Gynækologisk sexlegetøjsvideo med speculum

Gynækologisk sexlegetøjsvideo med speculum

SPAR MANGE PENGE

Et speculum er et instrument til lægeundersøgelse af endetarmen eller vaginaSPECULUM SEXVIDEO OG LEGETØJ

Speculums og anuskoper er ikke kun et nødvendigt redskab på et lægekontor, men også effektivt og kinky sexlegetøj, der kan give intens nydelse. Med et speculum eller et anuskop kan du nyde den pirrende følelse af at være helt sårbar overfor din partner, der har fri udsigt til din inderste kerne og rig mulighed for at gøre præcis, hvad han/hun vil med dig. Køb det frække doktor sexlegetøj

En fræk teaser til en sexleg med rollespil, lægen og gynækolog undersøgelsen!

Jeg har så fornylig tab et væddemål, og i den forbindelse gav min kæreste han mig et brev i hånden i går inden han tog på ferie 2 uge med nogle af hans venner på en overlevelses/oplevelses tur og sagde jeg først måtte åbne brevet, når jeg havde spiste aftensmad fordi der ville han sidde i flyveren.

”Brevet” viste sig være en indkaldelse til gynækologisk undersøgelse lørdag om 14 dage, hvor der stod jeg skulle afsætte 2 timer om eftermiddag (den dag min kæreste kommer hjem fra ferie) til undersøgelse.

I brevet stod der jeg skulle sørge for at være nyvasket og at min mis skal være glat, samt at jeg skulle tage tøj på, som hvis jeg skulle til et normalt læge besøg.

Ligeledes stod der i brevet, at jeg vil modtage 2 pakker i løbet af den kommende uge, og at jeg under ingen omstændigheder måtte åbne dem…. (2 uger senere)

SEX I DAG?

“Gaven” var en sammenklappelig gynækologisk stol til privat brugt, så min kæreste gjorder virkelig noget ud af hele “legen”.

Derudover havde min kæreste også købt:

  • Kittel
  • Pandelampe
  • Skede spekulum
  • Anal spekulum
  • En oppustelig dildo
  • Hot varmende olie til at smøre på min klit
  • Analdouche Analsprøjte til rengøring
  • Normal glidecreme

Så jeg fik den helt store undersøgelse, igen det var ret grænseoverskridende, Især i starten og da han efter at være færdig med at undersøge min mis, spørger om jeg dyrker analsex, hvortil jeg svare ja, og han siger, ja så bliver jeg jo nok nød til at undersøge min bagerste indgang også, Han tog mig herefter ud på WC’et til udskyldning først inden jeg bliver sat tilbage i stolen.

En anden ting som gjorde det hele ekstra grænseoverskridende/frækt var, at min kæreste havde placeret vores videokamera mellem mine ben under hele “undersøgelsen”

Gynækologisk sexlegetøj og Speculums sexvideo.jpg

Se med når den uartige pige Elvira udforsker sig selv og sin seksualitet med et speculum, som giver nydelse og frit udsyn.

Speculums og anuskoper er ikke kun et nødvendigt redskab på et lægekontor, men også effektivt og kinky sexlegetøj, der kan give intens nydelse. Med et speculum eller et anuskop kan du nyde den pirrende følelse af at være helt sårbar overfor din partner, der har fri udsigt til din inderste kerne og rig mulighed for at gøre præcis, hvad han/hun vil med dig.

Gyno undersøgelsen gjorde mig liderlig og tændt på pik

porno med danske piger