Svigermors drøm del.3

SPAR MANGE PENGE

Troede ikke mine egne øjne… Vi har vist skabt et monster sagde jeg…. Mor sidder du der og finger knepper din svigersøn…. ja stønnede hun… jeg er en slem pige…

Jeg forstår hende godt sagde jeg, men alligevel er det lidt mærkeligt det her……….Min mand gav mig et knus….det forstår jeg godt skat.

Min mor kaldte ude fra badet og spurgte om ikke jeg kom ind med et rent håndklæde….jo svarede jeg kommer straks. A gik ud i haven med saftevand og kiks og jeg gik ind til min mor.

Hun slukkede for vandet og trak forhænget til side…..jeg spottede straks min mands tag….A…..hun smilede…den bliver lidt svær at skjule i svømmehallen. Er du da tosset hvor er det dog en dejlig fornemmelse at være helt nøgen dernede sagde hun……ja svarede jeg, men hvis ikke du holder det ved lige så kommer det altså til at klø i nogle dage…….det kunne du nu godt have sagt noget før svarede hun….

Skat jeg har noget jeg må fortælle dig…..er det rigtigt at A får lov til at tage billeder af dig før og efter. Ja svarede jeg han elsker det og har taget rigtig mange af dem igennem tiden……ok svarede hun….for det sagde han godt nok og jeg havde jo sagt at hun skulle gøre som han sagde og havde derfor gået med til det…..jeg har givet ham lov til at tage billeder af mig som aldrig nogensinde må vises til andre end dig.

Det havde tændt hende at vise sig frem for ham, bare at lade alle hæmninger blive væk og være den frække kvinde hun havde gemt bort i alle disse år. Han får mig altså til at gøre ting og få lyst til helt vilde ting som jeg aldrig nogensinde troede jeg vil gå med til……han får mig til at slappe af og føle mig lækker selvom jeg er 62 og fraskilt……og det mest underlige er at jeg lige nu vil gøre alt for ham…..hvor er jeg dog gået glip af meget som den pæne pige fra Falster.

Jeg fortalte hende at det var helt ok og at jeg i starten også nærmest havde fået et chok over hvad jeg lod ham få lov til og at jeg rent faktisk nød det. Jeg havde faktisk ofte tænkt på hvad mon min mor ville sige hvis hun opdagede hvad det var jeg havde gang i.

Det grinede vi en del af……..jeg var nok blevet dybt forarget…….men nu er jeg egentlig bare lidt misundelig.

Hvad gør han af billederne ……han gemmer dem på en ekstern harddisk som ligger i pengeskabet hvor kun han har adgangskoden til…det er ikke mit indtryk at han særlig tit kikker på dem, det er vist mere det at tage billederne der er det sjove. Ok for hun havde det ikke godt med at nogen ved en fejl kom til at se hende nøgen eller med svigersønnens pik i munden. Det kunne jeg godt forstå.

Hvad kan jeg gøre for A spurgte hun…ved du hvad jeg syntes du skulle tage det nye sæt på du købte i dag. Du skal vælge g-strengs trusserne og så låner du et par selv siddende strømper af mig. Ud over dette tager du den stramme sommer kjole på du har med, så fortæller du ham at du har købt et nyt sæt undertøj som du har taget på kun til ære for ham. Det kan han så gå og nyde synet af resten af gennem kjolen resten af dagen indtil vi får lagt børnene.

Du er en skat sagde hun og gav mig et kys…..jeg kommer ud om lidt

Jeg gik ud i haven til min mand, egentlig ret forvirret. Jeg hjælper min mor med at forføre min mand, hvad er der med mig……jeg kæmpede samtidig med lysten til at hente kameraet for at se billederne samtidig med at den anden side af mig havde lyst til at slette dem inden han nåede at overføre dem. Ville jeg overhoved kunne acceptere at han havde frække nøgenfotos af min mor?

