Det gik ud over lillesøsteren

SPAR MANGE PENGE

Så tøs, nu er det din tur! sagde jeg, og rejste mig op. Smed hurtigt tøjet, og min store pik stod lige ud i luften foran hende. ”Hvad skal jeg gøre?” spurgte hun uskyldigt…

I Katjas sommer fik i en fiktiv historie, og i Amanda og spermen fortalte jeg en historie, som min bolleveninde havde været ude for. Så i dag har jeg tænkt mig at fortælle om en af mine egne oplevelser. God fornøjelse.

Historien starter i sommeren 2011. Jeg havde været i et forhold i et år med en rigtig sexfreak. Carina, hed hun. Hun var eksperimenterende, nysgerrig og altid liderlig. Kort, krøllet, brunt hår, meget spinkel og lav, og med små faste bryster. Hendes røv var lille, men det var som om der sad en orgasme knap inden i den. Havde jeg fyldt hende med min pik, skulle jeg bare føre to fingre hårdt derop. Bingo!

En måned inden hun slog op med mig, havde jeg en anelse om, at hun ikke kun var min længere. Og ganske rigtigt forlod hun mig til fordel for en anden. Jeg var knust. En knækket, ung mand, med kun en ting i sinde. Hævn!

To uger efter dukkede chancen op. Da jeg var ude og handle ind, løb jeg tilfældigvis ind i Carinas lillesøster, Nicole, som jeg var blevet meget tæt med. 17 år, og meget anderledes i forhold til hendes søster. Brysterne var store, kroppen fyldig, og håret kort og sort. Hun var til matematik i gymnasiet, gik ikke i byen og var hestepige Selv var jeg 25, trænet, mørkhåret og fodboldnørd. Underligt match, men alligevel havde vi fået et bror/søster forhold, som var meget stærkt.

Jeg stod med hovedet begravet i køleboksen, da hun pludselig stod bag mig, og hilste lige så varmt som altid. Jeg hilste igen, og var egentligt på vej væk, da hun indhentede mig ved kassen.

”Lasse, har du ikke lige fem minutter?” spurgte hun. Jeg nikkede, og hun hev mig lidt ned bagved.

”Jeg er ked af alt det der skete imellem dig og Carina. Hun er en idiot at have forladt dig, det siger alle. Men jeg håber bare ikke, at det skal komme imellem os to. Jeg er nemlig kommet til at holde meget af dig. Altså som ven, ikk os?”

Først der kiggede jeg rigtigt på hende. Hun stod der iført en løs, hvid skjorte, som fremhævede hendes bryster perfekt på sådan en uskyldig måde. Små, sorte shorts dækkede det øverste af de brune lår, som i hvert fald havde tilbragt et par timer under solen. Hendes hår var klippet i en pæn page, som nåede hendes skuldre. Og hendes brune øjnede strålede af liv. Øjnene, som var det eneste hun havde til fælles med sin søster. Store uskyldige øjne. Og i hendes tilfælde på en meget uskyldig pige.

En plan begyndte at tage form.

Jeg rakte min hånd frem, og tog fat i hendes.

”Jeg holder også af dig Nicole. Savner dit selvskab. Men vi kan da stadig ses. Vi må jo bare lige finde en aften.”

Et smil brød frem på hendes læber.

”Hvad med i aften,” foreslog hun. ”Vi kan være hjemme hos mig. Carina er hos ham fyren, og mine forældre er i sommerhus. Vi kan slæbe nogle madrasser ned i stuen, og æde popcorn og se gyserfilm hele natten,”

Videoaften? Fedt! Ikke lige det jeg havde i tankerne. Men på den anden side kunne det være en god start. Jeg havde dog selv nogle forslag til arrangementet.

”Hvorfor smider vi os ikke bare i Carinas seng. Hun har trods alt det største fjernsyn.”

Nicoles smil blegnede en smule.

”Ville det ikke være underligt for dig?” spurgte hun.

”Nej, slet ikke. Alt det er fortid nu. Og det er jo dig der kommer til at ligge ved siden af mig jo” Og gerne på alle fire, hvis det står til mig.

Senere på aftenen dukkede jeg så op i det hus, hvor jeg havde brugt det meste af det sidste års tid. Det lignede sig selv. Dog var det en anden pige, der lukkede mig ind, da jeg havde banket på. Iført blå pyjamas skjorte og hvide hotpants, og med favnen fuld af popcorn, lignede hun den lille uerfarne pige hun var.

