Min datter og jeg fik mere end sort massage

SPAR MANGE PENGE

Slik min mors drivvåde fisse, hun er en liderlig tøs, som kun tænker på at få pik. DIN pik Jacob hun vil gennemkneppes af din store neger pik, stønnede Malou…

Der er lidt engelsk ord på de først par sider i historien. En lille historie af min voksne datter Malou og jeg Ann havde da vi var nede på Hedonism II resortet på Jamaica. Vi havde en spænding i kroppen da vi fløj der ned til Montego Bay. For vi havde hørt så meget om stedet, vi glæde os til at slikke sol i 14 dage under den eksotisk sol. Vi begge er tiltrukket af mørke mænd med en muskuløs krop, da vi selv har haft et par neger kærester. Dagen efter vi kom, fandt vi et lille hyggeligt sted hvor der var en der gav kropsmassage. Da vi begge trængte til at få vores kroppe smurt ind og få løst de spændinger vi havde i vores kroppe, efter vores lange flyvetur.

Vi gik ned iført sarong og bikini toppe, vi fik mange frække blikke da vi begge er lyshåret og ser godt ud. Vores toppe dækkede kun lidt af vores store naturlige frodige bryster. Mange tror vi er tvillinger for Malou har mit smukke ansigt med frække øjne. Vi begge har en slank krop og en god fast pariser røv. Selvom hun er 20 år og jeg er 39 år. Vi har altid været åbne over for hinanden, med vores seksuelle udførelser. Vi er heller ikke generet over at være sammen nøgen i samme rum. Når vi var sammen med en neger fortalte vi hinanden hvor gode de var, og hvor store deres vidunderlige negerpik eksemplar var.

Vi blev modtaget af en stor muskuløs neger, han lyset helt op da han så os 2 smukke skandinaviske kvinder indtage hans lille telt. Welcome ladies sagde han med sit store hvide tandpasta smil. What can I do for such beautiful and fine sexy ladies??? My name is Jacob. Malou smilede OG sagde på sit perfekte engelsk: We have heard you are the best for full body massage. You got that right young lady, svarede han. This is my mom Ann and I’m Malou. Welcome to my place, svarede han tilbage. Jump up on the couch ladies. Vi smed begge vores saronger og hoppede på briksen så vi lå på maven. Han var, vandt til at se kvinder i bikini toppe og små g-strenge der kun lige dækkede skambenet, lidt af brysterne og fissen. Vi begge løsnede vores toppe så vi ikke fik olie på toppen.

Hans magiske finger begyndte at glide over vores kroppe, bare varmen i hans hænder var nok til at vores fisser begyndte at løbe med safter. Og vores kroppe begyndte at sitre af lyst. Han kunne også mærke hvordan hans fingere ramte de rigtige steder, for han kunne høre vi begyndte at stønne svagt. It has been a long time since I have been the pleasure to give such fine sexy ladies body massage, sagde han. Lige inden vi gik vi lovede ham at kommer igen dagen efter. Da vi gik sagde jeg…. Åhh! Der gik en strøm igennem min krop da han arbejdede op ad mine ben og på brysterne, jeg tror han opdagede min fisse var i løbetid.
Det var du ikke ene om mor, for min krop havde det på samme måde. For jeg fik en lille orgasme grinede hun. Jeg fik et lille kik på hans shorts, han var heller ikke helt uberørt af hvad han så. For han havde en mega stor bule i bukserne. Jeg kunne godt tænke mig, at se og ha den i min mund, for ikke at sige mærke den i min våde fisse. Ja det er du ikke ene om min pige for det kunne jeg også. Det kunne være vi kan deles om den på samme tid. Den er jeg med på mor. åh! Gud hvor jeg glæder mig til at mærke den, mor. Håber vi får en chance for jeg er godt trængende, sagde jeg.
Men jeg lagde mærke til når han snakker, er det ikke Jamaica engelsk. Men nærmere Skandinavisk engelsk. Gud JA! Du har ret mor, det lagde jeg også mærke til. Så skal vi ikke prøve at komme med nogen frække ord, for at se hvordan han reagere?… Jo lad os gøre det. Gad vide hvor du fået de frække ord til at komme ud af din mund fra?? Ja gad vide hvem der har lært mig dem MOR, grinede hun tilbage. Så grinede jeg også. Gud hvor vi slemme, jeg meget slemme, grinede Malou. Og jeg må indrømme mor jeg er ved at være forelsket i ham, og jeg kan fornemme du også er det. Ja det er jeg skat, og hvis vi kan få ham som kæreste begge to så var vi fri for at lede efter flere, sagde jeg. Ja det har du helt ret i mor.
Dagen efter var vi dernede igen som vi lovede ham. Han kom smilende i mod os, og sagde. How are mine sexy ladies today?? We are fine; we couldn’t get enough of your magic fingers. Han smilede. But we have a small problem, and we wonder if you could help us. Ohh! That doesn’t sound good, what can I help you with?? Vi fortalte ham hvordan hans fingere og hænder havde gjort ved vores kroppe og fisser. Ohh! Yes I can see that is a problem both of you have. I’m will be gladly to help you with that problem. But we can’t do it here, but I have a private hacienda not far away. Så vi aftalte at mødes her i aften i hans private hytte.

Vi lagde os igen op på briksen, og løsnede det hele så han havde frit udsyn til hele vores herligheder. Han begyndte på Malou hvor han sørgede for at smørrede hendes vidunderlige store smukke bryster ind. Han tog sin tid med alt ælte og smøre dem ind. Malou stønnede svagt imens hun lå med hovedet så langt oppe, at hun kunne mærke Jacobs pik igennem hans shorts. Åhh! Mor jeg kan mærke hans pik i hans shorts, og gud hvor den lugter godt. Kan ikke vente til at se den. Ja bare det var mig, svarede jeg tilbage. Jeg ligger her og nyder synet hvordan hans mørke hænder, glider over dine bryster.

