Affærre med min Stedmor

SPAR MANGE PENGE

Sara var stadig på badeværelset og jeg holdte øje om hun kiggede ind af forhænget. Pludselig gik hun langsomt forbi og jeg kunne se at hun kiggede ind og ned på min pik…

Hej Erotikmix – Lad mig fortælle om første gang jeg kneppede min Stedmor. Hvilket jeg har gjort på regelmæssige basis siden da.

Det hele startede da jeg var femten og jeg begyndte at få fantasier om min Stedmor. Min Far giftede sig med Sara (min Stedmor) da jeg var 7 år gammel og jeg har altid synes om hende. Da jeg var femten var hun i midt-fyrrene, men jeg begyndte at have seksuelle tanker om hende og fantaserede om hende når jeg ornanerede. Hun er en mindre kvinde på ca. 160 cm høj, med kort, mørkt hår, grønne øjne og lys i skind.

Da jeg blev 17 havde jeg stadig fantasier om hende og begyndte at overveje om hun måske også kunne være interesseret. Jeg flirtede i MEGET mild form med hende og tjekkede hendes røv, patter og krop når hun ikke kiggede. Da min Far rejser meget i forbindelse for med sit arbejde, så havde jeg rig mulighed for at få one-on-one tid med Sara. Og med tiden blev mine lyster ikke mindre.

Da vi en dag var lidt sent på den (min Far var på rejse) og stod i køkkenet for at få morgenkaffe, sagde Sara til mig at vi gerne skulle skynde os, så vi kunne nå at komme i henholdsvis skole og på arbejde. Hun ville gerne først i bad og gik herefter mod badeværelset. Her var min mulighed tænkte jeg og gjorde alt mit tøj klar og da jeg kunne høre hun var inde i bruseren bankede jeg på døren. “Vi har travlt og jeg har heller ikke børstet tænder!” råbte jeg ind til hende. Der gik et lille øjeblik og hun låsede døren op. Jeg gik ind, men hun var allerede i badet og forhænget var trukket for. Jeg have et kæmpe smil på læben og kunne ikke få mine tanker væk fra hendes nøgne, våde krop som var et par meter fra mig.

Jeg strippede ned til mine boxershorts og startede med at børste tænder. Jeg tænkte konstant på min Stedmor i badet og min pik var på fuld mast. Og det kunne også tydligt ses i mine boxershorts. Men jeg var ligeglad. Jeg ville at hun skulle se den. Jeg vil sige at jeg er rimelig godt hængt og min pik er vel over gennemsnit hvad angår størrelse. Jeg nåede ikke at se noget, men tog her en alvorlig beslutning. Jeg smed boxershortsene og sagde: “Du må gerne skynde dig, så jeg også kan komme i bad”. Der var et par sekunder stilhed, hvorefter der så kom følgende fra bruseren: “Øhhhh… Er du allerede klar til at gå i bad? Skal du ikke have noget rent tøj eller….?”. “Jeg er klar.” svarede jeg hurtigt og stod stadig i bar røv med pikken i stiveste tilstand. Der gik ikke mere end et minut, men det føltes som en evighed før badeforhænget blev trukket til side. Sara kom ud med håndklædet rundt om sig, så man hverken kunne se hendes patter eller missen. Jeg gjorde ikke det store for at gemme min stive pik og jeg kunne se i hendes ansigt at hun havde set den og gjorde alt for at ikke stirre på den. Jeg gik casual hen mod hende, lige forbi og ind i badet. Hun stod næsten som forstenet og jeg kunne mærke hendes blik på mig da jeg gik forbi hende. Jeg trak badeforhænget for igen, men ikke helt, så der var mulighed for at kigge ind i badet.

SEX I DAG?

Efter et par minutter i badet var Sara stadig på badeværelset og jeg holdte øje om hun kiggede ind af forhænget. Pludselig gik hun langsomt forbi og jeg kunne se at hun kiggede ind og ned på min pik. Som stadig var stiv. Jeg fik lige et glimt at hun havde fået en BH og et par underbukser på. Jeg var helt vild. Jeg kan huske at jeg havde mest lyst til at spille pik eller bare gå ud og rive hendes tøj af og så kneppe hende. Men jeg blev i badet og vaskede videre. Et kort øjeblik senere gik hun forbi igen og jeg kunne se at hun endnu engang kiggede ind til mig. Hun hentede en hårbørste og gik igen forbi og igen kiggede hun.

Efter jeg var færdig med badet så gik jeg ud og begyndte at tørre mig. Jeg kunne høre Sara rumstere ude i gangen, da badeværelsesdøren stadig stod åben. Hun kom hen til døren og meget casual sagde farvel og igen prøvede hun på ikke at kigge på min pik, som dog nu var gået lidt ned. Og så var hun ude af døren. Jeg var HELT oppe at køre. Jeg var stolt og meget liderlig, så jeg valgte lige at ornanere inden jeg også tog afsted. Hele dagen tænkte jeg ikke på andet end min Stedmor. Jeg var helt væk og fik ikke lavet det store. Da min dag var færdig hoppede jeg på min cykel, tog hjem fra Gymnasiet og var den første inde af døren derhjemme. Da det var fredag, tog jeg en øl og satte mig i sofaen. Jeg tænkte stadig på Sara og hvordan jeg kunne komme til at kneppe hende. I løbet af dagen var det nærmere blevet en besættelse og jeg var på dette tidspunkt klar til at gøre mit næste move.

