Tabte min kone til ekskæresten i dum leg ved klassenfesten

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde lovet at tage med, syntes nu det var lidt underligt at ens partner skulle med til gammel klassefest. Men det havde de dominerende årgang 1979 piger fra min kones folkeskoleklasse nu en gang besluttet, så måtte i tøjet. 

Hoppede i et par jeans og en skjorte og smed mig på sofaen. Da Helle, min kone gennem 7 år, kon ned og bekendtgjorde at nu var hun klar fik jeg et chok. Hun havde dresset sig totalt op, med en stram sort kjole, makeup og læbestift som jeg ikke har set siden vores unge dage i gymnasiet.

Tabte min kone til ekskæresten i dum leg ved klassenfesten“Kan du li det” spurgte hun med et fræk glimt i øjet, “eller er det for meget, ej det er for meget” afbrød hun sig selv. “Øhh nej nej, du ser fantastisk ud” fik jeg fremstammet, “men er jeg ikke en smugle under dressets” tilføjede jeg. “Nej overhovedet ik, det er jo ikke din aften” smilede Helle.

Så sådan blev det, vi kørte mod den gamle folkeskole hvor festen skulle holdes. Helle var totalt klar og helt oppe at køre da vi ankom, hun gik straks igang med at kramme til højre og venstre mens hun selvsikker bevægede sig gennem menneskeflokken. Hun strålede og jeg nød hende som hun stolt fortale om hendes liv efter folkeskolen.

Da vi skulle til bords bemærkede jeg en lille gruppe fyre tale åbent om Helles kavalergang og den frække røv som de fik sagt, det gjorde mig lidt stolt at min kvinde tiltrak sig den opmærksomhed.

Da vi havde spist og tallerkner, borde og stole var ryddet af vejen skulle der danses og laves drinks fra ungdommen. Helle var den første af pigerne som blev budt op, det var Dan som havde grebet hende og trukket hende med ud. Nogle af fyrene fra tidligere piftede og råbte til Dan at han måtte gi den gas.

En veninde til Helle underrettede mig om at Dan var Helles ungdomskæreste og at Dan lige var blevet skilt fra konen.

En dans blev til to og to til tre, og som der kom flere og flere folk på gulvet kunne jeg se at Helle og Dans dans blev mere og mere tæt. Efter tredje dans besluttede jeg mig for at det måtte være min tur, Dan slap modvilligt Helle og sagde “vi to er ikke færdige med hinanden, jeg kommer igen”.

“Hvad var det” spurgte jeg, “ahh ik noget” slog Helle det hen. Vi dansede nummeret ud og den næste dans blev også min. “Jeg elsker dig skat” viskede jeg i hendes øre, ” det ved jeg” smilede Helle og slap min hånd, ” skal altså i baren nu, er totalt drænet”.

Vi gik i baren og fik nogle drinks vi hyggede og snakken gik lystigt. “Nåå” lød det pludseligt bag mig, “mændene laver øl-stafet uden for, DU skal da være med, sammen med de store drenge. Tonelejet i Dans besked efterlod ingen tvivl om at jeg var nød til at følge med ud. “Vi kan jo løbe om at kys med prinsessen” tilføjede Dan mens blinkede med det ene øje og pegede på Helle. “Ja skat… gør mig stolt” svarede Helle. Alle grinte og heppede.

Vi kom ud og Dan proklamerede at vi skulle ha en mand til mand kamp og præmien var et kys af Helle. Jeg tænkte at jeg sgu nok ikke havde en chance mod den drukkenboldt men jeg håbede at hans allerede massive alkoholindtag ville hjælpe mig til sejer.

SEX I DAG?

Men nej jeg tabte, stort og jeg tænkte, nå ja et kys og hvad så, men mine tanker blev afbrudt af Dan som hoverende tilbød mig kvit eller dobbelt. “Dobbelt” spurgte jeg dumt, “ja” sagde Dan og tilføjede, ” vinder du næste omgang er vi kvit, og jeg kysser ikke Helle, men vinder jeg, får jeg oveni kysset, en bodytequila med Helle”. “No way” fik jeg prompte sagt. “Øhh hvad” nærmest råbte Dan, “tør den lille gnom ikke tage kampen op med mig” de andre grinede og råbte at jeg var en tøsedreng og at jeg god kunne gå ind til pigerne igen. “Ok” sagde jeg, “men kvit er ikke nok, hvis jeg vinder holder du dig helt væk fra Helle både i aften og for altid” Dan grinede og sagde “top”.

