Svigermors drøm del.1

SPAR MANGE PENGE

Min mors hænder fandt punktet i mellem anus og nosserne. Godt så køre vi….min mands pik gled ind og ud af min dampende fisse, jeg var simpelt hen så liderlig…

Vi har, efter megen overvejelse valgt også at dele med jer hvad der skete kort efter vi begyndte at dyrke sex med naboen…….Men det var ikke nogen nem beslut ning……… så står verden ikke længere……. ikke nok med at min nabo har lyst til min mand, men det havde min egen MOR også. 

Det hele begyndte med at min mand fik ondt i ryggen og ikke rigtig blev bedre. Jeg måtte står med det hele selv og med 3 børn, job og hus, ringede jeg til min mor på Sjælland for at klage min nød. 

Hun er yoga lærer, fraskilt og lige blevet 62 år, men en rigtig flot pige der holder sig godt.

Hun ville da gerne komme og give en hånd med og vi aftalte jeg hentede hende ved banegården i Århus. Hun kunne da også lige give min mand nogle øvelser der nok skulle hjælpe. 

Jeg fik hentet hende ved banegården sammen med ungerne og kørte hjem til en dejlig aften i haven med grill og god rødvin. Efter kaffen gik jeg i gang med at gøre børnene klar til at sove og min mor ryddede op og vaskede op. 

Da børnene sov kom jeg ind i stuen til de andre. Min mor spurgte min mand ud om hvordan det var sket og hvilke symptomer han havde og hvor det gjorde mest ondt. Han fik besked på at tage sig et langt varmt brusebad og derefter komme ind igen. Min mor fortalte at hun ville vise mig nogle teknikker der kunne få min mand til at slappe helt af og derved få løsnet op for nogle af de spændinger der var årsagen til det hele. Det var øvelser for par, sagde hun og derfor var det vigtigt at vi begge var indstillet på at være åbne overfor det. Vi har dannet par i snart 20 år, men det var da alligevel 1 gang min mor skulle massere min mand.

Vi skulle starte med at skabe en afslappet stemning, vi tændte for stearinlys og lagde de store puder fra sofaen på gulvet og lagde et lagen hen over dem og lagde et par puder til vores knæ. 

Min mand kom ind fra badet med et håndklæde om livet som aftalt, vi talte sammen om hvad der skulle ske og at det var vigtigt at han slappede helt af og lod min mor lære mig hvordan man gjorde.

Han lagde sig ned med stort besvær, stakkels mand havde så ondt i lænden at bare det at få lagt sig ned var stort set umuligt. 

Min mor satte noget afspændings musik på anlægget. Min mor fortalte nu at hun igennem sit job som yoga lærer, kom i kontakt med mange par som os, med små børn, job og hus. 

Når man har så travlt med alt muligt andet kan det nogle gange godt være svært at få slappet nok af i kroppen så den kan nå at komme sig. Samtidig var det hendes erfaring at mange par grundet travlhed ikke fik passet og plejet deres parforhold og hinandens kroppe godt nok.

Intimiteten forsvinder mens vasketøjs bunken vokser. I dag er vi så fokusert på at symptombehandle og kun lige der hvor det gør ondt, men kroppen er en helhed og påvirkes af alt omkring os.

Det er vigtigt at have fuld tillid til at den modtager behandlingen har fuld tillid til giveren. 

Hun kikkede på min mand og spurgte om han havde tillid til at hun kun ville ham det bedste og om han vidste at hun rigtig godt kunne lide ham. Han svarede at det havde han og det var han rigtig glad for at vide. Hun gav hans hånd et klem. Godt sagde hun, nu vil jeg spørge om nogle ting og i skal svare så ærligt som muligt. 

Hun bad mig sætte mig med min mands hoved i mit skød mens hun satte sig ved siden af. Jeg skulle blot nusse min mand i håret og få ham til at slappe helt af. Min mand lagde sig tilrette og nød mine kærlige hænder, min mor spurgte så ind til hvordan det gik på job og med at få det hele til at løbe rundt… vi svarede og hun bad os nu lægge alle de tanker i en æske og lægge låg på. 