Vent du bare til det bliver din tur mor. For jeg ved du ikke kan vente til at mærke dem på din krop, og lade hans finger glide ned i mellem dine hår helt ned til fissen. Det har du så ret i min skat, for jeg er så småt begyndt at sejle ned af bænken. Mine fissesafter løber ned mod røven, stønnede jeg igen. Leg du med din smukke fisse mor imens han tirre mig. Jacob nød også synet af at jeg legede med fissen og krammede mine bryster. Men vidste ikke hvilken skønhed han skulle kikke på. He smiled and said I have never thought I should have such a naughty sexy mom and daughter in my tent. I can’t wait to for fill your whishes, for I have to amid to both of you. You got my dick hard again.

SEX I DAG?

Malou kikkede liderlig op på ham og sagde, så vis os din store neger pik. Så skal vi sørger for vi giver dig en tur som du ikke glemmer. Jacob kikkede ned på Malou og svarede overraskende på dansk. Er du sikker på du kan tag den??? Malou og jeg blev helt paf for vi havde ikke den vilde fantasi at Jacob kunne dansk. Ja det kan du tro jeg kan, og det kan mor også for vi begge har haft kærester af neger afstamning. Ja så vil jeg ikke skuffe jer. For det er ikke alle der kan tag en pik som min i fuld længde i fissen. Jeg kikkede liderlig over på ham og spurgte hvor lang den var? Den er vel en 25 cm i længden og 6 cm i omkreds. Waoo! Lige den længde som vi begge kan lide. Kom nu lad os se dit vidunder eksemplar af en pik skal være, sagde Malou. Jacob tørrede sine hænder og trak den ud af slippen i shortsene. Så den hang få centimer fra Malou’s mund. Gud hvor er den så stor og smuk, den kan du godt komme og nedlægge os med til en hver tid, svarede jeg. Ikke Malou??? Jo til hver tid mor og gerne samtidig når vi er i samme rum eller hver for sig, smilede Malou tilbage til mig.
Og lige en anden ting mine damer, jeg hørte godt hvad i sagde i går om at se, røre, smage min pik og blive kneppet af den. Jeg havde et lille håb i ville komme tilbage i dag, for jeg ville også smage jeres våde fisser og kneppe jer, smilede Jacob. Vi kan ikke slet ikke vente svarede vi begge i kor. Nu bliver jeg altså nød til at smage din pik, nu hvor den er lige ud for min mund. Hvorefter Malou tog en hånd om hans lanse af en pik at være, samtidig hun åbnede sin mund for at tag i mod det store brune pikhoved. Min mund kan næsten tag hele hans store pikhoved i munden, stønnede hun. Du ser dejlig fræk ud med den store pik i munden, skat.
Smager den lige så godt som den ser ud??? Ja Jacobs pik smager vidunderligt, mor. Malou slikkede rundt om pikhovedet før hun tog hele hovedet ind i munden. Da Jacob mærkede hovedet var indenfor begyndte han at mundkneppe hende langsomt. For han ville ønskede ikke at komme nu, for det skulle de nok få at mærke og se i aften. Jacob lænede sig over Malou’s krop og lod hans fingere glide ned over hendes skamben, ned mod skamlæberne som skinnede af fissesafter og olie. Med kyndig hånd lod han 2 finger sprede skamlæberne for at gøre dem våde, før han lod dem glide op igen op til hendes klitoris. Som han tirrede med små slag samtidig med kan knubbede den fra side til side. Malou stønnede lidt højre nu og var godt liderlig.

