Et luderliv del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg er ikke en luder, stammede Pernille. ”Du er en luder når du ligger og slikker fisse på min luder, hvis du ikke gør som jeg siger, så bliver det værst for dig selv”…

Anjas mor kom slet ikke hjem denne nat, hun var sikkert hjemme ved sin ”veninde” og sove. Anja var ligeglad. Hun nød alenetiden foran fjernsynet og hun plyndret fryseren for chokoladeis og skabet for chips og cola. De havde altid sådanne nogle lækre ting i køkkenet for hendes mor var lidt af en slikmund og selv om Anja ikke måtte spise af disse ting uden tilladelse, så kunne hendes mor ikke huske hvor meget hun havde købt. Hele tiden tænkte hun på ham manden hun havde kneppet her i eftermiddags. Hans store stærke hænder der befamlede hendes tykke krop og roste hende for at være så stor som hun var. Hun havde altid været misundelig på piger som Sabrina der ikke kunne blive fede, eller hendes egen mor som også havde en lækker krop, men måske var det ikke så slemt at være lidt fed? Der var åbenbart mange mænd som tændte på hende og som gerne ville kneppe hende. Den var over midnat før hun kom i tanke om at lave lidt aftensmad, så hun fandt nogle frostsne pizzaer i fryseren og lavede en af dem.

Denne morgen sov hun ligeledes længe og igen blev hun afbrudt midt i morgenmaden af en sms fra Sabrina ”Skynd dig her over luder, jeg har et kursus til dig”. Anja lod morgenmaden stå og fik hurtigt noget tøj på, hun burde nok gå i bad, men havde ikke tid. Sabrina ville jo have at hun skyndte sig, så det måtte hun hellere gøre. Hun cyklede alt hvad hun kunne og var godt svedig da hun stod ude foran Sabrinas dør, bare hun kunne låne et bad inden hun skulle være sammen med en eller anden. Hun ringede på døren og der gik lidt tid før Sabrina kom og åbnede ”Hvad er det, har du ikke lært at du skal være nøgen når du er her som luder?” Anja så ned i jorden ”Jo” ”Så se at få smit de der klude og vi prøver igen” Inden Anja fik svaret, var døren smækket igen. Hurtigt fik Anja tøjet af og hun lagde det i en pæn bunke på bagagebageren på cyklen, så ringede hun igen på. Der gik lang tid før der blev åbnet, Anja stod og spejdede nervøst ned mod vejen, bare der ikke kom en eller anden og så hende stå helt nøgen her på trappen. Sabrina stod i døren ”Ja, når du ikke smider tøjet inden du ringer på, så får du lov til at stå nøgen i 10 minutter. Kom inden for og så siger du ikke et ord” Anja nikkede og fulgte med ind.

Inde i stuen sad Marianne og Pernille fra klassen med bind for øjnene, de så meget nervøse ud som de sad der på spisebordsstolene i deres tynde sommerkjoler. ”Så er luderen her, jeg er glad for at i vil ofre jer for hendes liderlige tunge. Du skal slikke fisse på dem og du er så heldig at de ikke ved hvem du er, så sig ikke et ord, bare gå i gang” Anja sank noget mundvand, hun havde forestillet sig at hun skulle være sammen med en mand, ikke slikke fisse på to piger fra klassen. Hun gik i knæ foran Pernille og spredte forsigtigt hendes ben, hun havde små vide trusser på og Anja kunne se en våd plet i midten af dem. Pernille løftede røven så Anja kunne komme til at trække trusserne af og blotte fissen. Pernille havde en fin, let behåret fisse og uden tøven stak Anja tungen der ned og begyndte at slikke hendes safter i sig. Det gav et gip i Pernille. Anja nød smagen af Pernilles nyvasket fisse, hun nød fornemmelsen af den nervøse og let rystende ung-pige-fisse der villigt åbnede sig for hendes tunge og de små gisp der kom fra Pernille når tungen ramte et ekstra godt sted. Flere og flere safter løb ud af Pernilles fisse og hun sad uroligt på stolen mens hun nev i sine egne brystvorter og hendes støn ændrede sig til små skrig. Endelig kom hun og lod orgasmen rulle gennem sin krop.

SEX I DAG?

