Et luderliv del.4

SPAR MANGE PENGE

Han begyndte at gramse på hendes enorme patter ”Skal jeg sutte din pik igen, eller vil du kneppe mig i et af de andre huller?” ”Jeg vil begge dele, først sutter du min pik”…

Det var en mandag morgen som så mange andre, det regnede og Anja var gennembløt da hun endelig nåde hen på skolen. Der mødte hun Pernille og Sabrina der stod ude i regnen og snakkede. Pernille var som forandret, hun havde en kort nederdel på og en stram top, man kunne ane korsettet igennem. Hun havde også de højhælet sko på og alt for meget sminke. Sabrina smuttede ind samtidig med at Anja ankom, hun så hende sikkert ikke. Anja hilste på Pernille og var nysgerrig efter hvad der var sket. ”Ja jeg er så blevet Sabrinas anden luder” svarede Pernille med en trist mine. ”Bryder du dig ikke om det?” spurgte Anja ”Du kan jo bare nægte?” ”Ikke mere” fortsatte Pernille ”Hun har billeder af mig hvor jeg knepper 3 indvandredrenge, de bollede mig på skift i alle huller i går aftes” Anja stod og blev helt misundelig ”Var det ikke godt?” ”Jo helt sikkert. Dejlig sex, jeg ville bare ønske jeg selv bestemte med hvem og hvornår. Chikanerer det dig ikke at hun tvinger dig til at have sex med andre?” Anja tænkte sig om et øjeblik ”Nej, jeg ville ikke turde bringe mig i de situationer uden hendes hjælp og det er dejligt. Den anden dag havde jeg sex med mindst 6 mand på en gang”.

Det ringede ind mens de stod og snakkede ”Hvorfor er du i det kluns der?” spurgte Anja. ”Det er mit ludertøj, jeg skal have det på altid” Pernille løftede op i nederdelen og viste at hun ikke havde trusser på, fissen var også blevet trimmet, der var kun en fræk streg tilbage ”Jeg må heller ikke have trusser på, skal være klar til at få pik hele tiden og alle må kneppe mig.” Hånd i hånd gik de ind til klasseværelset. To piger i stort set samme situation.

I middagspausen gik Pernille med ud på toilettet, men Anja sad alene ved hullet og suttede pik på de tre fyre som stak pikken ind til hende. To unge knægte og pedellen. Han ville sikkert prøve at finde ud af hvem det var der sad på den anden side af hullet. De så ham da de forlod toilettet grinende og sammen. De så på ham og lavet tegnet som om de gav et blowjob, så gik de grinende ind til næste time. Næste dag kom Pernille ikke i skole så Anja måtte selv klare toiletjobbet. Igen var der et par stykker der fik et blowjob og pedellen var imellem. Da Anja forlod toilettet stod han uden for og grinte. ”hvor er din lille veninde i dag, suttetøs?”. Anja kunne ikke se ham i øjnene ”kom med ind på mit kontor lille ven, der er noget vi skal snakke om” Anja turde ikke andet end at følge med ham.

De kom til pedellens kontor ”sæt dig der” Han peget på en stol og Anja satte sig. ”så du har valgt at være den anonyme piksutter her på skolen, hvor gammel er du?” ”16, jeg bliver 17 om 3 måneder” hun så ned i bordet. ”hvorfor gør du det?” Anja hviskede så lavt at man næsten ikke kunne høre hendes svar ”Fordi jeg er en luder” ”Hvad?” ”Jeg er en luder” svarede hun lidt højere. Pedellen grinte ”En luder? Hvad koster sådan en i vore dage?” ”100 for et blæs, 300 for et knald. Dem i hullet er gratis, jeg har et visitkort du kan få hvis du er interesseret?” ”Vis mig det” Hun rakte ham visitkortet. ”er det dig der er på billede?” Hun nikkede. ”Smid tøjet” Anja rejste sig op og tog alt tøjet af, hun mærkede safterne løbe til hendes fisse jo mere hun smed. Nu var hun virkelig en luder og hun havde lige solgt sig selv. Hun stod helt nøgen foran pedellen ”en luder” han nikkede og øjnene spiste hendes fede krop ”du er godt nok den tykkeste luder jeg har set, jeg forstår hvorfor du må forærer blowjobs væk for at få noget pik”. ”prøv at mærk min fisse” hviskede hun ”mærk hvor meget det tænder mig at stå nøgen i dit kontor”.

SEX I DAG?

