Fik mor til at komme

SPAR MANGE PENGE

Kunne høre lyde derfra. Stønne-lyde!! Jeg fik øjeblikkeligt jern på! Døren stod på klem og jeg listede hen for at kigge ind. Min Mor lå nøgen oven på dynen og onanerede…

Jeg vil fortælle jer om min første gang med min Mor. Jeg var en ung knægt på næsten 18 da min Mor og Far blev skilt. Det var egentlig ikke noget som berørte mig meget. Min Mor og Far var aldrig rigtige kærlige og de forblev gode venner efterfølgende. Jeg er den yngste af 3 og mine ældre søskende var flyttet ud for at studere.

Efter min Far så flyttede ændrede min Mor sig. Hun har altid været en flot kvinde, men hun tabte sig et par kilo og begyndte til yoga. Det var også derfor at jeg bemærkede at hendes krop var blevet strammere. På en lun sommerdag lå hun i haven og solede sig i en lille bikini og jeg var ved at tabe både hage og mund da jeg så hendes "nye" stramme figur. Jeg gjorde som ingenting, men efter denne dag kunne jeg ikke lade være med at tænke på hendes krop og jeg onanerede også til fantasier om hende.

SEX I DAG?

Det kom dertil at jeg MÅTTE se hende nøgen. Jeg planlagde altid mine morgener så vi overlappede hinanden i badet. Efter et par forsøg, "kom jeg til" at vade ind i badeværelset før hun var færdig. Der stod hun så! Helt nøgen! Hun havde små/mellem bryster med små mørke brystvorter. En slank mave og ca. én centimeter intim-barbering. Jeg var som forstenet og jeg GLOEDE! "Hey, du!" sagde min Mor. "Jeg er ikke færdig!" Jeg undskyldte og tog et hurtigt kig inden jeg begyndte at gå ud igen. "Og det er ikke pænt at stirre" sagde min Mor til mig da jeg var på vej ud af døren.

Jeg var lamslået. Jeg onanerede til hendes krop i et stykke tid og kunne ikke få hende ud af mit hoved. Jeg tænkte på at få mere, men vidste ikke helt hvordan. En lørdag aften hvor jeg skulle langs med gutterne, følte jeg at lysten ikke helt var der og ingen af pigerne "bed på". Så jeg valgte at tage lidt før hjem og kom ind af døren omkring klokken 1. Jeg troede min Mor havde lagt sig til at sove så jeg listede in og gik mod mit værelse. Da jeg nærmede mig min Mors soveværelse kunne jeg høre lyde derfra. Stønne-lyde!! Jeg fik øjeblikkeligt jern på! Døren stod på klem og jeg listede hen for at kigge ind. Min Mor lå nøgen oven på dynen og onanerede til en erotisk film i fjernsynet. Min pik kunne knap nok være i bukserne! Hun stønnede let mens hun stak to fingre op i hendes fisse. Jeg MÅTTE bare onanere til dette. Jeg så hende lege med hendes bryster mens hendes fingre blev hurtigere og hårdere ind i fissen. Hun stønnede højere! Jeg havde min pik i hånden og onanerede det bedste jeg havde lært. Hun begyndte at stønne højere og højere og pludselig kom vi begge to. Jeg trak mig lidt væk fra døren og listede stille ind på mit værelse. KANON oplevelse!!!

Næste morgen var jeg stået tidligt op, men nattens oplevelse hang i mit hoved. Jeg MÅTTE have mere. Jeg kunne høre at min Mor var i bad og tænkte på hende i bruseren og min pik blev øjeblikkeligt hård! "Jason!" kaldte hun pludselig. "Kan du ikke komme med et rent håndklæde?" Jeg tog et håndklæde i skabet og gik op til badeværelset, bankede let på og gik ind. Der stod hun så igen. Helt våd og nøgen! Et syn for guder! Jeg havde bare lige glemt at jeg kun var i bokser-shorts. Min "glæde" kunne IKKE skjules. "Kan du lide hvad du ser?" sagde hun til mig. Jeg blev total rød i hovedet og mumlede "jaa…." Hun fjernede håndklædet igen og sagde så "Jeg så dig i går ved min dør! Jeg så dig onanere!" Jeg blev lidt bange, men også MEGET ophidset. "Jeg tænkte på dig og kom meget hårdt! Men det lade du vist mærke til." sagde hun med et kækt smil. "Har du fantasier om mig?" Jeg nikkede og hun kom helt hen til mig. "Har du lyst til at kneppe mig?" sagde hun mens hun kærligt tog en hånd om min pik uden på bokser shortsene. "Ja!" sagde jeg meget ophidset. "Så kom!" sagde hun og førte mig ind i hendes soveværelse. Jeg var ved at besvime, så ophidset var jeg. Hun tog min t-shirt og mine boksershorts af og der stod jeg så med den stiveste pik jeg har haft. "Den er køn!" sagde hun og tog den i hånden. Jeg skælvede og rystede lidt. Min Mor kiggede mig i øjnene og sagde "Slap helt af. Jeg ønsker dette lige så meget som dig. Jeg har tænkt på det et par gange."

