Mig og min unge kusine

SPAR MANGE PENGE

Min kusine gik foran med sin dejlige lille pariser røv. hun var begyndt at få lidt former. Jeg råbte vent, gav hende et slag i røven og hviskede at hun så mega godt ud…

Hej.. Jeg hedder Jens, jeg vil fortælle om vores årlige tur i sommerferien.. Min bror, mine 2 fætre. min kusine og jeg var hvert år i sommerferien med mine bedsteforældre en uge i et sommerhus..

Jeg var 17 år da det skete og min kusine var 15. Det hele startede cirka en uge før vi skulle afsted, jeg sad og skrev med min kusine og pludselig kom vi ind på emnet sex, vi sad og skrev lidt frem og tilbage da jeg spurgte om hun havde prøvet og kneppe før..

Det havde hun ikke men hun havde rigtig meget lyst til og prøve.. så svarede jeg forsjovt at det måtte vi få gjort noget ved;) hun svarede at det ville hun måske..

Når, vi kom ud til det her sommerhus, dette år var det i lalandia i Rødby.
jeg var rigtig liderlig da vi kom så jeg sagde jeg skulle tisse og skyndte mig ud saunaen for og onanere.
da jeg kom ud igen kunne jeg se de alle var gået og der lagde en seddel på bordet hvor der stod at de var gået op og bade..
Jeg gik op på værelset og pakkede mit badetøj og gik op for at bade, da jeg kom ind kunne jeg se min kusine gik foran mig med hendes dejlige lille pariser røv. hun var begyndt at få lidt former.

SEX I DAG?

Jeg råbte vent, og gik op til hende og gav hende et slag i røven og hviskede at hun så mega godt ud.

Min bror og mine fætre rutsjede i vandrutsjebanerne og min kusine og jeg gik i spa’en, jeg lagde en hånd på hendes lår og hun spredte benene. vi sad alene så jeg viskede hende i øret om jeg måtte pille lidt, hun svarede ja, men lige så stille, det er jo første gang der er nogen der røre mig der. svarede at det skulle jeg nok..

Jeg kørte hånden længere op af hendes lår indtil jeg mødte hendes bikini trusser, hun gav et gisp.
jeg trak den til side og begyndte at køre op og ned i revnen, prøvede forsigtigt at stikke en finger ind, hun var vildt stram. jeg trak den ud og kørte lidt på klitoris ind til der kom et par unge mennesker, jeg kunne høre på hendes vejrtrækning at hun kunne li det..
jeg havde fået en lille bule i bukserne så vi blev siddende lidt, da den havde lagt sig gik vi i vandet og hen til resten af vores familie og besluttede os for at gå op, de andre blev i vandet og vi kunne bare gå hjem til huset hvis vi ville.

Jeg sagde til hende på vej ud at hun skulle skynde sig og blive færdig og komme hen til huset..
jeg gik hurtigt ud, vaskede mig og stod udenfor og ventede på hun blev færdig..

På vej til sommerhuset snakkede vi om hvad vi skulle lave nu, hun sagde at jeg lige havde gjort hende vildt liderlig og hun ville have gjort det færdigt..

Da vi kom hjem gik vi ind på mit værelse, hun lagde sig på sengen og sagde jeg skulle tage hendes tøj af.. det gjorde jeg og så spurgte jeg om jeg måtte prøve og slikke hende, det måtte jeg godt. jeg lagde mig mellem hendes ben og slikkede hende i revnen og op på klitoris og prøvede at stikke tungen op i hende, men hun var for stram.. kunne høre hun var ved og få orgasme så jeg stoppede og spurgte om vi skulle prøve rigtigt, hun stønnede et lavt ja…

Jeg tog mit tøj af og tog kondom på, sagde at hun skulle stå som en hund, stilte mig bag hende og stak forsigtigt min pik mod åbningen, stak den lige så stille ind, det gjorde ondt på hende, stak den længere og længere ind, da jeg var 5-6 cm inde mærkede jeg modstand. min pik blev der lidt indtil hun slappede af, og så stak jeg til og hendes mødom sprang..
Stak min pik helt i bund og lod den være der lidt indtil hun havde vænnet sig til den.
begyndte at kneppe hende rigtigt og blev ved i cirka 10 minutter, hun havde fået 2 orgasmer og jeg kunne mærke jeg snart kom, jeg spurgte om hun ville prøve og sutte min pik, det ville hun gerne så jeg trak mig ud og tog kondomet af, hun tog den i munden og slikkede den vildt godt i forhold til det var første gang..

2 minutter efter sagde jeg at jeg komme nu, skal jeg komme i munden på dig eller udover dig, hun svarede i munden og så gik der 3 sekunder og jeg sprøjtede hele min ladning ind i munden på hende og sagde hun skulle sluge det.. hun slugte det hele og så gik vi i bad sammen hvor jeg gav hende finger og hun fik en orgasme mere. sagde tak for det og kyssede mig, tog tøj på og gik ned i stuen og satte sig, og jeg gik på værelset så de ikke skulle få mistanke..

Det hele er sandt undtagen mit navn.!;)
Dette er min første novelle.. skriv endelig hvis i vil høre om de andre dage..

porno med danske piger