele kroppen – ikke mindst direkte ned i Penis. Igen lagde Cecilie sig ned over mig og med roterende bevægelser masserede hun nu igen krop mod krop. Igen følte jeg brystvorter, der nu var blevet meget hårde. Denne gang mod mave og bryst, og pludselig mærkede jeg, at hendes skamlæber gled op på hver sine af Penis, der ved hendes manøvrer var blevet presset om ad maven på mig. Det var næsten mere end jeg kunne holde til. Jeg tror Cecilie havde det på fornemmelsen. I alt fald stoppede hun body to body-massagen og gled stille ned af min krop og landede på madrassen ved siden af mig.

Efter en kort pause søgte hende mund op mod den ene af min brystvorter, som hun forsigtigt begyndte at bide i. Så rakte hun sin mund videre opad og frem til kys. Det tilbud tog jeg straks i mod. Samtidig begyndte mine hænder at udforske denne lækre, lidt buttede kvindekrop. Brysterne var pæne og faste (vel en lille D-skål), brystvorterne opadstræbende og strittende. Hofterne var bløde og velformede. Lårene flotte og sportstrænede. Og skamlæberne var store og svulmende. Kønnet helt glatbarberet. Med et henført suk gjorde Cecilie sig fri af mine hænder, rejste sig på knæ, svingede venstre ben over min brystkasse og placerede sin fisse direkte over min mund. Det tog jeg som en opfordring til at smage på de udstillede varer, hvilket helt øjensynligt bekom Cecilie vel. Hun lænede sig lidt frem og med en bemærkning om, at nu ville hun have undersøgt om det var rigtigt, jeg var en god slikker, begyndte hun at masserer min pung og Penis. Det var hun rigtig god til, og snart genlød ”legeværelset” af dybe, vellystne suk og støn. Pludselige holdt Cecilie inde med sin massage af mine ædlere dele, rejste sig op og kravlede ned i fodenden af madrassen og op mellem mine spredte ben. Her tog hun fast om mine testikler, skilte dem ad og tog den venstre sten i munden og begyndte at sutte på den, medens hun nulrede den højre i sine hænder. Med en hurtig bevægelse lagde hun en blød lædersnøre omkring den venstre sten strammede til og bandt en knude på snøren. Så fik højre sten samme behandling. Herefter trak Cecilie kraftigt op i hver af de snører, der var bundet om testiklerne, hvorefter enderne af de to snører blev bundet sammen på oversiden af Penisroden. Det afstedkom et konstant – ikke ubehageligt – træk i testiklerne og en total blottelse af mellemkødet. Da det var gjort genindtog Cecilie sin plads over min mund og med en bemærkning om, at nu ville min udløsning trække ud – men til gengæld komme meget voldsomt, forlangte at blive slikket til sin egen udløsning.

Så fulgte en massage af hele mit underliv så fantastisk, at Cecilie flere gange måtte huske mig på, at jeg også havde en opgave at udføre – nemlig at tilfredsstille hende. Hun gav svensk og fransk så fuglene sang. Hun masserede og slikkede de opbundne testikler og mit mellemkød så det var en fornøjelse. Pludselig stivnede Cecilie, hvorefter hendes velformede krop blev gennemrystet af krampelignende trækninger og hendes udløsning kom efterfulgt af et kort skrig. Efter udløsningen fortsatte hun behandlingen af mit underliv og langsomt, meget langsom, mærkede jeg, at min orgasme byggede sig op. Det mærkede Cecilie også, så hun satte tempoet ned for på den måde at forlænge min udløsning. Den trængte sig dog hele tiden mere og mere på og langsom men sikkert nærmede mit klimaks sig. Pludselig satte Cecilie tempoet op og høvlede løs på min overspændte Penis. Samtidig med at jeg mærkede at spermen væltede ud, lukkede Cecilie for min lufttilførsel ved at presse sine skamlæber ned omkring min næse og mund. Min udløsning var langvarig og voldsom, og da den var klinget helt af gled Cecilie stille ned på madrassen og forsatte med at kæle for mine testikler. Mine hænder søgte tilbage på Cecilies bryster, som jeg krammede intenst. Efter vi havde ligget og sundet os lidt, sagde Cecilie, at det vist nu var tid for et bad. Så vi rejste os og gik sammen ind i det tilstødende badeværelse, og medens vi stod tæt sammen under bruseren sæbede vi hinanden ind. 

Medens vi badede fortalte Cecilie min nærmere om det uartige party. Jeg skulle komme ved 16-tiden, idet pigerne skulle klargøre mig til aftenens selskab. D.v.s. de ville bade og barbere mig (så ingen fik hår i munden, når de smagte på varen). Vi skulle også spise sammen inden deltagerne kom kl. 19:00. I starten ville alle – også jeg – være iført kimonoer. De ville så falde efterhånden som løjerne og pigelegene tog fart. På et tidspunkt ville enten Sara eller Cecilie komme hen til mig, tage min kimono af mig og føre mig hen til den massagebænk, jeg skulle placeres på. Så ville de invitere gæsterne hen til massagebænken og medens jeg blev fiksere, ville de begyndte af mærke på varen. Når jeg var fikseret ville de gå hen og fortsætte med deres pigesex. Det skulle gerne skærpe min appetit så meget, at jeg holdt så længe, der var ønske om, at jeg skulle bruges i deres lege. På et tidspunkt ville Sara foreslå, at de gik i gang med næste afdeling. Det var her jeg skulle være ”den bærende kraft”. Det ville nok starte sådan, at enten Sara eller hun selv lagde ud. Det plejede at få de øvrige deltagere til at slå sig mere løs, som hun udtrykte det. Ingen kunne sige, hvor længe denne del af Partyet ville vare. Det beroede dels på min ydeevne og deltagernes seksuelle lyster, men det plejede ikke at være kedeligt. Og mindst en udløsning skulle de nok skaffe mig.

Efterhånden blev badet overstået og jeg tog mit tøj på igen og gjorde mig klar til at tage hjem. Cecilie fulgte pænt til døren, gav mig et knus og sagde med hovedet koket på sned, at nu måtte jeg huske at komme på onsdag kl. 16:00. Jeg gengældte knuset, at sagde, at det kunne hun være helt sikkert på jeg gjorde.

porno med danske piger