Vi skulle mentalt slippe dem og kun nyde nuet. Så begyndte hun at spørge ind til parforholdet og hvordan vi havde det, når vi bare var os 2. 

Min mand svarede nu helt ærligt at vi da igennem en længere tid havde mindre lyst end før, men at vi havde fået hjælp udefra (naboen, men det fik hun ikke af vide), og nu havde været sammen på en helt ny måde rent seksuelt.

Det har været nogle gode oplevelser som vi begge var glade for at have prøvet. Men de omhandlede ikke ømhed og nærhed, det vi oplevede der var stærk, rent seksuelt. Jeg sad og frygtede hvor meget han ville fortælle min mor, men tav endnu. 

Godt sagde hun og spurgte så mig hvordan jeg så på det, jeg svarede at jeg også undrene havde nydt denne nye side af det seksuelle og faktisk nydt at han i den grad er trådt i karakter som mand. 

Min mor smilede og sagde at det kunne hun godt forstå, netop det at vi kvinder respektere deres mand og ikke ser ham som en blød vatnisse, vi blot kan dirigere rundt med betyder alt i et parforhold. Det andet bliver hurtigt for kedeligt for os. 

Hun bad os for en stund pakke disse nye spændende oplevelser ned i en anden kasse og igen pakke den væk. 

Godt sagde hun så og begyndte stille at smøre hans ryg ind lige så blidt og forsigtigt. Har i tænkt over hvor svært det er for os at slappe helt af i hinandens selskab generelt. Er der noget vi danskere er dårlige til så er det at være sammen og turde synge eller danse uden at blive til grin. 

Jo det kendte vi da, men hvor ville hun hen med det? Men lige her er det ok at synge falsk og danse dårligt, for nu er vi i en lukket kreds med fuld tillid. 

Hun begyndte at synge en af de sange hun sang for mig da jeg var lille, ligeså stille og ømt. 

Hun strøg sine hænder blidt henover hele hans ryg, hvor har du mange spændinger, dem må vi se at få bugt med. 

Hvordan har i det med nøgenhed spurgte hun, min mand svarede at han elskede at være nøgen og gerne hoppede i vandet uden en trævl på. 

Jeg derimod var noget mere blufærdig. Min mor spurgte så om vi havde overvejet hvor meget tøj egentlig hindrede os i at mødes og tale med hinanden. Det havde vi faktisk diskuteret men hvor ville hun hen….. 

Nu satser jeg stort og spørger lige ud…….kunne i forestille jer at vi fortsatte nøgne……….allesammen…….ØØØØØØØØØØØ

hvad svare man lige sin mor på det……… 

I yoga bruger mand ikke håndspålæggelse, nøgenhed eller på anden måde særligt meget fysisk kontakt.

SEX I DAG?

Men hun var begyndt at interessere sig en del for andre kulturers måder at gøre tingene på, her var hun specielt interesseret i de ældre Indiske og afrikanske metoder. 

Hun havde mange steder læst at det virkede mindst dobbelt så godt hvis givere og modtager er nøgne. 

Ved at fjerne alt overflødigt skulle man komme tættere på det naturlige og kroppen blev jo ikke bygget til at gå med tøj. 

Hun havde aldrig prøvet det, hun havde jo ingen mand længere og det ville ikke være professionelt at være nøgen med sine elever. 

Hun ville meget gerne afprøve om det virkede…………Vi var jo familie og dermed var det ikke så farligt hvis det ikke virkede………………. Min mand skulle lige tænke sig om og så svarede han…. Det er ok med mig, jeg er alligevel næsten nøgen…………..lidt forvirret sagde jeg også ja og inden vi fik set os om var vi alle nøgne. Bestemt ikke noget jeg nogensinde havde forventet at prøve. 

Der sænkede sig en ro over stuen og et utroligt trygt miljø bredte sig. Jeg havde ikke set min mor nøgen siden jeg boede hjemme og min mand da aldrig, men alligevel føltes det godt og naturligt. Min mand skulle lægge sig igen og min mor begyndte at forklare hvad der skulle ske. Vi skulle få min mand til at føle sig tryg, elsket og smuk. Vi måtte kun sige positive ting til ham og rose de flotte ting ved hans krop. 

