Julemanden ved hvor de frække piger bor

SPAR MANGE PENGE

HO HO HOOO lød det henne fra døren ”Hvad har vi dog her, en lille fræk julegotte der tager gaver før tid” Hun drejede omkring og gispede, pakken faldt på gulvet…

Så var det aften før juleaften. Maria lå i sin seng og kunne ikke sove. Hun brød sig ikke meget om denne nat for hun kunne altid høre lyde nede fra stuen. Hele hendes barndom havde hendes far og mor fortalt hende at det bragte uheld hvis man var nede i stuen når julemanden kom med gaver og hendes mor havde fortalt at der skete forfærdelige ting med ulydige piger der ikke passede på sig selv denne aften. Så nu lå stakkels Maria i sin seng og holdte på sin tissekone fordi hun skulle tisse så meget at hun havde tåre i øjnene. Til sidst kunne Maria ikke holde sig mere, hun stod op og tog sine hjemmesko på, hun så hen mod vinduet, for hun troede et øjeblik at hun havde set noget, men hun så ikke andet end sig selv spejle sig i vinduet. En ung kvinde på 18 år, langt lyst hår som krøllede fordi hun lige havde ligget i sin seng, en flot hvid natkjole, som hun havde fået i fødselsdagsgave for nogle år siden. Natkjolen skjulte hendes bryster, som var vokset store her på det sidste og det samme med hendes numse. Det var en del af det at blive voksen, havde hendes mor fortalt.

Ej, hun kunne ikke stå her og nyde synet af sig selv, hun blev nød til at skynde sig ud på toilettet. Ude i gangen var hun ikke i tvivl, der skete et eller andet inde i stuen og det lød ikke som hendes mor og far. Stemmerne var lave, så hun kunne ikke høre hvad de sagde og desuden var hendes forældre slet ikke hjemme, de var blevet fanget af snevejret da de var ude og afleverer julegaver til Moster Anne. Maria listede hen til døren, måske var det indbrudstyve? Eller måske var det virkelig julemanden? Hvad ville julemanden dog gøre hvis hun så ham? Hun var jo ikke en pige mere, hun var en voksen kvinde, så der skete vel ikke noget? Hendes nysgerrighed blev for stor, forsigtigt skubbede hun døren op og kiggede ind i stuen. Den var tom, der var ikke et øje, ikke nogen julemand og ikke nogen hjælpere. Hun listede ind i stuen og så sig omkring, ilden i brændeovnen var for længst slukket, der var kun nogle svage gløder som lyste op da hun smed en knude der ind. Juletræet stod henne i hjørnet og hun gispede. Der lå mange store og smukke parker inde under træet og det havde der helt sikkert ikke gjort da hendes forældre var taget af sted. Hun skyndte sig der hen for at se ordentligt på dem. Forsigtigt trak hun en aflang pakke ud, det var til hende fra Moster Anne, hvor kom den fra? Var hendes forældre kommet hjem?

SEX I DAG?

”HO HO HOOO” lød det henne fra døren ”Hvad har vi dog her, en lille fræk julegotte der tager gaver før tid” Hun drejede omkring og gispede, pakken faldt på gulvet med et bump. Der stod julemanden i sine røde bukser og den røde jakke, han havde et kæmpe hvidt skæg og en stor nissehue på hoved. Bag ham stod to mindre spinkle alfer i grønne jakker og brune bukser, de havde brune alfehuer på hoved. Hun kunne slet ikke sige noget. Julemanden gik hen mod hende ”Du har været en uartig pige Maria, du ved jo godt at julemanden ikke må forstyrres af frække piger. ”Undskyld, jeg vidste ikke du var her julemand” ”Jeg kan huske den gang du var en lille pige på 8 år og ønskede dig en lillesøster, jeg tror vi kan få det ønske til at gå i opfyldelse nu, bare ikke som du forventede det.” Maria kunne godt huske det ønske, hendes forældre havde underholdt med det til hendes konfirmation for nogle år siden. Nu stod julemanden helt henne ved hende, hun kunne mærke varmen fra hans krop. ”Ved du hvad frække piger gør når de ser julemanden?” Maria rystede på hoved, hendes mor og far havde kun fortalt at der ville ske forfærdelige ting. De sætter sig på knæ og gør de ting som frække piger altid gør, så ned på knæ Maria”. Maria turde ikke gøre andet end at sætte sig på knæ, hun trak vejret dybt og åbnede øjnene, som hun havde lukket i håb om at alt dette ville være væk når hun åbnede dem igen. Hun gispede, lige foran hendes ansigt hang julemandens kæmpe store tissemand.

