Tænder du på fødder? Guide til fodsex og fodjob (fodfetish)

Tænder du på fødder? Guide til fodsex og fodjob (fodfetish)

SPAR MANGE PENGE

Spil pik med bare fødder fodex og fodjobSe film og fotos med smukke fødder

Pirre bare fødder din sanser? læs hvad fodfetish er, se film og billeder med lækre fødder af kendte kvinder fra Danmark og lær at give en hed omgang fodsex.

Hvad er fodfetish?

Fodfetish er blot en af mange utallige fantasier og fetishes, folk tænder på. Men fodfetish har mange navne, som for eksempel fodsex og podofili. Men selvom ordet har mange navne, er betydningen stadig den samme, nemlig at personen har en stærk seksuel interesse for fødder. Ikke overraskende er fodfetish en af de mest almindelige former for seksuel fetish for ellers ikke-seksuelle genstande eller kropsdele.

Det vil sige, at fodfetish er en af de mest udbredte seksuelle fetisher på verdensplan. Så hvis du går rundt og tænker, at det, at du tænder på fødder, er underligt, skal du tro om igen. Du er langt fra den eneste, der tænder på fødder.

Se de kendtes nøgne fødder og tær

WikiFeet er et websted for fodfetich folket, sitet er dedikeret til at dele billeder af berømtheders fødder og er det mest omfattende online opslagstavle og fotogalleri af kendte kvinders fødder på internettet.

Der er flere 1000 billeder med kendtes fødder fra hele verden, og en stor del er også fra Danmark, man kan bla. se flere kendte danske sangere, modeller, skuespillere og politikere som feks:

SEX I DAG?

Se alle de kendte danskeres fødder og berømtheders bare tær fra resten af verden

Forskellige typer af fodfetish

Som førhen nævnt er fodfetish defineret af, at du tænder og har en seksuel interesse for fødder, og derfor er tiltrækningspunktet omfattet netop formen og størrelsen på både selve foden, men også tæerne.

Der er person der tænder på lange tæer, korte tæer, malede tånegle og korte eller lange neglebånd. Der er også folk, der tænder på fodens beklædning såsom at være barfodet, have strømpebukser eller høje hæle på.

Dertil er der også andre personer, der tænder på fodlugten eller den sensoriske interaktion, der er ved foden, hvor nogle mennesker tænder på at blive kildet, kysset eller slikket. Som det kan læses, er der mange typer af fodfetishes.

Faktisk er der en tæt korrelation mellem lugtfetishisme og fodfetishisme. Et studie, som blev lavet i 1994, viste at 45% af dem med en fodfetish blev seksuelt tændt af ildelugtende sokker eller lugten af fødder.

Alt i alt handler fod fetish om at blive seksuelt opstemt af fødder, ligesom nogle tænder på en bagdel eller bryster – som af en eller anden grund anses for mere normalt.

Har du en fod fetish, eller tænder din partner måske på fødder, er der flere måder, man kan dyrke denne passion på og inkorporere den i sit sexliv gennem fod sex. I denne artikel finder du mere information om en fod fetishfod sex og i særdeleshed om det såkaldte fodjob, hvor man bruger sine fødder til er kærtegne og stimulere sin partner.

Se fræk film hvor danske elvira giver et fodjob
Fodsex af danske elvira

Tips til et godt fodjob

  • Brug masser af olie (eksempelvis kokosolie)
  • Hurtigere er ikke nødvendigvis lig med bedre. Nogle gange føles sensuelle kærtegn med fødderne bedre end hurtige bevægelser
  • Lad dine tæer kærtegne hans penis fra roden til spidsen
  • Fokuser ikke så meget på tæerne. Mange er af den opfattelse, at en fod fetish primært centrerer sig omkring tæerne. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet. Brug hele foden. Toppen, bunden og tæerne.
  • Hvis han er tæt på at Klimaks, så skift ikke tempo. Bliv ved med at bevæge dine fødder i samme tempo, indtil han klimakser.
  • Brug også gerne dine hænder en anelse, når du giver et fodjob for ekstra stimulering
  • Læg en hårdere eller stivere pude under dine ben for støtte, så du ikke bliver så hurtigt træt
  • Hvis han gerne vil kærtegne sine fødder inden selve fodjobbet, er det en form for forspil for ham
  • Husk at have det sjovt med det. At tage del i din partners fetish skal være en sjov, venlig og åben oplevelse, hvor der er plads til åben dialog og samtale om ønsker og præferencer.

Se sexede film med bare fødder og lækre tær.

Se endnu flere erotiske videoer med sexet fødder og fodsex

porno med danske piger