Da Sara kom hjem, havde jeg fået et par enkelte øl og sad stadig i stuen. Hun kom ind, kiggede på mig og sagde hej. Jeg kunne se at hun også havde tænkt på dette og jeg kunne også se at hun ikke ANEDE hvad hun skulle sige. JEg valgte derfor at komme med en undskyldning for ikke at være hjemme og tog over til en kammerat. Jeg tænkte stadig på Sara og hvordan jeg kunne komme til at kneppe hende. Da jeg kom hjem senere på aften sad hun i stuen og så fjernsyn. Jeg sagde kort hej og gik ud i køkkenet for at drikke en øl. Jeg kunne høre at TV’et blive slukket og at Sara var på vej ud til mig. “Jeg går i seng.” sagde hun da hun lige stak hovedet ind. Hun gik ind i soveværelset og jeg drak min øl ud. Jeg ville så gerne kneppe hende og var ved at eksplodere. Jeg tog derfor en beslutning om at det skulle være nu. Jeg tog alt mit tøj af, på nær mine boxershorts og gik mod hendes soveværelse.

Jeg kan ikke huske meget fra øjeblikket, men jeg kan huske at jeg åbner soveværelses døren og ser at Sara står i et par semi-frække underbukser og en t-shirt. Og hun er klara til at gå i seng. Hun kigger over på mig og jeg kan se at hun ser lidt bange ud. “Vi kan ikke gøre det…” sagde hun så. Men her var jeg ligeglad. Jeg gik over til hende og kunne samtidig mærke at min pik var ved at blive stiv. Jeg sagde ikke noget, men tog bare hendes arme og løftede dem over hendes hoved. Jeg tog derefter fat i hendes t-shirt og tog den af. Her var de så…. Hendes små patter, som hang en smule med små brystvorter. De strittede dog lige ud og jeg tog dette som et godt tegn. “Vi kan IKKE gøre dette!” sagde hun så igen. Jeg kiggede hende i øjnene, men sagde ikke noget. Jeg lagde mine hænder på hendes bryster og gled dem lidt frem og tilbage. Hun stirrede direkte på mig og jeg kan huske at hun prøvede at sige noget, men gjorde det ikke. Jeg lod mine hænder falde ned af hendes mave og til hendes underbukser. Jeg tog fat om dem og skulle til at trække dem ned. Sara griber fat om mine hænder og siger: “NEJ. Det må du ikke!” Jeg kigger på hende. Stirrer direkte ind i hendes øjne. Der går et kort øjeblik og hun fjerner igen sine hænder. Jeg trækker hendes underbukser ned, samtidig jeg går ned på knæ, for at trække dem helt ned om hendes ankler. Jeg er næsten på knæ og kigger direkte ind på hendes fisse. Der var mere hår end jeg havde forventet, men jeg kan tydeligt huske hvordan den så ud og hvad jeg tænkte her. Jeg var ved at sprænge og min pik var MONSTER hård. Jeg rejste mig op igen og kiggede på Sara. Hun havde et lidt bange blik i hendes øjne.

Jeg tog mine boxershorts af og min pik stod her lige ud i luften. Den var helt stiv og jeg stod så tæt på Sara at den næsten kunne røre hende. Jeg kigger hende i øjnene igen og her siger hun så: “Vi må ikke gøre det her. Jeg beder dig!”. Men her var det for sent. Jeg havde kun en ting i hovedet og det var at kneppe min Stedmor. Jeg tog fat om hende og smed/lagde hende ned på sengen. Jeg placerede mig imellem hendes ben og spredte dem. Jeg kunne se hele herligheden og var ved at sprænge. Jeg kigger igen på Sara og kan se at hun ryster på hovedet. Her er det så som om jeg bliver styret. Jeg trækker hende ind mod mig med hård hånd, tager fat i min pik og ligger den tæt på Sara’s fisse. Jeg hamrer den i første hug i bund og var allerede ved at sprænge her. Sara kom med et støn, som både havde liderlighed og smerte i sig. Jeg kigger Sara i øjnene og kan se at hun har fældet en tåre. Jeg smiler til hende og her begynder jeg at kneppe hende. Først langsomt og med kun mellem hårde stød. Jeg tager her fat i Sara og trækker hende op til mig, så hun nærmest sidder på min pik. Hun synker helt ned over den og jeg kan se og mærke at det gør en smule ondt på hende. Vores ansigter er centimeter og jeg kigger hende dybt ind i øjnene. Hun kigger igen og bider sig i læben. Jeg spænder min lårmuskler og begynder at kneppe hende igen. Denne gang hårdt og hurtigt. Jeg slipper ikke min øjenkontakt og bliver ved med at hamre min pik op i min Stedmor. Efter kort tid begynder hun at stønne, både af liderlighed og af smerte. Jeg bliver ved med at kneppe hende så hårdt jeg kan, samtidig med at jeg kæmper for ikke at komme. Stød efter stød alt imens Sara nu virkelig stønner højt, ja nærmest skriger. Jeg hamrer så dybt jeg kan op i hende og sprøjter hende dybt oppe i fissen alt imens jeg udgiver et næsten dyreagtigt brøl.