Hun ville ønske at han trak sin pik ud af munden og ind i den modtagelige våde fisse. Som kun var til stor neger pikke. Men nej han gik i gang med at give mig samme behandling som Malou fik. Jeg må indrømme min sejlende fisse var mere end klar til at blive gennemkneppet af den smukke lange tykke negerpik. Du har ret skat Jacobs pik smager godt. Ja ikke mor, og jeg vil slikke din fisse Det skal du nok få lov til min skat. Top deal mor glæder mig. Nu glæder jeg mere til at kneppe en af jer imens i slikker hinanden, kom det fra Jacob. Jacob må jeg spørge dig om noget??? Ja det må du godt Malou. Hvordan er du havnet hernede???
Jeg kommer her fra Jamaica og arbejder som massør her på stedet, jeg læste i Danmark i mange år, jeg fandt en dansk kæreste. Men det gik i vasken. Så nu leder jeg efter et sted at bo i Danmark og en kæreste. Så hvis i kender nogen der har en lejlighed el har et hus til leje, så må i godt sige til. Det har vi sagde Malou, mor har et stort hus så du kan bo ved os. Det lyder godt så vil jeg takke ja til hvis jeg må??? Men det er din mor som skal give mig lov til at flytte ind. Det skal jeg fortælle dig i aften sagde jeg smilende. Kan ikke vente til vi bliver alene, sagde han. Det kan vi heller ikke, sagde jeg. Vi forlod Jacobs telt mere liderlig end da vi stop op i morges. Vi blev enig om at mødes på en lokal restaurant alle 3 for ikke at vække for meget opsigt på hotellet. Malou og jeg blev enig om at lege turister når vi skulle mødes med Jacob blandt andre, hvad vi nu var. Selv om vi havde hørt at massørerne og dem der stod i barerne havde sex med hotellets gæster. Vi glædede os til at blive gennem kneppet, af Jacobs store neger pik og lade ham fylde vores fisse med sperm. Så hvis vi skulle være Jacobs levende fødemaskiner så var vi klar til at blive gravide.
Jeg tog en af vores ny saronger på, og en om syet T-shirt der havde et langt halv åben V snit. Så man kunne se noget af mine bryster. Malou tog sin sarong på og en ny bikini top på. Vi lod vores trusser blive hjemme for dem ville vi ikke få brug for. Vi fandt vores restaurant og fik et privat bord med udsigt ud til en lille azurblå lagune. Da vi sad der kom Jacob og spurgte om der var plads ved dette bord. Vi kikkede op på ham. Ja her er der masser af plads til os 3, du kan sætte dig ved siden af mig sagde Malou. Vi kunne godt mærke alle 3 der var masser af erotik i luften. Jacob lod den ene hånd glide ned af Malou’s ryg imens han satte sig ned. Da Jacob havde sat sig ned gengældte Malou ham med et klem på pikken. Som hurtigt rørte på sig og blev lidt større og hårdere.
Jeg tror der er en der snart vil ud i det fri, sagde Malou. Det kan du tro den gerne vil, svarede Jacob. Så lad os komme af sted hjem til din hytte, for det eneste vi vil ha i aften er din pik hele aften og natten med, svarede jeg. I to ved hvad i vil ha, og vil gøre alt for at få det, sagde Jacob. Ja det gør vi og vi har en lille tilståelse til dig, efter hvad dine hænder har gjort ved os og har smagt din dejlige pik. Så vil vi gerne føde dine børn og være dine kærester. Jacob blev overrasket. Er i helt sikker på det i vil det?? Og jeg kan flytte ind ved jer når jeg kommer hjem?? Ja det er vi Jacob for mor og mig vil ha en kæreste som vi kan stole på, sagde Malou. Jeg er begæret over jeres åbenhed, med glæde vil jeg være far til jeres børn og være jeres kæreste.
Men hernede må i heller være som turister, så ingen ved vi er sammen. God ide Jacob, lad os så komme hjem til dig. Vi laver snart en sø af safter nede under bordet, for vi kom til at glemme vores trusser på hotellet, sagde jeg frækt tilbage. Ja lad os så komme af sted så jeg kan slikke jeres drivvåde fisser. Da vi kørte hjem mod Jacob sad vi begge på sædet ved siden af ham. Malou havde fisket hans pik ud af shortsene, og gned sin hånd op og ned på skaftet. Mens jeg havde trukket Malou’s sarong op så han kunne se hendes våde fisse, jeg havde taget min T-shirt af. Ann lad mig se du kører dine fingere ind i Malou’s dejlige våde fisse. Med glæde, slik hans pik Malou hvis du kan det, svarede jeg liderligt.
Malou stønnede, og slikkede så godt som hun nu kunne. Ja slik min pik Malou, stønnede Jacob. Det varede ikke længe før vi var ved Jacobs store hytte, heldigvis lå der ikke andre hytter i nærheden. Vi skyndte os ud af bilen alle 3 og direkte ind til hans store King size seng. Hurtigt fik vi vores spare somme tøjet af. Malou var hurtigt over hans store pik, der stod lige ud i luften. Hun slikkede op og ned af det lange brune skaft, mens jeg stod bag ved ham og pressede mine store bryster ind mod hans ryg. Jeg begyndte at slikke ved øret og viskede hvor stor og dejlig pik han havde. Kan du lide min datter slikker på din pik?? Ja hun ved hvordan en mandepik skal slikkes, stønnede han. Ja det kan hun, og det er mig der har lært hende at gøre det, stønnede jeg.

