Mor forfører sin unge dreng og viser en ny side af sig selv

SPAR MANGE PENGE

Min mor vil vise mig, at hun stadig kan score ungt kød

Ungdom, blod og erfaring mikses sammen

Et par dage efter at jeg havde sovet hos min moster, sad jeg og svedte over lektierne, da min mor sagde: “Jeg snakkede med moster forleden dag.” Mit åndedræt standsede næsten. “Hun sagde at du er blevet en stor dreng.” Jeg kikkede nervøst på over på hende. Hun smilede til mig, og fortsatte: “Det skal du da ikke være flov over.” Jeg vidste ikke rigtig hvor jeg skulle gøre af mig selv. “Hun har altid været god til at forføre unge mænd, meget bedre end jeg.” “…Øhh” sagde jeg. “Da vi var yngre konkurrerede vi tit om hvem der kunne forføre en ung mand, og hun vandt næsten altid.” Jeg så over på min mor, der smilede til mig.

Hun åbnede sin hvide skjortebluse lidt, og sagde: “Jeg havde kun chancer når jeg viste dem her frem.” Hun havde nu åbnet blusen helt, og jeg kunne se hendes store bryster, i en flot sort push-up-bh. “Kan du ikke forestille dig at de kunne forføre en ung mand?”, spurgte hun. “Joeh”, svarede jeg. Hun var nu kommet helt hen til mig. “Prøv at mærke hvor faste de stadig er.” Jeg rejste mig op, og mærkede forsigtigt på dem. “Tag nu ordentligt fat”, fortsatte hun. Jeg greb hårdere om hendes bryster, de var virkelig faste. “Prøv også at mærke hvor fast min bagdel er” sagde hun, og førte min frie hånd ned til den ene balde. jeg greb om den og klemte til. Hun lod sin tunge spille i sin mundvig, og kort efter var vi forenet i et langt vådt tyngekys.

Nu begyndte hun at presse sit underliv ind mod min pik, der var blevet stiv. Hun lynede mine bukser ned, og trak med øvet hånd min pik ud af bukserne. “Uhm, den er lækker” sagde hun. Hun trak sin nederdel op om livet, og hev sine trusser til side. “Jeg vil have den op i mig” sagde hun, idet hun satte sig op på mit bord, med spredte ben. Med den ene hånd trak hun mig hen til sig, og med den anden styrede hun min stive pik ind i sin fisse. Jeg begyndte at bevæge mig frem og tilbage, medens hun stønnede højlydt. Der gik ikke lang tid før jeg kom. “Jeg trænger vist til et bad” sagde hun, “så kan du tage et bagefter.” Hun gik ud på badeværelset, medens jeg forgæves prøvede at koncentrere mig om lektierne.

SEX I DAG?

Lidt efter råbte hun: “Så er dir bad klart.” Hun havde gjort et karbad klar til mig, og stod og kiggede på mig da jeg kom ind på badeværelset. Hendes hvide kimono stod virkelig godt til hendes brune hud. “Hop i” sagde hun, “vandet bider ikke.” Jeg tog tøjet af og hoppede i badekarret. “Jeg må hellere vaske dig, det er jo trods alt mig der har griset dig til.”

Hun begyndte at skrubbe min ryg med sæbe, og hendes berøring gjorde min pik halvstiv igen. Hun satte sig bag mig i badekarret, og begyndte at massere min ryg. Hendes hænder krøb langsomt frem om min mave, og ned imellem mine ben. det varede ikke længe før hun igen havdjort min pik helt stiv. Hun kravlede om foran mig, med den våde kimono om livet, og satte sig på hug foran mig. “Tag på mine bryster” sagde hun, medens hun stadig masserede min pik, nu knap så blidt. Jeg greb fat i det ene, og kærtegnede det ivrigt..

Hun rykkede tættere på, og trak kimonoen ud til hver sin side. jeg kunne se hun havde barberet sig imellem benene. Hun gled fremad, bøjede min pik let, og endnu engang mærkede jeg hendes stramme fisse. Hun kørte frem og tilbage på min pik medens hun stønnede højere og højere. Tilsidst udstødte hun et hyl, og faldt sammen ind over mig. Hun kyssede mig længe med tyngen, indimellem at hun hviskede: “Du er så go'” Da vi havde siddet lidt sådan, spurgte hun: “Følger du mig ikke ind i soveværelset?”

Jeg gik med hende. da vi kom ind i soveværelset skubbede hun mig bagover på sengen. Hun satte sig overskrævs på mine ben og sagde: “Du skal have en belønning fordi du er så sød ved din mor.” Hun tog min pik i munden, og begyndte at kærtegne den med tungen, medens hun skiftevis havde den langt inde i munden, og blot lod tungespidsen spille på hovedet. Hun tog dn gennemblødte kimono af imedens, og sagde: “Vil du ikke være en sød dreng en gang til?” Hun lagde sig på alle fire, med numsen henimod mig. “Kom, knep din mor bagfra.”

Jeg var chokeret over hende, men satte mig på knæ bag hende, og styrede min pik op i hende. jeg begyndte at bolle hende hurtigt, og det varede ikke længe før hun igen hylede og sank sammen. Hun faldt om på sengen, og vendte sig om på ryggen. Hun lå med spredte ben, og stak en enkelt finger op i sin fisse: “Vil du ikke have den igen?” Hun kiggede på mig, og jeg trængte op i hende igen. Hun bevægede sit underliv som en besat, samtidig med at hun strammede sine muskler dernede. Jeg kunne ikke holde mig længere, men sendte en stor ladning op i hende. vi faldt sammen, og faldt i søvn i hinandens arme.

Det var starten på en oplevelsesrig tid med min mor, min moster og senere end af min mors veninder dr havde hørt rygter om mit formåen i sengen.

porno med danske piger