Det lille Teater “Tæt På” del.1

SPAR MANGE PENGE

Inden jeg så mig om havde kunden og salgschefen i fællesskab piller alt mit tøj af mig og holdt mig fast sådan, at schæferen havde fri adgang til mit underliv…

Mit navn er Dorthe. Jeg en single og i slutningen af trediverne. Indtil for et halvt år siden havde jeg et godt job som sekretær i et mindre, internationalt handelsfirma. Desværre tog finanskrisen livet af firmaet. Så jeg mistede mit gode, vellønnede job. Som sekretær have jeg altid sat en ære i, at være velsoigneret og elegant i tøjet. Det kostede selvfølge penge, men hvad, dem havde jeg jo. Mit sexliv havde også været godt. Jeg fik den sex jeg selv ville have, enten af et par flotte mandlige kollegaer eller en enkelt gang eller to af udenlandske mandlige kunder, der besøgte vores lille handelsfirma. Skal jeg beskrive mig selv, er jeg en ikke særlig høj, tæt kvinde. Brysterne er store, men pænt spændstige. De hænger en anelse, men det gør kun at mine store mørke brystvorter peger optimistisk opad. Hofterne er nok lidt for brede og ballerne lidt for runde, men alt i alt en nydeligt udseende kvinde med lyst til livet og altid klar til spændende oplevelser.

Jeg bruger en masse tid på, at lægge billetter ind på ledige stillinger, men hver gang kommer beskeden: ”Besat til anden side”. Min økonomi, der i starten var meget god, begynder nu at skrante, så noget må gøres. Det har her på det sidste fået mig til at surfer lidt på Nettet og en dag faldt mit blik på en annonce hvor et teater, der kaldte sig ”TætPå” søgte en kvindelig medspiller. Af annonceteksten fremgik, at teateret var placeret i den indre by og at ansøgeren måtte være frisindet, ikke være bange for at blive vist frem, og ikke blot holde af deres hunde, men være indstillet på at have sex med en eller flere af dem i det offentlige rum. Den tyggede jeg lidt på, men overbeviste så mig selv om, at det da godt kunne være mig. Jeg er ikke snerpet, med på den værste og har da en enkelt gang fået slikket fisse af en stor flot schæfer. Det skete engang hvor vores salgschef og jeg deltog i en messe i Amsterdam. Efter en aften med tæt drikkeri endte vi hjemme hos én af vore potentielle kunder. Jeg var efterhånden noget bedugget, og i starten bemærkede jeg derfor ikke, at kundens store schæferhund havde sluttet sig til festen. Det gik først op for mig, da den pludselig stak sin snude op under min nederdel og begyndte at snuse til mine tusser. Jeg skubbede den væk, men den kom bare igen, og på et tidspunkt sagde slagschefen: ”Åh, Dorthe, lad den dog bare hygge sig lidt”. Enden på dens intense snuseri og slikken blev, at jeg blev mere og mere medgørlig (læs liderlig), og inden jeg så mig om havde kunden og salgschefen i fællesskab piller alt mit tøj af mig og holdt mig fast sådan, at schæferen havde fri adgang til mit underliv. De holdt mig dog ikke mere fast end at de samtidig kunne lege med mine bryster, der snart udviste et par meget hårde og spændte brystvorter. Det blev en oplevelse langt ud over det sædvanlige, og efter et par voldsomme orgasmer fremkaldt af en ivrigt slikkende hundetunge og heftige samlejer først med den potentielle kunde og derefter med salgschefen gik jeg ud som et lys, og vågnede først op midt på næste formiddag i min seng på hotellet. Hvordan jeg var endt der, har slagschefen aldrig fortalt mig. Jeg har for resten heller aldrig spurgt. Hvordan tydelige kradsemærker fra hundepoter på begge min hofter og et bid i venstre brystvorte er opstået, ved jeg heller ikke noget om, men min meget udblokkede og ømme fisse kunne tyde på, at schæferen måske også har forlystet sig med mig i min omtågede tilstand.