Min mor kom ud til os og så brand godt ud….A opdagede med det samme g-strengs trusserne gennem det tynde kjole stof…hvor ser du godt ud svigermor….tak jeg har købt det til ære for dig….Han smilede

Vi sad og fik kaffen og talte om hvor ærgerligt det var hun skulle med bussen allerede næste morgen kl. 10 fra Århus.

Vi ville alle godt have haft at der havde været plads på aften afgangen.

Min mor gik ud til ungerne og vi gik i gang med at forberede aftensmaden, mens vi stod sammen i køkkenet fik vi snakket lidt sammen.

Jeg fortalte ham at det var svært for mig at dele ham med min mor…en ting var naboen…men min mor, hvor gik grænsen til at det var ulovligt…..Han svarede at det kunne han sagtens sætte sig ind i, han ville aldrig kunne dele mig med sin far eller nogen anden mand for den sags skyld. Så er det da heldigt jeg slet ikke har lyst til 2 mænd  skat og selvom din far er rigtig sød så kunne det aldrig komme på tale.

Jamen skal vi stoppe mens legen er god …spurgte han…..nej ved du hvad det ville være rigtig synd for mor. Men jeg vil nok ikke deltage så aktivt i aften.

Det er helt ok, du bruger bare vores sædvanlige stop ord og så afbryder vi uanset hvad. Det gav mig en tryg følelse at vide og jeg gav ham et stort knus.

Desuden vil det kun være ulovligt hvis du og din mor var sammen…..når ja svarede jeg lettet.

Hvordan var det at tage billeder af min mor……meget frækt sagde han….vil du se…….måske lidt senere svarede jeg .

Mormor kom ind og spurgte om de måtte bade i poolen, ja hvis ikke de er for trætte og du er der hele tiden, vi har et stort 10,000 liters bassin i haven og alle 3 børn er vand hunde. Klokken var kun 5 men vi gik i gang med at lave maden, for hvis ikke de var trætte før så ville de være død trætte efter en 1/2 time i poolen. Al den sol vi har haft på det sidste har gjort poolen til et yndet område, vandet er nu 21 grader og meget behageligt at komme i.

Det var tydeligt at høre at de nød det, jeg gik ned til min mor og så på. Ved du hvad jeg syntes du skulle gøre….nej svarede hun…..jeg syntes du skulle gå ud i køkkenet og der tage dine trusser af og give dem til A. Hvad siger du…bare sådan uden videre….ja svarede jeg….det er han helt vild med….øøøøøøøø….ok svarede hun og begav sig på vej.

Hun kom ud i køkkenet og havde stået sådan lidt og kigget på ham, vil du noget…mmmmmm…svarede hun og trak trusserne af…de her de er til dig…han takkede hende duftede til dem og puttede dem i lommen. Tager du bakken med ud til bordet og kalder folkene til bords….ja svarede hun og havde vist håbet på mere. Du sidder lige over for mig i dag sagde han og arbejdede videre med salaten.

Han er altså noget fræk ham din mand, så siger han bare tak og beder mig bære bakken ud. Jeg smilede….det at han ikke havde overfaldt hende gjorde bare at hun havde endnu mere lyst til ham.

SEX I DAG?

Vi gik i gang med at spise maden og lige pludselig tabte min mand sin gaffel og måtte ned på gulvet efter den. Han spredte hendes ben under bordet og stak en finger op i hende som han ofte havde gjort ved mig. Jeg behøvede kun at se på min mor for at vide hvad han havde gang i. Han satte sig op og slikkede hendes safter af fingeren…det var næsten mere end hun kunne klare.

Allerede kl 18.30 begynde vi at lægge dem i seng, de skulle jo tidligt op og vinke farvel til mormor ved bussen.

Inden kl. blev 19 sov de alle 3, de var helt færdige og langt væk 

Min mand havde tændt op i bål stedet og havde tændt vores olie lamper og fakler, det var endnu rigtigt varm og han svedte godt.