Anja kravlede hen til Marianne, der sad og ventede spændt på stolen ved siden af, hendes ben var spredt og hendes trusser hang allerede om anklerne. Hun havde siddet og leget med sig selv. Anja løftede kjolen op og så på Mariannes behåret fisse, hun trimmede den ikke engang og de sorte hår så meget kraftigere ud end Pernilles små fine hår. Hendes tunge fandt hurtigt fissens åbning og der gik en rystelse gennem Marianne. ”åhh det er godt, åhh det er godt” stønnede Marianne hele tiden, mens hun holdte Anjas hoved fast og pressede fissen mod hende. Anja kunne næsten ikke få luft, men hun stoppede ikke med at slikke. Hele tiden gik hendes tunge på opdagelse i fissen, på skamlæberne, på klitoris og selv nede ved Mariannes røvhul fadt tungen vej. Sabrina stod og nød synet mens hun filmede det hele, hendes fede liderlige luder der gjorde alt hvad hun sagde. Disse billeder ville hun kunne tjene mange penge på. Marianne var en skriger og hun lagde ikke fingre imellem. Hun skreg konstant og safterne væltede ud af hendes fisse. Hun var lige ved at brække næsen på Anja da hun kom i en voldsom orgasme, som hun slet ikke kunne kontrollerer.

Anja faldt udmattet om på gulvet og gispede efter luft. Hun kunne høre Sabrinas stemme ”Så er det ud piger, vi ses i skolen i morgen. Ikke noget med at tage bindet af før i er ude i haven”. ”Undskyld Sabrina, må jeg lige spørge om noget?” Det var Pernilles stemme. ”Jeg har aldrig prøvet at slikke fisse, må jeg smage luderen?”. Anja så hen på Pernille, hun stod med fingrene foldet foran sig og hoved drejet mod jorden. Så meget uskyldig ud. ”ja, det kan vi godt finde ud af. Er du lebbe?” Pernille rystede på hoved ”Det tror jeg ikke, det tænder mig bare og øhh er hun blevet kneppet i dag? Smager hun både af fisse og pik?” Sabrina grinte, mens hun fulgte Marianne ud ”det kan du selv spørge luderen om”. Anja rejste sig op og hjalp kjolen af Pernille, så hun også var nøgen. ”har du fået pik i dag?” hviskede Pernille ”Nej, men jeg har ikke været i bad siden jeg blev kneppet i går eftermiddags”. Pernille smilte ”Så hvis jeg er heldig Anja, så smager du stadig lidt af sperm?” ”Det vil vise sig” svarede Anja, mens hun fjernet bindet for Pernilles øjne, det betød jo ikke noget mere om hun ikke vidste hvem luderen var. ”Ej hvor er du egentlig tyk” udbrød Pernille, da Anja lagde sig på gulvet ”gud undskyld, det var ikke negativt ment, man ser det bare ikke når du har tøj på” Anja smilte, eller hendes mund smilte for selvfølgelig sårede det hende lidt at alle syntes hun var en fed luder ”Det er helt i orden, sådan er jeg jo” fik hun svarede.

Pernille lagde sig oven på Anja og kyssede hende på munden ”Undskyld, jeg mener det. Du er en flot kvinde, du har et sødt smil”. Pernille bevægede tungen ned over Anjas hals og videre ned til hendes store bryster. Begge vorter blev suttet stive og der gik stød gennem Anjas krop. Sabrina stod med kameraet i døren. Pernilles tunge gled ned over den store mave, fulgte dellen hele vejen rundt og slikkede navnen, Anja nød det og fik kuldegysninger af tungen der pirrede hendes fedt. Tungen gled ned over venusbjerget og ned til klitoris og skamlæberne ”du trænger til at blive barberet igen” hviskede Pernille, så fortsatte tungen med at gå på opdagelse i Anjas driv våde fisse. Trængte dybt ind i hendes åbne grotte, sugede safterne ud af hende og pirrede klitoris så Anja skreg af nydelse. Hun mærkede to fingre glide op i hendes fisse, de gled let ind så våd var hun. Fingrene gled ud og begyndte at masserer hendes røvhul, inden de også gled let ind der. Pernille begyndte at fingerkneppe Anjas røvhul, mens tungen arbejdede i fissen. Det fik Anjas krop til at trække sig sammen i en kæmpe orgasme. Sabrina stod og klappede ”Jeg tror jeg har fået endnu en luder i min stald Pernille, er du kun til pige-kunder eller betjener du også mænd?”. ”Jeg er ikke en luder” stammede Pernille. ”Du er en luder når du ligger og slikker fisse på min luder, hvis du ikke gør som jeg siger, så bliver det værst for dig selv. Kom med her ind”.

