Fræk skovtur med blowjob og sex

SPAR MANGE PENGE

Jeg vågner en Lørdag frisk og veludhvilet og føler mig utrolig liderlig. Går straks ud og får mig en spiller men det hjælper ikke særlig længe og jeg tænker der skal noget specielt til! Jeg ringer til dig og spørger om vi ikke skal i skoven….du spørger hvad vi skal, men jeg siger kun at du skal tage en kort nederdel på, en stram top, nogle høje støvler og ikke andet 😉

Efter en lang køretur skal man have suttet pikken.Jeg henter dig i bilen og du kan straks se på mig at vi ikke kun skal ud og gå en tur. Vi kører derudaf og jeg nyder indimellem at kigge ned på dine ben og din kavalergang….du er helt på bølgelængde med min tankegang og min liderlighed, så du knapper mine bukser op, ta’r min pik frem og læner dig ned for at sænke dine læber ned over den. Først leger du lidt med den med tungen hvilket er ufattelig lækkert og den begynder hurtigt at røre på sig….efter lidt tunge leg sænker du læberne ned over den, men kun over pikhovedet til at starte med for at pirre lidt. Det gør det ike lettere at styre bilen, men jeg klager bestemt ikke og du sluger snart hele pikken som nu er helt stiv og hård. Folk der ser mig i diverse lyskryds undrer sig over min mimik….de kan lige skimte at der indimellem dukker toppen af et hoved op og lægger hurtigt 2 og 2 sammen og smiler bare.

Jeg drejer ind på en lille vej og videre ind i skoven, hvor jeg stopper på en meget lille vej hvor vi ikke må køre længere….du hæver hovedet og vi stiger ud af bilen. Vi mødes ved fronten hvor vi smider os i armene på hinanden og kysser inderligt. Jeg læger dig dog hurtigt op på kølerhjelmen hvor jeg først bare nyder synet af dine bryster der næsten er ved at hoppe ud af toppen og din mis som jeg lige kan skimte oppe under nederdelen. Jeg går hen til dig og spreder dine ben….jeg ta’r nu digital kameraet frem og be’r dig hive lidt op i nederdelen hvorefter jeg ta’r de første billeder. Du begynder hurtigt at lege lidt med din mis og jeg knipser bare videre….dine fingre kører op og ned mellem dine læber og hen over din klit. Du læner hovedet tilbage, hiver lidt ned i blusen og begynder samtidigt at lege med dine bryster….masserer dem godt og hiver forsigtigt i dine nipples som hurtigt bliver stivere….perfekte billeder;-)
Kameraet bliver lagt til side og jeg går nu hen til dig. Du lægger dig helt ned på ryggen og jeg overtager nu kæleriet mellem dine ben….din fisse er blevet våd og indbydende, så jeg leger med din klit….hiver lidt og slikker den godt og grundigt. Tungen kører op og ned mellem dine læber imens mine fingre kæler for klitten alt imens du stadig leger med dine bryster og stønner lavt….jeg sniger nu en finger op i den våde fisse og du stønner lidt højere….den kører lidt ud og ind og jeg sniger lidt efter en finger mere op imens min tommelfinger leger med din klit og fingrene nu kører ud og ind….du stønner og du bevæger hele kroppen op og ned.

SEX I DAG?

Jeg hiver dig nu ned af bilen igen, ta’r din nederdel og top af så du kun står i dine høje støvler og stiller dig med front op af et træ. Jeg ta’r igen kameraet frem og begynder at knipse perfekte billeder….du læner dig lidt længere frem så jeg rigtig kan se din mis og du begynder nu at lege med missen, hvilket jeg ta’r de bedste billeder af som vi sammen skal nyde senere 😉

Du vil snart gerne mærke en stor stiv pik oppe i din fisse og tigger mig om at kneppe dig NU. Jeg kan ikke holde mig tilbage særlig længe og lægger igen kameraet fra mig. Jeg rykker helt hen til dig, lægger en hånd på din hofte, en anden på din ryg og presser dig lidt ned så jeg rigtig kan se din fisse….den er dejligt våd og indbydende, så jeg stikker langsomt min pumpende pik ind og helt i bund en gang….jeg vil dog pirre dig lidt, så jeg trækker den ud igen hvorefter jeg kun stikker pikhovedet ind og ud igen og igen og du tigger om mere. Imens du står med en hånd på træet og den anden leger med din klit, kører jeg nu min pik langsomt ind og ud i din varme og sjask våde fisse….du svejer ryggen og stønner højt. Jeg kører nu lidt hurtigere og længere og længere ind og du kan slet ikke vente til den kommer helt i bund….Tempoet bliver sat en smule op imens jeg trækker i din hofte og nu ta’r fat i dit ene brust og masserer det. Du leger stadig med din klit og pikken er nu kommet helt i bund i din dejlige fisse….jeg støder gang på gang pikken ind og holder nu fast med begge hænder om dine hofter så jeg rigtig kan trække til og mærke mine boller ramme din fisse hver gang jeg støder, og du bliver nødt til at sætte begge hænder på træet nu.

JM Vi bliver ved sådan i nogle minutter og du stønner højere og højere og har efterhånden svært ved at holde dig på benene af bare nydelse….så vender jeg dig rundt, du hæver armene over hovedet og ta’r fat i nogle tykke grene, læner dig op af træet og jeg ta’r dine ben op og holder dem med mine arme….du hænger nu i armene med min hjælp og jeg kører nu påny pikken op i din sjask våde fisse….jeg hamrer den op i dig igen og igen, helt i bund, alt imens dine bryster hopper op og ned i takt med mine stød….og jeg nyder både synet og følelsen;-)

Jeg læner mig frem og vi kysser hinanden inderligt imens jeg stadig støder hårdt og helt i bund….vi er nu begge ved at være på toppen af ekstase, så jeg sætter tempoet ned og kører nu igen kun pikhovedet langsomt ud og ind for at trække nydelsen lidt længere….efter et stykke tid hvor vi bare nyder hinanden sætter jeg tempoet op igen og knepper din våde fisse hårdt og helt i bund.

Der går ikke lang tid før vi begge kommer og får den bedste orgasme imens vi stadig kysser hinanden og min sperm fylder din varme og våde fisse….;-)

porno med danske piger