Sex med unge søs

SPAR MANGE PENGE

Hold kæft hun var god. efter hun hade Blowjobbet mog i 6-7 minutter lagde hun sig sådan at hun hade frit udsyn til hindes fisse…

Da dette skete var jeg 14 år og min søs var lige fyldt 13. min søs har altid været rigtig pæn og næsten alle drenge på skolen kikker efter hinde. hun elsker at vise sig frem og gå i lidt sexet tøj fx. en kort nederdel med en lille G-streng. når men dette her skete for 3 år siden og nu kommer historien.

SEX I DAG?

Det var Fredag og jeg kom tidligt hjem ( kl. 1) jeg gik op på mit værelse og smed mig på min seng og så noget TV. der var intet så jeg slukkede og tændte min PS2 (Playstation 2) og spillede noget Wrestling da min søs kom hjem. hun kom gående op ad trappen og gik ind på sit eget værelse. jeg spillede videre. nu skal det lige siges at min mor og far var taget på ferie i weekenden så vi var alene hjemme. efter 10 minutters tid kom søs ind i sin korte nederdel og sin T-shirt hun satte sig ved siden af mig og spurgte om hun måtte spille med? Jeg sagde ja. Efter lidt spile tid spurgte søs "Hvornår vil du havde sex storebror?" (nu skal det siges at mig og min søs har altid haft det godt med hinanden og vi kunne snakke om næsten alting) "tja" svarede jeg "det ved jeg ikke… når der kommer en pige der gerne vil vil jeg også tror jeg" "okay" svarede søs og vi spillede videre.

efter tja jeg tror 20 minutter hvor vi ikke rigtig sagde noget spurgte søs igen "gad du godt havde sex med mig?" jeg kikkede på hinde og tænkte over vad jeg skulle svare for jeg må indrømme at jeg hade fantaseret om hinde nogle gange. "tja det vil jeg væl godt" svarede jeg. hun kikkede på mig smilte og gik ned og slukkede for PS2´eren. "Skal vi så ikke gøre det nu brormand?" spurgte søs og hun kom med det ansigt som man bare ikke kunne sige nej til "øh tja det ved jeg… øh" mumlede jeg "kom nu bror du vil jo godt" hun sad bare der og ventede på ja´et så hun kunne komme i gang "tja okay da" svarede jeg hun smilte. "Men så vil jeg også se dig helt nøgen" sagde jeg og kunne godt se hvor dumt det lød. hun svarede ikke hun kravlede bare op på min mave og begyndte at kysse mig. vi tungekyssede i måske 3-5 minutter. så tog hun T-shirten af hun hade ingen BH på hindes bryster må havde været en B Skål eller sådan noget. "holdt kæft nogle gode patter du har søs" sagde jeg m ens jeg tog blusen af. hun tog sin nederdel af og så hun ikke hade nogen G på. jeg hade frit udsyn til hindes barberede fisse. hun tog mine bukser af og mine boxershorts så min stive på på 17 cm stod lige op i været. Søs tøvede ikke men tog den bare lige i munden og suttede. Hold kæft hun var god. efter hun hade Blowjobbet mog i 6-7 minutter lagde hun sig sådan at hun hade frit udsyn til hindes fisse. "knep mig storebror. knep min fisse" jeg tog min pik og pressede på hindes fisse hold kæft hun var stram. pludselig sagde det bare svup og min pik var inde i hinde. jeg begyndte at arbejde ind ud ind ud det gik hurtigere og hurtigere og søs kunne ikke få det hurtigt nok. pludselig sagde søs "stop brormand stop… nu er du min hest og ved du vad heste de skal rides" mere behøvede hun ikke at sige før at jeg vidste hvad hun mente. jeg gik ud af hinde lagde mig ned og så satte søs sig oven på min pik. først begyndte hun langsomt men så gik det hurtigere og hurtigere og til sidst

gik det fandme så hurtigt at man nok aldrig har set noget ligne. min søs var en vildkat hun kunne bare ikke få det hård nok.

pludselig kunne jeg mærke at jeg skulle komme og jeg sagde "søs jeg kommer sku" og hun svarede "så kom brormand" og hun begyndte at gøre det lidt langsommere. og så kom jeg spermede hendes dejlige fisse til. bagefter synkede vi sammen og vi besluttede at vi ville løbe nøgne rundt resten af dagen og at dette ikke var sidste gang.

efter dette har hun også fået den i røven og vi gør det stadig. øhh søs fuck me :-).

porno med danske piger