Hvad fætter gør ved Sys

SPAR MANGE PENGE

Kiggede over på Camilla og Henrik, de var kommet længere end os, så jeg tænkte at kunne de så ville de jo ikke sladre. Sys, knappede hendes kjole op, og løftede sig og satte…

I starten af 2016 skulle vi have en fætter kusine fest, og vi er en meget stor familie, så vi kender ikke alle af vores fætre og kusiner.

SEX I DAG?

På Facebook havde familien samlet sig i en gruppe, og vi kom til at kende hinanden lidt bedre. Jeg snakkede tit med min kusine Sys, som var to år yngre end mig, men lignede en 25 årig, med, som jeg fandt ud af senere, dejlige store bryster og ellers en ganske almindelig krop, med en pige som så ud til at holde sig i topform, og så havde hun langt lyst hår, og en del tattoos, som smeltede sig ind i hendes hud. Vi havde tit haft en fræk tone på når vi chattede, men vi havde aldrig ringet sammen eller set hinanden IRL., så et af de største mysterier jeg havde var hvordan hendes stemme lød.

Dagen kom, og hele min familie kørte mod Spejderhytten hvor festen skulle stå. Vi blev alle indlogeret i en stor sovesal, dog kunne dem med børn tage nogle mindre soveværelser. Vi fik alle hilst på hinanden og stor var glæden da Sys kom og gav mig et kæmpe knus og sagde at det var dejligt endelig at se mig. Jeg sagde lidt af det samme men var lidt lammet af hendes duft. og jeg snublede lidt over ordene og blev noget rød i hovedet. Hun grinte og sagde at det var dejligt hun havde sådan en virkning på mig, jeg fandt sikkert ud af hvordan hun havde det senere sagde hun og klemte min hånd hurtigt og væk var hun. Jeg fik travlt med at hilse på alle de andre fætre og kusiner. Aftenen begyndte og vi fik alle en terning og skulle slå om hvor vi skulle sidde, heldet har ikke altid været med mig, så Sys og jeg kom til at sidde ved to forskellige borde, og vi kiggede begge på hinanden og lavede sur mund, men nu skulle der festes.

Min bor dame hed Jette og kom fra Silkeborg, hun var utrolig sød og charmerende og vi snakkede godt sammen, jeg glemte ikke helt Sys, men vi kunne ikke se hinanden og min borddame til den anden side var min noget yngre kusine Camilla, om hurtigt blev lidt snalrede og hun hyggede sig i hvert fald, for der gik ikke mange minutter mellem hendes frie grin, som lød lidt mellem et æsel og en søko. hun blev hurtigt anstrengende, og frigjort. Pludselig blev hun helt stille og jeg opdagede at Sys hviskede Camilla noget i øret, og hun blev helt rød i hovedet og kiggede på mig, kyssede min kind og gik. Sys satte sig, og sagde, at hun kunne hun heldigvis få mig for sig selv. Vi grinede og det blev hurtigt meget hyggeligt, hver gang Sys sagde noget til mig, havde hun hånden på mit lår, og da hun var smadder sød og sexet, duftede som en drøm, gik det lige i skridtet. Vi fik det sidste mad indendørs, der blev skålet tit og alle (næsten) var temmelige fulde. Vi fik at vide at der ville være en halv time inden der var kaffe, så Sys og jeg, gik med de andre ned mod en lille sø der lå opad spejderhytten, mens vi gik hånd i hånd og snakkede, fortalte Sys at der var bedre at gå med mig i hånden end forventet, jeg sagde i lige måde, og kyssede hende på kinden. hun kvitterede med et klem i hånden, og jeg spurgte hvad der ville blive kvitteret med hvis jeg kyssede hende på munden. Prøv sagde hun. Kysset kom, og klemmet kom også, lige på min efterhånden stive pik, fik et ordentlig klem. Er den til mig, spurgte hun. Fuld som jeg var sagde jeg at den var helt til hende. Hun var skyld i stivheden, så regnede jeg også med at hun fik den lagt ned igen. Det grinede hun længe af, og tætheden blev efterfuldt af hænderne vandren over det hele.

Hvis vi ikke skulle opdages, skulle vi nok stoppe lidt, blev vi enige om. Vi sad side om side resten af aftenen og efterhånden ebbede det ud med andre mennesker, til sidst sad der kun Sys og jeg, Camilla og en anden fætter henrik. Vi blev enige om at gå ned til søen og kigge på solopgangen. Da vi kom derned, satte vi os i vandkanten, flettede fingre, og hun satte sig omvendt på mig, så vi kiggede hinanden i øjnene og hun kyssede mig, jeg kiggede over på Camilla og Henrik, de var kommet længere end os, så jeg tænkte at kunne de så ville de jo ikke sladre. Sys, knappede hendes kjole op, og løftede sig og satte sig ned, stadig med kjolen om sig, men splitter nøgen fandt jeg ud af. Vi kyssede og kælede for hele kroppen på hinanden, og hun knappede mine bukser op og tog fat i min pik, som var ganske stiv, Hun kælede for den, mens hun kom med en masse nyde lyde. og mens hun satte sig på min pik, så den kom ind i hendes varme hule, flyttede hun mine hænder fra hendes bagdel, op til hendes bryster, og bad mig nive i hendes bryster, da hun godt kunne lide at det gjorde ondt. Og hvis det ikke havde været for solen som var i gang med at stå op, så ville jeg tro at der var gået et helt døgn, for jeg så sol, måne og stjerner mens min stive pik kom længere og længere op i hende. Hun kiggede mig i øjnene og begyndte stille at ride mig. Mens hun red mig, kunne jeg se over på Camilla og Henrik, Camilla lå på alle fire, og jeg kunne se på hendes rytmiske bevægelser, og hendes ansigts udtryk, der lignede at det gjorde ondt at hun var tæt på at komme. Sys bad mig tage hende bagfra og hun vendte sig om, så hun kunne se på Camilla. de smilede til hinanden og Sys bad mig tage hende hårdt, men jeg kunne ikke holde mig ret længe hvis det skulle være hårdt, Bare kom op i mig når du kan. sagde hun. Og der gik ikke længe inde at jeg måtte fylde sys med min varme eleksir, mens Sys krympede sig og kom i en orgasme der var lige ved at presse mig ud af hende. Camilla og Henrik var færdige, de kom over til os, og Camilla kyssede Sys og sagde at de syntes det var fedt at se os have sex. Vi måtte sige i lige måde, Henrik kunne ikke lade være med at røre Camilla, og hun lagde sig ned og fik Henrik overpå og han begyndte at kneppe hende tæt på os, det virkede på min pik, og vi startede på omgang to selv. Det blev en stille og rolig omgang sex, hvor Sys og camilla fodrede hinanden med spermen fra deres fisser, Camilla ville have Henriks sprøjt ud over sig, Sys ville hellere have det i fissen , så hun vendte sig om, og jeg hamrede pikken det bedste den kunne ud og ind i fissen, men jeg har aldrig kunne holde mig rigtig længe, så jeg spermede op i Sys’s fedtede fisse. Vi tog tøj på og gik op til hytten, hvor jeg kyssede og kælede godnat, og kunne få et par timers søvn inden de andre stod op. I dag, bor Sys og jeg i samme by, men hver for sig, fætter kusine ægteskab er ikke så populærere men vi er sammen så tit vi kan.

porno med danske piger