Vi sidder et kort øjeblik stadig omslynget af hinanden, alt i mens mine og hendes safter er på vej ud af hendes fisse og ned over min pik. Jeg er stadig oppe i hende og jeg kigger hende i øjnene. Hun trækker blikket væk fra mig og kravler af min pik. Hun kravler af sengen og gå mod døren. Jeg kan se at min sperm og hendes safter drypper fra hende og render ned af hendes ben. Jeg er lamslået og først her tænker jeg over hvad jeg lige har gjort. Jeg har kneppet min Far’s kone. Jeg rejser mig op, tager mine boxershorts på og går ud af soveværelset. Jeg kan se at Sara er gået ud på badeværelset og går derud. Hun står og tørrer sin fisse med toiletpapir. Hun kigger op på mig og siger med et strengt udtryk: “Er du klar over hvad vi lige har gjort?!”. Jeg nikker og siger intet. “Det må aldrig ske igen og vi skal holde dette hemmeligt!” Sara kigger på mig og jeg nikker igen. Hun går tilbage til soveværelset og jeg går ind på mit værelse.

Efter havde sovet og overvejet hvad der lige var sket, så var jeg meget opsat dagen efter. Jeg ville have mere. Jeg tog min mobiltelefon og gik ind i Sara’s soveværelse. Hun var stået op og var ved at rede sengen. Jeg kiggede på hende og hun på mig. “Af med tøjet!” sagde jeg. Hun rystede på hovedet og kiggede lidt nervøst på mig. “Af med tøjet!” sagde jeg igen i samme tone. Hun stod helt stille. Der gik et kort sekund og så begyndte hun at tage sig tøj af. Der stod hun så nøgen foran mig igen. Min pik var stiv igen og jeg ville have mere. Jeg tog min telefon op og åbnede kamera funktionen. “Hvad laver du?” sagde hun. Jeg tog en række billeder af hendes nøgne krop og tog herefter mit tøj af. Sara kiggede på mig, nikkede og tog et skridt op i sengen for at sætte sig på alle 4.

Jeg tog telefonen frem igen, gik hen bag hende og startede en video. Jeg stak min pik ind i hende og hun gav et lille spjæt. Denne gang var jeg ikke lammet af det og begyndte, hvad jeg ville kalde en afstraffelse” af min Stedmor’s fisse. Jeg kneppede det hårdeste, dybeste og bedste jeg havde lært. Alt i mens min telefon fangede øjeblikket. Efter et par minutter med dybe og hårde stød i fissen på hende, begyndte hun at stønne og sige lyde. “Av… Av… Av…!” der kom ét Av efter hver af mine stød. “Det gør en smule ondt!” mumlede hun, som jeg først fandt ud af da jeg så videoen første gang. Jeg trak mig ud og og hun kiggede over sin skulder. Jeg smilede skævt til hende og jeg kunne se at hun vidste hvad jeg ville gøre. Jeg placerede min pik foran hendes røvhul. Hun et lille klynk fra sig imens hun igen kiggede lige ud. Jeg begyndte langsomt at stikke min pik ind i røven på hende. Hun spjættede flere gange og klynkede det meste af tiden. Hun var MEGET stram, men langsomt åbnede hun op og efter et lille stykke tid var jeg helt inde i hende. Hun klynkede imens hun begravede hendes hoved i sin pude. Jeg trak langsomt tilbage og bankede min pik i bunden på hende. Hun skreg næsten med ansigtet i puden. Jeg var meget tændt. Derfor kunne jeg også kun levere 5-6 hårde langsomme stød før jeg sprøjtede dybt oppe i hende. Hvert stød skreg hun en smule og da jeg kom kunne jeg høre hende klynke.

Jeg trak mig ud og hun lagde sig på maven. Jeg slukkede for kameraet og hun vendte sig mod mig. “Det gjorde altså en del ondt.” sagde hun til mig. Jeg smilede og viste hende telefonen. “Du kan se det fra min vinkel hvis du vil.” sagde jeg kækt. Hun kiggede på mig og sagde så: “Den skal du slette! Og det her komme ikke til at finde sted igen!”. Der var ca, et minut stilhed. “Jeg havde tænkt mig at vi bliver ved med at dyrke sex, hver gang vi har en mulighed for det, for jeg er så klar på at dette ikke kommer til at stoppe. Du er alt for fræk og jeg har fantaseret om dig i flere år. Jeg vil have mere!” sagde jeg til hende og afventede hendes reaktion. Hun kiggede et stykke tid på mig og herefter nikkede hun sagte. “Aftale” sagde hun.

Vi dyrker sex på en regelmæssig basis og jeg får en muilighed for at udleve ALLE mine fantasier jeg har haft gennem tiden. INGEN ved noget om dette foruden os.

porno med danske piger