Nå, tilbage til annoncen fra Teater ”TætPå”. Jeg ringede til det opgivne nummer og talte med en pige, der hed Marie. Her aftalte vi, at jeg skulle møde på teateret førstkommende fredag klokken 18:45. Så kunne jeg få mere at vide. Jeg skulle blot gå ind af sceneindgangen til påklædningsværelset, afføre mig mit tøj så jeg kun var iført BH og trusser. Så ville Marie komme og tale med mig. Honoraret for min medvirken var 2.000 kr. Jeg undrede mig lidt over forløbet af samtalen, men sagde OK: De 2.000 kr. var da gode nok, og jeg er jo med på lidt af hvert.

SEX I DAG?

Fredag eftermiddag gik jeg i bad, gjorde mig lækker, trimmede min kønsbehåring og iførte mig min ynglings – BH med tilhørende trusse, og tog ind på teateret. Døren til sceneindgangen var ulåst, så jeg gik lige ind fandt påklædningsværelset. Her lagde jeg mit tøj, så jeg kun var iført trusser og BH. Præcis kl. 18:45 bankede det på døren og ind trådte to unge flotte piger i stramtsiddende kitler. De var så stramme, at det ikke kunne skjules, at de var helt nøgne inden under. Pigerne satte sig på hver side af mig. Pigen, der hed Marie, bød mig velkommen og bad mig smide BH og trusser. På mit spørgsmål om, hvad der skulle ske sagde hun bare, at det fandt jeg ud af efterhånden. Da jeg havde smit BH og trusser fiskede Marie en sort silkeposen frem. Den trak hun over mit hoved og bandt den under min hage. Så bad Marie mig om at rejse mig, hvorefter pigerne tog mig i hver albue og dirigerede mig hen mod den dør de netop var kommen ind af. Først fornemmede jeg, at vi gik hen af en smal gang. Så kunne jeg mærke, at gangen udvidede sig til et større lokale, og at der var flere mennesker tilstede i lokalet. Da vi havde gået lidt stoppede pigerne, og Marie bad mig lægge mig på knæ. Herefter lagde den anden pige nogle stropper omkring mine ankler for på den måde at fiksere dem. Så bad Marie min om at bøje mig frem over og placere mine hænder på gulvet. Da det var gjort blev også hænderne fikseret med stropper. Jeg stod nu i et fremmed lokale i bedste doggy-style og anede hverken ud eller ind. Det eneste jeg vidste, var at vi ikke var alene i lokalet og at noget frækt var under opmarch.

Gulvet, jeg var placeret på begyndte pludselig at dreje rundt. Den ene af pigerne førte et langt, smalt plasticrør op i min skede, og samtidig med at hun uendelig langsomt og forsigtigt trak det ud igen følte jeg, at der blev pumpet en fedtet væske om i min fisse. Marie sagde beroligende, at det var for at gøre fortsættelsen lettere for mig. Det ledte mine tanker hen på, om jeg skulle være centrum i et gangbang. Da plasticrøret var trukket helt ud fik min anus sammen behandling. Hertil sagde jeg, at jeg ikke var til analsex. Det kom der ingen responce på. Så fornemmede jeg, at nogen eller noget kom nærmere og placerede sig ved mine fødder. Så tænkte jeg, at nu gik gangbanget i gang. Det næste jeg tænkte var, hvor mange brunstige fyrer jeg mon skulle betjene for de 2.000 kr. og hvor veludstyrede de mon var. Det kom derfor som et chok for mig, at en lang, våd hundetunge begyndte at slikke mig i skridtet. På sin vis var det en lettelse, at der ikke stod en række liderlige mænd klar til at udnytte mig. På den anden side begyndte jeg så at spekulere over, hvad der skulle følge efter den slikkende hund. Tungeslik havde jeg prøvet før, og det havde i den grad ophidset mig og givet mig et par voldsomme orgasmer, men hvad så. Jeg slog mig til tåls med, at forestillingen nok sluttede med at den ene af de flotte piger kneppede mig til udløsning med en påspændingsdildo. Det kunne være herligt. Tanken strejfede mig også, at der måske stod en stor neger med en monsterpik klar i kulissen for at ”gøre det slemme ved mig”. Hundens intense interesse for mit underliv fik mig imidlertid hurtigt til at afslutte mine tankers himmelflugt for fuldt ud at følge med i – og nyde – hundens behandling. Den var virkelig en mester i slikkeriets kunst ikke så meget som en millimeter af min fisse gik fri for den ihærdige tunge, der langsom men sikkert arbejdede sig længere og længere ind mellem mine skamlæber og derfor længere og længere op i fissen på mig. Hundens arbejde sendte signaler til min hjerne. Signaler der sagde, at det her bare var himmelsk. Hjernen sendte signalerne retur til mit underliv, der snart helt overtog kontrollen med mine bevægelser. Det betød at rystelser og krampetrækninger begyndte at rumstere dybt oppe i mit underliv, og høje støn og strubelyde begyndte at overtage mine talegaver. Efter kort tid rullede den første orgasme gennem mig. Den blev hurtigt afløst at en endnu voldsommere, der fuldstændigt sendte mig op i den syvende himmel. Usammenhængende strubelyde blev afløst af vilde hyl – og publikum de hyggede sig, råbte og hujede med.

