Sex med 2 frække piger en brunette og blondine

SPAR MANGE PENGE

Her er så en lille fantasi fra mig, et drømmescenarie for mange fyre, er jeg sikker på…. Here goes:

Jeg ligger inde i min have og pludselig kommer der to smukke kvinder med vidunderlige store strutrøve i små bikinier gående. Den ene er en fræk blondine og den anden en skøn brunette, de stopper op og begynder at tage på hinandens røve, leger med ballerne og laver booty-shake. Den ene ligger sig og begynder at hælde olie ud over sin store røv og gnide den langsomt ind, den anden trækker bikinitrussen ned under ballerne og ryster den godt og grundigt så ballerne gynger. Hende med olierøven har sat sig op på knæ og stritter frækt med røven, veninden sætter sig over ved siden af hende og tager de små bikinitrusser af hende – de sidder nu begge på knæ med ryggen til mig og lader deres hænder udforske røven og mere olie bliver gnedet ud. De ligger sig nu op på alle fire og lader deres røve gnide sig mod hinanden, rundt og rundt roterer de deres velskabte kloder. Min pik rejser sig hurtigt ved synet af disse to liderlige gudinder. De bliver ved med at gnide deres baller mod hinanden og man kan fornemme at de er temmeligt opstemte så vi går alle tre ind i huset….

Jeg sætter mig på sofaen og slipper pikken ud af bukserne, de to smukke kvinder stiller sig på hver side af mig, med ryggen til hinanden og presser deres røve sammen om mit ansigt. Jeg lader mig begrave imellem deres store baller og kysser først den ene så den anden. De laver booty-shake, og står stadig røv mod røv så jeg rejser mig hælder masser af babyolie ud over dem så de rigtigt skinner og trykker min lange stive pik op imellem deres rystende røve. Hvilken vidunderlig massage mit stive lem her modtager. Nu skal der kneppes imellem de skønne baller, så jeg sætter mig ned igen og den blonde af kvinderne sætter sig ned med siden til mig og hendes veninde hjælper min godt stive pik op i hende. Jeg griber fat i hendes baller og løfter hende op og ligge hende på mit bryst så jeg kan komme til at hamre pikken ind og ud af fissen, Hun stønner højt da jeg begynder at kneppe hende hurtigt og hårdt, hun ligger sig helt op på mig med ryggen mod mit bryst, sætter armene i sofaen og hæver sig op og lader benene finde støtte på hver side af mine så hendes veninde kan komme til at lege med hendes fisse imens jeg knepper.

SEX I DAG?

Veninden fanger hurtigt signalet og lader en hånd glide ned i den våde fisse. Jeg knepper imens de to snaver og så hopper hun af min pik. straks hopper brunetten ned og tager mig i munden og begynder at slikker mig efter alle kunstens regler. Jeg kan ikke forstå det selv, men her ligger jeg med en gudesmuk kvinde på hver side af mig og den ene med min godt stive pik i munden, den anden læner sig ind over veninden så hun kan nå hendes fisse og røvhul som hun begynder at lege med. Brunetten stopper pikslikkeriet igen og den blonde sætter sig op og begynder at ride mig i et voldsomt tempo – de to liderlige damer snaver lidt og brunetten leger med venindens røv, spreder hendes baller så pikken rigtigt kan komme til trækker hende i håret for at trykke hende længere ned over pikken. Der bliver kneppet og leget med baller til den store guldmedalje, blondinen rækker sine hænder bagud og spreder sine baller så pikken ha plads til at arbejde, brunetten ligger sig ned på ryggen og spreder benene og veninden får sig drejet så hun kan slikke fisse og fingerkneppe imens hun får min pik langt op i fissen.

Sådan ligger vi lidt og leger indtil brunetten vender sig om på alle fire og jeg skubber den blonde af, glider ned på gulvet og begynder at slikke hendes lækre glatte fisse, den blonde sutter mig lidt på pikken men vi ender begge med at slikke veninden. Jeg spreder hendes baller så blondinen kan komme til at slikke, men efter et stykke tid skal jeg altså have varmet pikken igen. Brunetten er smuk som hun ligger det med røven i vejret og venindens slikketur har gjort hende godt våd, men jeg hælder lige lidt mere olie ud over hende – Der ligger en lille sø af fissesaft, spyt og olie som jeg bruger til at fugte min pik og hendes stramme stjerne og uden besvær kan jeg lade pikken glide langsomt ind i hende. Knepper hendes stramme røv imens hun stønner højt, får også givet hende en røvfuld eller to imens. Blondinen har lagt sig ind under os og er begyndt at slikke fisse imens jeg knepper i røven.

Det er bare vildt frækt og da jeg trækker mig ud sætter brunetten sig på sin venindes ansigt og rider det – jeg får hurtigt trukket kondomet af og presset min pik ind i hendes mund, hun slikker mig krævende, og vil nu ha’ min pik i røven igen. Hun presser mig ned på sofaen og den blonde giver mig hurtigt et nyt kondom på og guiden min pik op i brunettens stramme kanal. Jeg knepper igen og de to damer snaver og tager på hinandens patter. Jeg krammer brunettens baller hårdt og ælter dem voldsomt imens jeg knepper hende, hun stønner højt og bliver kun stoppet da blondinen, der har sat sig på ryglænet af sofaen bag mit hoved, trykker hendes ansigt ind imellem sine lår og holder godt fast i den brune manke så hun er tvunget til at slikke den næsten glatte blonde fisse.

Jeg ligger begravet under to smukke kvindekroppe, den mørke slikker fisse med min pik i røven og den lyse læner sig ind over os, stikker hånden ned imellem venindens baller og begynder at kærtegne min hårdt arbejdende pik. Hun presser to fingre op i røven sammen med min pik og brunetten skriger nu endnu højere af lyst så blondinen presser hendes hoved imod sin fisse igen. Jeg kan snart ikke mere og beder de to lækre damer om at ligge sig på knæ ved siden af hinanden. Der ligger nu to fantastiske røve og lokker mig så jeg gnider dem ind i mere olie og lader pikken glide ind i, først den ene så den anden. Skifter hul som jeg vil imens de selv ligger og leger med deres våde fisser.

Tilsidst får jeg brunetten til at ligge sig ovenpå blondinen så deres fisser næsten er lige over hinanden – så skal der kneppes igennem og det ender med at jeg oversprøjter brunettens røv så sæden driver ned imellem ballerne og ned og den blonde røv. Da jeg står og beundre mit værk kravler den mørke ned og de trykker deres røve sammen og gnider min sperm godt og grundigt rundt. Tilsidst snaver vi alle tre og bliver enige om at det ikke er sidste gang det her sker..

porno med danske piger