“3, 2, 1, go” lød det og jeg løb, men selv om jeg både snød lidt og gav mig 100% måtte jeg se mig slået igen. Dan tog en frisk øl i hånden og marcherede direkte tilbage til festen. Fuck! tænkte jeg bare.

Dan gik resolut op til Helle, “kampen udviklede sig” brød Dan ind i den igangværende samtale mellem Helle og et par barndomsveninder. “Du må af med trøjen, for dit skvat af en mand oversatsede og tabte, Så nu må du af med tøjet så jeg kan få min bodytequila” Helle smilte forvirret og så over på mig, nikkede og så ned. “Mænd altså” udbrød Helle og tog Dan i hånden og gik mod udgangen, på vejen greb hun en limefrugt og en flaske tequila som stod halvtom på et bord.

Jeg løb efter. Flov og forvirret. Hvor var de, løb lidt rund mellem bil, cykelskuer og legehuse. Der, der var de, i et af legehusene nede i hjørnet. Kunne høre dem grine og kunne høre Helle sige at der desværre manglede salt. Jeg løb hen og kiggede ind af et af de små vinduer, der stod de, som to forvoksede 5 klasser og diskuterede om hvordan det skulle foregå.

Helle havde fået trukket kjolen ned så brysterne hang frit, det så fræk ud som hun stod der. Dan fik på en overbevisende måde flakket limefrugten og nu krævede han salt eller erstatning heraf. “Jeg har ikke salt her” sagde Helle lidt træt af at det pludselig var så vigtigt. “Så må du finde på noget andet” sagde Dan, “hvad”, “ja det ved jeg sgu da ik, -jeg kan jo i stedet for salt slikke lidt i din fisse først” grinede Dan. “Ja eller du kan ligge en klat sæd og slikke der dig” svarede Helle hurtigt igen, “ej fy for helvede” udbrød Dan, “det er sgu kun homoer som gør sådan noget, nej frem med fissen du”. “OK” lød det kælent fra Helle som allerede var igang med at trække op i kjolen. Hendes stemme og blik havde ændret sig, kunne se hun var blevet tændt.

Troede ikke mine egne øjne, her stod min kone nu med blottet skød og bare bryster overfor en ungdomskæreste som jeg havde tabt hende til i en dum leg. Fuck nu sker det tænkte jeg. Dan satte sig på knæ og lagde begge hænder om Helles røv, han trak hende til sig og satte tungen mod hendes skød. Helle udstøtte et højt “åhhh ja, åhh” og benene eksede svagt under hende. Hun kunne li det, det var tydeligt og det kunne Dan også, for da han dukkede frem fra hendes skød med hendes safter løbende ned af hagen sagde han “åh Helle dette øjeblik har jeg drømt om siden teenageårene, endelig går det i opfyldelse” Helle smilede og sagde “du har også tit været i mine tanker, jeg har fantaseret om det vi aldrig nåede sammen, både når jeg leger i smug og når jeg har sex med min mand”.

Jeg var slået i gulvet, sendt helt uden for døren. Forsøgte at tvinge mig selv til at afbryde dem, men kunne ikke, stod som forstenet mens jeg mærkede min pik vokse mellem mine ben.

De kyssede intenst nu, ikke længere som uskyldige ungdomskærester men nu grådigt og fulde af begær. De var nøgne og jeg kunne se hvordan Dans pik stod stor og stolt ud i luften, kunne tydeligt se hvor meget større end min den var, både markant tykkere og ca en halv gang længere.

Helle satte sig på knæ og satte læberne mod pikhovedet, det gled stille ind og det beste af pikken forsvandt ned i halsen på hende. Det havde hun aldrig gjort ved mig og jeg blev derfor ramt af en tydelig følelse af jalousi og skuffelse. Dan lagde hænderne om hendes hovede og satte tempoet op, kunne se hvordan en blanding af savl og presperm lød ned at hagen på Helle.