Han stak hånden ned til hendes glatbarberet fisse ”Ja du er godt liderlig, hvorfor er du helt glat?” ”Det er en ordre fra min bordelmutter” Anja smilte ”du må godt røre ved min krop, det koster ikke noget, bare mærk hvor dejlig fed jeg er”. Han begyndte at gramse på hendes enorme patter ”Skal jeg sutte din pik igen, eller vil du kneppe mig i et af de andre huller?” ”Jeg vil begge dele, først sutter du min pik stiv, din klamme ludertøs”. Anja gik straks på knæ og fandt hans pik frem, den var allerede godt stiv. Hun suttede på den, slikkede på kuglerne og tog pikken helt i munden. Pedellen stod og stønnede og nød hvordan hendes tunge dansede hen over pikken, tirrede hans pikhoved og slugte pikken til roden, mens tungen gik på opdagelse på kuglerne. ”stop stop tøs, jeg vil også kneppe dig” Hun slap hans pik, rejste sig op og gik hen til skrivebordet, væltede halvdelen af tingene ned på gulvet da hun lagde sig hen over bordet ”Du bestemmer selv om du bruger det ene eller det andet hul, prisen er den samme” Han gav hende et hårdt slag i den bare røv ”du ligner en strandet hval når du ligger der og gør dig til”. Hun mærkede hans pik glide ind i hendes våde fisse, hun stønnede da han bankede den i bund ”Dejlig stram af en luder at være” udbrød han ”og hvilken enorm ladeport”. ”Knep mig, fyld mig med din dejlige sperm, knep mig endnu tykkere end jeg er i forvejen” stønnede hun, mens pikken gik som et stempel i hendes overophedede fisse. Han trak pikken ud med et svup. ”Jeg skal fandme ikke bolle dig tyk” så bankede han pikken ind i hendes røvhul og hun skreg af smerte og lyst, hendes fisse trak sig sammen i en orgasme mens han pumpede løst i hendes røvhul. Endelig mærkede hun hvordan han fyldte hendes røvhul med sperm. Hun fik kun lov til at ligge og sunde sig et øjeblik, så blev hun smidt ud af kontoret, ude på gangen skyndte hun sig i tøjet igen og så tilbage til klassen. Hun var en halv time forsinket og havde ingen undskyldning.

Dagen efter mødte Anja meget tidligt på skolen, hun gik ned på pedellens kontor da hun kunne se der var lys. Han så meget mistænksom ud da hun pludselig stod der i døren. ”du skylder mig 300 fra i går” Pedellen glor på hende ”hvad mener du?” ”300, det koster et knald. Det sagde jeg jo også inden vi gik i gang” ”Hvorfor går du ikke til skoleinspektøren og brokker dig, din fede luder?” ”Det var også min plan, men jeg vil lige advare dig først” Anja vendte sig om for at gå ”Hov stop lige, hvor skal du hen?” ”skoleinspektøren, husker du nok” ”ro på, jeg driller bare, her jeg har en 500-lap, men så skal du smide tøjet så jeg kan få et knald mere” Anja tog sedlen, ”100 dask mere, ellers må du nøjes med et blæs og den sidste hund er renter”. ”Du er en hård hund at forhandle med, her 50 kr oven i, mere har jeg ikke på mig”. ”Så slipper du billigt denne gang, men hvis du vil kneppe mig igen, så har du pengene med det samme” Hun smiler til ham og begynder at smide tøjet.

Om eftermiddagen tikker der en sms ind fra Sabrina ”Du har en kunde mere, kl 20.00 skal du være på denne adresse. Smid tøjet i opgangen inden du banker på” Anja smiler og svare at hun glæder sig til opgaven, hendes mor smiler til hende ”Jeg er så glad for at du har fået en god veninde” Anja nikker, hendes mor skulle bare vide. Hendes mor skal på vagt fra kl. 20.00 til 06.00, så hun tager hjemmefra omkring kl. 19 og er først hjemme efter at Anja er taget i skole, det er ikke noget problem at komme ud til kunden. Anja griber en jakke, godt hun ikke skal tænke på sminke og tøj, og så cykler hun ud til kunden. Hun finder hurtigt opgangen og der står det rigtige navn på døren. Hurtigt smider hun alt tøjet og stopper sig selv da hun skal til at onanerer sig til den første orgasme, safterne drypper fra hendes liderlige fisse. Hun ringer på døren og der går et øjeblik, så åbner en mand døren. En flot mand, muskuløs, lidt gråsprængt hår, omkring de 40 og solbrændt. Han smiler da han ser hendes fede nøgne krop. ”Kom ind, kom ind inden nogen ser dig” Han samler også hendes tøj op og tager dem med ind. ”det med at smide tøjet uden for var din sælgers idé, jeg ville hellere have at det var lidt mere diskret” Anja nikker ”Ja, jeg ved det er hendes krav, sådan er det altid og hun ved jeg elsker at vise min fede krop frem”. Han begynder at gramse på hende, hendes bryster, røv, mave, lår, fisse. Hænderne finder vej over alt og hun kysser ham med tungen og hvisker ”og du må gøre alt med min krop, bare du betaler”.