Han lagde sig tilbage i mit skød og min mor begyndte langsomt at masere ham igen. Hun roste hans brede skuldre, fortalte ham at hun var glad for at det netop var ham der blev hendes svigersøn………..hans flotte ryg..og stærke ben……langsomt men sikkert begyndte hun også at smøre hans baller ind. Hun fortalte ham at hun syntes han havde den flotteste numse hun nogensinde havde set på en mand…. Så er det din tur, vi bytter lige plads…..ØØØØØØØØ hov skulle min mand ligge med sit hoved i min mors nøgne skød………….Det skulle han åbenbart. Vi byttede plads og jeg blev mindet om at formålet var at det skulle være en god og positiv oplevelse for min mand…… 

Der lå min mand så i skødet på min nøgne mor, mens jeg masserede og roste ham, min mor sang lige så stille mens hun nussede ham i håret…..

Efter lidt tid spurgte min mor ham om hvordan han havde det lige nu……der gik lidt inden han svarede og så sagde han…..elsket 

Slapper du af nu…ja sagde han…. godt så vender du dig om og så tager vi forsiden…..

Hmmmmmmmmm det var jo lidt svært for mig at lige at forlige mig med, men min mand vendte sig og lagde sig uden at kunne skjule hans pik eller dens halvstive tilstand. 

Kom nu bytter vi plads, min mor gik i gang igen og bad mig tage min mands hoved i skødet og massere hans tindinger og hoved bund……Hun roste hans brystkasse, hans maskuline hår på den, hans stærke arme….hun nærmede sig hans underliv med ro og mag, sprang skridtet over og fortsatte med fødderne og ben……hendes hænder nærmede sig mere og mere, strøg omkring hans lår på indersiden og nu fortsatte de op ad…….. 

Min mor kiggede på mig, min mand kunne af gode grunde ikke skjule sin rejsning, hun smurte området ind omkring hans pik og sagde så må jeg have lov til at fortsætte………hvad …..min mor……min mands pik….. 

jeg hørte mig selv sige ja mor………… selvfølgelig må du det mor hvis A….. syntes det er ok……..hvad var der galt med mig…………. 

Min mand var i vildrede hans pik havde svaret men…….svigermor……..han nikkede og hun fortsatte langsomt… 

Hun smurte den ind og roste den for at den havde skænket hende tre dejlige børnebørn…………hun roste den for hvor flot og rankt den stod………….hun roste min mands pung og nosser og fortalte ham hvor heldig hendes datter var at hun havde en mand med så flot en pik…..hun kælede den nussede nosserne…trak tilbage i forhuden og blottede hans pik hoved………..hun roste den og hans duft og pludselig kom der et par dråber frem……hun fangede dem og smurte hovedet ind i safterne så den glinsede…..Hun fortalte at hun ofte havde tænkt på hans hvordan hans pik så ud og havde ønsket hun måtte se den …………….Hun var stolt over at han var hendes svigersøn og meget smigret over at en kvinde på hendes alder kunne have den effekt på så ung en mand og hans pik……. hun lod hænderne vandre opad igen og fortsatte på brystkassen. 

Efter lidt tid spurgte min mor ham om hvordan han så havde det lige nu……der gik lidt inden han svarede og så sagde han…..meget elsket og liderlig. 

Kom nu bytter vi plads sagde min mor, Jeg gik i gang igen og min mor tog min mands hoved i skødet og massere hans tindinger og hovedbund……

Jeg fortalte min mand hvor dejlig jeg syntes han er, hvor tryg jeg er når jeg ligger i hans favn….at jeg syntes at hans pik er den bedste i verden og hvor glad jeg var for at den netop var min og at han aldrig sagde nej til mig når jeg havde lyst til at dyrke sex med ham….jeg gav den et kys……mens min mor så på…….flot min pige ……. 