Min mor spurgte om ikke han trængte til en dukkert hun ville da gerne holde øje med ham mens han var i vandet….sagde du ikke i går at du elsker at bade nøgen……han greb bolden og smed straks tøjet. Hun fulgte med ham ned i haven og stod og så på han svømmede nøgen rundt…jeg blev siddende med et glas vin og nød også synet.

Jeg hentede diskret kameraet og tog i smug nogle rigtig gode billeder af dem. Smid kjolen svigermor havde han sagt til hende og nu stod hun i vores have i mine selv siddende strømper hofteholder og bh. Det måtte bare foreviges…..de havde så travlt med hinanden at de slet ikke lagde mærke til mig. Min mand kom op af poolen og hun stod klar med et håndklæde….hun tørrede hans krop grundigt og særligt grundigt omkring hans pik, hun satte sig på knæ og tørrede alt vand bort og nussede den varm og stor. Jeg knipsede løs og takkede min mand for at han havde insisteret på at købe et kamera med en god zoom med mulighed for at fjerne lukker lyden.

Jeg kunne se at hun roste hans pik…hun kyssede hans nosser og lukkede munden op så han kunne få den suttet af….han lod straks pikken smutte ind og hun tog grådigt imod…..min mand opdagede hvad jeg havde gang i og rykkede sig diskret i position så jeg fik en bedre vinkel….han smilede anerkendende til mig…han trak sin pik til sig og klemte hårdt bag hovedet…han skulle bestemt ikke gå allerede….. 

De kom op til mig og fik lidt vin….hvad har du egentlig lyst til at prøve mor spurgte jeg…..jamen det ved jeg næsten ikke skat svarede hun…din sidste ide med at smide trusserne var rigtig god har du flere gode ideer….ja svarede jeg men lad os starte lidt blidt den her gang så vil vi altid senere kunne lære dig nogle lidt vildere ting.

Jeg foreslår at i 2 nu er mine at bestemme over…..I får lov til at gøre de ting jeg beder om til gengæld for at i får lov, skal i gøre som jeg siger og lade mig fotografere imens…….

Men vi skal skynde os for når solen at gå ned kan vi ikke forsætte da det vil kræve blitz og det vil gøre vores naboer for nysgerrige….

Det må jeg nok sige sagde min mor stille…….jeg kunne se hun kæmpede en brav kamp…..hele hendes krop sagde ja og al hendes fornuft sagde nej….min mand sagde så at det lød som en rigtig spændende ide og han stillede sig til min rådighed…….

Så må jeg bede om dit svar mor……..du lover aldrig at vise dem til nogen…..ja mor……jamen…….Dit svar mor….ja nærmest hviskede hun…ja jeg vil gøre hvad du beder om……

Det var lykkedes mig at få kontrollen over hvad der skulle ske og det uden selv at deltage fysisk…….fedt

Mor sæt dig i liggestolen der ovre og spred dine ben…..A gå nu over og hent noget reb…..hvad kom det fra min mor….du tier bare stille sagde jeg og nød min nye rolle… 