Tydelige orgasmetegn hos Dan gjorde at han trak sig ud for ikke at komme for hurtigt. De kyssede igen, “har du gummi” hørte jeg Helle spørge. “Nej og Fuck nu det” sagde Dan “hvis du bliver gravid får du i det mindste nogle stærke maskuline unger”. Ordrerne sendte mig helt ud til tælling, gravid!! Ordet ringede for mine ører igen og igen. Da jeg kom til mig selv lå Helle på ryggen med Dans svulmende pik på vej op i sit indre.

Jeg kunne mærke en tåre på min kind men også en dunkende pik i mine bukser, fik knapper op og fiskede den frem, nu kunne man tydeligt se forskellen på Dans og min pik. Begyndte stille at onanerer mig selv. Tanker og lyster fløj rundt i hovedet på mig og da Helle satte sig over skrævs på Dan for at glide ned over hans pik og ride ham kom jeg. Jeg sprøjtede en lille varm klat sæd ud på legehusets træfacade og i det øjeblik strålen forlod min pik kom der et svagt gisp ud fra min mund.

Både Helle og Dan stoppede op og så direkte over på mig, mens de sidste orgasmekrampet forlod min krop. “Hvad helvede laver du her” udbrød Dan, han skubbede Helle af og for op og ud og tog fat i min arm. “Din lille bøssekarl, hvad fanden laver du her” uden at vente på mit svar slæbte han mig ind i legehuset, “se” sagde han til Helle, “hvad fanden gør vi ved sådan en lurer”. Helle så op på Dan og så over på mig, herefter rystede hun blot på hovedet og sagde med kærlig stemme “se nu rigtig godt efter Anders, for det her er god sex, en mand der ved hvad han vil og en pik i den rette størrelse”. Herefter lagde hun sig på alle fire med røven rettet mod Dan og som var det aftalt stillede Dan sig bag hende og førte elegant sin manddom op i min kones svulmende og sjaskvåde fisse.

Jeg sad i hjørnet af det lille legehus og overværede sceneriet og fik et check da Dan uden problemer pressede først en, så to fingre dybt op i Helles bagerste hul, et sted jeg aldrig havde fået hov til at nærme mig. Det var mere end Helle kunne klarer og hun kom nu i en eksplosion af en orgasme som jeg aldrig havde set før, stråler af safter stod ud af hende, Dan trak fingrene ud af hendes røv, tog fat om hendes hofter med begge hænder, og kom nu i et brøl op i hende, af dømme ud fra hans bevægelser blev den ene kaskade af varm klistret sæd efter den anden sendt dybt op i Helles indre. De faldt sammen oven på hinanden, kyssede og pustede og så begge så lykkelige ud som de lå der.

Han kneppede min kone så hun hylede og skregJeg kom efterhånden til mig selv og mærkede igen tårerne presse sig på. Forsøgte at rejse mig, skulle bare væk. “Hov du, ikke så hurtigt” lød det fra Dan. “Det var ikke en del af aftalen at du skulle belurer os, som straf kan du få lov at slikke din kone ren”. Jeg kiggede over på Helle med bedende øjne, hun nikkede og sagde bestemt, “gør som Dan siger skat” hun hoppede af Dan og lagde sig i hans arme med spredte ben. “Slik så”. Jeg lagde mig mellem hendes ben og selv om og forsøgte at sige at jeg altså ikke havde lyst, sagde Helle blot, “slik så” og jeg satte til sidst min tunge mod hendes skød og slikkede den varme salte sperm op og mens jeg lå der begravet i min rivals elskovssaft så jeg dem kysse og smile frækt til hinanden.

Derefter rejste Dan sig, tog sit tøj på og gik, i døren vendte han sig og sagde ” vi ses på torsdag Helle, men husk salt denne gang. De grinede begge to mens Dan forsvandt ud i mørket.

Glæder mig ikke til det bliver torsdag… eller gør jeg?

porno med danske piger