Med søs i skoven

SPAR MANGE PENGE

Vores læber mødes for første gang. Vi kysser med passion og inderlighed, og lader vores tunger lege. Ved fælles hjælp trækker vi kjolen af og ligger den…

SEX I DAG?

I anledning af det fine sommervejr, havde min søster og jeg besluttet os for sammen at tilbringe eftermiddagen ude i naturen. Med et tæppe og en fyldt madkurv på bagagebæret, cyklede vi ud til en nærliggende skov. Vi parkerede i kanten af skoven for at gå det sidste stykke. Under træerne i ly for solen var der køligt og rart. Vi gik ned til en lille køn skovsø som vi kendte fra forgående somre. Der var stille og idyllisk. En solstråle havde fundet vej gennem trætoppene og spejlede sig i søen. Jeg bredte tæppet ud hvorefter vi satte os i vandkanten med fødderne i det kolde ferskvand. Vi sagde ikke noget, men nød blot stilheden. Hun havde trukket sin hvide sommerkjole en smule op for at undgå at den ramte vandet. Synet af hendes blottede lår og smukke ben og fødder vækkede noget inde i mig. ”Jeg elsker godt nok min søster.. Men på den måde?” tænkte jeg. Jeg kunne mærke blodet strømme til mit lem. Jeg gjorde mit bedste for at skjule det, men det var svært i de tynde shorts. Mon hun lod mærke til det? Vi sad lidt endnu og stirrede ud på det stille, spejlblanke vand.

Pludselig tager hun forsigtigt fat i min hånd. Jeg vender mig mod hende, og vores blikke mødes. Vi ser hinanden dybt i øjnene. Hun fører langsomt min hånd ned mellem hendes ben, og videre ned i hendes trusser. Jeg kan mærke hendes fugtige køn. Stadig med øjnene dybt begravet i hendes, begynder jeg at massere hende blidt. Hendes vejrtrækning bliver tungere. Hun ligger sit hoved på min skulder og holder om mig. Vi havde siddet sådan et lille stykke tid da jeg kan mærke at hun kommer. Hun presser benene sammen om min hånd, og safterne strømmer ud af hendes køn. Hendes vejrtrækning går hurtigere og hurtigere for tilsidst at gå helt ned i tempo. Hun er fulstændig afslappet, og knuger sig ind til mig. Vi sidder efterfølgende længe i hinandens arme, og bare nyder nærværet.

Jeg løfter nu blidt hendes hoved fra min skulder og ser på hende. Hun smiler. Jeg læner mig langsomt frem mod hende, og vores læber mødes for første gang. Vi kysser med passion og inderlighed, og lader vores tunger lege. Ved fælles hjælp trækker vi hendes kjole af, og ligger den på tæppet. Inden under bærer hun en hvid bh med blonder som jeg løsner og ligger oven på kjolen. Med hænderne kærtegner jeg hendes blottede bryster mens vores læber genoptager deres leg. Jeg ligger hende forsigtig ned på ryggen og kysser hvert et bryst. Bevæger mig længere ned og giver hendes smukke mave et kys. Mærker hendes bløde hud mod mit ansigt. Jeg når til hendes skød. Fører ansigtet helt ned mellem hendes ben og rammer trusserne som er sjaskvåde fra tidligere. Hun dufter fantastisk hende min søster. Mit hjerte hamrer. Jeg trækker forsigtigt hendes trusser af, og hendes smukke køn kommer til syne. Det driver med safter. Jeg stikker tungen ind mellem hendes elskovslæber og begynder at slikke hende. Jeg slikker hver en krog af hendes indre. Hun stønner afdæmpet. Med begge hænder presser hun mit hoved mod hendes skød samtidig med at hun folder sine ben om min nakke. Hun stønner højere og kommer for anden gang. Igen strømmer det ud med min søsters dejlige safter. Jeg forsøger at få det meste med. Jeg ligger mig ved siden af hende og beundrer synet. Hun er helt udmattet. Hun ligger sig helt ind til mig, og jeg holder om hende. Hun hvisker ”om lidt vil jeg mærke dig rigtigt”.

Jeg klæder mig af. Hun tager et let greb om mit stive lem mens jeg ligger mig hen over hende. Hun spreder hendes ben og fører mig indenfor i varmen. Jeg glider direkte i bund og hun stønner. Jeg knepper hende i et roligt tempo som jeg føler hun kan lide. Vi ser hinanden dybt i øjnene og mødes indimellem i et vådt kys. Jeg støder hårdere, trækker mig helt ud og så helt i bund. Jeg masserer hendes bryster og mærker hendes bløde fugtige hud mod min. Der lyder et svup hver gang jeg støder. Hun er så våd. Vi sveder begge to. Hun hvisker i mit øre ”du skal sprøjte din sperm dybt op i mig brormand”. ”Ja JA jeg kommer” skriger hun. Jeg støder to gange og ser sol måne og stjerner. Hendes køn malker mit lem. Spermen vælter ud i hende. Jeg falder sammen over hende, og vi ligger længe i hinandens arme. Vi er begge smurt ind i vores elskovssafter, og går sammen ud i søen for at skylle os. Holder om hinanden men siger intet. Vi klæder os på, og cykler hjem i stilhed. 

porno med danske piger