CFNM er en fræk fetich med mandlig nøgenhed (galleri/videoer)

CFNM er en fræk fetich med mandlig nøgenhed (galleri/videoer)

SPAR MANGE PENGE

Nøgne mænd & kvinder med tøj på!

Se mænd der tænder på, at vise sig frem nøgen og kvinder der elsker, at kigge på de nøgne mænd, mens de tager selfie’s med dem.

Hvis en kvinde eller en mand har en vis grad af ekshibitionistiske eller voyeuristisk ønsker (det har de fleste alle, så nej, du er ikke en pervers, hvis du har dem), er det en mere sikker måde at udforske det aspekt.

Ved en CFNM-begivenhed vil kvinder, der er interesseret i voyeurisme eller ekshibitionisme, have en chance for at se og udforske i kontrollerede omgivelser med ikke-dømmende mennesker i et meget trygt miljø med mange mennesker omkring.

CFNM: Clothed Female, Naked Male. (Kvinde med tøj på, nøgen mand).

Two Into One Does Go Party Hardcore 3 Attack Of The C.F.N.M. 2 CFNM 6

Kønsroller vendes, mænd bliver sexobjekter

Ved et CFNM-arrangement handler det om kvinderne. Det handler om at gøre dem behagelige og sætte hendes ønsker foran hans ønsker.

Fænomenet CFNM “påklædt kvinde, nøgen mand” handler om både, at omfavne voyeurisme og ekshibitionisme, men også se hvad der sker, når de almindelige kønsroller vendes om og manden bliver et sexobjekt.

Mænd indtager traditionelt en dominerende rolle i mange, hvis ikke de fleste, af vores samfund og kulturer. De går mere i retning af dominans og udforskning med underdanige kvinder.

SEX I DAG?

CFNM vender den dynamik på hovedet. Ved et CFNM-arrangement er der en formodning om, at kvinderne har kontrol og har magt og autoritet over mændene.

Også en del af en dominant femdom leg

Klædt Kvinde Nøgen Mand: Som navnet antyder, er den kvindelige dominant påklædt og den mandlige submissive er nøgen. Denne form for leg bruges både som et middel til ydmygelse og også til at forstærke Dominans/Underkastelse magtstrukturer.

CFNM GALLERI

Billeder hvor nøgne mænd blotter sig og udstilles med kvinder der er fuld påklædt.

Se meget mere? se 1000 CMNF filmoptagelser

CMNF / CMNF MED OG UDEN TØJ PÅ!

Denne fetich findes også, hvor det er manden der er påklædt og kvinder der er total blottet for tøj, her kaldes det så istedet CMNF, som står for “Clothed Male, Nude Female”.

CFNM/CMNF fester/arrangementer i Danmark, Europa.

Afklædt/påklædt: Det er ikke nemt at finde specifikke steder hvor der dyrkes CFNM/CMNF, men nogle danske forums og datingsider har grupper hvor det arrangeres.

Andre måder og steder hvor kvinder kan nyde nøgne mænd, på en mere uskyldig måde, er bla. ved at tilmelde sig et malerkursus hvor de gør i croquis tegninger af den nøgne mande krop.

En mulighed for at se mænd smide tøjet mens du kigger på, kunne også være, at tage til mandstrip og se Chippendales show med dine veninder eller bestille en privat mandestripper til dig selv :mrgreen:

porno med danske piger