I er fanatiske begge to, det er første gang jeg har mødt 2 så sexet damer som jer, og kan lide store negerpikke. Og i er slet ikke bange for at vise det, svarede stønnen Jacob igen. Nej det er vi ikke Jacob for mor og mig har altid været åben overfor hinanden, med de mænd vi har haft, sagde Malou. Det har hun helt ret i Jacob, nu skal du slikke min fisse imens Malou slikke din pik, stønnede jeg. Jacob rækkede sine hænder ned mod Malou, og hjalp hende op på benene. Malou gengældte det med et langt vådt kys. Jacob lagde sig midt på sengen, Malou kravlede op mellem hans ben. Og jeg satte mig over hans mund hvor jeg sænkede mit skød ned mod hans ventede tunge. Jeg greb om mine bryster og stønnede halv højt da hans tunge ramte min klit, for den har altid været meget følsom. Ja slik min klit, sug og bid i den skat… Få mig til at komme i din mund, du ikke stoppe med at slikke mig.
Ja sådan brug din tunge i min fisse, slik mine safter… Åh! Gud, du ved hvordan man slikke en liderlig kælling som mig, stønnede jeg højt. Slik min mors drivvåde fisse, hun er en liderlig tøs, som kun tænker på at få pik. DIN pik Jacob hun vil gennemkneppes af din store pik neger pik, stønnede Malou. Jacob slikkede mig som aldrig før, sugede mine skamlæber ind i munden, bed i klitten for at få mig til at komme. Med et kom jeg i en højt lydende orgasme, og sendte safter ned i munden på ham. Jacob sugede og slikkede som en gal, men han fik ikke det hel med. For det løb ned af munden på ham. Og min hår blev våde af safter, men jeg var ligeglad. For det var lang tid siden jeg var kommet på den måde. Efter jeg var kommet kørte jeg hele mit underliv rundt i hele ansigtet på ham. Malou havde set mig komme før men ikke på den måde. Så hun kikkede op på mig sagde: Kør din fjams rundt i hans ansigt, få ham til at drikke alle dine safter mor. For pokker det så mega frækt ud da du kom. Tak min skat, han slikker som en drøm vent til det bliver din tur, så får du din sag for, skat. Vis din mor hvordan man slikker en pik, tag den i munden og tag den så langt ned i munden du kan. For jeg ved du kan gøre det, stønnede jeg.
Jeg skal gøre mit forsøg til det, mor. Malou åbnende munden helt og lod sit hoved synke ned over pikhovedet, før hun lod det køre lidt op igen. Denne gang kom hun lidt længere ned så hun næsten havde halvdelen i halsen. Da hun var ved at vant til længden slikkede hun hurtigere op og ned på skaftet. Jacob stønnede op i min våde fisse. Jeg svingede mit ben fri for hans ansigt, og lagde mig på siden af ham så jeg kunne smage mine fissesafter. Jacob kyssede mig langt og dybt. God damn, dine fissesafter og fisse smager godt, stønnede han. Tak skat, du er en vidunderlige fisse slikker, du ved hvordan en tunge skal bruges, stønnede jeg. Du kan være stolt af din datter hun ved hvordan en pik skal slikkes, hun ser så dejlig fræk og sexet ud når hun tager helt ind i munden. Malou blinkede og smilede op til os med pikken i munden.
Ja jeg har trænet hende godt, se hvordan hun bruger tungen imens hun har i munden. Det er noget jeg har lært hende at gøre. Vis Jacob hvor meget du elsker hans pik, fortæl ham hvad han skal gøre med den. Malou slap pikken med munden imens hun kikkede liderligt op på os stadigvæk med pikken i hånden. Jacob du skal kneppe mig som din liderlige fødemaskine, kom i min fisse, gør mig gravid. For min fisse tilhører kun dig. Den trænger til at blive brugt som aldrig før af din store smukke pik, svarede hun liderligt. Jacob svarede: Jeg kan kneppe hvornår jeg vil og hvor vi er?? Ja det kan du så længe du sprøjter din varme sperm langt op i mig. For jeg vil føde dine børn Jacob. Ja det tilbud kan jeg ikke nægte at tag i mod. Hvad siger du til det Ann??
Jeg kan kun give hende ret for jeg vil det samme. I er sku ikke bange af jer, lade en fremmet mand gøre jer gravide som i ikke har mødt før. Men jeg elsker det for det er ikke hver dag, man møder en mor og datter som er så åben og er glade for neger. Må jeg sige, så jeg mere end glad for at ha mødt jer. Men nu vil jeg slikke din pik, så kan du slikke Malou’s ungpige fisse imens Jacob. Malou kravlede langsomt op i mod os, så hendes bryster svajede frem og tilbage under hende. Hvor hun blev mødt af liderlige kys fra os begge. Malou satte sig på samme måde som jeg sad over Jacobs ansigt, imens jeg kravlede ned mod den ventede pik. Som ikke havde lagt sig ret meget. Malou kikkede ned på mig med sine halve lukkede øjne, der lyset væk af liderlighed. Hurtigt lukkede jeg munden om det store pikhoved, og lod den glide helt ned i ganen. Gud hvor den følte godt i min hals, lige som jeg kan lide det, fyldt helt ud. Jeg har aldrig haft problemer med at få store pikke helt ned i halsen. Når jeg kan mærke hvordan den fylder det hele ud, har jeg meget let ved at komme igen. Og det gjorde jeg også denne gang, mine ben begyndte at ryste så meget jeg hugget frem og tilbage. Da endnu en orgasme rullede igennem mit underliv.
Malou og Jacob stønnede om kamp, for der var ikke i tvivl om at Jacob kunne slikke fisse, og rammede alle de rigtige steder. Samtidig med jeg slikkede hans pik, som kun en kvinde kan gøre det. Der gik ikke lang tid før Malou kom og skreg sin orgasme ud i rummet. Og faldt ned over Jacobs brystkasse og ben. Hun kikkede liderligt på mig og smilede jeg kunne se hendes øjne sige du har ret mor, han ved hvordan en kvinde skal slikkes. Nu kan jeg ikke vente mere nu vil jeg kneppe jer, stønnede Jacob. I mellem Malous baller. Malou din fisse smager lige så godt som din mors. Tak Jacob, nu vil jeg ha din store pik i min snævre ungpige fisse. Knep mig, kør din store pik langt op i mig så jeg ser sol og måner. Jeg havde ladet pikken glide langsom ud af min mund. Ja knep hende først så kan jeg slikke hendes fisse samtidig med du knepper hende, svarede jeg. Tag mig bagfra Jacob så mor kan se din store pik glide ind i mit sultne kneppehul, og jeg kan smage hendes safter også. Ok så ligge dig over din mors hoved, så du kan slikke hende imens jeg knepper dig. Skal ske min herre, sagde hun liderligt tilbage. Da de begge stod tæt sammen nede for fodenden af sengen, holdte Jacob om Malou med sin venstre arm og holdte sit hoved mod højre. Hans højre arm krammede hendes højre bryst, imens han slikkede hende i nakken helt op til øret. Hvis der er noget som vi begge kan lide så er det at blive slikket og kysset på halsen.
For så er vi ved at overgive os langsomt til personen 100 %. For de sanser i vores kroppe bliver vækket til live. Og ikke mindst med du står lænet helt ind til person, hvor man kan mærke pikken mellem ballerne eller brysterne der er presset ind mod ens ryg. Samtidig du kan se hvor liderlig begge er. Hvad vil du ha din frække tøs?? Er det min store neger pik i din stramme våde fisse?? For jeg tror ikke du kan tag den, kan du det?? Fortæl din mor hvad du vil ha mig til??, stønnede Jacob svagt. Malou kikkede ned på og sagde mor jeg vil ha Jacobs store pik i min ungpige kusse, han skal kneppe mig til sanseløshed og komme dybt langt op i mig. For jeg er en lille fræk hvid negertøs som kun tænker på at blive bollet. Af Jacobs store flotte negerpik. Ja jeg kan tag din store pik, stå ikke der og tirrer mig mere, men vis mig hvordan en ung hvid negertøs skal kneppes, svarede Malou stønnende tilbage. Samtidig med Jacob holdte han om Malou, skubbede han hende ned over mig. Langsomt slap han sin arm om hende og placeret sin hånd på den ene balle, imens han holdte om pikke som han slog op imod hendes skamlæber. Malou stønnede svagt, for hun vidste der ikke ville gå lang tid før pikken ville sprede hendes store skamlæber. Og trænge ind hendes våde grotte.
Slik min pik Ann gør den våd så jeg kan trænge ind i din smukke datters stramme fisse. Jeg slikkede og gjorde våd så den glinsede af mit spyt. Jacob tog fat om roden på pikken og lod den ramme de yderste slamlæber, før han førte den ind til åbningen. Malou slikkede løs på min fisse, og vrikkede let med røven så den kunne trænge ind. Jacob nød synet af mig slikke på pikken imens han førte lidt længere ind i Malou’s fisse. Malou stønnede lidt højre nu, da hun kunne mærke hvordan hendes fisseåbning blev udvidet. Hun løftede sit hoved fra min fisse og vente sig om mod Jacob, hun havde åbnet munden, øjnene var store. Der var ikke noget i tvivl om hun kunne lide Jacobs pik, trænge ind i hende. Waoo, fuck hvor den stor Jacob du fylder min fisse helt ud som andre ikke har gjort før, stønnede Malou højt. Jeg elsker din store pik i mig. Knep mig. Tag mig hårdt, knep mig for satan. Vis mig jeg er din. Bol mig tyk, fyr din varme neger sperm langt op i min livmoder, stønnede hun højt. Jacob trængte længere ind og begyndte at øge sin hastighed, samtidig med han gav hende klaps på ballerne. Og hver gang hun fik et klaps og han trængte længere ind, kunne hun ikke styrer sit sprog og stønnen. Som jeg ikke havde hørt før.
Så knep mig dog. Bank pikken helt i bund. Bol som en billig fødemaskine, få mig til at komme ud over din store pik, skreg hun højt. Jacobs pik var smurt ind i Malous hvide creme, og den brune hvide farve på var et smukt syn jeg havde at kikke på. For ikke at sige hvordan Malous læber var trukket helt ud, af Jacobs tykke pik og den store pund der ramte hendes skamben. Jacob holdte sig heller ikke tilbage med ord. Er det sådan du skal kneppes?? Er du min lille liderlige fødemaskine?? Skal jeg sprøjte din fisse fuld med sperm?? Hvem ejer denne her fisse?? Halv skreg Jacob til Malou. Ja det er sådan jeg vil ha din store negerpik langt op i mig. Ja jeg er din lille liderlig tæve, som vil bolles tyk. Det er kun dig der har eneret til min fisse.
Jeg skiftede hele tiden mellem med at slikke Malous klit og Jacobs nosser. Malous safter løb ned af hendes inderlår, jeg prøvede at slikke så af safterne i mig. Men det var lidt svært når Jacobs ben hele tiden ramme Malous ben. Med en højt orgasme kom Malou hele hendes krop faldt ned på mig efter fuldt af Jacobs, hun rystede over hele kroppen. Jacobs pik var stadigvæk helt oppe i hende, og hun holdte den fast med sine fissemuskler. Jacob stønnede også, mest over hans pik blev holdt fast i hendes sejlende våde fisse. Efter de havde sunde sig lidt rullede begge rundt med Jacob liggende på ryggen, stadigvæk med pikken i hende. Jeg kravlede op til dem og gav Malou et langt fransk kys, imens jeg krammede det ene bryst. Hvor ser du dejlig liderlig ud, smukke…