Godt hvordan har din ryg det nu……..øøøøøøøøø sagde han………….prøv at rejse dig op….det var utroligt……..han havde knapt kunne lægge sig ned for bare smerter. Nu rejste han sig næsten uden problemer…….Det var dog fantastisk……har du stadig ondt nogen steder…..lidt i lænden svarede han….hun mærkede efter…….ja det kunne hun godt mærke……hun vidste godt hvad der kunne løse det problem, men det var lige noget vi skulle overveje først……. 

Jo ser du, når en mand får en orgasme så frigives der en masse stoffer i kroppen der får kroppen til at løsne op og slappe af. Faktisk er et af de bedste midler mod hovedpine og lændesmerte samleje. 

Når det er manden der er ramt skal han tage kvinden bagfra. De bevægelser han laver når han støder ind og ud af kvinden er det helt rigtige.

Men jo længere tid han kan holde sin orgasme tilbage jo bedre bliver resultatet. 

Hvordan gør han det spurgte jeg og min mor svarede så at det vidste hun kun i teorien og håber at finde ud af om det passede nu. Men hun havde læst at kvinden eller manden når han følte trangen til at gå nærme sig, så skulle de holde en pause og hårdt trykke på stykket i mellem anus og pungen. Dette kunne evt. suppleres med et trykt lige under pik hovedet. Den skulle helst holdes tilbage minimum 5 gange, hvis hun huskede rigtigt. 

Er i med på at prøve spurgte hun…………vi skulle lige fatte hvad hun havde spurgt om………………..ville hun have at vi skulle elske mens hun så på……………ja det ville hun gerne at vi gjorde………jeg så på min mand og nikkede ……………ja jeg var bestemt klar……da jeg så min mor kæle for min mands pik og hørte hende rose den blev jeg så smæk liderlig…………Min mand kiggede noget forvirret på mig…ville jeg virkelig bolle med ham foran min egen mor……Jeg lagde mig klar og skilte mine skamlæber ad så han og hun kunne se hvor våd jeg var……….

Hvad sker der for mig tænkte jeg…… 

Tror du din ryg kan klare det spurgte min mor drillende….ja svarede han og stillede sig bag mig ……………så på min mor og derefter på min driv våde fisse …….jeg spredte min fisse for ham med den ene hånd og bød ham ind ……. Han førte sin pik mod min åbning og stødte langsomt i bund.

Jeg stønnede og tog kælent imod hver en centimeter…….

Godt inden vi kommer for godt i gang skal vi lige finde punktet. Min mors hænder søgte og fandt punktet i mellem anus og nosserne. Godt så køre vi….min mands pik gled ind og ud af min dampende fisse, jeg var simpelt hen så liderlig………. Dette var så forbudt og frækt…….jeg var lige ved at komme da min mand sagde holdt, han stoppede op trak sig ud Min mor klemte med et hårdt og bestemt tryk lige under pik hovedet med den ene hånd og i mellemgulvet med den anden hånd. Hun stod med min mands pik i hænderne indsmurt i mine safter…..det virkede han kunne tilbage holde orgasmen og var klar igen.

Min fisse nærmest sugede hans pik til sig…..hele min krop gav efter, jeg var ligeglad med at min mor så på og orgasmen kom rullende, kraftigere end nogen sinde før. Min mand måtte trække sig ud og min mor fik stoppet hans orgasme endnu en gang. Jeg var helt færdig…..

Men det var kun 2 gange…….vi skulle op på 5…..Hvad siger du til hvis vi bytter plads igen lille skat…spurgte min MOR……det er næsten 7 år siden jeg sidst har fået noget…………..det er så frækt at se på jer 2 sammen…….jeg kunne meget godt tænke mig at få din mands pik…..

Hvad siger du til det skat, vil du kneppe min mor….vil du give hende din lækre pik…..vil du kneppe den fisse der engang bragte mig til verden……….

Han så forvirret ud …….mener I det ….ja svarede vi begge

Ja sagde han…..jeg vil kneppe hende….jeg vil takke hende for at hun bragte dig til verden ……..jeg vil give denne smukke velholdte ældre kvinde al den pik hun magter ……..