Bind hendes hænder til stolen….han gjorde det med det samme……han bandt dem forrest på armlænet…han havde vist regnet ud hvad jeg ville…bind hendes fødder til stolen…som sagt som gjort……Nu skal du slikke min mors bryster……han gik straks i gang…..jeg tog billeder….godt læg dig lidt mere ned mor…hendes skød kom mere frem…..læg en pude under hendes numse A…..han fandt straks en frem…..hendes nybarberede fisse trådte nu flot frem……stil dig ved siden af hende….mor tag min mands pik i munden……hun adlød og jeg fik de mest fantastiske billeder …..nu skal du have slikket din fisse mor…..ja…ja tak sagde hun……kom i gang A….han satte en pude under sine knæ og gik i gang med at slikke hendes fisse….han elsker at slikke fisse og jeg lod ham slikke løs på min mors….safterne drev ud af hende….stik en finger op i hende……han adlød straks….jeg slog over på video…kan du lide smagen af svigermors kusse….jeg elsker den……kan du li at din svigersøn slikker din fisse…. ja…ja jeg er så liderlig……det her er det vildeste jeg nogensinde har prøvet…….du må lige dæmpe dig lidt mor…vi skal jo hverken vække børn eller naboernes interesse…..undskyld…..slik min mors klitoris befalede jeg…. A slog smut med tungen hen over den….hun vred sig i stolen…..jeg vil have hans pik ….må jeg ikke nok få hans pik……jeg filmede løs…du må vente……stik en finger mere ind i hende….han adlød….en til….sagde jeg….hendes safter drev ud af hende og var meget tydelige på skærmen…..de drev ned over hendes anus og jeg bad ham smøre hendes røvhul ind i safter……nej sagde hun ikke min røv…..du gør bare som der bliver sagt…..fortsæt A….

Hun snappede efter vejret og slappede lidt mere af og jeg spurgte om ikke det føltes godt….jo …men det er aldrig noget jeg har prøvet før…A masserede hendes stjerne med hendes safter…..godt lad din pegefinger glide ind i hendes forbudte hul…..hvad sagde hun……..han lirkede den stille og roligt ind ….du skal bare slappe helt af og tage imod……hun løsnede op og lod fingeren få plads……godt sagde jeg da den var i bund…….

syntes du det her er at starte lidt blidt spurgte hun…..ups det havde jeg helt glemt….du har meget at glæde dig til svarede jeg……finger knep min mors røv mens du slikker hende…..

A gik straks i gang….brug din tommelfinger i hendes fisse imens……hvordan føles det mor….fantastisk stønnede hun….slik hende til hun næsten kommer og stop så, det skal være lige før ellers vanker der….han adlød og gik straks i gang…men lidt for godt…..han nåede ikke at stoppe i tide…hele min mors krop gik…..en kraftig orgasme kom rullende og hun sprøjtede sine safter ud over min mand……nu ved jeg hvor jeg har det fra ☺  hun begyndte at græde…..det var så godt så godt…..undskyld at jeg gik…det er ikke dig der skal undskylde det er din svigersøn……

Se nu hvad du har fået min mor til at gøre……undskyld sagde han……

træk dine fingre ud af min mor og kom herover…buk dig forover…….min mand kikkede på mig….jeg ville vel ikke slå ham her foran sin svigermor…..men jeg skulle jo lige hævne urin sex fra i morges….og det var lige hvad jeg gjorde…jeg tog fluesmækkeren fra bordet og slog ham hårdt en gang i hver balle……min mor så vantro på fra sin plads i liggestolen….men da hun så indvirkningen på min mands pik forstod hun at dette ikke var første gang vi havde leget denne leg……

Gå over og løsne min mor fra hende bånd og tag hedes plads……Mor nu binder du din svigersøn til stolen som han bandt dig og så skal du bruge ham og hans pik lige som du har lyst til…alt er tilladt……alt spurgte hun…ja svarede jeg, blot du skynder dig lyset er snart væk og vi slutter for denne gang når solen er væk….

må jeg godt vente med at binde ham lidt…hvad tænker du på spurgte jeg…….det var meget frækt da du gav ham en endefuld…må jeg prøve……ja svarede jeg du lære hurtigt hvad der er godt ……….min mor bad ham tage fat i bordkanten…..så du stikker fingeren ind i pæne ældre kvinders numser ……slemme dreng……klask og hun lod det første slag falde……..jeg kunne se hun nød det….hun kiggede bedende på mig……ja giv du ham blot en til…..han havde tydelige mærker efter hendes hånd på den ene balle……hans pik stod lige op af maven så stiv var den……

Næste gang min datter beder dig om noget så gør du det er det forstået…….klask og den anden balle fik samme tur….ja sagde han det skal jeg nok….nu skal du give mig din pik ligesom jeg vil have det er det forstået…ja svarede han…min pik er din…brug den som du vil…..