Tak mor. Er du gal hvordan føles godt i min fjams, hans pikhoved gled ind i min livmoder da jeg kom. Min fisse er fyldt helt ud til bristepunktet, jeg kan mærke hvordan mine safter løber ned over mit røvhul, svarede hun liderligt tilbage. Du ser så fræk ud med Jacobs pik oppe i dig, og den måde din fisse blev kneppet på. Tak mor, glæder mig til at se dig tag hans pik i din kusse. Og hvordan knepper dig. Hvordan er min datters fisse Jacob?? Det er en af de bedste fisser som jeg haft min pik i, og det bedste er hun kan tag hele længden. Den har det hele, dejlig stram, varm, våde og så ved hun hvordan hun skal stramme og løse sine muskler når hun kommer. Men jeg kan heller ikke vente til at få pikken i din. Nej det kan du vel ikke sagde jeg, med et smil på læben. Men nu vil jeg smage din pik med min datters safter på, så får du lov til at den op i hende igen. Malou hævede sig fra pikken og rykkede sig lidt tilbage, med et svup ramte pikken hans mave. Den var helt smurt ind i Malous hvide creme. Malous skamlæber var også helt hvide, for våd har hun helt sikkert være. Jeg videste slet hvor jeg skulle begynde fissen eller pikken. Så jeg begyndte med pikken, hvor jeg slikkede mig op fra den tunge pung, hvor alle vores gode sager lå i. Med min tunge dansende over pungen. For med lugten af Malous fisse og den hvide creme, måtte jeg simpelthen lege med min egen fisse samtidig med. Gud hvor Jacobs pik smagte godt med de safter og creme. Det samme gjorde Malous også.

Imens jeg slikkede alle de gode sager i mig lå Malou & Jacob og kyssede. Nu vil jeg ha Jacobs pik op i mig igen. Stik pikken op i mig mor, fød mig med hans chokolade lem. For jeg vil ride ham, så han kan se hvem der ejer min fisse. Jeg holdte om rode på den stive pik, så Malou kunne sætte sig på den, hun sad med fronten mod ham. Langsomt gled hun nedover pikken, hendes øjne lyset helt op igen da hun mærkede hvordan den gled længere og længere op i sig. Hun ventede dog ikke ret længe før hun, kørte sin fisse op og ned på pikken. Langsomt øgede hun sin hastighed til et hidsigt tempo, for hun elskede at mærke den helt i bund. Jeg satte mig over Jacobs ansigt, for min kogende fisse savnede hans tunge. Jacob slikkede og stønnede som en gal imens hans hænder holdte om mine baller.
Malou kunne mærke hun var ved at komme igen, så hun huggede sin sejlende fisse helt i bunde så Jacobs pik røg op i livmoderen. Med en orgasme der begyndte oppe i nakken som med stor hastighed rullede ned igennem hendes krop, kom hun i spasme af en orgasme som hun ikke havde prøvet før. Hun rystede helt vildt og skreg nu kommer jeg. Jeg lænede mig frem mod hende hvor vi mødtes i et vådt kys. Hendes øjne var krystal klare af liderlighed. Jacob stønnede højt nede ved min fisse. Han kunne godt mærke han snart ikke ville holde ret meget længere. Så da vi havde kysset færdig. Bad han Malou om at slikke sin pik for hendes fisse safter. Som med stor veltilfredshed gjorde, for hun elsker at smage sine egne safter. Jeg var lige ved at komme da du huggede din fisse i bund. Så nu er det mig som skal vise dig hvor meget jeg kan lide at kneppe din ungpige fisse. Og den her gang holder jeg ikke tilbage, for du kommer til at se sol og måner, når du mærker min sperm fylde din fisse op, stønnede Jacob. Malous ansigt lyste helt op. Min fisse, nej din fisse er mere end klar til at blive fyldt op med din varme chokolade sperm. Hvordan vil du ha mig?? Du skal op alle fire med ansigtet imod din mor. Så hun kan se dig komme når jeg fylder min fisse op. Malou var hurtigt til at vende sig om på alle fire, og kikkede op på Jacob imens hun vrikkede frækt med sin pariser røv mod sin ventende pik. Jeg havde sat mig sådan at jeg delvis lå op i mod ende gavlen på sengen.