”Kom indenfor. Jeg er i gang med at gøre klar. Du kan bare gå derop, så kommer jeg om lidt.”

Jeg gik op på Carinas værelse, og måtte lige synke en gang da jeg trådte ind. Det hele stod, som det plejede. Sengen til venstre for døren, fjernsynet ved fodenden, skabet til højre og en skrivebord med en bærbar for enden under vinduet. Ved siden af sengen stod et lille bord. Jeg kunne ikke dy mig, og gik over og åbnede den. Den lille kasse stod der stadig. Jeg tog låget af, og vente det på hovedet. Smilede lidt, og lagde så låget på bordet, med bunden ned af. Kiggede ned i kassen, og så at indholden var intakt. Tænk at hun ikke har smidt det ud endnu.

I det samme hørte jeg lyde på trappen, og skyndte mig at lukke skuffen i igen. I det samme kom Nicole ind af døren. Hun havde en bakke med, som var fyldt med popcorn, slik og sodavand. Det helt store videoaftens skryd.

”Hvad skal vi starte med?” spurgte hun. ”Jeg tænkte på noget sjovt, måske 10 Things i hate about you?”

Jeg smilede overbærende, imens jeg var ved at brække mig indeni. Vær nu sød, ellers lykkes det aldrig. Vi smed os i sengen, og startede filmen. Jeg var ved at skyde mig selv flere gange, men Nicole nød den, og jeg nød at betragte hende. Hun smilede hele tiden, fniste på de rigtige steder, grinede højt flere gange. Hun var så uskyldig, at jeg var lige ved at fortryde mine planer. Men også kun lige ved. Da scenen kom, hvor Heath Ledger synger for heltinden, rullede hun rundt af grin, og endte helt forpustet op af min brystkasse.

”Puha, han er bare så sød,” sagde hun. ”Der er bare ikke så mange af den slags fyre derude.”

”Okay, og du har måske datet dem alle?” sagde jeg smilende.

Nicole kigge rødmende ned i dynen, og ventede lidt før hun sagde noget.

”Jeg har aldrig rigtig datet nogen faktisk. Ikke sådan rigtigt i hvert fald.”

”Hvad har du da så prøvet?”

Spørgsmålet fløj bare ud af mig, før jeg nåede at stoppe mig selv.

Hun tøvede endnu længere denne gang, før hun endelig svarede.

”Altså, ikke så meget. Eller, ikke rigtigt noget. Har kysset med et par fyre. Og engang var der en af mine klassekammerater der for sjov tog mig på numsen.”

Okay, jeg vidste at hun var uskyldig, men det her? Det havde jeg sku ikke lige regnet med. Der skulle ske en hel masse i aften, hvis ikke min plan skulle gå i vasken.

”Men har du aldrig haft lyst til at prøve mere?”

”Jo, det har jeg da. Men har bare ikke turde. Og der har ikke været nogle at gøre det med. Det skal være en helt særlig person. En man elsker, ellers er det ikke rigtigt.”

Nicole kiggede nu meget intenst på mig. I flere minutter i træk. Film lod hun være film.

”Er der så nogen du elsker, Nicole?” spurgte jeg.

Nicole svarede ikke, men stirrede mig bare i øjnene. Og da jeg lænede hovedet ned og kyssede hende, skiltes hendes læber bare, og mødte mine. De første kys var blide, men hvis ikke det skulle blive ved det, måtte jeg rykke hurtigt. Jeg lagde derfor armene om hende, og trak hende hårdt ind til mig. Jeg åbnede øjnene, og så at hun havde gjort det samme. Jeg pressede min tunge ind imellem hendes læber og kyssede hende intenst, og hendes øjne gled i igen, samtidig med at et støn forlod hendes læber.

Først flere minutter senere gav jeg slip på hende. Hun rullede forpustet ned på ryggen, og kiggede drømmende op i loftet. Jeg kiggede ned af hendes krop. Brysterne pressede imod stoffet i skjorten, og jeg kunne se de to hårde brystvorter. Længere nede var der kommet en lille våd plet imellem hendes ben.

”Det var ikke nogen god ide det her Lasse. Men jeg har bare drømt om det så længe. Har du også haft det sådan hele tiden?”

”Ja, lige siden første gang jeg så dig.” Løgnen faldt så overbevisende, at hendes ansigt straks åbnedes i et bredt smil.