Min mor lagde sig foran ham med forventning, hun bød sig til og spredte sine skamlæber….hun var godt våd kunne vi se……..min mand og jeg så for første gang hendes kusse, den mindede en del om min, bare med hår på……Min mand førte sin pik ind i hendes ventende fisse og gled op…………

Hun tog taknemmeligt imod og stønnede, at denne pik var den bedste pik i hele verden…….Min mand lod den næsten komme helt ud før han bankede den i bund igen……han kneppede sin svigermor….en kvinde på over tres år og nød det…….holdt sagde han og trak sig hurtigt ud…jeg klemte alt hvad jeg kunne og det var i sidste sekund……han var faktisk gået men uden sædafgang eller mistet erektion….Min mors safter var smurt over mine hænder og min mands pik……. Hvor vildt sagde han og bad min mor vende sig om, han ville se på hende mens han trængte op i hende.

Hun vendte sig og han trængte atter ind i denne fisse der havde bragt mig til verden……han tog det med ro nu….stille og roligt gav han hende den pik som hun havde drømt om men aldrig troet hun skulle få.

Han glemte alt om at have ondt i ryggen og gav sig 100 %.

Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle se min mor dyrke sex og slet ikke med min mand. Min mands hænder fandt hendes store tunge bryster og roste dem, suttede på vorterne så de blev stive, hendes reaktion udeblev ikke, lige nu var der ingen vej tilbage for hende, hans fingre fandt ned til hendes klitoris og begyndte at kæle for den, da han roste hendes smukke fisse kunne hun ikke mere. Hun fik en dejlig lang og fortjent orgasme og min mand holdt endnu, han blev liggende stille inde i hende til hun kom til sig selv……………kan du mere spurgte hun så skal du bare bruge mig….han startede igen stille og roligt, lod hende komme til kræfter….holdt for satan sagde han og trak sig ud…jeg klemte igen….det var dog det vildeste tricks….vi havde forhindret ham i at komme 4 gange og både min mor og jeg var kommet……

Må jeg ikke nok få din pik igen, jeg vil så gerne mærke den komme langt oppe i mig…hørte jeg min mor sige….

Hvordan går det med ryggen spurgte jeg min mand… den er som ny sagde han… så syntes jeg du skulle opfylde svigermors ønske……Det var han ikke sen til at gøre…han bad hende åbne sig for ham og hun adlød straks…han trængte ind men denne gang var der ingen tvivl om at han jagtede orgasmen……

Jeg smurte hans baller ind i mere olie imens og lod drillende en finger masere hans anus……pludselig lukkede han sig op og jeg fingerkneppede hans røv, det var mere end han kunne klare….Han bankede sin sæd op i min mors fisse og kom i en kæmpe orgasme der gik igennem hele kroppen. Han måtte bide i puden for ikke at vække hele huset.

Min mor kunne mærke sæden ramme inde i hende og gav efter endnu en gang, en lille fin ekstra orgasme fik hun…smilende og rigtig glad sagde hun stille tak.

Min mand trak sig ud af hendes nu godt brugte fisse og vi kunne se sæden begynde at drive ud af den.

Vi sad og så på hinanden, glade men dybt forundret over at det kunne gå så vidt. Klar over at det ikke var sidste gang, men at absolut ingen måtte vide noget om det. Min mand helbredt…….Jeg bliver lige nød til at tale med A….. alene et øjeblik. Vi gik ud i køkkenet men var meget hurtige enige…..

Vi gik ind til hende igen….

Mor du er godt klar over at det er skrub forkert det her ikke…jo sagde hun….men sagde jeg….du har lært os noget fantastisk i dag og derfor vil jeg gerne tilbyde dig at du indtil du får en ny kæreste gerne må låne min mands og hans pik. Det kunne jo være at vi på den måde også får lidt oftere besøg af mormor….. 

Hun takkede og smilede, hun gik over til os og gav os et knus, nu ved du skat hvorfor jeg altid siger at min svigersøn er en svigermors drøm, der er bare ikke nogen der vidste at det var min frække drøm…

Altså mor……

porno med danske piger