Kom så Jacob bol min datter tyk, gør mig til mormor. Bank din store dejlige pik helt op i hende. Jeg vil se hende komme. Sprøjt din sperm helt op i hendes livmoder. I to er ikke rigtig kloge, at du lader mig blive bollet tyk foran min mor og så af en stor negerpik. Og du mor giver ham fuld tilladelse til at gøre det, du skulle skamme dig, grinede Malou. Jamen det gør jeg da min pige, men ikke ret meget. For jeg ved du vil ha han gør det, smilede jeg fræk tilbage. Ja og jeg ved du også vil bolles tyk af hans pik, når det bliver din tur. Jeg holder mig ikke tilbage for nogen af jer, for nu er i mine fødemaskiner. Og med de ord satte han pikhovedet imod skamlæberne som stadigvæk var våde. Pikken gled ind i den varme grotte. Malou kikkede liderligt på mig. Langsomt begyndte Jacob at kneppe hende med lange dybt stød, som han øgede langsomt hele tiden.
Samtidig med han gav hende små klaps på ballerne, og fortalte hvordan fissen føles om hans pik. Malou begyndte at stønne lidt højere, for hvert dybt stød der ramte livmoderhalsen. Kom for ham. Vis ham hvem der er ejer af din fisse, stønnede jeg. Fortæl ham din fisse er hans. Og han skal kneppe dig dybere. Knep min ungpige kusse. Lad mig komme ud over din pik imens den er langt oppe i mig. Jeg vil han din store stive pik helt op i min stramme kusse. Min kusse er din og kun din. Giv mig din sperm, jeg vil ha dit barn. Kom nu sprøjt din kusse fuld. Jacob pressede Malou helt ned på seng med sin vægt. For nu satte han den sidste slutspurt ind for de begge kunne komme på samme tid. Jacob brugte hele sin kropsvægt og pik. Det eneste man kunne høre nu var svuppen fra den våde fisse, og Malou & Jacobs stønnen eller skulle jeg sige brummen. Jacob kunne mærke en snurren i pungen så det varede ikke længde før, den vil eksplodere langt oppe i hende.
Jacob kikkede liderligt op på mig, jeg kommer snart oppe i din liderlige datter. Jeg vil sprøjte hende fuld med min sperm. Ja kom Jacob gør hende gravid. Giv hende din sperm, stønnede jeg tilbage. Nej nej han må ikke komme i mig, du kan ikke være bekendt at han skal bolle mig tyk, mor, klynkede Malou. Som selv var på renden af komme udover hans pik, i en af sine mange orgasmer. Jeg kommer snart. Giv mig hele pik. Bol mig tyk, fyr dine stråler langt op i mig. Gør mig til en billig tæve, stønne hun. Nu kunne Jacob mærkede det begyndte at sortne for øjnene. Jeg kommer nu brummede han. Med ET pressede han pikken det sidste stykke ind i livmoderen. I et langt Aghhhhhh sendte han kaskader af sperm op i hende. Da Malou mærke de første stråler kom hun også, tårerne begyndte at løbe ned af kinderne. Begge rystede af deres orgasmer. Nu kommer han jeg kan mærke han fylder mig helt op. Få ham til at stoppe. Nej nej det må du ikke. Det føles sindssygt nasty når han spuler mig fuld.

Jeg har aldrig prøvet noget så sindssygt liderligt, at nogen kommet i mig som Jacob gør. Jeg tror han har spulet min mave fuld også, for sådan føles det. Jeg er helt fortabt i Jacobs negerpik, det er den bedste pik jeg er blevet kneppet af. Og din stramme fisse er en af de bedste, som har, kunne tag hele min pik. Jeg er så stolt over at en så ung pige som dig Malou kan tag den. Det er jeg også over min lille pige kunne tag den i fuld længde. De lå sådan i et stykke tid imens de kyssede og slappede af. Jacob havde stadigvæk pikken oppe i hende. Jeg gav dem begge et langt kys, før jeg svingede mit ben over dem. For at begive ned så jeg kunne se hvordan de var smedet sammen. Der var ikke noget sperm at se som var løbet ud imellem pikken og Malous skamlæber. Det eneste der var, var sveden fra dem.
Nu kunne jeg slet ikke vente til det blev min tur, til at blive gennem bollet for min kusse var mere trængende før. For den blev ved med at tab løbe med safter, så hårene omkring min kusse var dækket af perler. Jacob trak sig ud af Malou og ventede sig om på ryggen, pikken skinnede af Malous safter og sperm. Der løb ikke noget ud af den, det gjorde der heller ikke da Malou lagde sit ben over Jacobs med venstre bryst mod hans brystkasse. Jeg kunne ikke holde mig tilbage så jeg kravlede op og slikkede resten af de gode sager i mig. Malou & Jacob kikkede ned på mig med et smil. Smager Jacobs sperm godt?? Ja det gør den, den er sød og smager lidt saltet med et mix af ananas og mango. Lækkert for jeg kan ikke vente med at smage det, når han har fyldt din kusse op. For jeg håber gennem knepper din sejlende kusse som har gjort det ved mig.
Det gør jeg også, for min kusse er så våd den tab løber. Være du ikke bange for jeg giver dig samme behandling som jeg gav Malou, når jeg er kommet lidt til kræfter igen. Så skal du få den på samme måde og mere til. For nu tilhører i mig. Ja det gør vi helt sikkert, og vi løber ingen steder. Kom her op din skønne dame og læg sammen med os. For jeg må igen indrømme at jeg aldrig har mødt nogen så åben og fræk som i er det. Tak Jacob for dine søde ord, jeg kan på Malous og mine vegne sige vi er forelsket i dig. Og vi med glæde føde dine børn, ikke min skat?? Jo det kan du regne med vi vil Jacob og vil leve som EN familie alle sammen. Oh! My god. Jeg elsker jer, i har gjort mig til en meget glad mand. Med de ord faldt i søvn vi alle 3 sammen tæt sammen.
Næste morgen da jeg stod ude under bruseren og legede med kussen, kom Jacob nøgen ud til mig. Jeg havde ikke hørt ham, han gik op bag mig og greb om mine bryster hvor han begyndte at ælte dem. God morgen skat, jeg har ikke kunne få jeres ord ud af mit hoved i aftes. God morgen min dejlige sexet mand. Jeg glæder mig til at mærke din store pik op i min behårede kusse. For i dag er det min tur til at blive gennem kneppet. Ja det er det. Og som du kan mærke er min pik hård. Ja det kan jeg godt mærke. Hvorefter jeg pressede mine baller ind mod den. Nå der er nok en der morgen liderlig var?? Ja det kan du lige tro jeg er. Vi stod tæt omslynget sådan imens det varme vand løb ned i mellem os. Jacobs ene hånd gled ned over min mave ned til den brændende kusse. Hvor hans fingere flettede sig ind i mine. Jeg fjernede mine så hans lange brune fingere kunne løbe igennem mine hår. Han fandt hurtigt min klit som han tirret med en finger, samtidig med han æltede det ene bryst. Jeg stønnede svagt og lagde mit hoved ind til hans skuldre, så vi kunne kysse hinanden. Hans pik lå op af mine baller.

