Arbejde i stalden efter tømmermænd

SPAR MANGE PENGE

Han tog så et reb og bandt hænderne sammen på Claus, trak enden af rebet ned til anklerne, som vi fik besked på at presse op til hans hænder så Claus lå svinebundet…

For nogle år siden var vi til en fest, og da vi boede på landet var der altid en af der ikke drak som kunne køre os hjem, en af mine venner var blevet så fuld så vores ven der kørte ville ikke have ham med i bilen da han var bange for han ville kaste op.

Men vi kunne jo ikke lade vores kanon fulde ven blive alene tilbage, så det endte med vi ville komme hans hoved i en pose, så hvis han kastede op blev det i posen.

Men nej vores ven ville sgu ikke have en pose over hovedet så han hev den flere gange af, og til sidst kom en bondekarl forbi der arbejdede på en gård lige ved siden af forsamlingshuset.

Han sagde hjælp lige med at støtte Claus hjem til mig, så ordner vi ham der så i får ham med hjem.

SEX I DAG?

Vi næsten slæbte ham over til gården, og stor var vores overraskelse da karlen sagde vi skulle holde Claus fast hen over et par halmballer liggende på brystet. Han tog så et reb og bandt hænderne sammen på Claus og trak enden af rebet ned til anklerne, som vi fik besked på at presse op til hans hænder så Claus lå svinebundet hen over de 2 halmballer.

Karlen kom så med en stor sæk , og sagde vi skulle løfte Claus op, så han komme få kroppen i sækken og karlen snørrede den så til ved snøvsen så Claus lå hjælpeløs og stang drukken i sækken.

Kom så med bilen sagde karlen, og da kom åbnede han bagagerummet og sagde lad os få Claus herop, så kan i roligt køre hjem med ham for nu kan der ikke ske noget hvis fulderikken brækker sig.

Vi kørte alle 3 hjem til Claus og bar ham ind i hans seng hvor vi tog ham ud af sækken og kom en dildo op i enden på ham, inden vi gik ind i stuen hos ham og drak videre og næsten tømte hans køle- og barskab, alt imens vi grinende talte om hvor flink karlen havde været.

Hen på formiddagen blev Claus endelig vågen med tømmermænd, og vi befriede ham fra hans snerrende reb og dildoen og han gik i bad og tog rent tøj på.

Du har godt af en gåtur sagde en af mine venner til Claus, og det endte med vi bandt hans hænder sammen på brystet, og kom sækken løst ned over hans hoved, inden vi satte ham ud på bagsædet af bilen og vi kørte alle 4 over til karlen og sagde tak for lån af sækken og rebet, du får det lige tilbage så du har det en anden god gang.

Han grinede og sagde til Claus, du trænger da vist til at få arbejdet de tømmermænd ud af kroppen, og så tog han fast i rebet og trak ham med over i laden hvor han tog sækken af hovedet på Claus og sagde, du kan fodre dyrene og muge ud her i dag, så vil jeg tage en tur over på kroen og få en pilsner med dine flinke venner, mens du passer dyrene og stalden.  Det er mig der har søndagen på arbejde, og når du bare er god ved dyrene og får muget ordentlig ud, så er bonden ligeglad med jeg har en afløser på sagde han med et smil.

Vi kørte sammen hjem med bilen og gik derefter over i byen på kroen og havde en hyggelig eftermiddag og aften, og grinede meget over Claus var blevet bonde afløser.

Vi har siden alle 5 mange gange grinet af den druktur, og Claus har siden da været ham der holdt sig ædru og kørte os andre hjem, og ingen har siden da været i hverken reb eller sæk eller smidt fuld i bagagerummet, så den druktur husker vi alle med et stort smil på læben.

Håber du også griner af denne søde oplevelse, hvor Claus lærte at for meget druk kan give ekstra arbejde hos en frisk bondekarl, der kunne se det sjove i at få en afløser en enkelt søndag i stalden!

porno med danske piger