Han kælede for hele hendes krop, tog på hendes bryster, nussede hendes mave, slikkede hende i ørene. Fortalte hende at hun var den smukkeste og fedeste pige han nogen sinde havde elsket med. Spredte hendes skamlæber og slikkede hende, mens hun forsøgte at stå op, gav hende lange hede kys og drak champagne af hendes mave. Anja fik lov til at sutte hans pik stiv, nusse hans brystkasse, slikke hans røvhul og ligge inden i den store dobbeltseng, mens han i meget langsomt tempo kneppede hende til hun skreg at han skulle voldtage hende hårdt. Klokken var tre om natten inden hun, på rystende ben, gik ud til cyklen for at tage hjem og sove. Aldrig havde hun snakket så meget med en kunde og aldrig var hun blevet gennemkneppet så grundigt. Hun var helt forelsket i ham, desværre var han gift og havde allerede en luder på sin egen alder så han skulle ikke rodes ud i mere. Anja var ellers klar til at gifte sig med ham, hvis han havde friet til hende. Han var virkelig en mand der forstod sig på sexlivets mysterier. Hun glemte at gå i skole den efterfølgende dag og da hendes mor sov til kl. 14 om eftermiddagen, opdagede hun ikke noget. Moderen skyndte sig at forlade lejligheden da hun endelig stod op.

Anja ringede til Pernille for at høre hvorfor hun ikke havde været i skole det meste af ugen, Pernille lød meget syg, så Anja cyklede straks der over. Pernille lå inde i sin seng, hun så ikke ud til at have det godt. ”Hvad er der i vejen?” Spurgte Anja nervøst ”pik” hviskede Pernille og fniste så. ”Pik, hvad mener du?” ”Jeg har fået pik hver eneste nat hele ugen, 5-6 kunder hver nat. Det er ikke let at være en luder” ”Og det more du dig over?” Pernille rystede på hoved ”det ændre sig nok når mit Amfetamin er ude af kroppen” Anja satte sig op ”tager du stoffer?” Pernille fniste ”Ellers kan man sku da ikke klare at 6 klamme svin ligger og knepper en hver nat.” Pernille smed pludselig nederdelen så hendes underliv var blottet ”Se hvad hun gav mig besked på at få lavet i går” Anja så på Pernilles fisse, der var noget der glimtede lige over klitoris, da hun så nærmere efter så hun at det var en piercing. ”wau hvor frækt, lige på venusbjerget” ”Ja frækt, men den gør pisse ondt og fyrene er ligeglade, de har betalt for at kneppe mig, så det gør de.” ”Må jeg se den ordentligt?” Anja fik Pernille til at sætte sig på sofaen med benene spredt og hun stak hoved helt ned til hendes fisse. Den duftede dejligt af fissesaft og sperm. Anja kunne ikke lade være, hendes tunge ramte skamlæberne og det gav et stød i Pernille. ”du er ond, det gør jo ondt” hviskede Pernille, mens hun tog fat i Anjas hoved og tvang hende til at æde fissen.