Nu begyndte han at køre den op og ned mellem mine baller, samtidig med 2 af hans fingere havde fundet sin vej op i min kusse. Den orgasme som jeg var ved at bygge op før han kom ud til mig. Kom til undsætning nu for den kom rullende nede fra mine fødder og hele vejen op. Jeg huggede min kusse i mod hans fingere, som nu kørte som et stempel i mig. Jeg skreg min orgasme ud i rummet. Jeg vil ha din pik nu knep min kogende kusse. Knep mig som en luder. Fortæl mig hvad jeg er. Jeg skal vise dig hvad du er, din liderlige tæve. Jeg skal vise dig hvem du tilhører. Jeg vil komme så langt op i dig du kan smage min sperm imens jeg sprøjter dig fuld. Er det du vil ha?? Ja stønnede jeg. Jacob bukkede sig lidt i benene så pikken ramte min dusk. Med en sikker hånd tog han om pikken og klaskede den hårdt i mod min klit. Jeg kom med et langt Arghhhh! Uden at sige noget havde han fundet min åbning, og støde den store lange lanse dybt op mig. Endnu engang kom jeg med et langt Arghhh, og støttede mig med hænderne på væggen. Jeg havde ikke den vildeste fantasi hans pik var så stor og tyk.
Den fyldte hele mit hul ud. Min krop var helt i ekstase hvert sansepunkt var vækket til live nu. Med lange dybe stød bankede han den helt i bund. Mine ben bukkede lidt under for stødende. Jacob tog fat om mit hår og hev mig tilbage i mod ham. Jeg skreg i et mix af smerte og liderlighed højt. Er det sådan du skal kneppes?? Jah! Det er sådan jeg vil kneppes. Din store negerpik fylder hele min kusse ud. Åh nej, jeg kan ikke tag den. Ja kør den helt i bund. Jeg vil ha din store neger pik op i mig. Giv mig dit barn, jeg ville bolles tyk. Jacob skubbede mig ud fra bruseren med pikken op i mig. Kom her hen, læg dit ben op på bordet. Så skal jeg vise dig, hvordan min tæve skal kneppes. Jeg nu stod jeg der med det ene ben på bordet og det andet nede på gulvet. Og kikkede på den liderlige tæve i spejlet, hold kæft hun så liderlig ud. Hun ligner en der nød det i fulde drag. Hun ligner sku mig der står, og det var mig der stod der. Malou kom nøgen ud til os. Hold kæft hvor det ser frækt ud at du står der på denne måde. Dine kussehår er smurt helt ind fra dine safter. Jacob giv hende din store pik som hun fortjener det. Ligesom du gjorde det ved mig. Det kan du tro jeg vil gøre Malou stønnede Jacob. Malou dykkede ned på knæ foran os.
Hvor hun begyndte at slikke løs på min kusse og Jacobs pik. Jeg måtte holde godt fast i bordet for da jeg mærkede Malous tunge på klitten kom jeg igen. Det var helt sikkert Malou vidste hvor hun skulle slikke for hun ramte mig alle de rigtige steder. Jacob lod pikke glide ud af mig, så Malou kunne smage mine safter. Imens Malou slikkede løs satte jeg mit ben ned igen. Jacob og jeg mødtes i et heftigt kys, imens vi kikkede dybt i hinandens øjne. Yummi hvor smager dine safter godt, kan godt for stå du ikke kan vente mere på at få pikken din kusse. Ja ikke, efter at se jer i aftes så kunne jeg ikke lade vær med at tænke på. Nu var det min tur. Nu vil jeg se dig ride ham. Læg jer her ned så jeg kan slikke mor imens hun rider dig Jacob. Malou fandt nogen håndklæder til Jacobs hoved. Og hurtigt lå Jacob dernede med pikken strittende op mod loftet. Jeg var lige så hurtigt til at følge trop. Malou guidet pikken ind i mig. Det var som om min kusse aldrig havde været stram for jeg gled helt nedover den. Nu var spiddet som aldrig før, den følte så dejlig at jeg ligesom Malou ikke holdte mig tilbage med det samme. Med at ride ham hårdt. Så den ramte min inder væggen i kussen hver gang. Malou slikkede og tirrede min klit samtidig med hun nulrede min ene brystvorte. Og der gik da heller ikke lang tid før jeg ville komme igen. Og da jeg gjorde det huggede min kusse op i luften.