Pludselig stoppede den store hund sit intense slikkeri. ”Åh nej, mere!” stønnede jeg. Hertil svarede Marie, at jeg kunne tage det ganske roligt, jeg skulle nok få mere – meget mere. Showet var nemlig kun lige begyndt. Det bragte mig tilbage til virkeligheden, og mine tanker om, hvad der nu skulle ske. Var det her kun opvarmningen? Var det nu jeg skulle kneppes med en påspændingsdildo? Var det nu gangbanget skulle begynde? Var det nu negeren ville komme med sin monsterpik? Svaret kom hurtigt og fuldstændig overrasket. Hunden sprang op på ryggen af mig og begyndte at afsøge mit underliv med sin hundepik. Samtidig med at jeg råbte ”Åh nej, ikke dyresex!” kørte annonceteksten om ”ikke blot at holde af hunde, men også have sex med dem i det offentlige rum” for mit indre blik. Et par ferme kvindehænder styrede uhyrets pik direkte ind i min skedeåbning, og en gedigen voldknepning tog sin begyndelse. Det dyriske vildskab, der var gemt dybt i hunden, forplantede sig hurtigt til mig, og jeg glemte alt om hvem eller hvad der kneppede mig, Nu ville jeg bare have pik – og det fik jeg også i den grad. Orgasmerne stod nærmest i kø for at blive sluppet fri og en uendelig række at spasmelignende trækninger løb gennem min krop. Pludselig mærkede jeg, at kæmpepikken tømte sin sæd dyb oppe i mig, og lige så pludselig som bedækningen var startet lige så pludselig stoppe den igen. Hunden gled med af min ryg, og jeg mærkede, hvordan hundesperm og kussesafter løb ned af mine lår samtidig med at hundens pik gled ud af min mishandlede fisse. På det tidspunkt var jeg nærmest fra sans og samling. Jeg opfattede dog, at det roterende gulv kørte et par omgange til. Det udstillede min vidt udspilede fisse, der drev af liderlighed og hundesperm for alle de tilstedeværende.

Så blev der klappet og hujet og jeg hørte, at mennesker rejste sig og forlod lokalet. Herefter løsnede pigerne mig fra min fiksering og lempede mig blidt, men bestemt tilbage til påklædningsværelset, hvor de befriende mig fra den sorte silkepose og hjalp mig med at vaske hundesperm og kussesafter af. Herefter hjalp de mig i tøjet og betalte mig mine 2.000 kr. Så sagde Marie, at det havde jeg klaret rigtig flot selvom hunden i dag kun var en ung, uerfaren Rotweiler. Herefter spurgte hun, om jeg var klar igen på næste fredag. Det ville blive med den samme hund så set-up og betaling ville være den samme. Efter en kort tænkepause vandt min liderlighed og jeg sagde ja, men at det først kunne blive om tre uger. Aftalen blev så samme tid og sted den pågældende fredag.

