Min frække søster

SPAR MANGE PENGE

Jeg listede mig ud, og ind på hendes værelse. Jeg kiggede i alle skuffer, til sidte fandt jeg hvad jeg ledte efter. En kæmpe stor lyserød dildo

SEX I DAG?

Jeg sad og spillede counter strike, med gardinerne trukket for. Så jeg rigtig kunne game. Jeg kan sidde i lang tid, bare og spille skydespil!

Der var helt mørkt i rummet. Døren gik op til mit værelse. mine forældre kom ind. “Husk, at vi skal på kro-ophold. Så i skal være alene hjemme til i morgen. Sagde de. “Ja, i know” sagde jeg. Jeg tænkte lidt, de skal ikke en skid, de skal bare have hed sex. Lidt efter, hørte jeg døren smække. Jeg koncentrede mig kun om spillet. Kl. var ca blevet 18:00 og min søster kom ind. “Skal vi ikke have noget at spise”? sagde hun. “Når jo, det har jeg fuldstændig glemt” Sagde, jeg med rykken til hende. Det underlige var at hun ikke gik. Jeg vendte mig derfor om, og kiggede nøje på hende. Studerede hende fra top til tå. Meget korte shorts! En lille top, hvor man kunne se halvdelen af hendes mave. Bare tæer. Og et liderligt blik! Det skal lige siges at hun lige er fyldt 15 år. Jeg er selv 16. “Kommer du”? sagde hun stille. Hun gik forrest, på vej ned ad trappen, kunne jeg rigtig se hendes røv vrikke. Vi lavede lidt pastasalat, og sad og hyggede os, som vi plejede. Men jeg var liderlig, rigtig liderlig. Jeg vidste ikke at min søster var så dejlig. Vi sad og snakkede, grinte og pjattede. Så kom ordet frem, som jeg havde håbet på. “Sex”. Hun sagde: Har du nogensinde haft sex? “Ja, det har jeg” sagde jeg. “Snyyyd, råbte hun”. Vi kom lidt væk fra snakken om sex. Kl. var blevet omkring de 19. og vi vaskede op. Derefter skulle hun i bad, Jeg gik ind og spillede videre. men alligevel ikke, jeg var for liderlig til det. Jeg listede mig ud, og ind på hendes værelse. Jeg kiggede i alle skuffer, til sidte fandt jeg hvad jeg ledte efter. En kæmpe stor lyserød dildo! Pludselig begyndte vandet at løbe ude fra badeværelset. Jeg kiggede ind ad nøglehullet. jeg kunne fornemme min nøgne søster, der inde. Efter lidt, slukkede hun for vandet. Jeg var allerede gået ind på mit værelse igen. Jeg trak bukserne ned og underbukserne. Fandt redtube frem og begyndte at onanere blidt. Jeg fik pludselig en besked på facebook. Den var sgu fra min søster. Der stod: Frække? skal vi bolle om lidt?. Jeg rystede, og skrev tilbage. Ja, det kan vi godt. Hun skrev kommer ind på dit værelse om 5 min. Min pik var blevet stenhård! lidt efter kom hun ind. Jeg stirrede på hende. Høje hæle, bh, og en nederdel, som hun lige trak op, ingen trusser! Hun kom nærmere, trak mine bukser af, underbukserne røg også af. Så suttede hun min pik, og gav mig handjob. Såå dejligt, Jeg kom lidt efter en ordentlig ladning sperm. Som hun slugte. Jeg vendte hende om, så hun lå på ryggen, og bollede hende utrolig hårdt. Hun kunne lide det, og stønnede højlydt!

Efter at vi havde bollet, lagde vi os til at sove, meget tæt.

porno med danske piger