De forlod rummet sammen, Pernille så ikke glad ud, men hun ville ikke sætte sig op imod den mest populære pige i skolen. Da hun kom tilbage til stuen var hun iført et stramt korset der fremhævede hendes små bryster og som lige dækkede maven. Fissen var blottet og hun var iført nogle meget høje sko med stilethæle. ”dette er dit ludertøj, når korsettet ikke kan strammes mere ind, så køber jeg et nyt til dig, du skal have den smalleste talje i byen”. Anja gispede, Pernille var smuk som hun stod der. ”Mit bordel bliver det mest berømte i byen, jeg har den fedeste luder og den smukkeste, kunderne skal have lige det de ønsker og Anja, du skal ud og barberer din fisse, den må ikke stikke”. Da Anja kom tilbage var Peter ankommet, han sad i sofaen og Pernille sad og suttede pik på ham ”Hey, der er min ynglingsluder jo, stop det sutteri nu vil jeg røvpule hende”. Sabrina forlod stuen da hun ikke brød sig om glæden i sin kærestes stemme. Det gjorde så at det ikke var røven som Peter trængte ind i, da Anja lå på bordet. Hun stønnede da han pressede sig op i hendes fisse og pressede underlivet tilbage imod ham. Der gik ikke lang tid før han fyldte hende med sperm og Pernille blev sat til at slikke hendes fisse ren. Hvilket hun gjorde med glæde.

Da Sabrina kom tilbage brød hun sig endnu mindre om det smil som Anja havde på læberne. ”Du nyder vist at blive røvpulet, luder?” ”ja” stønnede Anja lidt for liderligt. ”Jeg fatter ikke at min kæreste gider kneppe sådan et fedtbjerg når han kan springe på en lækker krop som min. Hvor meget vejer du egentlig?” Anja trak på skulderne ”Jeg ved det ikke, vi har ikke en vægt der hjemme” ”Kom med” de gik ud på badeværelset og Anja trådte op på vægten. ”Fuck hvor er du fed, vægten kan ikke vise det” Sabrina grinte, så fik hun en ide og hentede en vægt mere fra det andet badeværelse. Da Anja stod på begge vægte viste de 167 kg til sammen. ”Og du er kun 172 cm høj. Utroligt at du er så fed” Anja svarede ikke, Sabrina gjorde hende ked af det. Det eneste hun kunne tænke på var: ”I det mindste vil fyrene kneppe mig, selv Peter vil hellere kneppe mig”.

Anja tog hjem kort tid efter, Pernille skulle blive der for Sabrina ville have at der skulle laves billeder af hende og et par fyre fra nettet. Anja havde set de billeder som Sabrina havde lagt ud på nettet af hende og den tekst hun havde skrevet. Hun så virkelig fed ud på billederne og Sabrina havde skrevet ”167 kg FEDT” med store bogstaver hen over hendes ansigt så hun ikke blev genkendt på gaden. Men det så frækt ud da hun sad med pikken i munden, de billeder kunne hun godt li’. Teksten kunne hun ikke li’, hun blev solgt som en billig luder der var med på alt, fyrene måtte svine hende til, gramse på hendes fedt, pisse på hende eller kneppe hende i hoved og røv. De behøvede ikke bruge gummi og prisen var nok den laveste på den der luderside hvor profilen var oprettet. 100 kr. for et blowjob og 300 kr. for et knald og så bestemte de selv hullet. Der stod også at hun gerne betjente flere af gangen og at hun altid ankom nøgen til destinationen. Der var 42 der havde gemt hendes profil, men man kunne ikke se hvem det var. Sabrina havde også udskrevet nogle visitkort med navn, en mailadresse, denne web-adresse og et billede hvor man kunne se hendes fede lår og den glatbarberede fisse. Visitkortet skulle hun give til alle de mænd hun mødte på den ene eller anden måde i forbindelse med sit luderjob.

Hendes mor var stadig ikke hjemme så hun gik ned på grillen og hentede en stor burger med pomfritter til aftensmad og selvfølgelig et par 1,5 l cola så hun havde til hele aften. Da hendes mor endelig kom hjem kort før midnat, var det tydeligt at hun havde fået pik. Hun var meget lykkelig og fortalte om den helt fantastiske og rige mand hun havde mødt og at de snart fik råd til modetøj og lækre smykker. Han var bare så sød og dejlig og han elskede hende. Da Anja for sjov sagde at han lød så perfekt at han sikkert var gift, blev hendes mor sur ”Og hvad så om han er gift, han elsker ikke sin kone mere, de skændes og hun forstår ham ikke som jeg gør. Han bor kun sammen med hende fordi de har to børn sammen, men han vil skilles nu hvor den mindste er blevet 8” Anja grinte af hendes mor, hun var alt for naiv. Bare hun ikke sagde lejligheden op lige med det samme.

porno med danske piger