Da aftalen om mit genbesøg var truffet spurgte jeg, om jeg måtte se det lokale, hvor forestillingen var forgået. Pigerne kikkede på hinanden, rejste sig og bad mig følge med. Snart stod vi i et firkantet lokale, hvor en catwalk førte ud til en cirkelrund drejescene placeret midt i lokalet. Scenen var godt 3 meter i diameter og var helt omkranset af stolerækker med plads til 60-70 tilskuere. Scenen var hævet en god meter over gulvet. Det betød, at bedækningen af mig var sket i publikums øjenhøjde, og at de således havde haft fri og uhindret udsyn til mit blottede køn, mine store, stive brystvorter, min stive, strittende klit og min voldsomme liderlighed. ”Hvor mange tilskuere kan I samle på sådan en aften?”, spurgte jeg. ”Der var udsolgt!” svarede de. ”Vi har længe måttet melde udsolgt. Derfor besluttede vi, at vi ville lave forestillinger hver fredag. Så vi annoncerede efter piger, der ville være med til at dyrke grænseoverskridende sex i fuld offentlighed”. ”Vi er tre piger, der driver forretningen, og vi skiftes til at gå på scenen. I sidste uge var Marie deroppe med en schæferhund, og på fredag skal jeg optræde med dit premiereshow fra i dag. Hvordan føltes det? Du lignede en, der nød det?” Efter en kort tænkepause svarede jeg: ”Det var ganske forfærdig…………dejligt. I lange perioder havde jeg fornemmelsen af at være fuldstændig et med hunden – eller i alt fald med kæmpepikken, og jeg følte mig som en stor, våd og dampende fisse, der kun havde et formål, nemlig at omslutte, malke og tilfredsstille hundepikken!”

Herefter gik vi tilbage til garderoben. Her tog jeg mit overtøj på og gik hjem til min lejlighed.

Efterskrift:
Den efterfølgende fredag tog jeg ind til Det lille Teater. Løste en billet og satte mit i al ubemærkethed ned midt i salen for at se, hvad det var for et show jeg selv havde været hovedperson i fredagen før. Pludselig blev et par skarpe projektører tændt over den cirkelrunde scene. Så kom en nøgen, blindfoldet pige ind ført af to hjælpere. Den nøgne pige placerede sig på hænder og knæ midt på scenen, og hjælperne spændte hende fast fuldstændig som de havde gjort ved mig fredagen før. Så gik den ene af hjælperne tilbage ad catwalken og kom kort efter tilbage med en stor, flot Rotweiler. Den stilede direkte hen mod den unge piges blottede fisse og gik i gang med at slikke. Her blev heller ikke langt fingrene i mellem. Det ene lange, våde, hårde slik afløste det andet. Slikkene gik fra klitten hele vejen gennem den vidt åbne fisse og endte ved pigens røvhul, og jeg fornemmede, at den behandling tændte hende på fuldstændig sammen måde, som den havde tændt mig. Så sprang hunden op på pigens ryg, klemte sine forpoter omkring hende talje, der var smallere end min, og – jeg troede ikke mine egne øjne – monsterpikken gled til bunds i pigens fisse i først stød. Pikken var vel 25 cm. lang, ildrød og i omkreds som mit håndled ved roden. Heller ikke selve bedækningen gik stille af. Hundens underkrop gik som et stempel, og den unge pige lignede en, der var fra sans og samling af liderlighed. Det hele endte med, at hunden kom i et rasende tempo, og pigen hvinede af fryd. Da hundens udløsning var overstået, svuppede den store, rød hundepik ud af pigens fisse, og efter en ”æresrunde”, hvor alle havde frit udsyn til en dampende fisse, var forestillingen slut.

porno med danske piger