Vækket af brormand

SPAR MANGE PENGE

Nu var jeg helt væk og i ekstase, min egen lillebror lagde og slikkede mig, og det var så skønt, og perverst at jeg kom…. i en kæmpe orgasme, jeg sitrede og rystede, bliv ved…..!!…

SEX I DAG?

Hej her er en oplevelse jeg havde for et års tid siden. jeg hedder Linette er 18, Vi skulle holde fest hjemme mig og min bror, Mikkel som er 15, jeg er egentligt flyttet hjemmefra, men vi holdte en lille fællesfest men en ca. 30 stykker af vores venner. det blev noget vildt, og jeg blev godt fuld, så blev lagt i seng allerede kl. 21.

Jeg sov godt, og ud på morgenen havde jeg den mest lækre våde drøm, hvor jeg bare blev slikket for vildt, troede jeg da! for pludseligt vågnede jeg ved at jeg var ved at komme…. der lagde fandme en og slikkede min fisse.. skule lige til at råbe hvad fanden han havde gang i!? men det var så lækkert, det han gjorde ved mig. Mine tanker fløj rundt, hvem var det? en af de fyre jeg før havde kneppet med! der var 5 af dem til festen. og 2 veninder jeg også havde været sammen med. tog mine hænder ned ,mærkede hans hår, han stoppede…. Jeg hviskede, nej bliv ved, det er så skønt! nu begyndte han at stikke 2 3 fingre op i mig, og kneppe mig med dem, jeg mærkede på hans ansigt, mine tanker fløj rundt, hvem??? Han var meget kort håret, pludseligt slog det mig, nej det kan det ikke være!! Mikkel? fik jeg fremstammet, han stoppede op, ja sagde han lidt flovt! jeg sagde bliv ved, det er så lækkert, fuck du er god til det ! Nu var jeg helt væk og i ekstase, min egen lillebror lagde og slikkede mig, og det var så skønt, og perverst at jeg kom…. i en kæmpe orgasme, jeg sitrede og rystede, bliv ved…..!! Mikkel stik en finger, i min røv. Det gjorde han, jeg kom igen… skreg af fryd.. Han kravlede op til mig, var det godt søs? Ja for fanden da, dit lille perverse svin, sagde jeg i et grin, hvordan kom du i tanke om at prøve det? Jeg har længe tænkt på dig, synes du er så lækker og fræk, og ved du også tit er meget liderlig. Kan godt høre når du ligger og onanere, eller knepper med nogen! Nåhh larmer jeg så meget Mikkel? ja men det er frækt. Kom i tanke om! hej har du været herinde før, og onaneret på et par af mine trusser? øøhh ja sagde han flovt, nåh syntes nok jeg kunne mærke noget en gang, på et par der skulle til vask, du var ligge herinde imens jeg var i bad, din lille gris,,, jahh det har jeg gjort 3 gange smilte han. Må jeg se din pik Mikkel,, har selvfølgeligt set den tit, min vil gerne se dig spille den af for mig, han stillede sig op ved siden af sengen, han tog sit tøj af, han havde faktisk en god pik, en ca. 18 cm meget tyk, og når den stod her foran mig, helt stiv, var den meget lige, og forhuden var trukket helt tilbage.. Spil den for mig Mikkel, han begyndte at spille den af for mig, det var rigtigt frækt at se på. Vil du gerne have den suttet? øh ja meget gerne fik han sagt, jeg satte sengen. han stillede sig foran mig, og jeg tog grådigt, hans pik i min mund, jeg tog den næsten til roden, lod min tunge lege med den, slikkede, suttede, legede med hans nosser, slikkede dem. sugede meget hårdt på den, han sagde sådan skal du ikke gøre ret længe!! Hvorfor sagde jeg med et smil? så kommer jeg i din mund! SÅ KOM..!

porno med danske piger