”Så Maria, åben nu munden som en fræk pige og så sutter du julemandens pik, du kan også starte med juleklokkerne, de trænger til en god omgang”. Maria så forskrækket på den store pik, hun havde aldrig set en stiv pik før og pludselig var den helt oppe i hendes ansigt. Julemanden tog fat om pikken med den ene hånd og Marias hoved med den anden, da Maria åbnende munden for at protesterer, stoppede han hurtigt pikhoved ind i hendes mund. ”Godt Maria, sut nu som en rigtig fræk tøs, jeg er sikker på at mine små alfer gerne vil undersøge din lækre krop imens”. Maria lukkede øjnene igen og forsøgte at sutte på den store pik, hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre, men julemanden roste hende. Da hun mærkede alferne begynde at tage på hendes bryster og numse, lod hun dem gøre det. Den ene alf tog hurtigt hånden ind under hendes natkjole og fik fat i hendes nøgne bryst, brystvorten var allerede meget stiv og følsom. Pikken blev nu stoppet langt ind i hendes mund og hun var ved at blive kvalt ”Bare slap af i mundtøjet Maria, så føles det super dejligt at få en pik helt ned i halsen” sagde julemanden med et grin. Hendes natkjole blev løftet op og pikken forsvandt fra hendes mund i et øjeblik, der lød et svup da den blev trukket ud. Hun greb pikken med hænderne og tog den straks i munden igen, det var en dejlig fornemmelse at sutte på den, mens de to alfer lod deres hænder kærtegne hendes bryster og røv. Den ene hånd gled ned over hendes mave og ind under hendes trussekandt, hun spredte benene så hånden kunne komme til at undersøge hende, for det skabte en dejlig kilden i hendes underliv.

Der var nu to hænder der pillede ved hendes mis, den ene forfra så venusbjerget også blev stimuleret, den anden bagfra så numsen og numsehullet også blev stimuleret. ”Fuck hvor er hun liderlig” udbrød den ene alf, et øjeblik syntes Maria at hun havde hørt stemmen før, men hun havde da aldrig tidligere snakket med julemanden eller hans alfer. ”Jeg tror også hun er klar til at få pik nu” svarede julemanden, som straks trak Maria op og stå, igen sagde det svup da pikken forlod hendes liderlige mund. Julemanden gav hende et langt vådt tungekys, mens alferne trak hendes trusser af. Maria blev helt svimmel og træt i kroppen af al denne opmærksomhed. De bar hende hen på spisebordet, hvor hun blev lagt på ryggen, med røven ud over bordkanten, julemanden kørte sit pikhoved rundt på hendes mis og gjorde klar til at trænge ind i hendes grotte. ”Ja fissen er klar, så håber jeg også at du er det Maria” ”Ja” stønnede Maria ”Jeg er klar, men vær forsigtig, jeg har ikke prøvet det før” ”Fedt, du er jomfru, forbered dig på at det gør lidt ondt i starten og i to, se at sut på hendes patter så hun fokuserer på noget andet, i kan også skiftes til at stoppe en pik i munden på hende, når først jomfruhinden er væk”.

