Ride på rebet til gymnasiefest

SPAR MANGE PENGE

De grinede og sagde det er en gave fra 3G, og bevis for at du er vores slavesvans indtil vi er færdige på gymnasiet, den ene satte et reb i halsbåndet og trak mig…

Jeg havde været lidt høj i kæften overfor nogle af de store elever på gymnasiet, og derfor havde en flok fra 3-G inviteret mig ud til en fest sidste fredag før efterårsferien, så jeg kunne vise hvad jeg duede til.

Da jeg kom ud til festen stod der to af de store af fyre, og sagde nu skal du vise hvad du dur til din svans, og gør du det ikke godt nok så kommer du til at føle straffen selv.

Den ene gav mig et stykke reb og sagde jeg skulle binde store knuder på rebet og binde det stramt op til en krog i væggen og over til en stolpe der var midt i lokalet.

Da jeg havde bundet flere store knuder på det lange reb og bundet det stramt op, ca. 1 ½ meter over gulvet, gav den anden mig et nyt reb, som jeg fik besked på at sno sammen så der blev et øje på midten, som jeg fik besked på at binde fast til krogen og over til en krog i den modsatte side af rummet.

Pludselig styrtede de 2 hen til mig og de tog fat i mig, og tog bukser og underbukser af mig, og førte mig hen til rebet som de løftede mig op over og kom mine kønsorganer ned gennem rebøjet. Mine spredte ben blev bundet fast til kroge i gulvet, og min pik var frit tilgængelig under mig, og rebene blev strammet lidt efter lidt så jeg til sidst stod på tæer.

På grund af træthed i fødder og tæer forlod jeg ind imellem tåspidsstillingen, med da rebene sad stramt om kønsorganerne fra begge sider klemte de hårdere og hårdere så snart jeg stillede mig ned på fødderne. Jeg kunne derfor enten stå på tæer, hvor jeg hurtigt blev træt eller synke sammen så kønsorganerne blev klemt.

Jeg fik et halsbånd med et reb i som blev bundet til en krog i loftet, så jeg ikke mistede balancen.

Der gik ikke lang tid inden jeg begyndte en pinefuld bevægelse op og ned, der lignede en dans og jeg havde endog mine hænder fri, men når jeg støttede dem mod rebet strammede det endnu mere og gjorde kun torturen meget værre, for så strammede rebet endnu mere omkrig mine kønsorganer.

SEX I DAG?

Da jeg sad godt ridende på det stramme reb, kom de og satte en fakkel under mig, så jeg langsomt blev varmet godt op, og efter nogen tid bandt de en stram snor om nosserne som de hængte et lod i, så smerterne blev endnu værre.

Jeg selv dansede rundt på mit reb, og mine kønsorganer blev godt ødelagte af det stramme reb der gik rundt om nosserne, og det var bestemt ikke underholdende at ride på rebet.

Senere på natten blev jeg løsnet fra rebet og istedet sat op på rebet med store knuder, og mine lår blev bundet stramt sammen, og hænderne blev bundet på ryggen ligesom de kom en sæk over hovedet som de spændte fast med et stramt halsbånd.

Rebet var så højt oppe at jeg kun støttede på tæerne, og efter nogen tid trak de mig langsomt hen over rebet, til væggen, så knuderne skar sig hårdt op i enden på mig, når jeg skulle over knuden på det stramme tov.

Da jeg kom over til væggen var der en der tog fast i snoren om mine nosser, og trak mig tilbage til stolpen igen, og den lej med at krybe frem og tilbage på rebet gentog de flere gange i løbet af natten, alt imens jeg skreg af smerte.

Der var fuld gang i musikken til festen, og de sørgede da også for at jeg fik masser af væske, og på et tidspunkt kunne jeg ikke holde mig mere, og tissede på gulvet under mig.

Jeg blev straks løftet ned fra rebet og blev lagt på gulvet og fik besked på at slikke op efter mig selv, og selv om jeg var ved at brække mig af væmmelse fik jeg slikket mit eget urin op, alt imens de store fra 3-G stod og så hånligt på mig.

Da jeg havde slikket op løsnede de mine sammenbundne hænder og jeg fik besked på at tage mit tøj på og fjerne de 2 reb.

De 2 fyre fra indgangen kom hen til mig og jeg så til min rædsel den ene stod med en bred metalkrave som han lagde omkring halsen på mig, og så tog den anden en pop nittetang og nittede kraven sammen, så den sad stramt som et halsbånd, med 4 ringe i, på min hals.

De grinede og sagde det er en gave fra 3G, og bevis for at du er vores slavesvans indtil vi er færdige på gymnasiet, den ene satte et reb i halsbåndet og trak mig kravlende på alle 4 over i et hjørne hvor han smed sækken jeg før havde haft over hovedet, og så fik jeg besked på at lige som vagthund ved døren resten af natten.

Både pigerne og drengene kom flere gange i løbet af natten hen og ”kælede for deres lille hund”, og jeg lå skamfuldt og tænkte jeg skulle aldrig havde gået til den fest.

Om morgenen kom den ene af fyrene og sagde nu skal vi hjem, og han tog så min sæk med rebene i som han bandt fast til træktovet der var bundet til halsbåndet, og så trak han mig ud på gårdspladsen hvor hans cykel stod, og sagde nu skal du bare følge med hjem løbende ved siden af min cykel.

Det var rigtig flovt at blive trukket ved siden af cyklen ind gennem byen, og da kom hjem til mig, sagde han tak for en god fest, og husk at bære halsbåndet med ære, for du kommer ikke fri af det før til sommerferien næste år når vi slutter.

Og som slavesvans skal du selvfølgelig med til vores sjove fester, og vi skal nok finde på andre sjove reblege med dig, og sørge for nosserne og røven bliver slidt af ture på rebet – så glæd dig – og opfør dig ordentligt og rigtig god efterårsferie sagde han og kørte hjem på cyklen.

Det har været en flov oplevelse af gå med det brede halsbånd, der er nittet sammen, så jeg kan ikke få det af, og jeg frygter hvordan det bliver at skulle møde de andre på gymnasiet på mandag når efterårsferien er slut.

porno med danske piger