Den søde kusine

SPAR MANGE PENGE

Hendes klynkelyde blev højere, jeg kunne mærke hun snart ville komme i munden på mig, jeg sugede hendes safter i mig og min tunge for rundt om hendes klit…

Dette foregik i sommeren 1997 – Jeg var inviteret til en fest Lørdag aften, sammen med en masse mennesker jeg ikke rigtig kendte. Ankom lidt sent og festen var allerede meget livlig. Til alt held så jeg min kusine Stina var der, selvom hun dengang kun var 16 år var hun en utrolig flot pige med levende øjne, et frækt smil og en anelse buttet.

Vi mødtes i døren, hun kastede sig smilende om halsen på mig og jeg fik et langt kram, hendes krop pressede sig imod min, kunne mærke hendes bryster presse sig imod min brystkasse. Vi satte os ned og sludrede og festen blev mere og mere højlydt, på et tidspunkt spurgte hun om jeg ville med ud og have lidt luft og ro i ørerne. Vi havde fået en del at drikke så den friske aftenluft gjorde os godt, vi gik længe og snakkede og kom længere og længere væk fra festen. Stoppede ved nogen træer og satte os ned.

Vores øjne fangede hinandens, og lige pludselig mødtes vores læber i hede kys der blev vildere og vildere, følelsen af at det var forbudt det vi lavede gjorde det hele endnu vildere. Hun hev mig væk fra vejen og ind imellem træerne og vores hænder begyndte at udforske hinandens kroppe. vores sparsomme sommertøj røg hurtigt af og vi stod og betragtede hinandens nøgne kroppe.

SEX I DAG?

Jeg kyssede hende fra hagen, nedover halsen til hendes strittende højre bryst, hun stønnede lavt da mine læber lukkede sig om det. Sugede det blidt imellem mine læber imens min tuge roterede hurtigt rundt.

Satte mig på knæ og kyssede hende nedover maven og hun spredte sine ben lidt så spidsen af min tunge kunne gå på opdagelse imellem hendes skamlæber, hendes safter smagte sødt i min mund, hun stønnede højere nu, hendes fingre rodede i mit hår. Mine hænder kælede blidt for hendes balder.

Hendes klynkelyde blev højere, jeg kunne mærke hun snart ville komme i munden på mig, jeg sugede hendes safter i mig og min tunge for rundt om hendes klit.

Følelsen da Stina kom i munden på mig var ubeskrivelig, fornemmelsen af det forbudte blandet med vores sommer liderlighed fik min pik til at banke fuldstændig sindsygt. Jeg stønnede til stina at hun skulle slikke mig og hun lod hendes tunge rotere rundt om min glans. Jeg var lige ved at sprænges da jeg bad hende stoppe, hviskede hæst at jeg ville op i hende. Hun lagde sig på ryggen med spredte ben og et forventningsfuldt smil spillede om hendes læber, tag mig hviskede hun.

Jeg lagde mig ind over hende og gled langsomt op i hende, stoppede først da jeg var helt i bund, vi begyndte at gnide vores underliv imod hinanden.

Begyndte at tage hende, først langsomt, så lidt hårdere, fornemmelsen af at mærke min søde kusines varme, stramme fisse omslutte min pik var perfekt. Stønnede til hende at hun skulle gnide sin klit imens jeg tog hende, vi stønnede begge højt. Jeg var ved at komme, hun stønnede at jeg ikke måtte komme opppe i hende, jeg skule sprøjte ud over hendes bryster.

Lige da jeg kunne mærke at jeg ikke kunne mere trak jeg mig ud og sprøjtede store kaskader af varm klistret sperm ud over hendes smukke bryster.

Stak min, stadig bankende pik i munden på hende og hviskede hun skulle slikke den ren imens hun stadig gned sin fisse og fik orgasme for 2. gang…

porno med danske piger