Blev fristet af kusinens hoppende bryster

SPAR MANGE PENGE

Nåå fætter, jeg kan se i dine våde shorts, at flaget er hejst, sagde hun pludselig. Jeg blev helt paf, “ja, det sker tit når vi to er sammen”, svarede jeg…

SEX I DAG?

Efter min kusine er flyttet tilbage her til egnen, er vi begyndt at ses ret ofte. Vi er begge blevet voksne i mellemtiden.
Vi cykler for det meste ned til en stor sø, der ligger i prakfulde omgivelser. Det er en ret hullet grusvej, som fører ned til søen, og ind imellem snoer den sig da også ind i skoven. Hun har for længst bemærket min interesse for det andet køn og hun skjuler da heller ikke selv, at hun er til nye udfordringer. Jeg nyder at cykle bagerst, hvor jeg kan se på hendes røv, der vrikke sig fra side til side.
Men der er noget der siger mig, at hun gør lidt ekstra ud at det der vrikkeri, fordi jeg kigger på. Når hun f.eks. kører over et hul på stien, så løfter hun lige røven, og når hun igen skal have kontakt med sadlen, så for den lige en gang eller to frem og tilbage også – føj det er frækt, og hun ved det.

Hun er garanteret pisse liderlig – ligesom jeg. Jeg må bare i bukserne på hende, og jeg kan mærke, det bliver i dag. Hendes bryster har fristet mig mere og mere denne sommer. De bryster hopper bare for vildt, når vi møder nogle huller på stien. Jeg spørger, “skal vi holde en lille drikkepause”, “det kan vi godt”, svarrede hun. Vi har altid hver sin drikkedunk med, så der er rigeligt med vand. Hun spilder lidt vand på hendes højre bryst, “se nu der, du spilder”, sagde jeg, “ups”, svarrede hun. Jeg tænkte, hvis jeg skal se de der bryster, så er det nu! – så jeg sprøjtede lidt vand ud over hendes venstre bryst og sagde, “der kan du se, nu går det da helt galt for os idag”, “ja, den er god med dig, du skal vist have svalet din bedste ven lidt af” svarrede hun, og så sprøjtede hun lidt vand i skridtet på mig. Vi fik drukket noget vand, og så kunne jeg jo ligeså godt hælde det sidste ud over hendes røv. “Hvorfor skulle jeg have det vand”, spurgte hun, “jo ser du, så ser du så dejlig ud både foran og bagpå”, svarede jeg. “Du skal få så hatten passer min ven”, sagde hun for sjov.
Vi kørte lidt videre, og jeg betragtede hendes hoppende bryster, i den meget våde t-shirt.
De store brystvorter tegnede sig tydeligt gennem det våde stof. “Nåå fætter, jeg kan se i dine våde shorts, at flaget er hejst”, sagde hun pludselig. Jeg blev helt paf, “ja, det sker tit når vi to er sammen”, svarede jeg. “Skal vi holde ind her fætter, vi må jo yde førstehjælp til din lille ven”, sagde hun. Jeg blev hed om ørerne, kunne jeg få min kusine her og nu? Det lød for godt til at være sandt, men vi stoppede, og hun kom hen til mig, og sagde, “nu skal jeg give din lille ven noget frisk luft”, og wupti, så var mine shorts nede ved mine knæ, og pikken sprang frem, og stod lige foran hendes mund. Hun tog min liderlige pik i munden, tog sin hånd op til nosserne, de skulle ikke snydes. Hun begyndte at sutte min pik, stille og roligt. Jeg stønnede allerede højlydt, havde ikke bare et sug i maven, men også et veldigt sug omkring min pik. Hun begyndte at tage pikken dybt, spyttet løb fra hendes læber, det hele var vådt, hendes bryster, mine shorts og min stive pik. Men et sted mere, må der også være ret så vådt. Hendes shorts var gledet ned under akten, og hendes trusser kunne ikke skjule hendes våde mis, de havde fået vand udefra og fissesaft indefra, så skamlæberne fremtrådte mere end tydeligt. Jeg var på kanten til at komme, så jeg puffede hende lidt til side, og sagde, “du sutter bare for vildt, du er jo liderlig tøs, nu skal du få din livs slikketur”. Jeg fik hende placeret på nogle træstammer, som lå i nærheden. Jeg lagde mig på knæ, så højden passede til en længere behandling.

Jeg så hendes fissesaft havde løbet ned af hendes dejlige lår. Jeg lagde min tunge til den glatte mis, dejlig våd og varm. Hun duftede dejligt, og havde helt klart lyst til min pik. Men hun måtte vente, jeg skal først slikke.
Min tunge borede sig ind i hullet, vippede lidt derinde, og så ud igen, rundt om klitten – men på afstand, hun vred sig vildt, “giv mig din pik fætter”, råbte hun. Men jeg fortsatte, sugede skamlæberne ind i min mund, tungen skilte dem ad derinde, og snart gik tungen igen på opdagelse i hendes våde hul. Min pik dunkede løs, og den drev med mine safter. “Hvad bliver det til med den der pik fætter”, sagde hun med en hungrende stemme, “du skal nok få min pik nu”, svarrede jeg. Jeg var også mere end parat. Jeg gav tegn til, at hun skulle rejse sig op, vende røven til, og så listede jeg pikken indenfor i en stram og dejlig våd fisse. Hun skreg af fryd, vred sig mere end jeg kunne styre, og pikken smuttede ud. Pikken kom straks tilbage i hendes stramme fisse, og jeg bollede hurtigt nu. Det er bare så frækt at bolle i naturen, jeg stønnede højlydt, og hendes safter drev ned af min pik og hendes lår. Jeg tog en hånd om til hendes mave, for at fange det ene bryst, men de hoppede begge ret meget, så jeg prøvede til flere gange, før det lykkedes mig at holde fast i det ene bryst. Brystvorten var meget stor og hård, hun stønnede bare jeg rørte ved den. Jeg var på kanten til at komme i hende, og hun skreg højt og vildt af mine stød. “Fætter, fyld mig med din sperm, fyld mig”, råbte hun. Jeg kunne heller ikke gøre andet i denne situation, var helt klar til afgang, og vi kom begge to i en stor og lang orgasme. “Ohhh fætter, din sperm i min fisse er bare det fedeste jeg har prøvet”, erklærede hun. Jeg trak pikke tilbage og spermen væltede ud af fissen, der var kun hendes gabende hul tilbage at se på – et super frækt syn. Så blev der igen ro i naturen og vores kroppe – men kun for en tid…

porno med danske piger