Orgasmegivende, sensuel berøring med The Magic Touch B One

Orgasmegivende, sensuel berøring med The Magic Touch B One

SPAR MANGE PENGE

The Magic Touch med Be One.

Brug den bløde ende til at ramme plet på hende eller ham, lad de pirrende vibrationer blive startskuddet til en ekstra nydelsesfuld orgasme, når du kæler for din partners intime punkter.

Orgasmegivende, sensuel berøring

Gør sensuel berøring endnu mere nydelsesfuld med den elegante Be One, der bliver en naturlig forlængelse af din finger, når du pirrer din partner lige der, hvor du ved, det føles allerbedst.
 
Be One er så lille og fræk, at den føles som en helt naturlig del af legen, samtidig med at de kraftfulde pirrende vibrationer øger jeres lyst.​

KØB FUN FACTORY BE ONE COUPLES VIBRATOR

Gør frække berøringer ekstra intense med den smarte Fun Factory Be One Finger Vibrator.

SEX I DAG?

Med sit ergonomiske design smyger Be One sig på plads mellem dine egne eller din partners fingre som en naturlig forlængelse af kroppen.

Den lille sag har hele to motorer med 4 niveauer af pirrende vibration og 1 mønster, der forkæler erogene zoner hos jer begge. Den fleksible og kurvede tip gør det let at ramme helt plet og den bløde overflade i silikone føles skøn mod huden. 

Be One kan nydes i både solo leg, under samleje og oral sex. Den performer særligt under forspil, hvor hænderne går på opdagelse efter nye eller velkendte lystpunkter som klitoris, brystvorter eller det sensitive mellemkød.

Fun Factory Be One Finger Vibrator er både opladelig, vandtæt og med rejselås for frække lege muligheder på farten. Der medfølger magnetisk opladekabel og praktisk opbevaringsæske.

KØB B ONE OG KOM IGEN OG IGEN!

porno med danske piger