Hun trak ham hen til liggestolen og bandt hans fødder til stolen…..så satte hun sig henover ham med fronten imod mig og tog fat i hans pik….hun førte den ind i hendes fisse og bad ham kramme hendes bryster det bedste han havde lært…..hun red ham og han nød det…….hun tog ham hårdt….hun er gammel rytter og denne position var rigtig god for hende…..rør ved min klitoris bad hun og han adlød…mine mors safter flød endnu engang ned over min mands pik og han nød det…….hun stod af og tog fart i pikken….nu skulle han have hævn…hun smurte safterne fra hendes fisse rundt om hans stjerne…..han gav efter og lod hende trænge sin finger ind…jeg troede ikke mine egne øjne…vi har vist skabt et monster sagde jeg….

Mor sidder du der og finger knepper din svigersøn ….ja stønnede hun… jeg er en slem pige!

Min mor lod hans pik glide ind i munden og det var mere end han kunne holde til….han skød sin ladning af opsparet sæd lang ned i halsen på hende……hun smagte lidt på det og sørme om hun så ikke slugte hans sæd…………jeg har hørt det er så moderne at sluge sagde hun med et smil…..og vi havde det hele på film……

Solen var ved at gå ned og di var godt og grundigt brugte. Det var flot sagde jeg……..nu stopper vi for denne gang….men I må ikke tage tøj på…..jeg vil nyde synet af jeres frække barberinger lidt mere…….

Min mor kom over til mig og sagde kære skat jeg vil aldrig kunne takke dig nok for denne oplevelse og den fantastiske mulighed du har givet mig.

Du skal vide jeg er dig evigt taknemmelig og er der det mindste jeg kan gøre så siger du bare til. Har du helt glemt du kurerede min mands ryg…det virkede som om det var evigheder siden….

Vi tog kaffen med ud i haven og nød en af disse fantastiske lune danske sommeraftener der er så få af. Må jeg godt snart komme igen spurgte hun…..ja du er altid velkommen.

Må jeg se nogle af de billeder vi har taget…..ja svarede min mand og hentede den bærbare og læste billederne ind på harddisken….

Aldrig nogensinde havde hun troet hun skulle lade sig fotografere nøgen og slet ikke i intime situationer…hun stirrede på de små oversigts billeder

Det er næsten ikke til at tro at det er mig det der sagde hun stille…det ligner jo noget fra et pornoblad…det måtte vi jo give hende ret i.

Tog du billeder ved poolen din frække tøs….hun så billedet hvor hun har min mands pik i munden…..man kan egentlig godt se at jeg kan lide det sagde hun stille…….ja du har overrasket os meget under dit besøg svarede jeg…..tænk at du er en sluger og lige nu sidder med min mands sæd i maven. Hun smilede…..nej altså det er noget værre rod det vi har gang i her.

Hun anede ikke at kameraerne i dag kunne optage video klip… En ting var stillbilleder men at vi havde taget video uden at få lov, det blev hun faktisk noget sur over.

Vi forklarede hende at det ikke havde været for at snyde hende men var noget vi ofte gjorde og derfor ikke havde tænkt over kunne være et problem… I skulle have en røvfuld begge 2

Findes der mon andre i hele Danmark der har haft sex med deres svigersøn….ja mon dog ikke…….men det er jo ikke noget man går og praler med vil jeg tro svarede jeg.

Kunne i lave et kopi til mig af nogle af dem….øøøøø ja men vi vil heller ikke have at nogen kommer til at se dem……Vi brændte en DVD til hende og har nu aftalt et hemmeligt skjulested hvor vi kan fjerne den fra hvis der skulle ske hende noget……….

Næste morgen tog vi alle ind til Århus for at vinke farvel ved bussen…….

porno med danske piger