MILF opdrager ung knejt til at have maner

SPAR MANGE PENGE

Den gang i slutningen af 80erne, var jeg en ungmand på 16-17 år. En af kammesjukkerne dengang hed Per, vi tilbragte mange timer hos ham, sammen med hans mor og vores andre venner.

Mange gange vågnede jeg op efter en fest hos Per og denne morgen var ingen undtagelse. Per skulle ud og spille noget tennis fra tidlig morgen og jeg var langt væk da han gik. Ingrid var en buttet dame på 58-59 år, fraskilt og med nogle mægtigt store bryster, som jeg gentagende gange havde fået et glimt af. Det skete også når hun havde fået lidt at drikke at hun spurgte om jeg ikke skulle se dem ordentligt en dag, jo tak men det var jeg alt for generet til at svare hende.

Jeg var før vågnet alene op hos Per og må indrømme at jeg hver gang havde kigget mig omkring inde på Ingrids soveværelse, og fundet ting jeg ikke havde set før. Flere store dildoer og andre sexredskaber, som jeg ikke kendte. Jeg havde flere gange stået med hendes trusser og også spillet pik ud over dem, og bare langt dem til vask i kurven. Denne morgen stod jeg op og gik gennem Ingrids soveværelse ud på toilettet, troede ikke hun var hjemme men hun lå og sov kun halvt dækket til af hendes dyne, jeg kunne se hun var nøgen og jeg gik meget langsomt igennem værelset.

Jeg stillede mig under bruseren og nød det varme vand mens jeg tømte min blære i badet, uden at have hørt Ingrid kommer ind, sagde hun pludseligt meget bestemt om jeg troede jeg bare kunne slippe af sted at stå og pisse i hendes bad. Gode råd var dyre og sagde undskyldende nej. Kom ud og lad mig se dig, jeg har set hvordan du glor på mig og mine store bryster, det er vidst på tide at du bliver sat lidt på plads. Nervøs som bare pokker slukker jeg vandet og trækker forhænget til side, hun sidder på toiletter helt nøgen. Kom herover og lad mig se den drengepik, hun rækker ud efter den og klemmer mine nosser hårdt mens hun trækker tilbage så mit pikhovet er helt blottet.

Min pik står stivere end nogensinde og jeg er lige ved at komme kan jeg mærke, de første dråber af præsæd løber ud af pikhovedet, hun slikker dem af og kigger op på mig og siger du våger at komme, så bliver der ballade. Jeg klemmer alt sammen, men kommer med 4-5 lange sprøjt ud over hendes ansigt bryster og mave. Endnu hårde klemmer hun nu rundt om pungen og ælter mine nosser mens hun strengt kigger på og siger, det får du selv lov til at slikke op, det hele, hun tager hårdt fat i mit hår og fører mit ansigt rundt mellem hendes bryster, smurt ind i sæd begynder hun at kysse mig og arbejder sig langsomt ned til mig pik som tager helt ind i munden og kører frem og tilbage, jeg er igen ved at komme, men hun når at stoppe i tide. Vask dit ansigt og kom ind i soveværelset bagefter siger hun og lukker døren og går. Her står jeg så en 16 årig knægt, med nerverne godt ude på huden. Der er ingen vej udenom, jeg skal ind i soveværelset. Hun sidder på sengen og venter, nu i noget (dengang) frækt undertøj og har løftet sine bryster ud af sin bh, hun har de skønneste lange brystvorter, som hun sidder og klemmer og nulre.

Det var på tide siger hun, kom over og sæt dig mellem mine ben, sut på mine brystvorter, de trænger rigtig meget til det. Mens jeg sutter og slikker det bedste jeg har lært, spørger hun om jeg virkelig troede jeg kunne sperme i hendes trusser uden hun opdagede det, jeg har ventet og ventet på chancen til at vi kunne være alene, så jeg kunne lære dig nogle maner over for ældre damer. Du skal slikke min varme våde fisse nu og du skal gøre det langsomt, hun åbner sine ben helt op og trækker sine trusser til side som er drivvåde, afsløre en glat meget våd fisse, jeg kan tydeligt se at hendes safter har og løber ned af hende inderlår. Hun fører to fingere ind i hendes fisse og op til min mund, åben munden og smag mine safter, hun kører sine fingere ud og ind af min mund.

SEX I DAG?

Hun rykker sig i på sengen og ligger sig ned og slik mig så. Jeg slikker det bedste jeg kan, måske for anden gang i mit liv ligger jeg mellem et par lår, så det er ikke meget rutine jeg har at tære på. Vent siger hun, luk din mund rundt om min klitoris og sug så hårdt du kan men langsomt, ååhhh ja siger hun, spil med din tunge også åhhh ja sug min fisse langt ind i din mund. Nu skal du også stikke to fingere ind i min fisse og knep mig, jeg tør ikke indvende noget og gør bare som der bliver sagt. KNEP mig hurtigere og hårde åååhhhhh ja hvor jeg trænger til at blive kneppet, jeg kigger op og kan se hun selv har sine brystvorter under kærlig behandling. Så kommer hun og det med 4-5 små sprøjt af fissesafter som flyver ud mellem mine fingere, JAAAAA bliv ved knep mig knep mig hun stønner dybt og falder sammen.

