Sex med min moster del.2

SPAR MANGE PENGE

Anden gang jeg havde sex med min moster. Næste gang da jeg kom på besøg hos min moster, var hendes mand og barn ude at rejse, hvilket vil sige at vi havde huset for os selv, vi kunne knalde alt det vi ville uden nogen hørte det.

Vi havde sex et par gange om dagen. men pludselig en aften, da jeg sad og pillede ved min mosters våde fisse da vi så fjernsyn, ringede det på døren, jeg blev nervøs, men min moster sagde bare at det var en af hendes ældre venner, jeg gik ud og hilste på og vi satte os ind i stuen bagefter. det var en ældre dame der var kommet på besøg.

SEX I DAG?

Pludselig da jeg kiggede på min moster og damen var de igang med at tage deres tøj af, jeg skyndte mig at rive alt mit tøj af også og løb over til min moster o damen, jeg satte mig imellem dem og pillede lidt vd dem begge. (jeg tænder jo meget på damer der er ældre end mig selv) så jeg startede med den gamle dame, jeg lagde hende ned og begyndte at slikke hendes fisse, det kunne hun godt lide, samtidig med at jeg havde gang i den gamles fisse, suttede min moster min pik, lidt efter lagde jeg mig helt oven på den gamle og stak min pik ind i hende, hun begyndte hurtigt at stønne højt, jeg tog min pik ind og ud lidt hurtigere og til sidst tømte jeg min varme sæd inde i den gamle dames våde og gråhårede fisse.

Da jeg var færdig med den gamle tog jeg lidt på min moster, slikkede hendes fisse og gav hende finger og for at det ikke skulle være løgn kyssede jeg også med min moster samtidig med at jeg ragede på hendes flotte halvhængende patter, men store runde og brune brystvorter. da vi var færdige, med trekanten gik den gamle dame igen og mig og min moster gik i seng for at sove.

Men da vi kom op at ligge kunne jeg ikke lade hende være, jeg var blevet liderlig igen og da det var sidste aften jeg var der, bad jeg om lov til at optage det sidste knald vi havde for denne gang, jeg fik lov til det og da kameraet kørte lå jeg tæt op ad min moster og snavede med hende hvor jeg samtidig pillede lidt ved hendes fisse, til sidst ville jeg prøve noget nyt, og gav hende derfor min pik i røven, så vi havde analsex, det er skønnere end det lyder. og det var så en af mine store drømme der gik i opfyldelse den dag.

porno med danske piger