I seng med kusine og hendes veninde del.1

SPAR MANGE PENGE

Julie var allerede dengang en flot pige på 16 år og havde en rigtig flot krop med, tror jeg, en B-skål. Julie skulle sove inde ved mine søstre, satans også, mens jeg sov inde ved siden af…

Denne historie er 100 % sand – undtaget navnene! (del 1)

SEX I DAG?

Jeg var 19 og hun 21. Allerede siden jeg var 14 år, har jeg haft lyst til at være sammen med min grandkusine. Min familie havde inviteret min grandkusine, Julie, til det nordjyske i julen for, at finde ud af hvordan det gik på Sjælland. Julie var allerede dengang en flot pige på 16 år og havde en rigtig flot krop med, tror jeg, en B-skål. Julie skulle sove inde ved mine søstre, satans også, mens jeg sov inde ved siden af.

En dag skulle mine søstre spille fodbold og mine forældre sagde, at de gerne ville med over at se dem. De spurgte Julie om hun havde lyst til, at tage med over at se dem, men hun sagde at hun hellere ville være her hjemme og skrive nogle digte, hun var allerede dengang i gang som forfatter. Mine forældre spurgte derfor mig, om jeg havde lyst til at blive og “tage mig af” Julie, altså være her hvis hun skulle bruge noget hjælp. Jeg havde egentlig ikke lyst til, at se fodbold i dag så jeg sagde ja. Julie sagde, at hun gerne ville være lidt for sig selv så hun kunne få ro til sine digte. Jeg sagde, at hun da bare kunne gå ind på mine søstres værelse og at jeg nok skulle lade være med at forstyrre.

Julie gik ind på værelset og jeg satte mig til, at spille Playstation. Der gik hurtigt et par timer uden, at jeg hørte fra Julie. Pludselig kom hun ind på mit værelse og spurgte om jeg lige ville læse de to digte igennem, som hun havde lavet. Selvfølgelig, svarede jeg og hun satte sig på min seng ved siden af mig. Jeg begyndte og læse, mens mine øjne skuede over mod hendes bryster en gang imellem. Om hun lagde mærke til det, ved jeg ikke, men pludselig spurgte hun om jeg kunne lide det. Jeg blev lidt forbavset, men læste bare videre. Da jeg havde læst ca. halvdelen af teksten, sagde jeg at det ser rigtig godt ud indtil videre, men at jeg gerne lige ville læse det sidste også. “Selvfølgelig skal du det” sagde hun, mens hun gik mod døren. “Jeg går ind og tænker lidt mere” sagde Julie mens jeg gloede på hendes skønne bagdel.

Efter ti minutter mere gik jeg ud af døren og ind på det værelse, hvor Julie sad. “Det ser rigtig godt ud” sagde jeg og lod mærke til, at Julie ikke længere havde sin t-shirt på, men kun en top. Hun reagerede ikke, udover at sige “tak, du kan bare ligge det der” og pegede på en af de to senge på værelset. Jeg kiggede lidt mere på Julie, der pludselig sagde “der er ikke mere lige nu”. Jeg måtte skuffende forlade værelset og tænke på Julie. Lige overfor mine søstres værelse var badeværelset, hvor jeg ikke syntes at det kunne gå for hurtigt med at få bukserne af og tilfredsstillet pikken.

Mine forældre kom hjem og mere skete der ikke den dag, udover aftensmaden. Da vi stod op næste dag havde jeg en dårlig fornemmelse i maven. Julie skulle hjem i dag og jeg havde kun gloet på hendes smukke krop. Da vi havde spist morgenmad blev der givet kræmmere til alle fra Julie. Min mor spurgte hvem der ville følge Julie til banegården, men Julie var hurtig inde og sige “jeg kan godt klare det selv”. Der blev sagt farvel og på forhåbentligt snarligt gensyn, inden Julie forlod huset og gik mod bussen.

porno med danske piger