Der sker ikke noget de næste par minutter og jeg ved hverken ud eller ind, til hun kigger på mig og siger jeg skulle nok have advaret dig om mine våde orgasmer, men er jo for sent nu, jeg har mange flere safter tilbage til dig ungemand. Kom sæt dig på min mave og kæl mine bryster, blidt. Sætter mig overskrævs på hende og gør som hun siger, min pik er helt stiv og lige ved at sprænges. Efter lidt tid spørger hun om jeg skal have lov til at kneppe hendes store patter, hun åbner en skuffe og tager noget olie frem som jeg bliver bedt om at smøre hende ind i først.

Da jeg er færdig siger hun, kom herop med din pik og klemmer brysterne sammen om den. kom så knep dem med din drengepik, jeg når vel at kører gennem dem 10-15 gange før jeg kommer i flere lange sprøjt ud over hende, åh ja kom så kom ud over mig, jeg elsker varm sæd, hun slikker sig grådigt om munden og klemmer de sidste dråber ud af min pik, som hun slikker helt ren. Jeg falder sammen om hende og vi ligger stille nogle minutter. For mig en meget pinlig situation, liggende her oven på min vens mor. Vi er ikke færdige endnu hvisker hun stille i mit øre. Hun fortæller at det er flere år siden hun har været sammen med nogen, ikke siden hendes mand og at hun trænger til at blive kneppet igennem af noget stort. Gå over i skuffen og tag den store dildo, siger hun befalende. Jeg rejser mig, jeg ved jo hvor de ligger.

Åh ja den siger hun, uden den ville jeg ikke have overlevet så lang tid uden en partner. Lig dig på ryggen, hun ligger sig ind over mig i en 69er, du skal slikke min fisse langsomt. Vi slikker hinanden i en 3-4 minutter, min pik er godt tømt så jeg kan mærke jeg kan holde klart længere nu. Hun hopper af og nu vil hun kneppes, sætter sig på alle fire og siger tag dildoen og knep mig, du skal kneppe mig hårdt, jeg trænger helt vildt til pik, stor pik.

Jeg sætter det store pikhoved mod hendes fisse og trykker let til, den glider bare ind uden noget besvær åååhhh jajaja sukker hun. Som jeg husker den vil jeg skyde den til 8-9 cm i diameter og 20-25 cm lang, noget af en bandit. Jeg fører dildoen langsomt ud og ind to-tre gange før hun siger nej knep mig hårdt og langt ind med den. Jeg giver den gas og knepper hende alt hvad jeg kan, hun er ustyrlig liderlig og kaster sin overkrop ned i sengen, så hendes hænder bliver frie. Dem tager hun bagud og åbner sin røv og fisse helt. JAAAA knep mig ååhhhhh ja knep mig helt igennem, jaaaaaa jeg trænger meget, gi mig våde fisse hvad den har brug for. Safterne løber ud af hende og der er vådt rundt om hendes knæ. Stop siger hun og vender sig om på ryggen, hun kører dildoen ud og ind igen, mens hun stønner højlydt. Knep mig siger hun knep mig bagi ååhhhh ja du skal stikke din drengepik ind i røv. Hun trækker sine ben helt op under sig, så hendes røv er lige ud for min pik og tager den store dildo ud og ligger den mellem sine bryster.

Slik mig bagi i først, tør ikke andet selv jeg godt aldrig havde troet jeg skulle lige og slikke røv på en gammel dame, jeg er dog så liderlig og tør ikke sige hende imod, så jeg slikker det bedste jeg har lært Åhhh ja det godt stønner hun, nu skal du kneppe mig. Jeg sætter mig op og kører min pik ind i Ingrids røv, begynder at kneppe hende mens hun selv kæler hendes klitoris, hurtigere og hurtigere. Jeg knepper hende hårdt, og kan ikke holde mig længere igen, jeg kommer siger jeg og skal til trække min pik ud, men hun råber nej du skal sprøjte langt oppe i min røv, ind med den og knep mig. Vi stønner begge højt og jeg kommer og kommer og kommer mens hun brøler knep mig knep mig bliv ved. Jeg knepper hende videre og så kommer hun, lange varme sprøjt vælter ud over mig, hun bukker helt sammen og stønner åhhhhhh ja ja ja.

Vi ligger i 5 min før hun siger, du må hellere gå ud i bad igen og kald når jeg kan komme til. Vi kysser hinanden for første gang, hvorefter hun hvisker, du må komme forbi lige så tit du vil, det var en super tur.

Det blev til flere besøg hos Pers mor, men dem må i vente med.

 

porno med danske piger