Pikhoved fortsatte med at masserer hendes fisse og en gang i mellem blev pikhoved lige stoppet ind i fissen, Maria kunne næsten ikke ligge stile ”Knep mig, giv mig din pik nu julemand” stønnede hun. Hun fik fat i en alfepik med hver hånd og masserede deres små stive pikke, mens de suttede på hendes bryster. Så begyndte pikken at glide ind i hendes fisse og hun stønnede højt, i en lang rolig bevægelse trængte den længere og længere ind i hende til den endelig mødte modstand. Maria spændte i hele kroppen, pikken blev trukket lidt ud og så stoppede ind i hende igen. 3. Gang var det som om noget sprang inde i hende og pikken forsvandt pludselig dybt i hende, men hun skreg af smerte da jomfruhinden sprang. Smerten blev hurtigt glemt da pikken begyndte at gå i et roligt tempo ud og ind i hendes pikhungrende fisse. Snart lå hun også og suttede på den ene alfepik og så den anden, lige så snart hun drejede hoved, var den anden alfepik klar til at få en tur i hendes mund. Hun stønnede højt og pludselig skreg hun højt da den første orgasme, i hendes liv, løb gennem hendes krop. Julemanden fortsatte med at kneppe hende i et roligt tempo.

Pludselig væltede der en masse safter ud af den alfepik hun havde i munden. ”Slug spermen” hviskede julemanden ”Hvis du ikke kan li’ smagen, så vender du dig til den på sigt”. Julemandens pik fortsatte med at kneppe hende i samme konstante tempo og da den anden alfepik ligeledes blev tømt i hendes mund, trak hendes fisse sig sammen i endnu en stor orgasme. Mens orgasmen rullede gennem hende, stønnede julemanden højt og hans pik skød den ene store ladning sperm efter den anden, dybt ind i hendes liderlige fisse. Julemanden trak sin pik ud af hende og trak hende ned på gulvet ”Så skal pikken suttes ren Maria, du kan lige så godt lære det med det samme” Maria åbnede munden og tog den slimede pik i munden. Hun suttede ivrigt på den. Pludselig forsvandt pikken fra hendes mund og inden hun fik tænkt over hvad der foregik, forsvandt julemanden og de to alfer ud af stuen, de grinte da de gik og hun kunne svagt høre deres stemmer ”Fuck hvor var hun liderlig” ”Næste gang vil vi også have en tur i fissen”. Hun smilte, dette var ikke en forfærdelig oplevelse og til næste år ville hun igen liste ned når julemanden kommer med pakker.

Maria sad stadig nøgen på gulvet, med spermen løbende ud af fissen, da hendes forældre pludselig stod i døren til stuen. ”Gud, hvad forgår der her?” udbrød hendes mor ”Ikke noget” svarede Maria med et smil ”Jeg kom bare til at møde julemanden og det var slet ikke forfærdeligt” Maria gjorde intet for at skjule sin krop, nøgenhed var helt naturligt i familien og de havde tit set hinanden nøgne når de var i bad eller lige skulle skifte tøj, hun så ikke spermen som noget hun skulle skjule for sine forældre. Hendes far så på juletræet og var helt rød i hoved af raseri ”Havde julemanden et par alfer med?” spurgte han mellem sammenbidte tænder, det bekræftede Maria og hendes mor forsøgte at berolige faderen ”Ikke nu Poul, når bare hun havde en god oplevelse så skal du ikke gøre det til et problem. Hun er tros alt 18 år”. Maria skyndte sig ud på toilettet, for hun kunne igen mærke at det trængte på, hun kunne høre sin far inde fra stuen ”Jeg slår hoved ned i maven på onkel Bent når jeg ser ham, de skulle bare afleverer gaverne på vej til julefesten, ikke tage min datters mødom”. Maria smiler, til næste familiefest bliver hun nød til at undersøge om Bent havde en pik der var lige så stor som julemandens og de to alfer har sikkert været hans sønner…

porno med danske piger