Da Anja endelig kom hjem var hendes mor i højt humør. ”SKAAAAT kommer du ikke lige her ind?” Hun gik ind til sin mor. ”Det er bare så fedt, jeg har mødt den sødeste mand og han elsker mig over alt på jorden”. ”Nu skal vi vel ikke flytte igen?” Hendes mor grinte bare ”nej, nej ikke endnu. Men måske når skilsmissen er gået igennem” ”ER HAN GIFT?” ”separeret” rettet hendes mor hende ”de er separeret, men han vil ikke flytte sammen med nogen før de er helt skilt, han er bange for at hans kone tager børnene fra ham”. Hendes mor fortsatte med at fortælle om denne kærlige og følsomme mand, som åbenbart elskede hende. Eller i hvert fald elskede at kneppe hende, som Anja tænkte. Anja gik ind på sit værelse og hendes mor fulgte efter ”og for resten kommer han til middag på fredag, han vil gerne møde dig nu hvor jeg har mødt hans børn”. Anja rystede på hoved ”du er bare for meget mor, hvor længe har du kendt ham? 3 uger?” ”nej nej skat, vi har været kærester i en uge på fredag og jeg har været lidt sammen med ham i næsten en måned nu”. Pludselig så hendes mor hvad der lå på natbordet ”tager du p-piller nu?” Anja var straks i forsvarsposition ”Ja, og hvad så, du vil vel ikke have at jeg bliver en ung mor som dig”. Hendes mor smilte, hun måtte virkelig være forelsket ”roligt skat, jeg vidste ikke du var så gammel og så øhh troede jeg ikke at du så nogle drenge, når du nu er…” ”SIGER DU JEG ER FED?” Hendes mor så pludselig flov ud ”Altså skat, du er da sød og sådan, men du er jo lidt kraftig ikke” ”SELVOM JEG ER FED, SÅ FINDES DER MÆND DER ELSKER MIN KROP OG MIG” ”Ja selvfølgelig, jeg troede bare ikke…” hendes mor skyndte sig at forlade værelset.

De næste par dage gik med hullet i toilettet og pedellen på hans kontor, Anja drømte om at kneppe skoleinspektøren, men vidste ikke lige hvordan hun skulle få den drejet. Fredag aften havde hendes mor ordnet hele stuen og taget en flot festkjole på, Anja var i sit almindelige tøj. Hun havde aldrig set sin mor så nervøs før. Da det endelig ringede på døren, sprang hendes mor op og skyndte sig der ud. Anja nåede ikke engang at rejse sig op, før hun hørte smaskelyde ude fra gangen. Hendes mor kom ind med en buket blomster i hånden og bag hende gik elskeren. Anjas kunde, ham den lækre og følsomme, ham der havde kneppet hende hele natten. Hun gloede på ham og han gloede tilbage, ingen af dem kunne sige noget. Hendes mor præsenterede dem og Allan, som hendes mor sagde at han hed, havde en plade chokolade med til Anja ”Tak” fik hun sagt. Det var en akavet middag, hele tiden tænkte hun på at det var hendes elsker, hendes mand og nu skulle han sikkert ligge og kneppe hendes mor mens hun kunne høre det hele inden fra sengen. Hendes mor forstod ikke hvorfor der var de her spændinger og hun var bare lykkelig for at Anja ikke lavede en scene som hun så mange gange før havde gjort. Da de havde spist tilbød Anja at tage opvasken, bare for at komme væk fra dem.

Hun stod i sine egne tanker da hun pludselig hørte døren til køkkenet lukke sig bag hende, hun vendte sig om og der stod han og smilte til hende. Hun sagde ikke et ord, så han startede ”jeg troede en luder skulle være nøgen hele tiden?” ”kun når jeg besøger en kunde” ”hvad så når kunden besøger dig og vil kneppe din fede røv?” ”så smider jeg gerne alt tøjet, men det koster 300 dask” ”du er alt for billig, din mor tog 1000 pr knald i starten, men nu knepper jeg hende selvfølgeligt gratis” ”det er ikke mig der sætter prisen, har du 300?” Han smilte til hende, hun kunne mærke safterne løbe fra sin fisse og ned af benene. Han tog sin pung frem og trak 3 hundredkronesedler op og lagde på køkkenbordet. Anja tog straks tøjet af ”hvis min mor opdager os, så bliver hun meget skuffet”. ”Din mor er bare en luder, men jeg sagde at hun skulle lade os være alene så vi kunne snakke lidt sammen” Anja nikkede og gik på knæ foran manden, åbnede hans bukser og trak pikken fri, hurtigt fik hun suttet den stiv ”er det din kones fissesaft eller en anden luder den er dyppet i?” Han grinte ”det er min kone, hun tror jeg skulle på forretningsrejse her i weekenden og ville lige kneppes inden jeg tog af sted” Anja nikkede og tog pikken i munden igen. Da han var stiv, rejste han hende op og vendte hende om mod køkkenbordet, hun kunne mærke hvordan han spredte hendes baller og pikhoved der pressede sig mod hendes stjerne, uden problemer trængte han dybt ind i hende og hun stønnede. Hun sad udmattet på gulvet og mærkede spermen løbe ud af sit røvhul, han lukkede sine bukser og smilte til hende. ”Vi ses i nat når din ludermor sover, så kommer jeg ind og giver dig lidt flere lommepenge”, så forlod han køkkenet.

porno med danske piger