Fræk trekant med Mette og Line

SPAR MANGE PENGE

Vil du smage hende? spørger hun. Jeg formåede kun at nikke en smule, men det var nok til at Line stoppede sit arbejde og lagde sig på gulvet med vidt spredte ben…

Mette og Line stod og havde tungerne dybt begravet i hinandens mund. Det var et frækt syn. Lines hænder var i gang med at kærtegne Mettes røv under hendes kort tynde blomstrede sommerkjole. Mette holdt med den ene hånd fast om Lines nakke og den anden hånd udforskede hendes ryg og røv uden på den godt nedringede hvide skjorte og den sorte lædernederdel. Jeg selv sad kun iført et par shorts i en lænestol ved siden af. Vi kendte ikke hinanden særlig godt, men vi havde mødt hinanden på en internetside og vi var alle tre spændte på, hvad aftenen skulle bringe.

Lines korte blonde hår og slanke figur matchede godt Mettes kvindelige former og lange mørkerøde hår. Vorterne på Lines C-skålsbryster strittede og var klart tydelige gennem hendes skjorte. Hun bar tydeligvis ingen BH. Mettes store E-skålsbryster stod også flot i hendes kjole og jeg mest af alt bare lyst til at rejse mig op og gribe fat i dem. Mine øjne måtte have afsløret mig, for Line hviskede noget i Mettes øre, hvorefter Mette gik over til mig, satte sig på knæ og uden et ord trak bukserne af mig.

Min pik var allerede blevet godt stiv af at se på pigerne stå og snave. Mette tog pikken i munden og lod den glide dybt ind i sin mund. Hun trak sit hoved tilbage o g slap næsten min pik for derefter at lade den glide dybt ind i munden igen. Mette kigge op på mig og jeg kunne se i hendes øjne, at hun nød det mindst lige så meget som jeg.

I mellemtiden var Line kravlet om bag Mette og havde løftet op i hendes kjole, så Mettes røv nu var blottet. Line æltede Mettes balder og begyndte at kysse dem blidt. Der gik ikke længe, før hendes mund havde fundet ind mellem balderne og tungen pirrende legede med Mettes fisse og røvhul.

SEX I DAG?

Mettes arbejde med min pik har gjort den stenhård. Hun retter sig lidt op og løfter sine store bryster ud at kjolen. "Det her har du vidst glædet dig til" sagde hun, hvorefter hun lagde sine store bryster rundt om min pik og begyndte at spille den af med dem. Det er et fantastisk syn og jeg ænsede kun svagt, at Line borede en finger op i Mettes fisse, hvilket gjorde Mette endnu mere liderlig.

Lines stemme trækker mig ud af min nærmest trancelignende tilstand. "Vil du smage hende?" spørger hun. Jeg formåede kun at nikke en smule, men det var nok til at Line stoppede sit arbejde og lagde sig på gulvet med vidt spredte ben. Hun havde selvfølgelig ingen trusser på og der var derfor perfekt udsyn til hendes helt glatte fisse. "Vend dig om og slik mig" kommanderede hun til Mette.

Mette vendte sig om og begyndte at slikke Lines saftige fisse. Kort tid efter fik tungen følgeskab af to fingre, som langsomt blev først ind ud af fissen. Mettes fingre bliver godt våde af Lines safter og det er lige præcis det, som Mette ønskede. Fingre blev trukket ud af fissen og presset stille og roligt op i Lines stramme røvhul. Line stønnede liderligt, da fingrene kom helt i bund. Sådan kneppede Mette Line et par minutter og Lines stønnen blev højere og højere. Imens lod jeg min tunge glide langsomt fra Mettes røvhul og ned til hendes klit og tilbage igen.

Da Line så ud til, at hun ikke kunne holde til mere uden at komme, stoppede Mette sit forehavende mellem benene og kravlede op til brysterne som hun æltede med hænderne samtidigt med, at hun bed blidt i Lines brystvorter. Line greb fat i Mettes balder og spredte dem frækt. Det var et fantastisk syn og jeg kunne ikke holde mig tilbage. Jeg kravlede om bag Mette med pikken i hånden og stak den langsomt dybt ind i hendes sjaskvåde fisse. "Åh ja. Knep hende" stønnede Line, mens hun vred sig liderligt under Mette. Og det gjorde jeg. Først langsomt, men øgede dog tempoet gradvist, så jeg senere kneppede Mette i voldsomt tempo bagfra.

Mette stønnede mere og mere. Det føltes fantastisk at kneppe hende bagfra. Mette lang mørkerød hår lå hen ad ryggen på hende og det blev en for stor fristelse for mig. Jeg greb fast i det med den ene af mine hænder og trak hendes hoved bagud. Jeg stak min tunge ind i hendes mund og snavede hende dybt og voldsomt, samtidig med at jeg med den anden hånd tog hård fat i hendes ene bryst. Jeg kunne smage Lines fisse fra hendes mund og det gjorde mig endnu liderligere, så jeg bankede min pik hårdt op i hende.

"Hmmmmm. Tøsen kan li’ det hårdt" stønnede Line liderligt. Hen rejste sig op fra gulvet og tog fat i Mettes lange hår og trak hende op fra gulvet. Jeg kiggede spændt på, mens min pik gled ud af Mettes dejlige fisse. Line trak Mette hen til spisebordet og befalede hende at lægge sig på ryggen på det med sin røv ud til kanten. Det gjorde Mette. Derefter satte Line sig på knæ over Mettes ansigt og pressede sin drivvåde fisse ned over hendes mund, mens hun med sine hænder begyndte at ælte Mettes store bryster.

Jeg nød synet et øjeblik, før jeg gik over og endnu engang borede pikken op i Mettes fisse. Line kiggede frækt på mig, mens hun gned sin fisse hen over Mettes mund i et hurtigere og hurtigere tempo. Line så ikke ud til at være langt fra at komme. Line slap Mettes store bryster og begyndte at lege liderligt med sine egne. Chance for igen at røre ved Mettes bryster lod jeg ikke gå fra mig og jeg greb dem og øgede mit tempo i Mettes fisse betragteligt. Der lød et højt klask, hver gang mine lår ramte Mettes balder. Det var en dejlig følelse og synet af Line der red Mettes mund var så frækt at se på.

"Tag hende i røven" nærmeste hviskede Line mellem sine liderlige støn. Jeg trak pikken ud og inden jeg nåede at stikke den op i røven på Mette havde Line taget fat i hendes ben og trukket dem op og ud i et stor V, så der var masser af plads til mig. Jeg pressede min pik op i røven på Mette og hun nærmeste skreg af liderlighed, da jeg trængte helt i bund med min store fed pik. Mette begyndte omgående at lege med sin egen klit med en af sine hænder.

Jeg kunne mærke, at der ikke var langt igen for mig. Det samme kunne man tydeligt høre på de to piger, som stønnede højt og liderligt. Pludselig spændte Line alle sine muskler og skreg sin orgasme ud i stuen, med det resultat at hun trak Mettes ben endnu mere tilbage og jeg trængte dybere op i Mette. Det blev for meget for Mette, som stønnede sin orgasme op i Lines fisse. Mettes orgasme fik hendes røv til at trænge sit hårdt samme om min sprøjte klare pik og jeg brølede, mens kaskader at tyk sperm sprøjte op i røven på Mette.

Da vores orgasmer var ebbet ud, smilede vi liderligt til hinanden og blev hurtigt enige om, at det bestemt ikke var sidste gang vi ville mødes til en fræk trekant.

porno med danske piger