Hun satte sig på hug og tog min pik i munden. WOW! Jeg var helt oppe at køre. Hun suttede langsomt og blidt, mens hun kærligt stønnede og trak vejret hårdt. "Åh Gud!!" udbrød jeg og kom i munden på hende. Hun blev lidt overrasket, men slugte alligevel hver en dråbe jeg gav. Det var lidt pinligt, men hun kiggede på mig og sagde "Det er ok. Jeg ved hvordan vi får den op igen!" Hun lagde sig på sengen og tog min hånd og satte den på hendes bryst. "Jeg vil gerne have at du slikker mig fra top til tå!" sagde hun så. Jeg gik i gang med hendes bryster. En himmelsk smag og hver gang jeg sugede til, stønnede hun en smule mere og sagde "Hårdere! Hårdere!" Jeg begyndte at let bide i hendes brystvorter og hun stønnede endnu mere. Pludselig skubbede hun mit hoved ned til hendes fisse. "Slik mig!" kommanderede hun! Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og fandt med det samme ud af at hun var driv-våd. Jeg stak en finger op i hende og satte tungen til at slikke alt hvad jeg kunne. Hendes støn var nu blevet voldsommere og hun råbte "Bliv ved! Bliv ved! Jeg kommer snart!" og pludselig kom hun hårdt og faktisk sprøjtede hun en smule. "ÅH GUD!" råbte hun så højt at jeg troede naboerne kunne høre hende.

Jeg slikkede dråberne fra hendes fisse væk og kiggede på hende. Hun havde et stor smil på og kiggede på min pik. "Den er vist klar igen!" sagde hun. Og ja, den var helt stiv igen. "Så knep dog din Mor!" sagde hun og jeg var klar. Jeg stak den op i hende. Himmelsk!! tænkte jeg. Hun trak sig helt ind til sig og begyndte langsomt at bevæge underlivet. Jeg kneppede hende langsomt, for at nyde hvert sekund. Vi lå helt tæt og jeg kiggede hende direkte ind i øjnene. "Mmmm…" sagde hun og derefter gav hun mig et vådt kys. Jeg var lamslået. Jeg var utrolig liderlig. Og nu begyndte jeg at gå dybere og hårdere ind i fissen på hende. Hun stønnede igen. Det var en fantastisk følelse. Pludselig greb hun mig og smed mig om på ryggen. Hun satte sig oven på mig og gled langsomt ned over min pik. Hun begyndte at ride mig, imens hun udbrød "Åh ja. Lige der. Knep mig!"Jeg var helt oppe at køre! Hun tog mine hænder og lagde dem på hendes bryster. Jeg kærtegnede dem, legede med dem, greb dem hårdt og nev hendes brystvorter. Hendes bevægelser blev nu hurtigere, alt imens hun stønnede højere og højere. Jeg kunne ikke mere og begyndte at stønne i takt med hende. Hun kiggede på mig og udbrød "Kom samtidig med mig!" Jeg kneppede hårdere mens hun red mig hårdere! Og så….. "Åhhhhh………!!!" Vi kom samtidig! Jeg sprøjtede dybt op i hende…. Hun kiggede ned på mig. Vi var begge badet i sved. Hun hoppede af mig og lagde sig ved siden af mig. Jeg følte mig som i syvende himmel. "Det er ikke sidste gang vi har gjort det, vel?!" sagde hun og smilede til mig.

"Nej, det SKAL vi gøre igen!" svarede jeg.

porno med danske piger