”Kan vi ikke kysse lidt mere?” spurgte hun.

Jo, og lidt mere end det.

”Så kom her skat.”

Jeg tog fat i hende, og rullede hende op, så hun sad oven på mig. Tog fat i hendes knæhaser, og trak frem, som hendes røv stak lige bagud, og min store bule pressede imod den våde plet i hendes hotpants. Jeg kiggede hende i øjnene, og så nervøsiteten og tvivlen i dem.

”Kys mig så,” sagde jeg.

SEX I DAG?

Hun bukkede sig frem, og berørte let mine læber. Ej, det er sku for kedeligt. Jeg førte en hånd om i nakken på hende, og pressede hendes læber hårdt mod mine, og stak min tunge ind i hendes mund. Da hun efter lidt tid havde vænnet sig til intensiteten, førte jeg begge hænder ned af hendes ryg, og med en fast greb, tog jeg en balle i hver hånd. Til min overraskelse var røven fast og spændstig, på trods af at den var lidt fyldig. Det må være alle de ridetimer. Dem kan du få brug for nu alligevel.

”Er det ikke lidt meget?” spurgte hun nervøst imellem kyssene.

”Elskede du mig ikke?” Nicole nikkede. ”Så vil du vel også gøre mig glad, vil du ikke?” Igen nikkede hun.

Jeg trak igen hendes hoved ned til mit, og vi fortsatte kyssene. Jeg begyndte at ælte hendes røv, klemme den, og overgramse den. Med lette tryk begyndte jeg derefter at trykke min stenhårde bule imod hendes fisse. Et støn forlod hende igen, og hun bed sig selv i underlæben. Jeg førte mine læber op til hendes øre.

”Jeg kunne se at du var våd. Jeg vidste ikke at du var sådan en liderlig tøs” hviskede jeg, og nappede hende i øreflippen.

”Sådan er der aldrig nogle der har snakket til mig før” stønnede hun lidt nervøst.

”Det må du vænne dig til. Med mig skal du høre efter. Det gør mig glad. Forstår du det?”

Hun trak sig pludseligt lidt væk fra mig.

”Ej, Lasse, jeg ved ikke om jeg er klar til sådan noget. Er det ikke lidt for frækt?”

”Men du er jo en fræk pige. Og jeg kan godt lide en fræk pige. Se bare hvor lækkert du havde klædt dig på for mig. Nu vil jeg gerne have, at du klæder dig lige så frækt af.”

Nicole tøvede.

”Jeg ved ikke rigtigt.”

Jeg skubbede hende af, og rejste mig op.

”Jeg kan jo også bare gå. Men jeg troede bare at du elskede mig.”

Hun for op og klamrede sig til mig.

”Nej, Lasse, du må ikke gå, ikke nu. Jeg elsker dig. Jeg er bare lidt nervøs. Men jeg skal nok gøre det, gøre alt hvad du siger, bare du bliver her,”

Nu har jeg hende.

”Okay, jeg bliver hos dig” sagde jeg, og kyssede hende.

Jeg satte mig igen hen på sengen, og hun stillede sig mit i rummet. Med nervøse hænder trak hun op i sin skjorte, og tøvede lige et halvt sekund ved brysterne, inden hun hev den over hovedet. Hendes store bryster kom nu frem, og de fik min pik til at blive om muligt endnu større. Da hun skulle til at tage sine gennemblødte hotpants af, stoppede jeg hende.

”Vend dig rundt og buk dig forover, så jeg kan nyde din stramme røv.”

Hun rødmede kraftigt, men gjorde som jeg bad hende om. Hun bukkede sig forover, og trak hotpantsene ned over benene. Hendes flotte røv var mindre en en halv meter fra mig, og jeg satte mig ned på knæ, og trak hende ind til mig. Jeg skilte hendes baller fra hinanden, og var overrasket over at se, at både fisse og røv var glatbarberet. Perfekt! Jeg bukkede hoved lidt, og stak tungen frem. Da jeg ramte hendes fisse, mistede hun næsten balancen.

”Fuck det føles underligt, men bare så dejligt. Vil du ikke nok blive ved?”

Jeg førte tungen ned til hendes klit, og slikkede hele vejen derfra, og op til røvhullet. Blev ved sådan i noget tid, imens hun bare stod foroverbøjet og stønnede.

”Så tøs, nu er det din tur!” sagde jeg, og rejste mig op. Smed hurtigt tøjet, og min store pik stod lige ud i luften foran hende.