Det var det som jeg skulle tisse, så da jeg kom, sendte jeg fisse safter lige ud imod Malous ansigt. Som blev helt våd af. Hun kikkede forbavset op på mig med safterne løbe ned af hagen. For det var første gang hun så mig sprøjte. Waoo mor, det er for vildt det troede jeg ikke du kunne. Nej men det gør du nu skat, kom her op lade mig smage dig før du slikker min kusse ren. For du har fortjent at få noget at drikke. Malou dykkede ned i min kusse med stor vellyst, med hårene på hver side af næsen og slikkede løs. Lad os gå ind i sengen for der er lidt behageligere end her ude på gulvet. Vi gik ind til sengen. Malou var først oppe, så kom jeg efterfulgt af Jacob. Der hurtigt vendte mig rundt på alle fire. Malou kravlede ind under mig med hovedet mod min kusse og Jacobs pik. Jacob kneppede mig i et langt stykke tid sådan, og igen kom jeg med sprøjtende safter. Malou var der med det samme, og pressede sin mund helt op i kussen på mig. Men der gik ikke lang tid før jeg havde Jacobs pik der oppe igen. Nu var jeg kommet til det stadie, hvor safterne bare kom sprøjtende ud hele tiden. Når jeg blev kneppet i bund.
Jeg måtte lige sunde mig lidt, før vi kunne forsætte. Så i mellemtiden holdte Malou Jacobs pik stiv og hård. Vi kunne høre på Jacob at han snart ville komme for han kæmpede i mod for ikke at komme i Malous mund. Så på mit signal kravlede han op mellem mine ben, og lagde sig over mig hvor vi kyssede vildt og inderligt.
Kom i mig skat, sprøjt din tæve fuldt. Vis hende hvem der ejer hendes kusse. Bank din store pik langt op i mig. Jacob sagde ikke noget men lod pik hovedet køre lidt ind i mig, imens vi stadigvæk kyssede. Langsomt forsvandt den helt ind, han lod den blive der lidt før han med små roterende bevægelser ramme bunden af min skedevæg. Langsomt begyndte han at kneppe mig. Bare den følelse af at mærke pikken glide ind og ud, var nok til min stønnen blev højre. Ja sådan skat knep mig langsomt, det føles så godt når du ramme alle mine følsomme steder.

Din kusse føles også godt omkring min pik, skat. I begge to har nogen vidunderlige fisser og de er mine og kun mine. Ja Jacob det er de. Knep min mor. Sprøjt helt op i hendes livmoder lige som du gjorde det ved mig. Bol hende tyk, giv hende en baby for jeg vil ikke være enebarn mere. Jacob øgede langsomt hastigheden. Pikken lyste af safter hver gang han trak den lidt ud. Det eneste man kunne høre var svup svup fra min drivvåde kusse. Jeg havde trukket mine ben helt op, så han kunne komme i bund. Jacob sad nu på knæ og kørte pikken hurtigere og dybere ind i mig. Jeg kunne mærke pikken blev hårdere og hårdere. Så jeg strammede mine muskler om ham, for at få ham til komme hurtigere. Jacob begyndte at brumme højre og højre, for nu kunne han mærke den velkendte snurren i pungen. Og min orgasme var igen under opbygning. Jeg kommer snart skat, er så klar til at eksplodere langt op dig. Kom Jacob giv hende dine elskovssafter, vis hende hvor meget du elsker hendes kusse. Sprøjt min mor fuld. Jeg vil høre hende komme. Få hende til at komme igen så hun ser sol og stjerner.

Med de sidste krampe trækninger satte Jacob slutspurten ind, med dybere og hårdere stød. For det var lige op over han ville komme kunne jeg mærke. Så med det sidste stød han gav mig, havde jeg mine hæle under hans baller så han kom helt op i min livmoder. Nu i et mix af brummen og stønnen sendte han den ene stråle efter den anden ind i livmoderen. Jeg skreg min orgasme ud i rummet, samtidig med jeg holdte ham fast. Han faldt tungt ned over mig med hovedet ned mod mit, og jeg holdte godt om ham med arme og ben. Vi lå sådan et langt stykke tid hvor vores mundvand skiftede mund. Malou lå ved siden af os på siden med glædes tårer i øjne. Godt gået Jacob nu har du helt sikker gjort 2 glade kvinder gravide. Det vil jeg håbe jeg har, for hvad i har givet mig. Betyder meget for mig, jeg er så glad for i kom forbi mit telt. Og nu kan jeg starte en familie med nogen som jeg virkelig elsker. Vi er også glade for at ha mødt dig og gjort os gravide. Nu vil jeg se om du har gjort dit arbejde ordentligt, grinede Malou. Men det er jeg ikke i tvivl om du har gjort. Jacob trak sig langsomt ud af mig og lagde sig på ryggen.
Hele pikken var smurt ind i sperm og safter. Hold op hvor har du cremet mor, hele dine hår er smurt ind og det ser mega frækt ud. Du er helt sikkert blevet gjort gravid nu. For jeg kan kun dit creme og ikke noget sperm løbe ud. Ja det tror jeg også jeg er blevet, for med den kraft han skød den af i mig. Så kan næppe forstille mig der kommer noget ud. Slik min fisse ren skat, vis mor hvor meget du elsker vores safter. Så vil jeg smage fars sperm her. Malou slikke mig ren. Og det samme gjorde jeg på Jacobs pik. Da vi begge var færdige kyssede vi ham dybt og inderligt så han selv kunne hvordan det smagt. Vi blev alle 3 liggende til over middag. Så vi var sikre på at æggende havde fundet sin vej som de skulle. Efter badet kørte Jacob os tilbage til resortet. Vi legede turister som vi havde lovet Jacob, når vi ikke var sammen. Og når vi var sammen blev vi gennem kneppet af vores fælles mand. Jacob flyttede ind til os 14 dage efter vi var kommet hjem fra Jamaica. En 1 måned efter kunne vi begge 2 glæde ham med det at lykkes ham at gøre os gravide, så nu venter vi alle 3 på at der kommer små dejlige negerbørn til verden.

porno med danske piger