”Hvad skal jeg gøre?” spurgte hun uskyldigt, og en kold fornemmelse løb igennem min krop et øjeblik, inden den igen forsvandt, og blev afløst af begær.

”Du skal tage den i munden, og sutte på den. Savle ud over den, og få mig til at stønne.”

Ordenen fik hende til at måbe.

”Jamen, jeg ved jo ikke hvordan?” Sagde hun med hæs stemme.

”Det skal jeg nok lære dig” sagde jeg, og med hænderne på hendes skuldre, trak jeg hende ned på knæ.

Langsomt tog hun om min pik, som om den var lavet af glas. Efter et par usikre bevægelser bukkede hun sig frem, og strejfede den med læberne. Så prøvede hun at stikke tungen lidt ud, og røre med den. Et par minutter gav jeg hende lov at prøve sig frem, inden jeg overtog styringen. Med den ene hånd greb jeg fat om hendes hår, og med den anden tog jeg et fast greb om min stive pik.

”Nu er du klar tøs. Åben munden, og stik tungen lidt ud. Hvis det bliver lidt ubehageligt, skal du bare tænke på hvor dejligt jeg synes det er, at du tager min pik.”

Nicole skulle til at sige noget, men i det øjeblik hun åbnede munden, stak jeg pikken ind. De første stød prøvede hun at slippe fri, men hun fandt hurtigt ud af, at det ikke var så slemt. Men det skulle det blive. Efter et par minutter trykkede jeg mere og mere af min pik ned i hendes hals, indtil over halvdelen var forsvundet i hende mund. Da jeg trak den ud igen, løb der tårer fra hendes øjne, og savlet løb ned af hende hage, og lage sig glinsende på de store bryster.

”Var det godt?” stønnede hun pligtopfyldende.

”Så godt, min tøs. Men nu vil jeg prøve noget strammere. Løg dig på sengen, og træk dine ben op til dig.

Denne gang gjorde hun med det samme, som hun fik besked på. Da hun trak benene op, var hendes fisse helt blottet. Jeg stak lige tungen op i hende, og nød den søde smag et par minutter, inden jeg satte mig på knæ, og satte pikken i stilling foran hendes jomfrufisse.

”Blidt søde, please?” hviskede hun, med frygten malet i øjnene.

Nu mente jeg at det var en god ide at lytte til hende, for ikke at ødelægge det hele, Med en stille tryk lod jeg pikhovedet presse imod det lille hul, og centimeter for centimer gled den ind, indtil den pludseligt mødte modstand.

”Tag en dyb indånding skat” hviskede jeg, inden jeg i et hug stødte pikken i bund.

Et lille skrig undslap hende, og derefter bed hun sig i læben, og havde øjnene hårdt presset i i flere minutter. Da jeg mente at hun var klar, begyndte jeg langsomt at glide frem og tilbage.

”Gør det stadig ondt?” spurgte jeg hende.

Hun rystede på hovedet, og åbnede øjnene, og kiggede på mig.

”Du må gerne lidt hårdere nu.”

Det skulle du ikke have sagt, tøs. Jeg satte nu tempoet op, og stød for stød blev det hårdere og hårdere, indtil jeg til sidst bare gennemkneppede denne lille jomfru. Hun stønnede så højt, at ingen i hele byen var i tvivl om, at den søde, nørdede ridepige, nu fik pik for første gang, og elskede det. Pludselig gispede hun, og hendes øjne sprang op, inden hun vendte det hvide ud af dem,

”FUUUUUCK!” skreg hun, og så strammedes hendes fisse, så jeg troede min pik skulle blive klemt af.

Da hendes orgasme var overståer, trak jeg pikken ud. Den var lidt blodig, så jeg tog hendes hotpants og tørte den af.

”Vend dig om på alle fire tøs. Jeg vil se din røv, imens jeg knepper dig.”

Nicole slæbte sig svimmel om på alle fire, og lagde armene foran hovedet, så brysterne pressede ned imod madrassen. Perfekt! Jeg åbnede langsom skuffen i bordet, og stak hånden ned i den åbne kasse. Tovet jeg trak op var langt og holdbart, og jeg bandt det erfarent omkring hendes knæhaser, og trak den anden ende op til sengegærdet, hvor jeg satte det fast. Igen stak jeg hånden ned i kassen. Det var først da jeg lukkede håndjernene om det ene håndled, førte dem gennem gitteret i sengegærdet, og lukkede dem om den anden hånd, at hun ænsede hvad der foregik.

”Hvad laver du Lasse?” spurgte hun, og hev i håndjernen.

”Det er bare for at du ikke falder når jeg knepper dig skat. Du skal ikke være bange. Det er jo mig.”

Mit smil fik hende til at slappe af, og hun lagde hovedet ned på det lænkede arme. Sådan som hun lå var hele hendes underliv åbent for mig. Jeg slikkede lidt omkring hendes røv, og pressede så min pik op i hende. Hun stønnede med det samme. Hendes fisse var om muligt endnu strammere efter at hun var kommet, og jeg kunne mærke spermen presse sig på. Ikke endnu! Hårdt begyndte jeg igen at pule hende, imens jeg engang imellem lod en spytklat lande på hendes røvhul. Da jeg mente at det var vådt nok, pressede jeg langsomt en finger op i hende.

Effekten var voldsom! Nicole kastede hovedet tilbage og stønnede, og hendes hænder åbnede og lukkede sig, imens de kæmpede for at komme fri. Jeg blev ved med at banke op i hendes fisse, og da jeg stak endnu en finger op i hendes bagerste hul, kom hun igen. Okay, endnu en ting de har til fælles. Da fissen endnu engang strammede om min pik, kunne jeg ikke holde tilbage længere. Jeg trak mig ud, og stillede mig foran hendes ansigt.

”Sig at du er en lille spermluder!” råbte jeg, imens jeg spillede min pik af.

”Jeg ved ikke rigtigt…” stønnede hun, stadig påvirket af den kraftige orgasme.

”SIG DET”

”Jeg… Jeg er en lille luder!” hviskede hun.

”Højere luder. Hvad er du?”

”JEG ER DIN SPERMLUDER!” skreg hun.

Og så kom jeg!

I store tykke stråler væltede spermen ud over hendes tunge, læber, kinder, og resten af ansigtet. 8 gange skød spermen ud, indtil hun var helt dækket af sperm. Fuldstændigt udmattet faldt hendes hoved ned i armene, og et saligt smil lagde sig over hendes ansigt. Jeg pustede lidt ud, inden jeg igen stak hånden ned i kassen i skuffen, og trak den 3. og sidste genstand op. Nicole lå stadig med lukkede øjne, da jeg klædte mig på, og stillede mig bag hende.

”Fuck hvor var det dejligt skat. Havde aldrig troet at det kunne være så godt!” sagde hun. ”Jeg elsker dig så meget. Vi kommer til at blive så lykkelige sammen,”

”Sammen,” hviskede jeg.

”Ja sammen, skat. Løsner du mig ikke lige. Min søster kommer nok snart hjem.”

”Ja, men så kan du passende give hende rebet og håndjernene tilbage.”

Nicole åbnede øjnene.

”Jamen,” stammede hun, ”jeg troede det var dine. Havde du dem ikke med?”

”Så du mig have noget med? Lille uskyldige pige dog. Men nu vi er i gang, kan du lige så godt også give hende denne tilbage.”

Med et hårdt tryk pressede jeg buttpluggen, som jeg havde tage i kassen, op i hendes lille stramme røv. Hun skreg, vendte hovedet tilbage og kiggede på mig.

”Hvad laver du? Lasse? Skat…” hviskede hun bævende.

Jeg gik over til det lille bord, samlede låget fra kassen op, og satte det foran hende, så hun kunne se billedet der var limet fast i bunden. Øjeblikkeligt begyndte tårerne at løbe ned over hendes kinder. Hun prøvede at kigge væk, med hendes blik var som limet til motivet. Ligheden ved det hele. De bunde ben, hænderne i håndjern, den samme buttplug, som bare var placeret dybt i en noget mindre røv. Den eneste store forskel var smilet, som Carina havde i det spermindsmurte ansigt, da hun havde kigget ind i linsen på kameraret.

Langsom gik jeg over til døren. Jeg vendte mig, og kiggede på Nicole, der stadig hulkende betragtede billedet af sin søster.

”Jeg elsker også dig Carina,” sagde jeg, og gik.

Jeg håber at i kunne lide historien. Den er delvist sand, og så må i selv gætte jeg til hvilken del. Skulle i få lyst til at kommentere eller komme med forslag til nye noveller, er i velkommen til at skrive til mig.

Forfatter e-mail: [email protected]

porno med danske piger